Eşim çok kötü ama ailem bir türlü inanmıyor ne yapacağım?

Eşimle evlenirken onu çok iyi bir insan sanmıştım çok gülerdi tatlı hareketleri vardı şakacıydı. Evlendikten sonra huysuz aşırı sinirli ve şiddete meyilli biri olduğunu gördüm sürekli küfür eden ve sinir hastası biri. Önceleri onu düzeltmek için uğraştım çaba sarfettim ama sürekli beni ezdi küçük gördü. Bana küfür ediyordu boşanmak istediğimi söylediğimde bana bağırdı tehditler savurdu. Bana saldırdı eziyet etti. Beni aldatıp sonrada benim bunları hayal dünyamda kendim kurguladığımı söyledi. Benim ailemin maddiyatı iyiydi araba ev vs vardı önce benim üzerime olan arabayı sahiplenmek istedi sonra evi.. annem ve babamın aklına öyle girmişti ki onlar her şeylerini vermeye hazırdı. Anneme babama ne kadar anlatmamda inanmadılar ve şu an onlarla aram iyi değil. Babam beni aradı bu kadar iyi ve dürüst adamın besini beğenmiyorsun dedi o zaman ne kadar kötü birine düştüğümü anladım kimseye onun ne kadar kötü biri olduğuna inandıramadım. şu an evden gitmek istiyorum kendi hayatımı kurmak ailemi inandırmak için ne yapabilirim?

Eşim çok kötü ama ailem bir türlü inanmıyor ne yapacağım?