Beden dilini iyi kullanabiliyor musun?

Ama karşımda iki yaşında bir çocuk da olsa onu önemserim.
Çok iyi kullanırım bunu. Cem öğretirin konferanslarına da katılmıştım. Güzel büyülerim😄
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kendimi İyi ifade ettiğimi düşünüyorum, bunu el ve yüz ve vücut hareketleri ile daha iyi anlatabiliyorum.
Beden dilini aktif kullanan ve sevgi dili dokunma olan biriyim..
göz teması ve mimikler benim için çok değerli
Sinirlendiğim vakit jest ve mimiklerimi daha çok kullanıyorum.
Oldukça bu konuda iyiyim
Evet, zamanla öğreniyor insan daga iyi.
Kullanmak istemiyorum doğallık daha iyi bence
Hayır hemen her şeyi belli ederim
Hm bilemiyorum olduğum gbiyim
ıyy game of thrones ensest
İyi bir beden dili uzmanı olarak evet..
Kullanırım dikkatte ederim
Bence evet
Kısmende olsa evettt
Iyi kullanırım
Dozunda kullanıyorum
hiç dikkat etmedim.
super hemde
Çok değil.
Evet
Sizin konuşmadığınız yerde konuşan bedeninizdir. Öyle ki; çoğu zaman fark etmeden insanlara karşı sempatik veya antipatik görünebilirsiniz.
Eğer beden dilinin gücünün farkında değilseniz sonuçlarının da farkında olmazsınız. Bakışlarınız, el kol hareketleriniz hatta oturma biçiminiz bile sizi iletişime veya iletişimsizliğe götürebilir. Beden dilini profesyonelce kullanamıyorsanız çoğu zaman bedeniniz sizi ele verir. Örneğin; birinden hoşlandıysanız yönünüz ve ayaklarınız hep ona döner. Eğer bir ortamda sıkıldıysanız yavaş yavaş sandalyenin önüne gelirsiniz ve sağ ayağınızın topuk kısmı yerden kalkar. Bunları bilinçli yapmazsınız ve çoğu zaman farkında da olmazsınız. Beyne giden sinyaller sizi harekete geçirir.
Beden dilini iyi ve etkili kullanabilmek için önce etkisinin farkına varmak gerekir. Sonrasında yüzde küçük bir tebessüm, ellerin açık olması, düzgün bir oturma biçimi, ilgili bir dinleme, dikkat dağıtmayacak el kol hareketleri, iletişiminizi zenginleştirmek için basit ama etkili önerilerimdir.
Bununla birlikte bu bir eğitim ve gelişim sürecidir. Beden dili ile ilgili okumalar yapmak, iyi bir uzmandan beden dili eğitimi almak ve en önemlisi de bunu uygulamaya çalışıp kendimize adapte etmek büyük önem taşımaktadır.
Joe Navarro'nun Beden Dili ve Philippe Turchet'in Bedenin İnce Dili kitaplarını okuyabilirsiniz. Ayrıca düzenlediğimiz uygulamalı etkili iletişim ve beden dili eğitimlerine de katılabilirsiniz.
Hocam, yorumunuz için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok doyurucu ve bilgi dolu bir yazı olmuş.
Rica ederim, faydalı olması en büyük teşekkür...