• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Hesap ödemek isteyen kız hakkında ne düşünürsünüz?

selind
selind Takip Et
Bilge Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bana erkeğin ödemesi hep saçma gelmiştir.İster sevgilin olsun isterr daha flört aşaması olsun arada ben ödemek isterim.
Siz bu konuda ne düşünüyosunuz? Kız ödemekte ısrar ediyorsa?
Hesap ödemek isteyen kız hakkında ne düşünürsünüz?
Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• brokenlove
    brokenlove Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Bende ödemek isterim ne biliyim bir süre sonra bu konuda ödemeli miyim gibi bir şey olmuyor. Toplu taşıma aracına biniyoruz bakıyoruz bozuk para kimde varsa veriyor, sinemaya gidiyoruz biletleri alırken ben mısırı içeceği hallediyorum, genelde benim yurduma gelir çıkışta yurdun altı da cafe o zaman ben alırım çaymış pastaymış ya da acıktıysak yemekmiş dışarıda olduğumuz zamanlarda genelde o götürür yemek yemeye böykebi paylaşım içinde gidiyor, sonuçta karşıdaki de havadan bulmuyor parayı iki tarafta ödemeli bence ama Alman usülü falan saçma geliyor bana ne bileyim hiç samimi değil

1
    5 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Ya ne kadar güzel.Gerçek bir ilişkide böyle olmalı zaten canım :) Hep böyle olun çok tatlısınız maşallah:)

Yorumla
    • brokenlove
      brokenlove
      +1 yıl

Teşekkür ederiz canım :) İnşallah inşallah :)

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

amin amin :)

Yorumla
    • ProRider
      ProRider
      +1 yıl

Olaya değilde anlaşmanıza imerendimm.Bende istiyommm

Yorumla
    • brokenlove
      brokenlove
      +1 yıl

Maşallah deee

Yorumla

En İyi Cevaplar

• fisnelisoda
    fisnelisoda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Çoğu erkek hesabı ben öderim diyor yanda görüldüğü üzere.
    Erkek sahipleniciliği ve baskınlığı için ödemeliler ama bu değil ki her şeyi de onlar ödesin bazen olur kahveyi yahut tatlıyı sen ödersin.

Erkeklerin hesabı kendileri ödemeleri doğuştan gelen bir dürtüyle onlara kendilerini daha fazla erkek hissettiriyor sanırım , bir şey yok bunda.

1
    1 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Evet erkeklik olarak görüyorlar bunu.
      Bende öyle düşünüyorum arada kızda ödesin yani

Yorumla
  • phseverim
    phseverim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 57 , eic 75%
    +1 yıl

Bu bir gelenek değildir , tabiki bayanda öder ,, ama genelde hiç bir bey partnerine hesap ödettirmez , öylede olmalı ,, yakışık almaz ,, şahsen elime para geçtiği andan bugüne ,, hiç bir bayan partnerimi bırak arkadaşlık seviyesinde olan bayan arakdaşlarıma ödetmedim ,, bu olmaz ,, teklif tabiki olur ,, ama yakışık almaz ,, madem bir hanımla çıkıyorsun ,, o ne demek hanıma ödetmek ,,, bu lugatta yazmaz :))

2
    4 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

sen maçosun sanırım :)

Yorumla
    • phseverim
      phseverim
      +1 yıl

hayır aksine maçolukla alakası yok , ama bir hanımla çıkan bir bey , bütün maliyetlere katlanmak zorundadır , en azından nezaket bunu gerektirir , haa gücün yoksa , bilemem onu , ama ne içtiğim ne yediğim boğazımdan zor geçer :)

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Anladım :) lugatta yazmaz falan deyince dedim kesin maço :) Ama maço erkek candır ya :)
      Arada işte kızında gönlü olsun diye

Yorumla
    • phseverim
      phseverim
      +1 yıl

tabiki herkesin tarzı ve zevkine saygı duymak lazım , maçoluğu ben biraz kabalıkla özdeştiriyorum, elini masaya sert vurmak yerine masanın üzerindeki örtüyü okşayıp sevmeyi tercih ederim :))

Yorumla
  • bilo131
    bilo131 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 58%
    +1 yıl

hayat müşterektir. bence ödenebilir neden ödenmesin.
    bir kızla yemeğe gittiğimde sürekli ben ödüyorsam ve kız kendinde az da olsa utanma duygusu hissetmiyorsa postayı koyarım onada.
    ödemem demiyorum. ama 10 yemekte 1 ödese benim için yeter. hatta 100 yemekte 1 kere bile olsa yeter.

0
    6 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

çok doğru bir tespitte bulundun evet öyle olmalı. ORan biraz fazla erkeğe yüklenmiş ama olsun

Yorumla
    • bilo131
      bilo131
      +1 yıl

sonuçta erkeklik gururu var işin içinde. oran yüksek olması ordan kaynaklı. ama ödemese bile teklif etmesi yeterli. ama nadiren bile kızdan öyle bir teklif geldiğinde erkek tersliyorsa, o erkeğin...

