Şu ana kadar, kendilerinin ne istediklerini anlayamamış olup, araştırdığım kadarıyla kadınlar üzerine araştırma yapan bir şahsiyet, ki 35 yıldır yapıyormuş, kadınları çözemediyse, biz nasıl anlıycaz diye merak ediyorum.. Bir gün bakıyorsun sıcak davranırlar, diğer gün bakarsın kendine sevgili bulmuş suratına bile bakmıyor, bir gün bakarsın iyidir, diğer gün surat yapar, trip atar, bir gün bakarsın iyidir, diğer gün, suratına bile bakmaz.. o kadar çok huy ve duygu değiştiriyorlar ki.. tam anladım dediğim anda bir bakıyorsun, senin anladığının tam tersi bir manada söylemiş oluyor.. O yüzden.. Kızlara soruyorum.. Sizi nasıl anlayabiliriz? Ya da bizi, olgun erkekleri, nasıl görmenizi sağlayabiliriz? Hepimiz olgunmuyuz hayır değiliz, istisnalar kaideyi bozmaz :) neyse.. cevaplarınızı bekliyor olacağım :)
Cevabın nedir?
Valla sana şunu söyleyim kadınlar erkek gibi erkek ister gerisi hava civa, özellikle bizim gibi ülkelerde kezbanlar çok olduğu için durum bu bir kere karizmatik olacaksın, rahat olacaksın, ukala olacaksın, kibirli olacalsın, burnundan kıl aldırmayacaksın, iddialı olacaksın iş bitirici olacaksın hatunları takmıyscaksın kasınti olacan trip yapana ayar atacan bunu yap vazgeçilmez olursun, birde hayvan gibi sevişecen yatakta aklıbaşında hatunlar var elbet onlarıda hiç kaçirma degecek hatunu baş tacı et, hatunların dedikleriyle aklından gecenler farklıdır hepsi odun ister anlayışlı isterim diyene inanma zamanımızın hatunlarının ruhu bu sende zamana uyacan bunların hepsi tecrübeyle sabittir aksini iddia edenlere aldanma
01 Yorumla- +1 yıl
Komik buldum
+1 yılbu matematik problemi değil sonuçta öyle oturup kafa yorup çözebilesin. Soyut şeylerden bahsediyoruz ve bu soyut şeyleri olabildiğince karmaşık yaşayan canlılardan. Bırak kadınları bir kadını bile tamamen çözemezsin en fazla onla birlikte yaşadıkça bir takım özelliklerini kavrarsın o kadar. Zaten kendileri de tam olarak ne istediklerini bilmediklerinden biz erkeklerin bilmesi epey zor
00 Yorumla
Asla tanımını yapamayacağım erkek sevgili olur sanırım .
“ben de aynı sen gibi bunu seviyorum!” diyerek ortak payda arayan erkek bana fenalıklar getirıyor.
Korkak olmasın
Devamlı şaşırtabilen biri olsun ..aniden elimden tutup hadi gel gidiyoruz! desin mesela , kavga etmesin ama kavgadan da kaçmasın
Şiir türküyle kafamı şişirmesin ama romantizmi bilsin
Kumarbaz olmasın
İyi bir müzik arşivi olsun
Yakın bir dostu muhakkak olsun
Kendi evi olsun ,
Göbekli tombiş küçük elli olmasın.
Küçük olmak kadına yakışır .
Yazsam daha neler yazarım:)01 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılseven kadın sevgi ve ilgi görmek ister.görmüyorsa emek harcar,o da olmuyorsa ayrılmak ister.sonuçta şefkat görmeyi istemek doğalarında var.ve kendileride eşine ve çocuğuna bunu gösterirler.trip atmasıda bişeylerin eksikliğini erkeğe göstermek içindir.direkt söylesin niye trip atıyor dersen,eğer söylediği an da yapılan davranışın hiçbir değeri kalmaz.yani çiçek almanızı isteriz ama çiçeği severiz deriz.çiçek al demeyiz.deyipte alınan çiçeğin bir önemi yoktur artık.ama sevmiyorsa karşısındaki adamı,bin dereden su getirse o adam yaranamaz.
