Burçlarımız kişiliklerimiz üzerinde de etkili olurken bazı konularda bizlere kazandırdığı özellikler ile de günlük yaşamdaki pek çok şeye bakış açımızı dahi etkileyebiliyor. Hangi burcun neyi asla affetmediğine dair görüşlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyoruz.
Koç burcu iki yüzlülüğü asla affetmez, Boğa burcunun güvenini sarstığında asla affedemez, İkizler küçümsenmeyi asla affetmez, Yengeç burcu saygısızlığı asla affetmez, Aslan burcu sınırları aşan ve haddini bilmez insanları asla affetmez, Başak burcu insanlarının asla affedemediği şey ise hakarettir, Terazi burcu insanı yani ben asla haksızlığı ve hukuksuzluğu affedemem, Akrep burcu ihaneti asla ve asla affedemez, Yay burcu kendi inandıkları değerlere saygısızlık yapılırsa asla affetmez, Oğlak burcu insanı iftirayı asla affedemez.
Akrep burcuyum. Sanırım kilit noktam yalan. Arkadaşlarıma göre "Pembe" saydıkları (gerçi yalanın pembesi mi olurmuş bu sonuçta yakaladığım yalan kimbilir kaç yalan söyledide ben farketmedim söyledikleri kaçı doğruydu falan neyse sinirlendim bir an.) bir yalanı hatırladıkça deliriyorum. Yalan sanırım.