Aşk İlişkileri 2 ay Aşk acıısı nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 imkansız ask :( Aşk acıısı nasıl geçer? Görüş Yaz 11 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Maidetta_Fenomen Takip Et Master Yaş: 36 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,1b görüş paylaştı. Aşk diye bir şey var mı ki acısı olsun 0 2 Yorumla Soran 2 ay var hemde çok fena Yorumla _Maidetta_ 2 ay Kimse aşkından ölmemiştir. Bir kaç güne atlatırsın. Sadece olmayan bir şeyin neden olmadığını sorguluyorsun o kadar Yorumla
Uğultu Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 44% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 870 görüş paylaştı. Kelin ilacı olsa 0 1 Yorumla Soran 2 ay :( :( Yorumla
Mr_shn Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eig 94% 2 ay GEçiyor zamanla ya insan kabulleniyor 0 2 Yorumla Soran 2 ay o zaman nasıl geçecek bilemiyorum Yorumla Mr_shn 2 ay yaşarken saniye bile geçmiyor gibi hissediyor insana ama bak üzerinden 3 yıl geçti Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 35 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 22,1b görüş paylaştı. serinler de geçmez 0 2 Yorumla Soran 2 ay ne zaman :( Yorumla kanka35 2 ay yıllar Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 747 görüş paylaştı. Tek ilacı zamandır. 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı. Zamanla 0 1 Yorumla Soran 2 ay umarım Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3b görüş paylaştı. Uyuyarak 0 1 Yorumla Soran 2 ay uyutmuyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Geçmez ömür boyu bunu taşırsın 0 2 Yorumla Soran 2 ay ciddenmi Yorumla Görüş sahibi 2 ay Evet ciddiyim Yorumla
Benedetto1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 2 ay Seks ile 0 2 Yorumla Soran 2 ay ha ha ha Yorumla Benedetto1903 2 ay Gülme Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Aşk diye bir şey var mı ki acısı olsun
var hemde çok fena
Kimse aşkından ölmemiştir. Bir kaç güne atlatırsın. Sadece olmayan bir şeyin neden olmadığını sorguluyorsun o kadar
Kelin ilacı olsa
:( :(
GEçiyor zamanla ya insan kabulleniyor
o zaman nasıl geçecek bilemiyorum
yaşarken saniye bile geçmiyor gibi hissediyor insana ama bak üzerinden 3 yıl geçti
serinler de geçmez
ne zaman :(
yıllar
Yaz bana geçirelim acıyı
Tek ilacı zamandır.
Zamanla
umarım
Uyuyarak
uyutmuyor
Geçmez ömür boyu bunu taşırsın
ciddenmi
Evet ciddiyim