AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Yani şöyle bir yorumlara baktım gerçekten yaş ayırt etmeksizin birçok sorunlu insanımız var.. Hep yazıyorum bu ülkede ciddi gelir elde etmek isteyen ya psikolog/psikiyatr ya da diyetisyen olmalı. .
Efendim TUS ta çocuk ve ergen ruh hastalıkları ana bilim dalını seçmek istiyorum. Tam karar vermedim ama eğilimim o yönde. Sizin önerileriniz nelerdir?
İlişkide bir tarafın yorulup yıpranması sevgisinin eskisi gibi olmadığını söyledikten sonra ( saygı kaybedilmemis ) nasıl toplayabiliriz? Bu ilişkiyi nasıl kurtarırız, umut vadededir mi?
Hocam bir kardeşim var.
Malesef benden çok uzaklaştı..
Ne yapacagım bilmiyorum.
Kardeşime çok düşkünüm.
İletişim kuramıyorum.
Arkadaşları çok önemli.
Bide..
Saygı değer annemiz :)
Canım anneme ve arkadaşlarına çok değer veriyor.
Benim anlamadıgım bir nokta var sadece.
Bazen ikimizin fotoğraflarını paylaşıyor.
Sadece benden uzak..
Teşekkürler hocam.
Merhabalar yaklaşık 5 6 aydır anksiyete tedavisi görüyorum. Bunun sebebi yaşadığım travmalardı. Kullandığım ilaçlar yüzünden aşırı unutkan biri oldum. İlaç kullanmadığım zamanlar kendimi iyi hissetmiyorum. Bu ne kadar böyle devam edecek.
Nurhan hocam hoşgeldiniz.
Hayatı seven ama ciddiye almayan, muhtemelen psikolojik bir sorun olarak düşündüğüm biri için ne tür tavsiyede bulunabilirsiniz?
Hocam önemli bir sınava hazırlanıyorum fakat sürekli erteliyorum ve dikkatimi derslere bir türlü veremiyorum bu sorunu nasıl yenebilirim?
Yayını bende dahil olmak üzere sadece 18 kişi izliyor 😅 kizlarsoruyor sitesinin bir youtube kanalı olduğunu bilmiyordum şu ana dekte 😊
Bu soru üzerinden izleyenler oradaki sayaca dahil değil. Yani KS üzerinden izleyenleri orada göremediğin için o şekilde gördün.
Ayrıca 18 kişi dahi olsa faydalandıysak, ne mutlu bize.
Hocam insanlardan inanılmaz korkuyorum. Diğer yandan aşırı dengesizim. Hayatımı kendi ellerimle kendim mahvediyorum. Hiç arkadaşım yok, kuzenlerimin yanında bile cekiniyorum ve kendim olamıyorum.
bir uzmana danışsam bana yardımcı olabilir mi?
Yasin kaç bende senin gibiyim yeminle
Merhabalar. İlişkilerimde sürekli bir kavga bir tartışma çıkarıyorum. Çok iyi giderken sürekli tartışmalarım yüzünden bitirmek zorunda kalıyorum. Bu huyumdan nasıl vazgeçerim?
Sürekli ve herşeye öfkeleniyorum. Ne yapsam olmuyor, sizin öğütleriniz nelerdir hocam?
Geçmişinden kaynaklı çoğu problem bu tahammülsüzlük başlamış bu sana çok zarar vericek
@AeazyWP Geçmiş hakkındaki söyledikleriniz doğru, peki neler yapabilirim :/
Geçmişinize inmek gerek takmamak felan denilemez :))
Bu karantina günlerinden çocukların psikolojisi nasıl düzelir
Genital bölgemi yere sürterek belaltı değil, başarı, giyim kuşam hayalleri kuruyorum. Bu alışkanlığımdan bir türlü kurtulamadım. Neden bunu yapıyorum küçüklüğümden beri?
Obsesyon gibi duruyor
Bugünlerin gündeminde yoğun şekilde tutulan Eşcinsellik hastalık mıdır? Konusunada ışık tutar mısınız ?
