Leyla gibiyim on gündür paramda bitti. Hikâyeye geçiyorum. Telefonum bozuktu ods telefoncu oma gittim. Geçen gün, babası yapmıştı. Baya tuttu beni bir şeyde yapamadı. Felaket yakışıklıydı bende düştüm. Telefonumu da yapamadı Zaten. Neyse ilk gün beni öptü. Üçüncü gün abim telefondan anlıyor dedi abisiyle beni arabada Yalnız bıraktı. Tabi ben arabadan indim abisiyle yapmadım. Sonra beşinci gün Cumalıkızık da daha ileriye gitti. Kullandı şimdi hiçbir yerden ulaşamıyorum. En son bh resmi yollamış bilmem anlatabildim mi diye? Ne yapacağım ben.
Bursalı sen sıkıntılı mısın? Herif seni abisine ısmarlamış, sunmuş, hediye etmiş, aramıyor kurtuldum diyeceğine kaşınıyor musun? Arkadaşlarınada mı sunsun? İş yerindekilere hediye paketiyle mi göndersin? Akrabalarına mı ısmarlasın? Kaç gündür taktın bu mevzuya yahu 3. Buluşmada olanlardan ders almayıp 5. Buluşmada işi ileri götürmekte ne bileyim artık. Evleneceğini ciddi ciddi düşündün mü?
Erkeklerin her zaman suçlanması doğru değil. Eğer sen hevesli olmasaydın, olay bu noktaya gelmezdi. Sınırlarını baştan sen belirlemelisin; gevşek davranmamalı ve onlara bu cesareti vermemelisin. Zaten sen istekli davranmışsın gibi görünüyor.
Öncelikle, yaşadığın durumu anlamak zor değil. Kötü niyetli bir insanın hayatına girmesi çok can sıkıcı, ancak senin gücünü ve değerini değiştirmez. Bu gibi durumlarda öncelik kendini korumak. Gerekiyorsa konuyu güvendiğin birine ya da hukuki bir mercie açmaktan çekinme. Kendine karşı anlayışlı ol; hata gibi görünen şeyler aslında derslerdir. 🌸