Arkadaşlar, tuhaf bir başlıkla karşınızdayım bu sefer. Gerçekten utandığım bir özelliğim ama ben çok şerefsiz biriyim. Sürekli insanların arkasından vurmak bir p*çlik yapmak istiyorum. Bana iyi davranan birine mesela ben bu kerizle eğlenirim diyorum ve o kişinin burnundan getiriyorum. Kendi ayarladığım buluşma için herkesi heveslendirip sonra benim canım sıkıldı gelmicem diyorum mesela. En yakın arkadaşlarımın sevgilisiyle yatıyorum. Ortaya çıkınca da senden guzelsem bu benim suçum mu düzgün sevgili bulsaydin diyorum. Utanıyorum aslında. Napicam?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Devam et, öyle bir aklın başına gelecekki intihar etmeyi bile düşüneceksin. Başka bir şey demeyeceğim.
Sanmıyorum çok bencilim
Yakında, buraya tekrar yorum atarsın. Haklısın, diye.
Pek düzeleceğini sanmıyorum daha fazla şerefsizlik yap ortalığı karıştır öyle bir şehvetle. ikişki verdiğin kişi bütün olumsuzluklarını unutsun yaprak dökümündeki ferhunde sin sen 😂
Yap anasını satayım, iyi olunca yerden yere vuruyorlar zaten
İnsanlar saf olduğu zaman üstlerine gitmek hoşuma gidiyor. Niye kerizsin o zaman aq? Sen boyleysen ben de uğraşırım. Mesela iki sevgilisiyle yatmama rağmen hala arkadaşım olanlar falan var. Anlamıyor mu benim böyle olduğumu niye konuşuyor yani
En yakın arkadaşınla tanıştır ne diyeyim ben sana daha 😂
Senin kafandan istiyorum
Çok iyi ya valla süper firlama
Sen kaşınıyorsun.
Evet değil mi
Kısacası katıksız kaş*rsın
Biliyorum, öyleyim gerçekten
Kaş*r olmayı seviyorsan bir şey diyemem ama EN a azından beyaz peynir olma yönünde ilerle yoksa yazık olur sana
Hakaret etmen hoşuma gidiyor, daha da şerefsizlik yapmak istiyorum mesela.
Bdsm de var demek esk*rt olsan iyi iş yaparsın zaten herkesin altına yatıyorsun en azından para kazanmış olursun :d
Herkesin altına yatmıyorum, sadece arkadaşlarımın yakışıklı bulduğum sevgilileriyle yatıyorum
Arada çok fark var zaten haklısın
Esk*rt olunca da sadece yakışıklıların altına yatarsın sorun çözüldü
Bundan zarar gören yoksa anlamı yok amacım seks değil, şerefsizlik
Senden iyi youtuber olur o zaman sahillerde milletin elinden sevgililerini alıp videoya alırsın nasıl tam senlik iyi de para var he youtube da iyi para kazanırsın
Yok, şerefsizim ama rezil değil
Arkadaşlarının sevgilileriyle yatıyorsun ve bundan zevk alıyorsun sırf o kızları üzdün diye bence gayet de rezilsin
Öfkelerinden besliyorum üzüntülerinden değil
Besleniyorum*
Yaptıkların sadece onları öfkelendirmıyor üzüyorda bence çok yalnızsın ve gerçek bir dostun bile yok aciyorum sana gercekten üzülüyorum senin adına insanların sadece altında olmaktan başka hiçbir şeyin yok
Beni tanımıyorsun yazdığım kadarını biliyorsun, evet şerefsizim ve birçok kişiyi üzüyorum ama çok daha fazla insana iyilik yaptım :)))))
Bence hiç yaptığın iyilikler kötülükleri geçmiyor
Nasıl bir his mesela gerçekten bir dostunun olmaması sırlarını paylaştığın birinin olmamasi
Sır dediğin sadece senin bildiğin şeydir, dosta falan da ihtiyacım yok. Belki dostum diye güvendiğim insanlar yüzünden bu durumdayım? Herkes kendi kafasında adaleti sağladığına göre ben de böyle yapıyorum, rahatlıyorum da ve büyük ihtimalle devam edicem
Yalnız olmaya da devam edeceksin büyük ihtimalle bügun en uzun konuştuğun kişi benimdir
Çevremde bir sürü insan var, tek başıma değilim merak etme, gayet de sevilen biriyim (:
Eminim sevildiğinden erkekler bedava s*ktigi her kızı sever
Arkadaşlarımla yatmıyorum
Arkadasının sevgilisi olsa yatarsın ama
Ahjsjsjd kankam ol len şerefsiz sdjsjdjd
Olayım canım
Aşağıdaki yorumlara yarıldım sjdjsjd sen dedikçe daha da körükleniyorum demişsin bildiğin ajdjsjsjsd tm eklersin adi terbiyesiz sjdjsf
jsjsgjssjsjhsjdhsjhsjshjsjs kanka yaaaaa
sen nasıl bir insansıni öyle olmaya devam et
Şerefsiz olarak devam edeyim yani?