010 Yorumla- +1 yıl
:) İşte bu açıklayıcı bir cevap oldu, teşekkürler..
- +1 yıl
rica ederim:))
- +1 yıl
ne demek :) tabii şimdi işin yine zor bir kısmı var, o da, seven kadını bulmak.. ki şu an için zor görünüyor :)
- +1 yıl
yani bulmak zor belki ama aradığın zaman.bilemezsinki aramadığın bir anda karşılaşıp karşılaşmyacağinı.o zaman pekte zor değilmiş dersin.bence bu devirde zor olan sevgiyi ayakta tutmak,onu gelecek zararlı durumlardan korumak..
- +1 yıl
O da doğru.. gerçi ben her şekilde o sevgiyi ayakta tutup, gelcek zararlı durumlardan koruyabileceğime inanıyorum.. keşke bunu o kişiye gösterecek şansımda olsa, ama ne yazık ki, böyle bir şans pek ele geçmiyor..
- +1 yıl
o zaman eline öyle bir şans geçtiğinde bu sözleri unutma.çoğu kişi ah aşk nerde bir bulsam diye yakınıyor ve bulduğunda da kıymetini bilemeden kaybediyor..
- +1 yıl
farkındayım evet.. ve unutmam merak etme :) umarım o doğru kişiyi yakında bulabilirim..
- +1 yıl
tamam:))umarım en yakın zamanda gönlüne göre biriyle tanışır, bir ömür mutlu olursun:))
- +1 yıl
Amin, cümlemize :))
- +1 yıl
amin:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
8Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,5b cevap paylaştı. Halbusem çok basit ne istiyon hıı diye sor oda cevap veriyor zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Bu sorunun cevabı çok basit
kadınlar ve kızlar ne ister: HERŞEYİ11 Yorumla- +1 yıl
Ama ne şekilde istedikleri asıl önemli olan, ben onu merak ediyorum :)
Daha iyisini bulana kadar eldeki en iyisini onlar şeytan İslam ondan onları kısıtlıyor. Hepsi hormonla olarak en iyiye odaklı
01 Yorumla- +1 yıl
Ne yazdım anlamadım. İslamiyet'e hakaret mi ettin? İnşallah öyle bir şey yapmamissindir
Bu soruyla hep karsilasiyorm hatta ve hatta bi yarim saat once tekrar karsilastim ama cevabim yokt. Bilmem dedim ve yine bilmem diyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Sizde bilmiyorsanız, biz yandık o zaman :)
- +1 yıl
soruda ne yaziyor özet gecsene sadece basliga cevap versem cevabim isabetli olur mu?
- +1 yıl
başlığa cevap isabetli olur, evet :)
O çözemeyen insan beceriksizmiş demek ki :) Ben çözdüm çünkü kadınları ;)
10 Yorumlaanlamaya çalışırsan hata edersin zaten, bunun yerine anlayışlı olmayı denemelisin.
20 YorumlaBu sorunun cevabi hic netlesmedi:P
011 Yorumla- +1 yıl
Bu gidişle, netlik kazanamayak :D
- +1 yıl
Galiba kolay kolay netlik de kazanamayacak :)
- +1 yıl
ne yapalım? :) yapıcak bişi yok :)
- +1 yıl
gece yarısında güzel bir soru oldu galiba :)
- +1 yıl
hmm.. galiba haklısın :) peki bu soruya bir sonuç bulalım o zaman ;)
- +1 yıl
:D niyeymiş o?
Keşkeeee beni isteseler
00 Yorumlaben kadın olsam sevgi ve ilgi beklerdim
10 YorumlaNe istemiyoruz ki?
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılçok zor kardeşzor
11 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum :)
+1 yılisabetli cevap.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpara.
12 Yorumla- +1 yıl
Sanırım bu sadece kadınların istediği bir şey olmasa gerek :) yanılıyor muyum?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne