• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

çalışan kadın mı ev hanımı olmak mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
bir kadın sizce çalışmalı mı evlendikten sonra çocukları olduktan sonra yoksa ev hanımı mı olmalı?
çalışan kadın mı ev hanımı olmak mı?
Çocuk Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Şimdi durum farklı biraz Ben kıskanç biriyim.Benim istegimi sorarsan Kesinlikle erkeklerle muhattam olacağı bir işte çalışmasını istemem ev hanımı olsun benim elimde bir mücevher gibi olsun isterim.Ama illa da çalışmak isterse kadınlarla birlikte çalışabileceği bir ortama ses çıkarmam.
    Bir keresinde teyzemin kızı nişanlısının evine misafirliğe gidiyor.Başka bir misafir geliyor ve onu istemeye geldiklerini söylüyor duydugumda şok oldum gülmekten tutamadım.Bunn gibi dışarısı böyle olaylara daha müsaid Ben kıskanırım. olay böyle

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

püff

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

üfff

Yorumla

En İyi Cevaplar

• mesuttttt
    mesuttttt Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 35%
    +1 yıl

Bence kadın çalışmalı. Para kazanmak için değil, kadın kendisi için çalışmalı, en azından kocasıyla konuşacak farklı konuları olur. Daha önemlisi kadın kendisini daha güçlü hisseder, erkeğe bağımlı kalmaz, çalışınca daha dinç olur, ev insanı monotonluğa alıştırır... Vesaire vesaire...

0
    0 Yorumla
  • LittleCatty
    LittleCatty Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Bence kadın çalışmalı. Fakat eğer eşi istemiyorsa ve geçerli bir nedeni varsa eşinin isteğini de yerine getirebilir. Bence mantıklı olan çocuk olana kadar çalışabilirsen çalışmak ama çocuklardan sonra biraz onlarla ilgilenmek gerekir.

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

eşi istemiyorsa mı. eşin bu konuda söz hakkı olmamalı.

Yorumla
    • LittleCatty
      LittleCatty
      +1 yıl

geçerli bir nedeni varsa...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne nedeni olabilir ya saçma. otur evinde kır dizini sana vericeğim prayla yetin. bu mu yani zihniyet.o istemiyor diye ben çalışmayayım..

Yorumla
    • LittleCatty
      LittleCatty
      +1 yıl

öyle derse direk boşa zaten o ne öyle kır dizini otur falan.benim bahsettiğim başka. derse ki senin yorulmanı istemiyorum, evimizle ilgilen ben zatenevimize bakıyorum.ya da ne biliyim çocuklarımıza bak falan ha allah korusun kötü bir olay olur eşine yardımcı olman gerekir çalış tabiki.ama mutlaka bir meslek sahibi olmak gerekir orası kesin ben zadece çalışma kısmından bahsediyorum...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

öyle direk demez tabi. ama zihniyet budur. verdiği paranın hesabını sorar.dünyanın en iyi erkeği bile bunu yapar. ayrıca senelerce evde oturduktan sonra hadi şimdi çalışayım demek abes. iş bulabilcek misin peki kariyerin olmadan.iş verenler hep tecrübeli istiyor. erkeklerin senin yorulmanı istemiyorum demesi çok komik.ben olsam bir erkeğin eline bakmak çok zoruma gider babamdan bile para almıyorum ben saçma. yarın başkasını bulur giderse ne yapcaksın yani

Yorumla
    • LittleCatty
      LittleCatty
      +1 yıl

evli olmadığım için karşıma ne çıkar bilmiyorum tabi karşıma çıkacak kimsenin insan olduğunu düşünürsek bence bunda bir sıkıntı yok ama günümüzde de hayvan popülasyonunun arttığı malum. ayrıca neden herşeyin hep en kötüsünü düşünüyoruz. neden kocam bana kötü davransın ki bence karşılıklı gayet saygılı ve sevgili olunabilir.hayat müşterek ve evlilikte her iki tarafında birşeylerden feragat etmesi gerekir diye düşünüyorum.hem nolmuş ondan para almam felandiyorsunuz ben babamdan gayet alırım sonuçta babam, eşimide aynı kefeye koarım. herkesin karakterik özellikleri farklı olabilir. ayrıca iyi eğitimli ve kendini geliştirmiş her insan rahatlıkla iş bulabilir. evlenmeden önce çalışmış olabilirsin ve evliyken ara verirsin sonra gerekirse bir işte çalışabilirsin yani tecrübe diyosan o zaman bekarken çalışabileceğin kadar çalış o zaman.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

