Annem ve babama güvenmiyorum ne yapmalıyım?

annemin 2 telefonu vardı birini normal kullanıyodu digeride iş telefonuydu annem çalıştıgını söylüyodu annem bazen en yakın arkadaşı ile dışarı çıkıyodu bana geceleri bana babam evdeyse babam bakıyodu gece 11-12 gibi geliyodu bazende babam gidiyodu ama babam gittiginde 1-2 gün gelmiyodu. annem ve ben gece birlikte uyuyorduk. babam geldiginde annem ve babam hep kavga ederlerdi sonra bir gün babam annemin iş telefonunu aldı başka adamlarla mesajlaşdıgını gördü herhalde ben bilmiyorum herhalde annem eskorttu babam o gün annem içerde aglarken işim gitti diye babam beni yanına aldı ve oğlum annem başka adamlarla para karşılıgı yatıyor dedi hep babam ve annem bu yüzden kavga ediyolardı sonra bir gün annem e birileri karşı binadaki bir kadınla sevgili oldugunu söylemiş annem inanmış heralde alandı bilmiyorum babam öyle bişey yok demiş ve annem bunun üzerinden çok yıkıldı ve ben annemle ordan taşındım ben arada çok kaynadım babamdamı annem demi babam beni belli bir süre yanına alamıyodu sonra annem babamın eski en yakın arkadaşı ile çıktıgını ögrenmiş ve beni teyzemin yanına götürdü orda kafasını dinledi ve geri döndük aradan baya zaman geçti ben babamla görüşüyodum hala babam beni yanına aldı ve annemin eski sevgilisiyle görüşüyordu beni evine götürdü yattık orda 2-3 ay geçirdim sonra ben babama annemde kalmak istiyorum dedim ve geldim ama anneme geldigime pişman oldum annemden şüphelendim çünkü hebire telefonla ugraşıyo ve telefonda erkeklerle konuşuyodu patronum diyodu işden biri diyodu bende yiyorum gibi yapıyodum annemin telefonunu aldım whatsapp'ına girdim ve biriyle görüştügünü gördüm o daha 1. annem bir sürü kişiyle sevgili olmuş herhalde bende bunlarla görüşüyodum ama anlamıyodum. Şimdi annemi dinliyorum ve biriyle konuştugunu gördüm adamla yatmıştı bunu babama söyledim babam bişey yapmadı alışmışdı boşanmışlardı şimdi ben ne yapmalıyım annemle kaç kez konuştum ama bana sevgilisinde söz etmiyor ne yapıyım benim için en iyi ne olur kimde kalmam soruyorum. Utanıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
herhalde annem benim için düzeliyor teşekkürler öneriler için
Annem ve babama güvenmiyorum ne yapmalıyım?