Kilit soru
Silinmesi veya unutulması sadece seni ilgilendirir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kendine dahi iltimas geçmediğin bir adalet sistemin var ise, zordur kırgınlıkların unutulması. Zira bilirsin ki, kırgınlıkları unutmak, affetmek demek üzerindeki bütün sorumluluğu kendi üzerine yıkmak demektir. Ve hiçbir masum, bu kadar ağır bir cezayı haketmez. Ben unutmaktansa, yaşanmamış varsaymayı tercih ediyorum
Her ikisini de yaşanmamış varsayıyorum. Aksi taktirde affetmeme yükünün altında ezilirim iyi anıların hatırına. O yüzden ne var ne yoksa maziye gömmek en mantıklısıdır
Rica ederim
Bence yapılan hataya söyleyen kişi sözleri karşı taraf sinirle mi söyledi neden söylediği önemli bazen biz kırdığımız için patlamış olabilir bir diğeri de söylediği sözler nekadar ağır ne kadar kırıcı olduğu önemli ben sevdiğim yok ama ne söylerse söylesin af ederim
Kırgınlıklar zamanla düzelebilir, yumuşayabilir ama söylenen sözler ölene kadar unutulmaz. O yüzden bir sözü söylemeden önce 40 kere düşünüp tartmak lazım.
Cevap
17Cevap
Kırıla kırıla insan gerçek duygu makamına ulaşıyor ondan sonra yaşanan olaylar etkisiz umursanmaz olup unutuluyor.
Çok zor oluyor.. affetsek bile hiçbir şey eskisi gibi olmuyor 😔🥺
Kinci değilim ama tekrar güvenirmiyim bilemem, bazı sözler deler geçer acımaz
Bazı şeyler silinir silinebilir bazı şeylerin de öyle kalması gerekir.
Ben kindar biri değilim çok kırılmışsam bir süre uzak dururum bur zaman sonra devam ederim ama bazı şeyler çok derin iz bırakır
yerleşir zihine unutulmaz sadece üstüne toprak atılır
Herşeye güzel bakarsın iyi düşünürsün kötü bakan kötü görür iyi bakan iui
İntikamcı birisi hayatta unutmaz Atalar ne demiş Kılıç yarası geçer ama dil yarası geçmez
Hepsi unutulmaz bazılarına alışılır.
Tamamen unutulmaz, üstü kapatılmaya çalışılır.
Unutulmaz is bırakır 😊
hiçbişekilde silmem hep aklımda olur
unutmuyorum ölümüne kindarim
Unutulmaz ama alışıyor insan
Zor geçiyor çünkü kadın unutmuyor
Silinmez kurşun gibi deler geçer
Biraz zaman alır 😏
Kalpte yara oluşur
Bazı sözler silinmez
Ben silmem
Hayır unutulmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?