saçmalama ya. onca sene evde otur sonra işe başlayamazsın. tecrübe istiyor. hiç çalıştın mı bilmiyorum hayatında. baban bir gün ölebilir eşin seni bırakıp gidebilir o zaman ne yapıcaksın? herşeyin en kötüsünü düşünceksin tabikide

Yorumla
    • LittleCatty
      LittleCatty
      +1 yıl

Alah korusun. tabiki kötü şeyler olur da sende hep en kötüsünü düşünürsen o en kötü gelir seni bulur ben mutlu olmak için yaşarım para için değil eşimi mutlu edeceksem bende mutlu olurum ve çalışmam. dediğim gibi herşey kişide bitiyor sen eğer iyi vasıflara sahipsen her zaman iş bulursun. tavsiyem bu kadar kötümser olma hayat güzel sadece mutlu olmak için yaşa. benden bu kadar...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ahahha bence sende bu kadar polyanna olma. baban bir gün ölücek bu allahın emri o zaman ne yapıcan? eşinden ayrılırsın çok kolay artık erkekler için boşanmkak. hayatta erkeklere değil kendine güven benden sana ufak bir tavsiye. sosyal güvencen olsun yoksa balıklara yem olursun cicim. en kötüsünü düşünerek hep en iyisini yaşadım hayatta.

Yorumla
    • LittleCatty
      LittleCatty
      +1 yıl

congratulations! u r the winner. hahah sen dert etme kimseye yem olmam.sen kendini yetiştir.özgüven sahibi ol.kuralları bil. hiç birşeycikler olmaz. by polyanna :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

polyanna sensin kızım ya. özgüven sahibiyim çok şükür ayaklarımın üüzerinde duruyorum ona buna minnet etmiyorum el açmıyorum senin gibi. sen bu kafayla ooo yani

Yorumla
    • LittleCatty
      LittleCatty
      +1 yıl

ben sana polyanna demedim zaten dikkatli oku by polyanna nın anlamı polyannadan dememk hadi burada polyanna benim ya ha işte ondan :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

he canım he görmedim

Yorumla
  • actuallysmile
    actuallysmile Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Zaten avukatlık istiyorum çocuklarım olursa bir süre onlarla ilgilenirim azaltırım dosyalarımı evlenincede biraz kendimi dinlerim gibime geliyor maddi durumumuza baglı :)

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

avukat olma hiç evde oturmak istiyorsan bence. onca çalışmak isteyen idealist insan var onlar okusun bırak.

Yorumla
    • actuallysmile
      actuallysmile
      +1 yıl

Evde oturmak isteyen kim? İdealist ne demek kullandıgın kelimeleri bil ben çalışmak istiyorum fakat cocuklarım oldugunda da onlarla ilgilenmek istiyorum çünkü benim annemde calısan bir bayan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben kullandigim kelimeyi biliyorum. Neyse sen once okulu kazan sonra konus..

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

40

Cevap

• doktor12
    doktor12 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35 , eic 38%
    +1 yıl

Herkez kendi kafasında zaten o yüzden takma çalışan kadın daha iyidir ama hiç mesleği olmaz bişiler yapar şuandaki hayat şartları kadınlarıda çalışmaya zorluyor en kötüsü erkeğin çalışmaması evin asıl direği odur o çalışmasa evin hali haraptır bana kalırsa çalışan kadın çok daha iyidir evinin reisi bile olsun hatta sorumluluğu oda alsın derim sadece...

0
    0 Yorumla
  • nattural
    nattural Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

neden çalışmak istiyorsun diye sorduğumda ''ya yarın öbür gün boşanırsak'' cevabını alırsam o kadını o anda boşarım gidip çalışsın.
    çocuklarımız için bizim için daha iyi bir gelecek derse olabilir.
    ve çocuk varken de çalışması biraz zor bir ihtimal. ya çocuk yapmayız ya da yaptığımızda kadın çalışmayacak

1
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ne alaka. gerçekten bir gün ayrılık olabilir.ölüm olabilir herşey olabilir yani. başka kadına kapılıp kaç yıllık yuvanızı bırakan siz değil misiniz be kardeşim. evde kadını kapatıp dışarda avlanen siz değil misiniz.

Yorumla
    • nattural
      nattural
      +1 yıl

ben en azındna olaya objektif baktığıma inanıyorum ama senin yaptığın sadece taraf tutmak. annem de kız kardeşim de bir kadın.
      ve mahkemelerde de çok gördüm kadınların neler yaptığını sadece erkek aldatmıyo kusura bakma.kadınların aldatma oranı erkeklerden geçmek üzere

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

erkekler çok daha fazla aldatır bizim toplumumuzda. bu bir gerçek. tabi kadınlarda aldatıyor buda bir gerçek. ama kaç yıllık yuvasını bir çırpıda yıkan ya da ikinci bir kadınla imam nikahı adı altında metres hayatı yaşayan yine erkekler. hemde şu paraya ihtiyacı olmayan erkekler.ben türk erkeğine güvenmem kimse kusura bakmasın. çalışırım sosyal güvencem olur ilerde emekli olurum maaşım olur

Yorumla
    • nattural
      nattural
      +1 yıl

yahu sana çalışma diyen yok atarlanma hemen :)
      ama çalışıp da evi kocayı ve çocukları arka planda bırakmak da çok yanlış ki bu yüzde doksan boşanmaya yol açar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hehe

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Görüyorum ki kızlar çalışmalıyız diyor. İnsan büyükmek dünyanın en hassas işidir. İyi yetişmiş bir çocuk ilerde senin 10 yılda çalışıp kazandığını maddi, manevi bir ayda kazanabilir. İyi yetişmemiş bir çocukta 1 ayda maddi manevi seni çökertebilir. Ben biriyle evleneceksem ilk bu kızdan anne olur mu diye bakarım. Sizden hem kariyer, hem çocuk isteyen yok. Anne olun yeter. Eve kapatıp hayvan muamelesi yapmak değil kastım. Sosyal ortamlara da gir, gez, toz ama o çocuğu yetiştir. Anladınız siz onu!

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben çocuğumu iyi yetiştiririm. çalışan kadınların çocukları daha iyi yetişiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabii "iyi" göreceli olduktan sonra kim kötü yetiştiriyoki zaten. Memleket niye bu haldeki. Ben yetiştirdim tüm bu milleti dimi.

Yorumla
  • AvDenizCelik35
    AvDenizCelik35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Annem memur 3 yaşından beri kres anaokulu falan derken 18yildir okullardayim resmen sevgisinden suphem elbette yok ama eksik buyudum evlendigim kadin asla calismamali bence gerek esine gerek cocuklarina en iyi zamani ayirsin diye

3
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evlendigin kadininda bir hayatı var.sana hizmet etmek icin dunyaya gelmedi.

Yorumla
    • AvDenizCelik35
      AvDenizCelik35
      +1 yıl

O zaman benden uzak dursun :)

Yorumla
    • symbolic
      symbolic
      +1 yıl

amma feminist çıktı buda hee :)

Yorumla
  • greeneyes
    greeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 47%
    +1 yıl

dunyada ev hanımlıgından guzel meslek yoktur, anne olana dek calışılabılır ama bır annenın en buyuk sorumlulugu bebegidir, calışan anne olmaz olmamalı! bir bebek nasıl baska ellere teslım edılebılır!