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Terslemesi hiç hoş değil bence

Yorumla
    • bilo131
      bilo131
      +1 yıl

sanki benim param varsa senin yok der gibi :D

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

ya ne alakası var :)

Yorumla
    • bilo131
      bilo131
      +1 yıl

iletişim kopukluğu yaşıyoruz. bu muhabbet b.ka sarmadan önce şu söyleyeyim.
      sana kolay gelsin. iyi günler dilerim... :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

17

Cevap

77

Cevap

• yagz_12
    yagz_12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

çalısan yanı maddi sıkıntı çekmeyen bir erkekse kesinlikle sana ödettmez çünkü bu bizim için gurur kırıcı bişeydir ama maddi yönden sıkıntı çektigini düşünüyosan bir kez hesapı ödemek istedigini söle yok felan diyip ödeyecektir bir sonraki buluşmada bir yere gitmeyi teklif ettigi bir şartla bu sefer hesaplar bnden yoksa olmaz gibi tatlı şirin bir şekilde sölersen hem erkegin onuru kırılmaz hemde sende rahat edersin. :D

2
    4 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Evet ben kendimi rahatsız ediyorum gerçekten içime sinmiyo

Yorumla
    • yagz_12
      yagz_12
      +1 yıl

o halde dediğim gibi yaparsan erkek içinde onur kırıcı olmaktan çıkabilir durum bnce denemelsin

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Denedim zaten ben ısmarlıcam yoksa görüşmeyiz bidaha dedim :)

Yorumla
    • yagz_12
      yagz_12
      +1 yıl

ee ne dedi :D

Yorumla
  • cannn22
    cannn22 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Bu bir incelik naziklik durumudur hesabı erkeğin ödemesi.Bence de doğru olan budur.O parasını kendi için harcasın.İstediği sevdiği şeyler için harcasın.Ödemek te çok fazla ısrar ederse eğer kıramam tabi ki onu.Bir iki kere ödemesine izin verebilirim ama daha fazlası olmaz sanırım.

1
    4 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Ya hep erkeklerin ödemesine alışıldığı için böyle.Ama ben çevremde de görüyorum artık kızların ödediğini.Bence sırayla olmalı ya da arada kızda ödesin

Yorumla
    • cannn22
      cannn22
      +1 yıl

Erkek için sorun olmuyorsa bir sıkıntı yok bence.Tabi ki kızda ödemek istiyorsa arada ödeyebilir.Ona bir şey demem.Paradan yana sıkıntısı yoksa erkeğin kızda buna ses çıkartmaz zaten.Hem erkeğin ödemesi daha şık duruyor.
      Tamam sizi de anlıyorum.Kendinizi kötü hissediyorsunuz bu şekilde olunca ama sizi sevdiğimizden size değer verdiğimizden yapıyoruz.İçiniz rahat olsun.Asla hiç bir erkek takmaz böyle şeyleri.Arada siz de tabi ki isterseniz hesap ödeyebilirsiniz.En azından ben izin veririm.Sürekliliği olmadığı sürece.

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Evet istiyorum ben şahsen kendimi kötü hissediyorum.Bu yüzden arada izin vermelisiniz hem yük olmamış oluruz sizede.
      Tabi alışılagelmiş bişey erkeğin ödemesi ama maddi durumu çokta parlak değilse sırayla ödenmeli diye düşünüyorum

Yorumla
    • cannn22
      cannn22
      +1 yıl

Bende öyle dedim zaten.Ara sıra olabilir.Siz de ödeyebilirsiniz.Maddi durumla da alakalı tabi.Birbirimizi seviyorsak her konuda karşılıklı yardımlaşmalıyız.Ama siz canınızı sıkmayın.Kendinizi kötü hissetmeyin.Biz asla böyle şeyleri takmayız.Sizi sevdiğimizden yapıyoruz.Hiç kimsenn de aklına öyle bir şey gelmez asla.Sakın yük olduğunuz falan düşünmeyin yani.

Yorumla
  • gs-ua
    gs-ua Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

arada bir gayet normal biz alman hesabı yapardık 2 yıl önce kızla

5
    2 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Alman hesabı olmuyo ya ne biliyim kasada problem oluyo

Yorumla
    • gs-ua
      gs-ua
      +1 yıl

orasıda doğru :)

Yorumla
  • MutluOlmakİstiyorum
    MutluOlmakİstiyorum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 32%
    +1 yıl

inanmıyorum bir gün dedi yok dedim 10 gün dedi yok dedim 21 inci gün ben ödeyebilir miyim dedi bilmem ki dedim ısrar etmedi hadi tamam sen öde dedim baktı baktı off evde unuttum sanırım dedi ve gene ben ödedim :) ondan inanmıyorum bir kızın hesap ödeyecegine...

0
    6 Yorumla
    • askageldimnapim
      askageldimnapim
      +1 yıl

Ahahahah bu cok iyimis ya :D yazik ama kiza kim bilir nasil mahcup olmustur

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

ister inan ister inanma.Ben ödedim arkadaşımdı gerçi biraz arkadaştan öteydi ısrar ettim dedim hep sen ödüyosun beni ödememe izin ver.mırın kırın etti ama sonra ödedim aramızda bir sorunda olmadı.Sonra bir kaç kez daha ödedim hiç sorun değil.Sevgiliminde 1 tanesi çok ısrar etmeme rağmen izin vermedi.Diğeride izin vermişti kendiminkini ödememe çünkü sıkışıktı o ara

Yorumla
    • MutluOlmakİstiyorum
      MutluOlmakİstiyorum
      +1 yıl

yazık deme ya 7 yıl çıktık sonra ve ilk günden beri bir kere ödemedi :) yok seninle evleneceğim tabiki sen ödeyecen demeye başladı gün geçtikçe :) ama şuanda 2 aydır beni sevmediğini hayatında beni istemediğini çok sıkıldığını aşkımın ona çokk fazla geldiğini söylüyor günde 1 mesaj atıyor atmıyor böyleyız :SSS hayatımda o olsn başka kimse olmasın isterken onun istediklerine düşündüklerine bakarmısın :(((

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Zaten bu dünya böyledir değer verirsin değer göremezsin. boşver yani ayıp etmiş.sıkılmış demek ki gerçekten sevmemiş seni

Yorumla
    • MutluOlmakİstiyorum
      MutluOlmakİstiyorum
      +1 yıl

YAA AMA BU kadar basitmi? ben her gün ağlıyorum 34 günde 15 kilo verdim görenler ne olmuşş sana diyor sonra ben ama hala bırakmadım bırakmayacağımda eskiden nasıl aşkla bakıp nasıl seviyorsa neden yeniden bana aşık olupp o aşklaa gözlerimin en derinine bakmasın ki?

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

bilemicem konu nasıl buraya geldi onu da anlamadm.Önem vermiyosa sende verme kendini yıprtama hayat kısa tak kız odeğil

Yorumla
  • veritasvosliberabit
    veritasvosliberabit Takip Et
    Guru Yaş: 41
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.

bu tip şeyleri genelde taşralı kezbanlar takıntı yapıyor. hesabı iki tarafta ödemeli nedir yani niye sadece kız ödemiyor ? çalışmıyorsa işsizse belli bir geliri yoksa amenna ödemesin. aksi halde neden sadece erkek ödesin yahu erkek enayi mi msnkm at gibi yiyen kız ödeyen erkek ohh ne ala.. <3

1
    2 Yorumla
    • KurabiYe
      KurabiYe
      +1 yıl

Adam king

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Ee işssizse kızla takılmasın o zaman o kadar da değil yaa. Hadi eşin olur anlarımda neyse yni

Yorumla
  • Bilmiş
    Bilmiş Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37
    +1 yıl

Bence öyle sen öde ben ödeyeyim falan olmamalı ilk tanışıldığında erkek öder sonra konuşurlar sırayla öderler sevgili olunca da işte ortaya karışık olur böyle işler

3
    2 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

bencede öyleo lmalı aynen

Yorumla
    • Bilmiş
      Bilmiş
      +1 yıl

mesela öğrenciyseniz ya da çalışıyorsanız erkeğin ödemesi çok saçma zaten de kadın öğrenci erkek çalışıyorsa erkek ödemeli genelde kimse babasının parasıyla ahkam kesmemeli...

Yorumla
  • Cherie
    Cherie Takip Et
    Guru Yaş: 43
    +1 yıl

Eğer onun parası benden çoksa, o ödemeli diye düşünüyorum. Benim param ondan çoksa, yani imkanlarım ondan daha iyiyse ben ödemeliyim. Ikimiz de aynı imkanlar içerisindeysek, erkek ödesin, bir işe yarasın bari :)

1
    6 Yorumla
    • MutluOlmakİstiyorum
      MutluOlmakİstiyorum
      +1 yıl

ya sen ne kadar kötü düşünüyorsun :) hep zaten herşeyi erkeklerden bekleyin o ödesin

Yorumla
    • MutluOlmakİstiyorum
      MutluOlmakİstiyorum
      +1 yıl

hayat müşterek olması gerekiyor bence.

Yorumla
    • Cherie
      Cherie
      +1 yıl

Eğer beni görüşmeye davet edersen, ben senden beklerim her şeyi. Ben davet edesem parama bakıp, bir yerlere gidelim derim. Yok eğer artık sevgiliysek, samimi olurum. Ona yüklenmemeye gayret ederim. bir yerlere çıktığımız zaman artık maddi konuda sorun çıkmasın diye anlayış gösteririm. Yo eğer sen karışma bu benim işim derse tamam, karışmam. Bu işime de yarar bir bakıma

Yorumla
    • MutluOlmakİstiyorum
      MutluOlmakİstiyorum
      +1 yıl

bilmiyorum aşka da inanmıyorum sadece kendi yaşadığım içimde yaşadığım aşktan başka bir aşk yok kimse sevmiyor bu devirde ben kıza 7 sene boyunca yedirdim içirdim gardırobunu dizdim hediyeler lüks hediyeler aldm bu sevgililer gününde note2 aldm ve 1 ay önce ve hala bana sunu dıyor taner ben seni sevmiyorumm senin sevğin boğuyor beni diyor ve şunları diyor taner sen bana çok deger verıyorsun 2 senedir ben böyleyimm seni sevmeye calısıyorum ama olmuyorr diyor ne hyapacam ben sımdı?

Yorumla
    • Cherie
      Cherie
      +1 yıl

Seni sevseydi, zaten senden bir beklentisi olmazdı, sadece senin olmak isterdi. Ama belli ki, sevmemiş. Sevmek istemiş, kendine şans tanımış, ama olmamış. Belki de sen onun aradığı değilsin. Sıkma canını, anlayış göster ve arkadaşca da ayrıl. Sıradakı sevgiline ise bişey alma. De ki, ben hediye ve para meselelerini sevmem. Bunlar aşkı köyü yönde etkileyen şeyler. Ne zaman evleniriz, yaparım. Ama önceden bu mevzulara dokunmayı hiç sevmem. Öyle de. Ben derim ve çekinmem. Hatta beni dinlemeyip hediye alırsa, açmam geri çeviririm

Yorumla
    • Ruhsuzpepe
      Ruhsuzpepe
      +1 yıl

@MutluOlmakİstiyorum şimdiki aşklar ezbere yaşanıyor önceden insanlar sevgilisine aşkım bile demiyordu ki demediği için aşklar uzun sureliydi ama artık evlenince yapılacak şeyler flört aşamasında yapıldığı için sevgiyi kuvvetlendirmek yerine aşkı tüketiyor ve kadın ilişkinin devamında aynı şeyleri göreceğini düşündüğü için sıkılıyor ve ilişkiyi bitiriyor. Aşklar ezbere yaşanmamali herkes sinemaya mi gidiyor siz birlikte Doğa yürüyüşüne çıkın 😏

Yorumla
  • dracaryss
    dracaryss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

erkek jest yapamk için ödemek istiyorsa ilk bir kaç defa da pek ısrarcı olunmamı bence ama daha sonra iş parasıyla ezme noktasına geliyorsa izin verilmemeli tabi.genelde hem cinslerin hep o ödesin erkek olan o değil mi gibi bir duyguya sahip gerçi çokta görmemek lazım Türk kızlarının en büyük hayali zengin koca bulup yan gelip yatmak olduğunu düşünürsek.

0
    5 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Parayla ezmek falan değil olay.Onu düşündüğüm için ve kendimi kötü hissediyorum ben öyle olunca

Yorumla
    • dracaryss
      dracaryss
      +1 yıl

ahh ahh sizin nesliniz tükendi sanıyordum ben :)

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

yok var hala merak etme:)

Yorumla
    • dracaryss
      dracaryss
      +1 yıl

bir mutluluk geldi içime saol :)

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Sende saol :)

Yorumla
  • saglıkcı0123
    saglıkcı0123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

geçmişten gelen atalarımızın adetleridir ilkel bir adettir yani delikanlı adam yakışmaz kelimesi sonuçta kız erkek eşit ve herşey ortak yapılabilir bu adetin ortaya çıkmasının nedenini araştırın eski çağlarda bayanların çalışmadığı için evde ya da daha geniş kapsamlı olursa her yerde para erkektedir ama devir değişti artık kadınlarda çalışıyor ve bir çok kadın bir çok erkekten daha fazla kazanıyor bir ikincisi bir ilişkide hesabı kimin ödediği sorun olmamalı?

1
    2 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Evet kesinlikle sorun olmamalı..Kızda ödesin erkekte ödesin.

Yorumla
    • saglıkcı0123
      saglıkcı0123
      +1 yıl

her konuda anlayışlı olmak gerekir beleşçilik olarak düşünmemek gerekir sonuçta yarın bir gün erkek kızı para için yanında gezdirdiğii düşünebilir insanız sonucta?

Yorumla
  • Aydınlı009
    Aydınlı009 Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 5,3b cevap paylaştı.

Bak eger param varsa ona asla odetmem azina vururum. Ha param yoktur yuzde bir ihtimalle. Belki odetirim, ki param yoksa bahaneler bulurum tokum canim istemiyor felan filan... 4 kiza ayni anda pizza ismarlams adamam defalarca.d aslinda kizlarinda odemesi mantikli ama olmuyo iste.

0
    7 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Ya o kadarda ısmalamak eğer çok zengin değilsen biraz enayilik bence.
      Ama sevgilinle bir sinemaya gittiğini düşün.Bide yemek yediğini yol parası falan 100 tl yi bulur.Erkeğe koyar yani

Yorumla
    • Aydınlı009
      Aydınlı009
      +1 yıl

Koyuyor. Evet enayiyim galiba hayir zengin degilim. Ama onlari mutlu gormek paha bicilemez :) arkadaslarimi yani.

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Şahsen benimde erkek arkadaşlarım var sevgili olarak içtiğimiz sadece bir kola vs o tarz o ödemek istedi ama ben ynede ödetmedim çünkü biliyorum zengin değil erkeklil gururu var ödetmem yani :)

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

sevgili olarak değil yazcaktım:)

Yorumla
    • Aydınlı009
      Aydınlı009
      +1 yıl

Kizin durumu yoktur nerden bilcem oduyorum genelde iste

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

durumu yoksa yemesin pizzaları o zaman

Yorumla
    • Aydınlı009
      Aydınlı009
      +1 yıl

Haklisin ama benim durumum var ve onu mutlu etmek isterim arkadasimi erkekte olabilir kizda.

Yorumla
  • DonukPudra
    DonukPudra Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 50%
    +1 yıl

Alman usulü o anda hoş olmuyor. O yüzden bir harcamada o bir harcamada ben. Gerçi hiç böyle olmuyor, o bana ödetmiyor hatta kızıyor erkek ya:D
    Bende onun yanına gitmeden alıyorum öyle gidiyorum yoksa kabul etmez:)

0
    4 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

EVet hoş olmuyo kasada o ayrı sen ayrı saçma oluyor baya..
      Evet aynen canım illa kendileri ödücekler.. Bende önceden anlaşma yaptım ben ödücem diye

Yorumla
    • DonukPudra
      DonukPudra
      +1 yıl

Veya kalkmaya yakın bir lavaboya gidicem de ve direkt kasaya git hesabı öde buda bir fikir :)
      Çünkü erkekler şu olayı sevmiyor sanırım; beraber kasaya gidiyorsunuz ve sen ödüyorsun o bekliyor. Bunu kendine hakaret gibi görüyor bu yüzden bu kadar tantana:)

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

EVet o da aklıma geldi benim güzel fikir :) Genelde onu erkekler yapıyo ama ben bir lavaboya gidelim sonra kalkarız diyo bakıyorum ordan hesabı ödemeye gitmiş :D ondan önce davranmam lazım

Yorumla
    • DonukPudra
      DonukPudra
      +1 yıl

kesinlikle :D hatta yemeğin ortasında git öde :D

Yorumla
  • Ozinho
    Ozinho Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 39%
    +1 yıl

Normal bişey. Hep erkek ödemek zorunda değil zaten. Gerçi şahsen kız arkadaşımla beraberken genelde ben ödüyorum ama o bazen kendi ödemek istiyo çok ısrar ediyo. Kendini kötü hissetmemesi için tamam diyorum

0
    1 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Aynen bencede. Hep erkek hep erkek olmaz yani yazıktır günahtır

Yorumla
  • timid61
    timid61 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 45%
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 538 cevap paylaştı.

ben ödemekte ısrar ederim ama karşımdakini de incitmek itemem. on defa ben ödüyosam bir kez de onun ödemesine müsade ederim, mühim değil. Bunlar aşılamayacak konular değil, Allah başka sıkıntılar vermesin...

0
    2 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Güzel söyledin

Yorumla
    • timid61
      timid61
      +1 yıl

;)...