Hocam harikasiniz. Savas donemi mola vermek ayni ailelerdeki tartismalar gibi benzetmeniz cok guzeldi.
Merhaba hocam. Herkes size soru sormuş ama kimse yorum olarak cevap alamamış. Bu sorunu nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz?
Bu akşam saat 21:00'de KizlarSoruyor sosyal medya sayfalarında canlı yayını takip edebilirsiniz.
Soru detayında açıkladığımız gibi, bu akşam 21:00'de hocam soruları konuşacak canlı yayında. :) Soruya da link ekleyeceğiz.
Psikolog veya psikiyatr olmak için insanlarla iletişimin iyi olması mı gerek? Sosyal zekaya mı sahip olmak gerek?
hocam yaşanmış psikolojik tramva olaylarını anlatan önerebilceğiniz kitap var mı, bir psikiyatırın gizli defterini okudum :)
Hocam bir insan neden duygularını başka insanalara göstermekte zorluk ceker bunun altında yatan sebep nedir?
Dehb tedavisi devam eden bir oglum var ders caliatiramiyoruz konsantre olup odev yapma sorunu var nasil olacak bilemiyoruz
Hayatın heryerinde aşırı derecede sinirliyim ve beni sinir edicek bir sıkıntım yok sadece küçükken yaşadığım bir kaç olay var bunlardan kaynaklı olabilirmi ve uzman bir yardım almalınıyım
Merhabalar takıntı hastalığını ve anksiyete krizini önlemek için ne yapabilirim
Psikolog fiyatlarını nasıl düşürebiliriz millet olarak. Hep zenginler tedavi olabiliyor.
Merhaba iyi günler benim aslında sorunum belli gibi bizim 10 yol önce bir evimiz yandı ve ben 10 yıldır kabus görüyorum ve şu an askerdeyim uyur gezerliğim ve uykumda yüksek sesle konuşmak gibi bir rahatsızlığım var sizce sıkıntı nedir
Merhaba hocam, insanlara karşı kendimi konuşurken aciz hissediyorum kendimi küçük görmek gibi bir düşünceye kapılıyorum bu durmu nasıl aşarım
Hocam merhabalar öncelikle, sessiz ve içine kapanık biriyim ama hayal dünyam iki cihan bir araya gelse olmayacak şeyler kuruyor engel olamıyorum aksine beni engelliyor ne yapabilirim yoruldum.
Hocam 13 yaşında kızım var çok inatçı ve karşılık veriyor bize bu ergenlik döneminde normalmiş ne zaman geçer bu dönem?
Teşekkür ederiz hocam burada görmek sizi bizi mutlu etti
çelmeyi hep kendine takanlar, kendi düşmanı kendi olan kişiler nasıl kendiyle dost olur?
Öfke kontrolümü sağlayabiliyorum birkaç dakika dinledim memnun oldum teşekkür ederim.
Hoş geldiniz hocam..
Hisleri derinden hissedememek olgunlukla mı ilgilidir yoksa bir çeşit psikolojik kayıp mı? Travma ve depresyon sonrası durumlar için özellikle...
Hocam merhaba, her yerde yalnız kalan insanlar neden yalnız kalır
Bir Insanin bir olay oldukdan sonra her aksam durmadan ayni konuyu konusmasi normal mi?
Karantina zamanlarinda saglimizi nasil korumaliyiz panik atak baslangici goruyorum kendimde
Merhaba hocam adımı canlı yayında okuyabilir misiniz?
Özgüvenim çok eksik kendimi sevemiyorum ve eşimin geçmişte yaşadıklarını sürekli aklıma getiriyorum soğumaya başladım geçmiş geçmiştir ama ben unutamıyorum aklıma geliyo sürekli napabilirim
Esin napmiski gecmiste
Bukadar soruya nasıl cevap vereceksiniz onu sormak istiyorum 😀
Merhaba benim sorum şu. Ben çocukluğumdan beri geceleri kabus görüyorum ve bağırarak uyanıyorum. Çocukluğumda aile içi şiddet dışında kötü olaylar olmadı ergenlik ve gençliğim güzel geçti. Ama halen kabuslar görüyor ve uykumda çok aşırı olmakla beraber hareket ve ses çıkartamıyorum rüyada olduğumu farkedince direk böyle oluyor ve zorluyorum uyanmak için. Ne öneriyorsunuz ne yapmalıyım?