1
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bütün görevimiz çocuk yapmak

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

aslaa! kadın olmak erkek olmaktan daha zordur! anne olmaksa hepsınden daha zor!! layıkı ıle annelıgını eda eden ınsandan daha kutsalı olamaz!

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çalışan kadın çok daha iyi anne bence. çocuğunun geleceği içinde katkıda bulunuyor. bütün gün evde yatmıyor.

Yorumla
    • greeneyes
      greeneyes
      +1 yıl

kim bakıyor nasıl bakıyor, agaldıgında kosuyormu nasıl davranıyor! ılk ne sesı cıkarrtı bu cocuk ılk ne zaman yurüdü! hersey para demek degıldır! bunları kacırıp trılyonun olsa ne kalır senden gerıye!!

Yorumla
    • LittleCatty
      LittleCatty
      +1 yıl

çalışan kadın daha iyi annedir diyemeyiz. eğitimli kadın daha iyi bir annedir.gerçek bu bence.her çalışmayan kadın bütün gün evde yatmıyor annelerimiz en çok kahrı çekener bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

eskiden kadınlar tarlada çalışyordu ev işleri ağırdı falan. şimdi herşeyi makinalar yapıyor valla. ev hanımlığının zorluğu kalmadı. ayrıca çalışan kadın hem evdede iş yapıyor. bence daha iyi anne oluyor çocuklarının geleceğine katkıda bulunuyor kendini köreltmiyor geliştiriyor. ev hanımı olmak bana sıkıcı geliyor allah korusun. bütün gün dedikodu bana göre değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bütün bunlardan daha önemlisi bence çocuğuna iyi bir gelecek sağlamak. annem benden daha iyi bakar valla çocuğa. benide o yetiştirniş sonuçta. hem önemli olan kaliteli zaman geçirmek.

Yorumla
    • papercut_94_34
      papercut_94_34
      +1 yıl

bir kadını ancak bir kadın bu kadar asagilayabilir. Kadın kadının düşmanıdır boşuna dememişler

Yorumla
  • yağmurç
    yağmurç Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

bir kadın çocuk yapıyosa kendi büyütmeli, yok bakıcı yok anane yok kreş, herşeyini kendi yapmalı, çocuk olduktan sonra otursun baksın

4
    3 Yorumla
    • AlwaysRespect
      AlwaysRespect
      +1 yıl

Aynı düşüncedeyim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

all alla niyeymiş. kreşte bir kere çocuk sosyal oluyor kendi yaşıtlarıyla özel hocalarla büyüyüyor eğitiliyor. senin verdiğin eğitimden bin kat iyi eğitim görüyor.

Yorumla
    • yağmurç
      yağmurç
      +1 yıl

bazı zihniyetler olarak çocukları o yaşta bazı yerlere işte tam da böyle hapsediyorsunuz. çocuk parkta çocuk sokakta çocuk annesinin yanında çocuk dışarda büyümeli. kreşe hapsedilen çocuk şurda dursun. gidebilirde tabii, herkesin fikri, görüşü, kanaati.. ikimiz ya da çoğu kişi aynı düşünseydi görüş özgürlüğü diye birsey olmazdı. ;)

Yorumla
  • hugon61
    hugon61 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 32%
    +1 yıl

bence çalışmaya devam etmeli kendine güven gelir meşguliyet ve canlı kalmak için çalışmalı çalışır iken evlenince veya çocuk yapınca işi bırakan bayanlar kendilerini tamamen bırakıyorlar hayattan kopmaya gerek yok

0
    0 Yorumla
  • AlwaysRespect
    AlwaysRespect Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 43%
    +1 yıl

Hem çalışıp hem de çocuklarına iyi bakacaksa çalışması taraftarıyım. Fakat çalışıyorum diye çocuklarına dadı tutup ilgisiz bırakanlara ben anne sıfatını yakıştıramıyorum. Benim düşüncelerim bu şekilde.

0
    0 Yorumla
  • aşkınmimarı
    aşkınmimarı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

çocuk olana kadar çalışmalı çocuk olduktan sonra eğer evden de devam ettirebileceği bir işe sahipse devam etmeli. eğer böyle bir işe sahip değilse bırakmalı çocuğuyla ilgilenmeli.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kadının görevi sadece çocuk mu peki

Yorumla
    • aşkınmimarı
      aşkınmimarı
      +1 yıl

tabi ki hayır. Ama en önemli sorumluluğu

Yorumla
  • Atlas78
    Atlas78 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 47 , eic 45%
    +1 yıl

Vasifsiz kadin ev hanimidir...

Bebek varsa dogumdan itibaren ortalama 1 yil cocuguna bizzat surekli ilgilenmeli...

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bencede

Yorumla
    • Atlas78
      Atlas78
      +1 yıl

Kendinizi gelistirin akademik hem de egitim olarak. Yoksa egitimsiz ogretimsiz kadinin davranislari cekilmez :/ .

Yorumla
  • şkrkızcandy
    şkrkızcandy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

calışmak gerek. Özellikle çalışan bir bayan olup sonrasında işten ayrılmak bayan içinde zor sonrasında eşinin eline bakacak. Alışmamış bir kere kendi parasıyla isteklerını yapmayada alışmiş. Güzel bir işte çalışıyorsam ben bırakmazdım heralde.

1
    0 Yorumla
  • Snmmm76
    Snmmm76 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 58%
    +1 yıl

Tabiki çalişmak ama diyelim ki Eşim çalismami istemiyorsa ve mantikli bir sebebi varsa Çalişmam ev hanimi olurum.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

adamın her dediğini yap sonrada ortada kal

Yorumla
    • Snmmm76
      Snmmm76
      +1 yıl

Her dedigini degil canm mantikli bir aciklamasi varsa calismam heri kafaligindansa olmax zaten ki oyle bir insanla evlenmem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

mantıklı ne açıklaması olcak ya

Yorumla
    • Snmmm76
      Snmmm76
      +1 yıl

Evelndim cocugum oldu kocam bana dese canm calisma cocugumuz biraz buyusun sonra calismak isters3n calisirsin sana kalmis dese ben cocuguma bakarim kimsenin elinde buyumesini istemm bende. Zaten seni anlamayanla nasil evleneceksin allahina hangi kafayi yasiyon

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

püff çocuğuma annem bakar sanki ben ondan iyi bakıcam. eve gelincede ilgilenirim olur biter. bu iş bırakmaya engel bir neden değil. hem bırakırsan birdaha zor başlarsın tükiye şartları malum. kocan kapıya koyarsa ne halt edicen.

Yorumla
    • Snmmm76
      Snmmm76
      +1 yıl

Tanimdan evlenmicem oyleyse sanki gotucu usulu evleniyorz annem yoktur belki benim. Kim nasil rahat ediyorsa oyle yapar ben alismisim oturmaya baba parasi yemeye benim esim benim ihtiyaclarimi giderecekse calismam yer icer gezerim

Yorumla
  • Ecchuah
    Ecchuah Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 49%
    +1 yıl

çalışsanda çalışmasanda evi yöneten sensin her durumda en hanımı olacaksın. Çalışan olmak ev hanımının önüne isimdir sadece.

1
    0 Yorumla
  • seyyaradam
    seyyaradam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Eger cocuk varsa eev hanimi bence yani sonucta cocuklarin ihtiyac duydugu her an yannda biri olmali şahsen eşim olsa onun yorulmasınıda istemem

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

dünya hali belli olmaz o. yarın başka bir kadına gidersen ne olcak

Yorumla
    • seyyaradam
      seyyaradam
      +1 yıl

Zaten şu an bir kadin yok da olursa öyle isterdim tabi o kariyer yapmak ister başka

Yorumla
  • deren55
    deren55 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Hem erkek hemde kadın çalışmalı.çocuklara da eviwlerinede ortak bakılmalı.genelde kadın daha çok ilgileniyor ama bu yüzden erkekler yardim etmiycek diye bisey yok.obur turlu düşünenler sağlıklı dusunmuyorlar