Sağlam malmış , nereden aldın? 😆
Pişmanlık duygusu sezinledim?
Var ama icraat yok
Duygunun olması önemli..
Zamanla icraat de olur.
Kendini daha mutlu hissedecegin şeyler yaparsın.
Pismanlik duygunun üzerine git o seni yonlendirir
Umarım olur
İstiyorsan kurtulmak olacaktir
Nasıl bir kafa yaşıyorsun kdkdkd
Bu yaptıklarını yapmamayı dene
Deniyorum ama kendimi yine aynı şeyi yaparken buluyorum
Psikiyatriye bir görün derim
Aqfwtqysgqgudagydyahd psikoloğa git
Pff sonra ona da yalan söyleyerek eğlenirim, param boşa gider gerek yok
Erkeklere önce cevap verip beni sona saklamış oc ajdgahdkwkfiwjdjsjdh olsun seni yine de seviyorum bir alt versiyonun gibiyim :D sosyopat olabilirsin :DDdgwgegwyf6
Ahhabsbwdbns sosyopat olacak kadar iyi değilim
Öylesin lan neyin eksik
Hahahsbsbdnw bilemicem
Konuşmayı kapatan kelimelerden nefret ediyorum mk bilemicem ne. Neyse gidiyom bişey diyon mu reisim
Ne diyeyim bebeğim şerefsizim işte
Ahqhdbqhwhbwbdhq şey sende de oluyo mu.. insanları çok çabuk tanıyabildiğimi, zaaflarını vs çok çabuk öğrenip kendi lehime davranabildiğimi hissediyorum çünkü geneli mal awq. Kendilerini zeki buluyorlar falan ama aslında mal yerine koyuyosun süper zevkli bişey
Şöyle söyleyeyim, açık verdi mi direk saldırırım. Keriz olmak insanın kendi tercihi, böyle saf, tek amacı iyilik olan insanlara sinir oluyorum ama onlarla uğraşmam. Ama kerizse, hayatını bombok yapmak istiyorum ve yapıyorum da. Bu bir tercih sonuçta, aklını kullan ben de yapmayayım
Olum dünyanın kontrole ihtiyacı var, bir tanrı da olmadığı için bu ihtiyacı senin gibiler karşılıyor ve bu da gayet iyi bişey. Adamsın :D Kendine dikkat et, dünyayı sizin gibiler kurtaracak akdhahfjwfhwbchehe mallara ölüm
Gagavsvwbdbwn gaza getirme ben çözüm arıyorum kurtulmak için
Neden kurtulmak istiyorsun lna tüm bunlar zeka belirtisi bencem
Hayallerin güzelmiş 😂
Knkh olak mı?
Olur ama aynı şeyleri yaşama ihtimalin çok yüksek
Anladım ben seni merak etme ben seni adam ederim knkh fsagsag
Aagagsbab deneyelim lütfen
arkadaşım yok yıkığım Ztn de fsagsadsa
Evet öylesin..
Öyle olduğumu biliyorum zaten onay değil çözüm için yazdım
Şerefini...
:(( ciddiyim gerçekten utanıyorum ama kendime engel olamıyorum
O kanka kafan güzelmiş hayırlı olsun
Degismk cok mu zor
Öyle bence, insanlardan yararlanmak çok kolay ayrıca bazen aldattığı için sevgilisini suçluyor ve benle iletişime devam ediyor, o zaman daha da çok yapıyorum