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Eğer karşımdaki kişinin maddi durumu hakkında bilgim varsa ve gerçekten ödeyebilecek durumdaysa ödemek istemesi sırasında karşı çıkmam. Alman usulü ya da bir miktarını öder. Fakat karşımdaki kişi maddi açıdan sıkıntı çeken, gelir seviyesi düşük bir bayansa asla ödettirmem. Zaten genel de hep gelir seviyesi düşük bayanlar hesap ödemek ister. Çünkü içine oturur. Üzülür karşısındakine... Gelir seviyesi yüksek olanlar zaten boş mezar bulsa içine girecek kız tipleri :) :)

1
    0 Yorumla
  • blckvitruvius
    blckvitruvius Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Her defasında bu ısrar çirkin kaçar tabi ki.. Eğer erkek izin veriyorsa onunda zihniyetinde sıkıntı vardır.
    Eğer "sevgilim" diyebileceğin kişiyse o zat-ı muhterem sen-ben ayrımı yapmaz arada sen, arada o olursa en güzeli olur.

0
    1 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Israr değilde anlaşma gibi bişey arada sen arada ben diye..

Yorumla
  • cometoyourself
    cometoyourself Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Keşke bütün kızlar senin gibi düşünse, çok ileri görüşlüsün canısı :)

1
    1 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

teşekkür ederim canısı ;)

Yorumla
  • Dejavuuuuu
    Dejavuuuuu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

hesap ödeyen kız candır.. daha coık yiyorum bidaha ödeme istemio :D

1
    4 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

nasıl yani?

Yorumla
    • Dejavuuuuu
      Dejavuuuuu
      +1 yıl

bazen artislik edip hesabı ben ödüycem diyen oluyor.. lüx restorana tercih ediorum sizin gibi.. romantik olsun vs hayvan gibi yiyiyorum.. kol gibi hesap gelince gözlerinde bakısı görmek pahabiçilmez:d

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

hahahah yazık be kıza yapmayın oğlum böyle şeyler :D

Yorumla
    • Dejavuuuuu
      Dejavuuuuu
      +1 yıl

işinize gelio demi:D

Yorumla
  • Simlioje
    Simlioje Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 51%
    +1 yıl

Hep sevgilimin ödemesine karşıyım onun durumu olmadığında bazen ben öderim..

1
    0 Yorumla
  • BaturayEryılmaz
    BaturayEryılmaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Abi bırakın biz ödeyelim insanların içinde yok bende veriyim para falan diyosunuz piskolojikman çöküyoruz sayenizde.Parası olmayan bir adam zaten sizinle o o mekana gitmemek için en az bir tane yalan söyler ve buluşmaz yani sizinle.O yüzden siz bir kere söyleyin ısrar etmeyin.

0
    0 Yorumla
  • bayzerg
    bayzerg Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Ben yemeği ödüyorum sevgilim kahveyi vs ödüyor
    Ama bana yol paramı bile verdiği olmuştur. İlk zamanlarda hep ben öderdim. Zamanla yerine oturuyor bu hesap ödeme işi

2
    1 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Yani ne güzel işte işte gerçek ilişki

Yorumla
  • hardsever
    hardsever Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42 , eic 47%
    +1 yıl

ben de ödemelerine karşıyım, hep kendim ödemişimidr. Hele ki ilk zamanlarda tanıştıktan sonra...
    arada gönlü olsun dıye ısrar edıyosa çok nadır ama..

0
    2 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

anladım.. Maddi durumun iyi mii?

Yorumla
    • hardsever
      hardsever
      +1 yıl

yani iyi ama onla alaksı yok ki, sewdıgım kızı kendımın bır parcası gıbı gördugum ıcın yapıma ters geliyo ona ödetmek, arada gönlu olsun dıye, gercı okuldan kız arkadaşlara bıle nadır ödetırdım yoksa bıdaha gelmeyın derdım benım yapımla alakalı bıraz sanırım..

Yorumla
  • teamov
    teamov Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

ödemeli zaten, kaz gibi erkeği yolmanın bir anlamı yok, hani kız fakirdir erkek zengin anlarım , erkek ödesin sürekli ama oğlan züğürt ama karizma çizilmesin diye ödemek için kıç yırtmanında anlamı yok yani

0
    2 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Yok züğürt değil o kdar ama çokta zengin değil yazık çocuga :)

Yorumla
    • teamov
      teamov
      +1 yıl

senin durumun iyiyse arada bir öde tabi, sıkıntı olmaz

Yorumla
  • iştekuzukuzugeldim
    iştekuzukuzugeldim Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 60%
    +1 yıl

Yardımcı olabilir miyim, diyerek teklif ederim... Muhtemelen kabul etmeyecektir ama yine de üzerime düşeni yapayım...

0
    2 Yorumla
    • JonSnoow
      JonSnoow
      +1 yıl

O sekilde dersen kabul etmez zaten hicbirimiz :)

Yorumla
    • iştekuzukuzugeldim
      iştekuzukuzugeldim
      +1 yıl

Nasıl dersem eder?:)

Yorumla
  • şaapşikk
    şaapşikk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

bende sinir oluyorum tek onun odemesine karsilik mesela bu gun ben ismarlayim yarinda o

0
    2 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Evet kendimi kötü hisediyorum sanki parasını yiyomuşum gibi.. Hadi sevfgiliyken bir derece ama flört kısmı fena

Yorumla
    • şaapşikk
      şaapşikk
      +1 yıl

evet kesinlikle

Yorumla
  • adimi_sen_koy
    adimi_sen_koy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 31%
    +1 yıl

Kim benim yanımda bir de bayan hesap ödeyecek tövbe de

0
    4 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Niye ya ne var bunda biraz ileri görüşlü olun

Yorumla
    • adimi_sen_koy
      adimi_sen_koy
      +1 yıl

Tamam en kısa zamanda sizinle buluşalım hesabı siz ödeyin odeyebilecek misiniz merak ediyorurm

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Tamam oldu zaman :D

Yorumla
    • adimi_sen_koy
      adimi_sen_koy
      +1 yıl

Eline kağıt kalem al adres veriyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ahaha ilk randevuda bunu yapmıştım yanagımdan makas aldım çoktatlıydı ama yinede hesabı o ödedi :D ama bende karşıyım erkeğin hesap ödemesini sevmem yani eşit olacaksın bazı konularda;)

0
    6 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

İlk randevuda ben karışmıyorum ya hiç genelde. Ama sonrasında söylüyorum bidaha buluşursak eğer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ilkini o ısmarladı ikincisi benden :D

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

bende öyle düşünüyorum :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ahaha ama ısrarla ödemeye çalışıyorsun ya böle şirinlik yaparak biras çok fazla hoşlarına gidiyor buda benden sana tavsiye birini tavlamak için ;)

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Tavlama konularında çok beceriksizim ya aşırı hemde :) ama hoşlarına gidiyo bencede

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ahahah parayı alıp cep aradım hayır ben ödeyecem dedim ben ödeyecem dedi alırmısın şu paranı dedim dırıttım masak aldı Allah'ım bide göz kırptı busefer ben ödeyim bir dahakine sen ödersin dedi nasıl tatlıydı anlatamam :D

Yorumla
  • playmaker10
    playmaker10 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

bu hesap ödeme konusu bence çok iğrenç bir konu ama tabiki bişeyleri aşmış şnsanlarda böyle saçma bir durum olmaz. Birlikte ödenir kız öder erkek öder hiç kasıntılığa gerek yok.

0
    4 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

bencede gerek yok ama erkeklerdeo durum var işte illa ben ödücem tarzı

Yorumla
    • playmaker10
      playmaker10
      +1 yıl

ya şimdi tamam hani ilk başlarda karşı taraf yanlış düşünmesin diye olabilir de daha sonralarda yani ne biliyim birlikte daha çok vakit geçirdikten sonra bunları aşmak gerekir.

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Bencede haklısın biraz zaman geçip samimiyet artınca birbirini kırmadan anlaşılmalı bu konuda

Yorumla
    • playmaker10
      playmaker10
      +1 yıl

anlaşmaya bile gerek diyorum ya bunun konusu yapılmaz.

Yorumla
  • -ZedwarD-
    -ZedwarD- Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Param varsa buluşurum (: Yoksa buluşmam... Büyüklerim hep derdi, Aç kal ama ASLA KADIN PARASI yeme... (:

0
    3 Yorumla
    • LilyPad-
      LilyPad-
      +1 yıl

Bu konuda seninle kapisiriz :D

Yorumla
    • LilyPad-
      LilyPad-
      +1 yıl

o da güzel :)

Yorumla
    • -ZedwarD-
      -ZedwarD-
      +1 yıl

bu da güzel (:

Yorumla
  • Roocco
    Roocco Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

tam benlik derim :DD şaka şaka açıkcası bir erkek olarak gururuma dokunur , delikanlı adamı bozar

1
    2 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

ya niye bozsun aşın bunları artık :)

Yorumla
    • Roocco
      Roocco
      +1 yıl

aşmakla ne alakası var, iyi o zaman bize çiçek falanda alın

Yorumla
  • XaRiZMa
    XaRiZMa Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Ödemeyi gerçekten istiyorsa çok hoşuma gider, ama ödetmem.

0
    4 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Neden hoşuna gider?

Yorumla
    • XaRiZMa
      XaRiZMa
      +1 yıl

Beni sömürmediğini belli etmiş olur. Paragöz kızlar masadan kalkarken adamın gözünün içine bakar hadi elini cebine götür der gibi.

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Evet öyle bir amacım yok kesinlikle içime bile sinmiyo genelde o yüzden hep dşük fiyatlı şeyler söylerim o ödüceği zaman

Yorumla
    • XaRiZMa
      XaRiZMa
      +1 yıl

Önemli olan fiyat ya da hesabın tutarı değil, karşı tarafa kullanılmışlık hissi vermemek.

Yorumla
  • Yobazkedi
    Yobazkedi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

hesap ödemek isteyen kızlar eklesin seve seve ödetirim -.- dsadasdasd

1
    2 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Sürekli değil ama :)

Yorumla
    • Yobazkedi
      Yobazkedi
      +1 yıl

tamam diğerlerinde de alman usulu olur ne yiyoruz? dsdsads

Yorumla
  • 1ankakuşu
    1ankakuşu Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

sana katılıyorum bazen bende öderim.sonuçta birlikte yiyip içiyoruz.

0
    1 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

yani bence de

Yorumla
  • kateva
    kateva Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Hesabı kızın ödemesi şık olmaz. Alman usulü de arkadaşlar arasında olur. Hesabı erkek öder, net.

0
    0 Yorumla
  • Nejat28
    Nejat28 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Bozulurum açıkcası. Ama parada güzel bir alet ne yalan söyleyeyim insanın içini ısıtıyor. sırtını destekliyor. Olmadığı zamanları iyi bilirim insanın dünyası başına yıkılıyor. Olmadığı zaman insan olmadık işlere girişebiliyor denendi ve görüldü. :)

0
    0 Yorumla
  • masbi
    masbi Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

hiç birsey ödetmem ki zaten hesabı garsona bir bakış atarım hesaba elini bile sürmez...

0
    4 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

O derece diyosun yani..

Yorumla
    • masbi
      masbi
      +1 yıl

evet o derece...

Yorumla
    • iştekuzukuzugeldim
      iştekuzukuzugeldim
      +1 yıl

"Elini sürse mahvederim yakarım, o derece..."

Yorumla
    • masbi
      masbi
      +1 yıl

aynen öyle zaten tcrubeli garson masada erkek varken kadına hesabı sunmaz ya da kadından hesabı tahsil etmez...adabın ne olduğunu bilir bilmiyorsa olabilcek ihtimaller içersinde...