0
    0 Yorumla
  • brokenlove
    brokenlove Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Kadın çalışp kendi ayakları üzerinde durmalı ve bebek doğduktan sonra izinli olabilecek statüye sahip olmalı

0
    0 Yorumla
  • yorumcubaba
    yorumcubaba Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46
    +1 yıl

Böle bir soruya ya bu ya da şu diyemiyorum.Bence çalışmalı desem eşimin bazen keşke çalışmasa dediğim oluyor birbirmize zaman ayıramadığımızda.
    Bazende iyiki çalışıyor diyorum çünkü hayat zor

0
    0 Yorumla
  • gülll06
    gülll06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Ben çalışmak isterim ama eşim yok derse ve gerekli açıklamayı yaparsa otururum evimde bakarım evladıma sorun yok

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

eşin yarın hadi güle güle derse ne olcak peki

Yorumla
    • gülll06
      gülll06
      +1 yıl

Diploma olucak o ayrı mesleğim olucak güle güle derse bende gider çalışırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ahaha iş bulabilcek misin peki deneyim sahibi olmadan. diplomayla olmuyor o işler. tecrübe gerekiyor yanında. piyasayı bilmen gerekiyor. temiz yeni mezun taze beyinler duruken adam senelrce ev hanımlığı yapmış diploması yatmış kadını ne yapsın. hayatın gerçekleri var.

Yorumla
    • gülll06
      gülll06
      +1 yıl

Hayatın gerçekleri var çok haklısın ama tecrübemin olmadığını kim söylebilirki? Neyse bilseydik cevapda vermezdık

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kendimizi güvence altına almak istiyorsak tabi ki çalışmalıyız. Evlenip çocuk sahibi olduktan sonra belli bir süre bebeğimizle kendimiz ilgilenmeli daha sonra tekrar çalışmalıyız.

1
    0 Yorumla
  • cathunter
    cathunter Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 43%
    +1 yıl

Tabi ki de calisan kadin olmak. Ekonomik ozgurluk onemli.

0
    0 Yorumla
  • türkü81
    türkü81 Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 33%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 795 cevap paylaştı.

bir ayağımızda dışarda olsun. çocuklar küçük ekmek, yoğurt almaya bari ben gidebilsem..:)

0
    0 Yorumla
  • Elaoztrk
    Elaoztrk Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

sagligim yerinde oldugum surece calisirim ben o kadar uni okuduk stres sinava katlandik emegimin bosuna gitmesini asla istemem.

0
    0 Yorumla
  • NoHashas
    NoHashas Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Bence calısan olmalı yani ekonomik özgürlüğü. Her an boşandıgında kendinee bakabilecek biri olması lazım

1
    0 Yorumla
  • mangoluicetea
    mangoluicetea Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Çalışan kadın olmak.Meslek sahibi kadınlar kendi ayakları üzerinde durabilen, eşinin parasıyla ömür bitirmeyen kadınlardır ki bu kadını daha güçlü ve çekici gösterir bence

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

kesinlikle

Yorumla
  • prensestim
    prensestim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

kadının elinde mesleği mutlaka bulunmalı. erkek milleti kendisine bağlı olan kadın gördü mü eziyor, küçük görüyor.

0
    1 Yorumla
    • Xaksis
      Xaksis
      +1 yıl

Erkek olda gör

Yorumla
  • Ryzborn
    Ryzborn Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl

boynu bükük kalmak istemiyorsa ve hayat standardını daha yüksek istiyorsa çalışmalı yok diyorsa çalışmamalı bu onun bileceği iş

1
    0 Yorumla
  • handikap35
    handikap35 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45
    +1 yıl

Aile bütçesine katkı anlamında bir süre çalışması iyidir, ama çocuk olduktan sonra bakımı için ev hanımı olması aha makbul

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ikisinide yapa bilmesi gerekir
    eskiden annemde gördügüm gibi hem calisiyodu hemde ev islerini hal ede biliyordu, simdi calismiyor tabi 4 erkek calisinca evde degsiyor olay :)

