Eşime ve anneme güvenemiyorum onları hep kötü düşünüyorum, ne yapmalıyım?

Öncelikle hayırlı ramazanlar arkadaşlar 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendik eşim ile sevgiliyken annem eşime çok yakın davranıyordu telefonum yoktu annemin telefonundan görüşüyordm ama annem benden çok kendisi konuşuyordu eşimle sabah uyanır uyanmaz eşime mesaj atıyordu sanki benim değilde onun sevgilisiymiş gibi neyse biz nişanlandık artık benim telefonum olunca annem fazla konuşmamaya başladı eşimle eşiminn bana yaptığı bir kaç hatadan dolayı ona güvenmiyorum vede eşim gizli yasaklı şeyleri çok seviyor kışkırtıcı oluyor onun için annem ise babamı aldatı anneme çok güveniyordm taki ben evlendikten sonra kendine sevgili yapa ne kadr eşim gizli şeyleri çok sevdiği için fantazi gibi annemde biz eşimle sevgiliyken eşime karşı davranışından ve babamı aldatmasından dolayı güvenmiyorum annem ile eşimin yanlız kalmasını istemiyorum annemin bize gelmesini istemiyorum korkuyorum anneme güvenmiyorum Eşimede güvenmiyorum sizde bilirsiniz ki zamn çok kötü bazen aklıma geliyor annem ile eşim ben uyurken başka bir odaya girdiklerini ve onları bastığımı bu düşünceden nasıl kurtulabilirim
Eşime ve anneme güvenemiyorum onları hep kötü düşünüyorum, ne yapmalıyım?