Yorumla
  • blackroze33
    blackroze33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45
    +1 yıl

bir bayana hesap ödettirecek kadar kaba degilim izin vermem

0
    2 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

niye canım ne alaka

Yorumla
    • blackroze33
      blackroze33
      +1 yıl

yetişme tarzım öyle

Yorumla
  • __whaTisLove
    __whaTisLove Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

benim yanımda hiç bir kız hesap ödemeyemez azını burnunu kırarım :D

0
    2 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

yok artık :D

Yorumla
    • __whaTisLove
      __whaTisLove
      +1 yıl

öyle :)

Yorumla
  • ekim07
    ekim07 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

bir kızın bunu düşünmesi güzel ama ödemesini doğru bulmam. şartlara göre degişir tabi.

0
    4 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Mesela hangi şartlar?

Yorumla
    • ekim07
      ekim07
      +1 yıl

mesela ögrencisin gurbete ve birbirinizin ekonomik durumunu cebinizde ne kadar para var bilecek şekilde ilişkiniz ileri seviyedeyse malum erkekte o an için para yoksa olabilir normal bir durumdur bu ama bana doğru gelmez yani ne biliyim ezik duruma düşmek gibi bişey işte anlatması zor bir durum.

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Ya eziklikle ne alakası var çok yanlış düşünüyosun artık bu tarz şeyleri aşmak gerekiyo.Sevgililik o değil midir zaten paylaşmak? yeri gelince paramıda paylaşırım yiyeceğimi de

Yorumla
    • ekim07
      ekim07
      +1 yıl

ben senin düşüncen yanlış demiyorum. paylaşmak elbette güzel ama bana ters geliyo o kadar yoksa bir iddiam yok kızlar hesapmı ödermiş hiç demem. alışkanlık meselesi diyelim.

Yorumla
  • fuocoturco
    fuocoturco Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl

erkeğin durumunun kötü oldugu zamanlar olabilir sıkısıktır o zaman kız ödesin tabi madem o kadar seviyo ödesin

0
    4 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

evet ben ödemek istiyorum zaten

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

teşebbüs bile etmeyen erkeğe yıkanlara hep paragözcü olarak bakarım seviyosan hersey beraber yapılmalı

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Evet kimi kız parasını yemek için bir sevgili arıyo resmen yok beni gezdirsin yok doyursun oldu canım

Yorumla
    • fuocoturco
      fuocoturco
      +1 yıl

işte böyle erkeklerin gözünde yükselirsiniz:)

Yorumla
  • Anderian
    Anderian Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Bir daha onunla buluşmam :D sonuçta beni rezil ediyor :D :D

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

arada bir belki ödenebilir ama alışkanlık haline gelmesi çok çirkin birşey yani bana kocası yanında dururken araba kullanan kadın gibi geliyor :D

0
    3 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

alışkanlık değil tabiki arada işte bir o bir ben :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

öyle yaparsan emin ol kullanmaya başlar taviz verme arada bir teklif et ama bir o bir sen olmaz :)

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

diyosun :) ilişki baya ilerlediğinde sorun olmaz bence ya

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

vay be, bizi de düşünen varmış demekki diye hüzünlenir göz yaşlarıma engel olamam.. sonra da sana sarılırım

1
    4 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

ay sevindim :) gel sarılalım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

böyle güzel bir kıza sarılırsam kalp krizinden giderim.
      senin derdin ne beni öldürmek mi

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Hayır tabikide :) sarılmayalım o zaman ölme dayanamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ahahah :) yerim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kız hesap ödemek istiyorsa illede demmekki onu sahiplenmemi çokta istemiryor diyede düşünebilirim..

0
    2 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

çok değişik bir bakış açısı ne ilgisi var?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben tarafından sahiplenilmek istemediği gibi bir kuşku doğar içime.nasılını açıklamak zor ama çalışiyim.Şöyleki bir kızla çıkma amacı onu sahiplenmek yani yar diye sevmek olan ve bu yönde çabalayan erkek karşı tarafada bu hislerini bir şekilde aks ettirir.karşı taraftan da çocuksu bir masumiyetle kendisine teslim olmasını bekler.eğer maddi durumum kötü değilse ve bunuda o kız biliyorsa artı ona sahiplenmek istediğimide biliyorsa hesabı erkeğin ödemesine izin verir.bir nevi sahiplenilmek istediğini belirtir.Tabu bu arada erkeğin etkisiyle oluyor bu dediklerim.ama kız illede ben ödeyecem diye inat ediyorsa sahiplenilmek istemediğine dair bir kuşku uyandırır bende..biraz ince bir konu umarım kelimelere dökebilmişimdir.bu dediklerim saniyeler içinde olan insan ilişkileri ve her böylesi durum için geçerli değil tabiki yazdığım senaryo için geçerli çünkü ben bir kıza yakınlaşıyorsam böyle yakınlaşırım :)

Yorumla
  • Em1rK44N
    Em1rK44N Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Buradan da starbucks a mı geçsek diye düşünürüm...Kafa rahat...

0
    0 Yorumla
  • sirkeyavrusu
    sirkeyavrusu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

benim sevgilim sağ olsun elimi cebime attırmıyor :D ama illaki arada bende ödüyorum :)

0
    5 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

yok artık :D

Yorumla
    • sirkeyavrusu
      sirkeyavrusu
      +1 yıl

o çalışıyor ben hala öğrenci bir de arada mesafe var. onun yanına gitmek için baya bir para harcıyorum. biraz da bu yüzden kendine yediremiyor böyle yapıyor. açıkçası erkeğin parasını yemeye çalışan bir kız tipi olmaması hoşuma gidiyor :)

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Anladım o zaman normal karşılanabilir:) Büyük mü peki senden yaş olarak? Ama bence sen yine de arada bir öde :)

Yorumla
    • sirkeyavrusu
      sirkeyavrusu
      +1 yıl

aynı yaştayız ama o 9 ay büyük :) hep ödetmiyorum elbette ama dediğim gibi arda işte :)

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

anladım :) iyi ya güzel normal bence sıkıntı yok :)

Yorumla
  • atsız53
    atsız53 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

ödettirmem ama helal olsun derim, kendini karşı tarafa ezdirmez...

0
    1 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Evet ezilmek kötü

Yorumla
  • srcnozbks
    srcnozbks Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Maddi açıdan onu zorlamayacağını biliyorsam gayet normal karşılar ve sevinirim.

0
    3 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Yani sonuçta o da öğrenci ben de öğrenciyim. Sonuçta hep erkeğin ödemesi de yazık yani

Yorumla
    • srcnozbks
      srcnozbks
      +1 yıl

Öğrencilikte tabi haklısın.Her ne kadar ailenin kazancından kazancına fark olsada çalışmayan okuyan bir gencin her hesabı ödemesi kolay değildir.Ama büyük bir ihtimal böyle düşünmen bile ona yeter.

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Evet çünkü öğrencilik zor hele ki bu devirde geçinmek gerçekten çok zor. İyi yani olumlu şeyler düşünürsün sen

Yorumla
  • icelord
    icelord Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

ben daha kimseyle çıkmadım ama karakterim izin vermez bir kadının para ödmesine

0
    4 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

aa neden :/

Yorumla
    • icelord
      icelord
      +1 yıl

ben öyle gördüm -_- yediremem kendime

Yorumla
    • LilyPad-
      LilyPad-
      +1 yıl

-.-

Yorumla
    • LilyPad-
      LilyPad-
      +1 yıl

aynen -.-

Yorumla
  • myd1oez
    myd1oez Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 17,4b cevap paylaştı.

bence de. bir erkeğin bunu gurur meselesi haline getirmesi saçma geliyor.
    düşün ki paran yetmedi?
    bir kızın kalbini kırmaya değer mi?

0
    0 Yorumla
  • kawazaki
    kawazaki Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Şu ana kadar hic bir kiza hesap odetmedim odetmemde. Kizin hesap odemesi bana cok ters gelir

0
    0 Yorumla
  • MeMaTi18
    MeMaTi18 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

erkekte keyfinden ödemiyo kıza rezil olmim diye ödüyo

0
    2 Yorumla
    • Arafornia
      Arafornia
      +1 yıl

parana yazık kardes sen bosuna odeme

Yorumla
    • MeMaTi18
      MeMaTi18
      +1 yıl

şu tipimi görüyon mu beni hesabı bana ödetmezler kendileri öder.

Yorumla
  • Erman3453
    Erman3453 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Hesap kutusuyla ya da dedterıyle ağzının ortasına vururm :)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ısrar iyi bir şey değil. hesap ödeme konusuna gelince erkek öder veya kız öder şeklindeki cinsiyet ayrımına da karşıyım. bir bedel varsa dostluk öder...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

bu sefer de ben ödiyeyim gibi teklifte bulunması hoş tabi ama illa ödicem diye ısrar ederse ağzının ortasına vururum ödetmem :)

0
    0 Yorumla
  • Moccha
    Moccha Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 402 cevap paylaştı.

Aradigim karakterli kadin tipi.

1
    6 Yorumla
    • Moccha
      Moccha
      +1 yıl

Ayrica hesap odemeyi erkeklik sananlar hala var dimi, vay be:)

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

evet alakası yok bir kız bir erkek ödemeli bence :)

Yorumla
    • Moccha
      Moccha
      +1 yıl

Aynen oyle kadın da bir birey, beraber zaman geciriliyor sonucta.Hesabi erkek oder kafasinfaki bir kadinin kendisine saygisi yoktur zaten.

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Bencede bende öyle düşünüyorum. Madem kadın ve erkek eşit ikiside ödemeli

Yorumla
    • Moccha
      Moccha
      +1 yıl

Cok az var senin gibi dusunen kadin.Tebrik ediyorum.

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

Teşekkür ederim :)

Yorumla
  • LoCeS2
    LoCeS2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Çok çok ısrar ederse ancak öder yoksa bende izin vermem

0
    0 Yorumla
  • IraIncensus
    IraIncensus Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Bazı erkekler onur kırıcı görebilirler ama bazılarına fark etmez

0
    0 Yorumla
  • easysuper
    easysuper Takip Et
    Xper 6 Yaş: 52
    +1 yıl

onunda hesap ödemesi hoşuma gider amaç nekadar olduğu değil düşünceli olması :)

0
    2 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

amaçta o zaten erkek sııkıntıya girmesin :)

Yorumla
    • easysuper
      easysuper
      +1 yıl

senin gibi düşünceli biri olsun sıkıntı filan olmaz :)

Yorumla
  • tony-yayo
    tony-yayo Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

iyi düşünce ama her şeye atlama derım

1
    3 Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

neden ki?

Yorumla
    • tony-yayo
      tony-yayo
      +1 yıl

her seyı sen odemek istersin erkek arkadasının gururu kırılır belkı onceden anlasmak lazım bu tur seylerı

Yorumla
    • selind
      selind
      +1 yıl

hep ödemem zaten ki

Yorumla
  • Monster7
    Monster7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

güzel bir istek ama ben kabul edemem hep ödemek isterim

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Hesap ödemek isteyen kız hakkında ne düşünürsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hesap ödeyen kız hakkında ne düşünürsünüz? 29 cevap verildi
Hesap ödeyen kız hakkında ne düşünürsünüz? 71 cevap verildi
Hesabı ödeyen kız hakkında ne düşünürsünüz? 28 cevap verildi
Hesap ödemeyen kadın hakkında ne düşünürsünüz? 9 cevap verildi
Hesap ödeyen kız enayi midir? 6 cevap verildi
Hesap ödeten kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz? 120 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