Aşk, mutluluk ve heyecan barındırdığı kadar ayrılık noktasında ise acı ve gözyaşı da barındırıyor. Herkesin aşk acısı kendine özeldir ve burcuna göre karakteri ya da aşk uyumları da farklıdır. Aşk acısı yaşayan bazı burçlar bu süreçte kendi iç dünyalarına çekilirken bazıları da kendilerini eğlenceye odaklamak isterler. Sizce hangi burç aşk acısını nasıl yaşar? Görüşlerinizi bekliyoruz.
Koçların ve Aslanların birkaç günü zor buluyor, Yengeçler zaten ilişkiyi beceremedikleri gibi ayrılığı da beceremedikleri için ayrılmıyorlar, ikizler kendi içine atıyor çok zor biriyle paylaşıyor, kovalar ketum ne hissettiklerini dışardan anlamak çok zor, akrepler terk edildikleri anda nefret yumağı olup kindar insanlara dönüşüyorlar, balıklar depresif olup hemen özlü sözler şarkılar bişeylerle sosyal medyaya durumlarını yansıtıyorlar, başaklar müthiş derece burnu havada insanlar normalde karşılıklı konuşsa yalvar yakar olacakken dışarıdan bakınca bu ayrılık koymamış dersiniz, öyle görünmeyi seviyorlar, teraziler ayrılığı sezince kendi terk eden başka bir burnu havada tip.
Alkol, acıyı enlerde yaşama, kimsenin görmeyeceği yerlerde ağlama sızlama ( bknz : duş), geriye dönük analizler. Şurda haklıydım, burda haksızdımlar. Ara ara çok özlemeler, terk eden şahsın geri dönmek istemesiyle bu kez de bizim şutlamamız neticesinde iç rahatlaması ve hissizlik. Kapanış.
Burçlarla aram yok kim nasıl yaşıyorsa yaşasın sanki o an ya ben bu burçtanım benim bu aşk acısını böyle yaşamamam lazım deyip ona göre mi duygusunu değiştirmeli
Balık burcu varken diğer burçlar sıralamaya bile giremez 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Teraziyim yükselenim ikizler tamamen uğraşırım önce baktım tık yoksa tamamen ipleri koparırım sürekli düşünsem bile asla mesaj atmam sonra o bana eşek gibi özledim diye döner
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Özel açılım nezaman yapıyorsunuz çok merak ettim ya eski sevgilim bana nezaman adım Arıcak, onu geri istediğimde değil önemli bir yüzleşme icin:)