Hesap ödemeyen kadın hakkında ne düşünürsünüz?

Öncelikle çalışmıyorum konuya gireyim 6 yıllık bi ilişkim vardı ve girdiğim iş yerlerinde hep sapıklarla kendisi uğraştığı için çalışmamı asla istemiyordu sana evlenince butik açacağım dedi ama evlenmemize bi sene kala çok borcum var dedi ve iki ayrı bankadan 170 bin kredi çektim ve parayı pavyonda yediğini öğrendim borcu da ödemedi tabi borç 270 bin oldu ve ben çalışmıyordum şimdi çalışmak istiyorum ama sigortalı çalışamam maaşımın büyük kısmı gider şimdi iki aylık bi ilişkim var çocuk emlakçı ben ikinci el kıyafet satışı yapıyorum ya da ucuza alıp kâr kazanarak satıyorum ama kazandığım para hiçbir şeye yetmiyor sigortasız işler 10 saat çalıştırıp asgari ücret altında veriyor eski sevgilim Eylül ayında borcu ödeyeceğini söylüyor o yüzden o zamana kadar işsiz kalmaya devam edicem sevgilim borcumu ve çalışmadığımı biliyor zaten lüks yerlere gitmiyoruz ama çok mahcup oluyorum tek yaşadığı için evine gidiyorum temizlik yemek yapıyorum ya da evde yapıp götürüyorum borçlu hissetmemek için sürekli işe yaramaya çalışıyorum

Hesap ödemeyen kadın hakkında ne düşünürsünüz?