Bu zamanlar herkesin bir psikologa ihtiyacı var bence
Obsesif kompulsif bozukluğun olduğundan şüphe etmeye başladım.Çevremde farkediyor. 🤦
Nasıl Yenerim?
Çook mukemmeliyetciyim, elde ettigim hicbir seyden memnun olmuyorum. Ne yapmam lazim doktor bey?
Sayın hocam papatya çayı gibi rahatlatıcı etkisi olan bitkisel çaylar önerir misiniz acaba.
Merhabalar efenim. Hoşgeldiniz.
Ego'yu doğru kullanabilmek adına ne gibi şeyler yapılabilir.
15 yaşındayken TV den iç çamaşırlı kadınları izliyordum lezbiyen miyim acaba
Eğer şu anda da izleyip tahrik oluyorsan ve bu sadece kadınlara oluyorsa evet, Erkeklere de istek duyuyorsan biseksüelsin ortadan kaybolduysa heteroseksüelsin. Eğer bunu sürekli kafana takıp böyle miydim acaba ya lezbiyen olursam diye düşünüyorsan da Okb sin.
Sürekli hapishaneden kaçma içgüdülerim var. Neden doktor! 😎
İzleyeceğim. Anksiyete ve sosyal fobisi olan biri olarak.
Merhaba hocam öncelikle hoş geldinizSınav kaygısı için ne yapmalıyız?2. olarak Dikkat eksikliği için hangi ilaç kullanmalıyız ve ne yapmalıyız?
Panik bozukluk yaygın anksiyete bozukluğu beni bitirdi bitirdii
Gece yatmadan önce 3-4 defa ocağı ve kapıyı kontrol etme durumum var, obsesiflik galiba bunu nasıl aşarım doktor bey?
Merhabalar, yıllardır içimde çok büyük bir sıkıntı var, her şeye kafa takıyorum, sürekli stres içindeyim. Hiçbir şeyden keyif almadığım gibi, yaşamaktan nefret ediyorum. Ne yapmalıyım?
Sürekli geçmişte yapılanları düşünüp, hazımsızlık yaşıyorum nasıl aşabilirim
Çekingenlik bir sağlik sorunu mu üstelik bu karşı cinse karşı ben bunun sıkıntısını çok çektim.
Hocam merhaba ben panik atak ve anskiyete var dahiliyeye gittiğimde panik bozukluk var dedi psikiyatriye gidip ilaç al düşük dozda dedi ama psikiyatriye ilaçlarını kimse önermiyo bu sorun terapi ile geçer mi
Hocam sarsıntılı ilişkiler nasıl düzeltilirSevgilimle tartıştık ara verelim dedim denemek için o da oyle dedim diye hakaret etti bende yazmadım o da bana 5 gündür yazmıyor yazmasını nasıl sağlarım onu nasıl beni cepte görmemesini sağlarım
Bir sevdiğini (Anne Baba) kaybetme korkusu nasıl aşılır
Doktor bey bende borderline var ve ne yapacağımı bilmiyorum
Beğenilmek ve takdir edilmek, övülmenin ihtiyaç halini aldığı insanların sorunu nedir?
Yorumlara bakıyorumda herkesin bir uzmanla görüşmesi gerekiyor meslektaşlarım fiyatlarınız sadece zenginlere hitap ediyor..
Psikolog musunuz? Öyleyse sizden özelden yardım isteyeceğim..
@ƘƛƦƬƛԼ daha bölümü bitirmedim pek bir yardımım dokunmaya bilir
Sorum şu virüs çıktıktan sonra erkek arkadaşımla daha çok aramız bozuldu sizce bunun nedeni nedir psikilojisin bozulması mı?
hocam merhaba yıgenım cok kotu olaylar gecırdı cok cok fazla Şu an cok bagırıyor sınır krızlerı gecırıyor 10dk sonrada ozur dılıyor yapmak ıstemedıgını söylüyo