0
    1 Yorumla
    • papercut_94_34
      papercut_94_34
      +1 yıl

baban ne ise yarıyordu acaba dur tahmin edeyim içkiçi alkolcunun tekiydi nerden bildin diyecek aaynı durumu yasayan çok arkadaşım var

Yorumla
  • Taita
    Taita Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

maddi durumumuz yetiyorsa kendi bilir ben o yorulmasın diye çalışmasını istemem

1
    1 Yorumla
    • Taita
      Taita
      +1 yıl

ayrıca ev hanımı olan kadın hayatını bedenini ruhunu evi ailesi için harcıyor onu küçümsememek lazım aslında kadını küçümsemeyip her daim değer verse erkekler kadınlar hiç problem yapmaz ha evimde ha dışarda çalışırım diye..istiyorsa ekonomik özgürlüğü olsun tabi zaten para meselesi olmamalı eşler arasında

Yorumla
  • Entropiii
    Entropiii Takip Et
    Yoda Yaş: 44
    +1 yıl

Bunun kararını kadının kendisi vermeli..

*Kendini nasıl iyi hissedecekse öyle yapsın sorun yok.

1
    0 Yorumla
  • Wolvorine
    Wolvorine Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

ozel sektorde calismasina karsiyim. genel anlamda calismasa daha iyi.

0
    0 Yorumla
  • Yalnız_
    Yalnız_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Kadınların çalışma nedenleri vardır bazıları önlem alıp kendilerine çalışıyorlar. Duruma göre değişir genelde ihtiyaca bakılır.

0
    0 Yorumla
  • evdençıkmayanadam
    evdençıkmayanadam Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

tabi ki de çalışan kadın birkere ne kadar sosyal hayatın içinde olursa bir kadın toplumda ki yeri o kadar kutsal o kadar değerli oluyor

0
    0 Yorumla
  • symbolic
    symbolic Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

6 senedir çalışıyorum evlendiğimde bir süre çalışmam herhalde. sonrası maddi durumumuza bağlı

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ya seni bırakırsa garantisi mi var kocanın

Yorumla
    • symbolic
      symbolic
      +1 yıl

bırakırsa çok rahat iş bulabilirim. İstanbul'da girdiğim hemen hemen her otelde başlayabilirim. sıkıntı yok yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

hehe başlarsın. senelerce evde oturduktan sonra biraz zor yani o işe başlamak. gerçekçi ol.

Yorumla
    • symbolic
      symbolic
      +1 yıl

canım 6 senedir çalışıyorum ben hemen hemen her otelde referansım var. benim için iş bulmak zor değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

sen öyle san. bırakırsan bir daha zor dönersin.

Yorumla
    • symbolic
      symbolic
      +1 yıl

bırakta sektörün içinde olan konuşsun ;) feministliğe gerek yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

He canim he.

Yorumla
    • symbolic
      symbolic
      +1 yıl

sen evlenince çalışırsın son sürat de kendini kaptırma çok fazla sonra ağlarsın kocam beni aldatıyor diye

Yorumla
  • skywalker41
    skywalker41 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

annem yıllarca çalıştı emekli oldu şimdi ev kadınlığıda on numara insanın kendisinde biter herşey

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen.

Yorumla
    • skywalker41
      skywalker41
      +1 yıl

insan tembel olmasın yeter

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen ya evde yan gelip yatmak kolay geliyor bazılarına. hani okumamıştır mesleği yoktur o ayrı tabi

Yorumla
    • skywalker41
      skywalker41
      +1 yıl

ben okumayıpta kendini geliştiren çok insan tanıyorum insanın içinde olcak

Yorumla
  • Lelele
    Lelele Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bence herkesin kendisi bilir istiyorsa çalışır istemiyorsa çalışmaz.

0
    0 Yorumla
  • akdegul
    akdegul Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl

Yürütebilirse ikisinide ne mutlu yürütemezse birisinden birini seçecek

0
    0 Yorumla
  • DominikToretto34
    DominikToretto34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

kendı bılır paraya ıhtıyacımız yok ama karıyer sahıbı olmak zorunda :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

çalışan kadın tercihimdir ama çocuk olduktan sonrasını düşünmek lazım.

0
    0 Yorumla
  • xnooxi
    xnooxi Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Durumum yeterince iyi olursa , ev hanımı olması teerciihimdir

0
    0 Yorumla
  • MeSKaLiN
    MeSKaLiN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

ikiside Gece olunca görevleri bir oyüzden fark edermi:)

0
    0 Yorumla
  • icelord
    icelord Takip Et
    +1 yıl

okumuşssa kesin çalışsın boşamı okuyor okumamışsa çalışmasını istemem ama karışmam

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Bu sorduğun soru erkeğin gelirine bakar birazda haksızmıyım

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

iilgisi yok trilyoner adamların biile eşleri çalışır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok şükür işlerim iyi eşimide çalıştırmam
      Senin düşünce ne?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben çalışırım kesinlikle. bu devirde hiç bir erkeğe güvenmiyorum. erkekler pat die başkasını buluyor aldatabiliyor herşeyi çekmek zorunda değilim. gerekirse boşanırım. aksi halde ev hanımı olsam güçlü olamam. başıma ne gelirse razı olmam gerek ekonomik özgülrüğüm olmaz sosyal güvencem olmaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynı söylediklerin kadınlar içinde gercerli değilmi eşiyle az bir tartışma yaşalar hemen başkasını bulan çok kadın var

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çocuklarımi büyütsün ve eğitsin
    Yeterli
    Paraya ihtiyacım yok
    Huzura ihtiyacım var

0
    0 Yorumla
  • Vintage
    Vintage Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 39%
    +1 yıl

Benim kadınım çalışmasın...

1
    0 Yorumla
  • gamZEDE
    gamZEDE Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

çalışan olmayı tercih ederim.

0
    0 Yorumla
  • kağan1991
    kağan1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

ben eşimin çalışmasını istemiyorum

1
    0 Yorumla
  • Ratininöpücüğü
    Ratininöpücüğü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Kendini nasıl iyi hissedecekse öyle yapmalı.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kadınlar da çalışmalı.

0
    0 Yorumla
  • mrfatbee
    mrfatbee Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Anne oldukta sonra çalışmak istiyorsa çalışabilir.

0
    0 Yorumla
  • onedirki
    onedirki Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

bence çalışmalı evine destek olmalı

0
    0 Yorumla
  • Sarrow
    Sarrow Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

para sıkıntısı çekiyorsa çalışmalı

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

çekmiyorsada çalışmalı bence

Yorumla
  • bumbura
    bumbura Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

çalışan kadın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

aynen

Yorumla
  • Sanal_Koca
    Sanal_Koca Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

şartlara göre değişir

0
    0 Yorumla
  • Leakage-
    Leakage- Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Çalışmalı

0
    0 Yorumla
  • wolfie
    wolfie Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 43%
    +1 yıl

Çalışmalı

0
    0 Yorumla
  • b4hciv4n
    b4hciv4n Takip Et
    +1 yıl

çalışmalı tabiki..

0
    0 Yorumla
  • sevgimelegiii
    sevgimelegiii Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

çalışan :D

0
    0 Yorumla
  • XaRiZMa
    XaRiZMa Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Duruma göre değişir.

0
    0 Yorumla
  • Titero
    Titero Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Her ikiside

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > çalışan kadın mı ev hanımı olmak mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ev hanımı olmak mı meslek sahibi olmak mi? 21 cevap verildi
Çalışan kadın mı ev hanımı olan kadın mı? 24 cevap verildi
Ev hanımı olmak mı daha zor çalışan kadın olmak mı? 23 cevap verildi
Ev hanımı mı, çalışan kadın mı? 10 cevap verildi
Evlenince çalışmak mı yoksa ev hanımı olmak mı? 9 cevap verildi
Çalışan kadın mı yoksa ev hanımı mı? 112 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