Bu zaman da kadına sahip çıkma kavramını görebilmek mucize gibi bir şey sanırım..
Erkekler sahiplenmeyi cinsel yönden algılasada, namus kavramını kendi kafalarına göre kadının ne istediğini bilmeden, anlamadan şekillendirirler..
Kadının ruhuna inebilmek/kadını olduğu gibi kabul etmek/kadının baktığı pencereden bakabilmek/bir baba evladına nasıl sahip çıkar, kol kanat olur..
Onun kılına zarar gelsin istemez vs..
Dünyası olur.
Bence bir babanın sevgisi, şefkati, merhameti gibidir, bir kadına sahip çıkmak...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir kadına sahip olmak değil ait olmak gerekir, biz erkekler kadınları anlamak yerine kırmayı cinsel obje olarak bakmayı kendimize daha yakın buluyoruz herkes için geçerli değil ama günümüzde bir çoğumuz böyle anlamak yerine parçalamak daha kolay daha rahat geliyor insanlara bir kadına sahip olmak onu anlamaktır ve yine bir kadına sahip çıkmak onu babası gibi korumaktır, kadınlara sahip çıkmak cesaret ister bir çok kişi bu cesareti yakalayabilmiş değil çünkü doğru bir gözle bakmıyorlar.
Sevmek yürek ister, sahip çıkmak cesaret ister. Sevmeyen kadını ne bilsin, sahip çıkmayan kendini ne bilsin.60 Yorumla
+1 yılBir kadına sahip çıkmak onu herşeyi ile sahiplenmek kadının olarak görmek korumak kolllamak kıskanmaktır.
Onu tüm benliği ile hissetmek onun olmak onu yaşamaktır.
Evli olmasanız dahi evli gibi görmek öyle yaşamak bunu da ona hissettirmektir20 Yorumla
+1 yılBir kadına sahip çıkmak demeyelim biz ona. Kadınlar kendilerine yetebilecek düzeyde varlıklar😉. Yaninda ruh eşi olmasını arzu eden kadinlarimizda var ortaklaşa yürümek için hayati paylaşmak için.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kadını yormadan anlayabilmek en güzel sahiplenmedir..
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 9,2b cevap paylaştı. Onu canından çok sevmek, saygı duymak onun için ölümü göze almak ve mutluluğu için çalışmak bir kadına sahip çıkmaktır.
10 YorumlaKendi ayakları üzerinde durmasına, özgürlüğüne, kendi kararlarını vermesine, ben yokken bile kimseye eyvallah etmemesine destek çıkmak demektir.
10 Yorumla
+1 yılGünümüzde yanlış yorumlansa da islamiyette,
Namusuna, bakımına, geleceğine, eğitimine, aile hayatına, huzuruna ve en önemlisi ahiretine sahip çıkmaktır. Onu ahiret hayatında azaptan kurtarmaktır.10 Yorumla
+1 yılOnu sevmek. korumak iyiligini dusunmek bence ben tanimadigim sadece o anlik gordugum yakin hissettigim kadinlara karsi boyle seyler hissediyorum hep
10 YorumlaSevmektir,
Kıskanmaktır,
Bakmak değil görmektir,
Merkezdir.10 YorumlaOnunla ilgilenmek derdini dinlemek doğruyu göstermek yanlıştan tehlikeden uzak tutmak onu korumak kollamak sevmek
10 Yorumla
+1 yılNikaha imza atmak hayat boyu sahip cikmaktir dilde degil emekle göstermektir 😊
10 Yorumlaeski bir inanış bazıları için hala kullanımda korumak başka bişey
10 Yorumlasevmek, korumak, yüceltmek
10 Yorumla
+1 yılerkegin degil adamin anlayacagi sey
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahip olmak koruyup kollamak..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBarınakta hayvan mı ki kadın sahip çıkılsın?
10 YorumlaAptallık'
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar