AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Hayır asla o kendi karaktersizliğini ortaya koymuş ben kendi özgüvenimi onun için kaybetmem
@Shivers hayır etkilemez özgüvenimi, karşımdakinin OROSPULUĞUdur der geçer hayatıma bakarım
Kendime niye keseyim ki. Onları keserim direk 😄 şaka bir yana başıma geldi kötü bir durum..
Hayatta hiç Sevgilim olmayacağı için hayır etkilemez
Etkiler başta diye dusunuyorum ama sonra gecer zaman herseyin ilaci herkes kendini biliyo
Çok kötü bir duygu yaşamak istemem, ancak yaşarsam bu hazım edemeyeceğim öfkeye dönüşür
Tabi ki etkiler. Gücüne gider insann 'neyim eksik' diye.
Aslında iki taraflı onun açısından serefsizdir aldatmistir benim içimdan bnde ne eksiklik gördü de aldattı diye düşünürüm
Özgüveni bilmem ama insanlara karşı olan güveni etkiler...
Etkilemez. Bu karakter meselesi benimle bir ilgisi olamaz
Boynuzlandım ama öz güvenimde bir sorun oluşturmadı. Onun karakteri ile alakalı bir şey.
Elbette seven birini yanlş bir cümle yıkarsa aldatmak görüyoruzki sonu cinayete kadar gidebiliyor
Etkilemez karakteri yoksun kişiden kurtulduğum için şükür ederim
Hem de nasıl etkiler ya artık ipe sapa gelmem iflah olmam ya da tam tersi içime kapanırım
Aldatmak aşağılık bir olgu. Aldatılanın bir suçu yok.
Etkilemez hayatımdan karaktersizin biri çıkmış diye sevinirim bile.
Hayır etkilemez aklima tukururum yalnis adami sevdim diye
Benim hiç özgüvenimi etkilemez karşimdaki insanin karaktersizliğini gösterir bu eğer benden kaynakli bir durum varsa senden ayrilmak istiyorum der ve ayrilir yani aldatmasi benimle değil tamamen kendi karakteriyle ilgili bir durum
Özgüvenim zerre etkilenmez. Yol veririm direk olur biter.
Açıkçası evet etkiler fakat bu karakter meselesidir
Etkilemez kendi karakteriyle alakalı bir problemi vardır ya da kişisel gelişimini tamamlamamıştır
Aldatılmak öz güvenimi etkilemez
Beni kimse aldatamaz isteseler bile ölümüne mi susamış sıkarım alayına
Beğenmeyenler ben sizin gibi aldatilcak kişi değilim zevkleri için kimse aldatamaz beni herkes ayiq olcak ona göre
Eski kafali olduğun icin olabilirmi? Böyle sacma sebeplerden hic kimseyi öldürme hakkin yok
E seni aldatsalar gözünün önünde napcañ
Tebrikte et bari :×
Kadini tebrik ederim bana doğru yolu gösterdi icin, cünkü bu basima gelmeseydi halen bu serefsizle beraber olurdum. Ayrilmak yeter
Olsun ben yaşatmak öyle biriyse bana gelmeyecek yoksa ölmüş bilsin kendini
Doğru insan olmadığı için yaşamasın çocukları da onun genetiğinden onun gibi olmasın saygılar
Ozaman türkiyede erkek kalmazdi eğer seni yaptigini yapsalardi kadinlar
Keşke yapsalardı sapık muamelesini herkes görmezdi
Seni hakkin yok birisini öldürmeye.
Beni de aldatmaya hakkı yok kimsenin
Belki duygularim için yaşayan birisiyim zedelenirse gözüm nasıl görcek?
Bana sadece bunu söyle nasıl tamir edilcek
Bak hakliyimki suspus oldun
Baska birisi bulursun, neden öldüruyorsun. insan o, hata yapar. Tamam seninde duygularin var ama ginede öldürmek cok abarti bir sey
Bana taciz eden bir erkege bile ben bir sey yapmadim. kanitim yoktu ve polise gitmek sacma olurdu. Ginede öldürmedim adami.
Ya ben zaten öldürmem hem beni aldatcak hemde onun için hapismi yatcam zekasizmiyim ben trolune yazıyorum bunları biraz gözleri korksunda yapmasınlar
Sana durduk yere nasıl taciz etsin bence sende istekliydin sanırım o an sonra pişman oldun kimse kimseyi zorla shemez
Bak yapma. Zaten bu serefsiz üzünden piskolojim bozuldu. Lütfen yapma. Aglattin icin sağol
Özele gel sesli konuşalım bu konuyu
Ağlama
Sadece muhabbet ediyoruz
Işte öyle şerefsizlere yüz veriyorsunuz bizim gibiler utancına size açılamazken sizi kandırıp taciz ediyorlar sizin hatanız bu genellikle
Ben hic kimseye yüz vermedin. Adam evsizdi ve dur duk yere bana taciz etti. Büyük konusma, basina gelir. Erkeklerde tacie ugraya bilir
Hiç sanmıyorum kimse böyle birseyi bana yapamaz büyük konuşmuyorum sadece hikayeni bilmiyorum direk yazdim bu yüzden
Hemde nasil yaparlar. Tanitim tecavüze ugrayan erkek taniyorum
Ve polise gitmeyerek sen ona resmen başka kızlara da yapsın diye fırsat vermişsin eski kafalık bu işte ve resmen dışarda şimdi yarın bir gün çocuğunada yapabilir milletin bunlar
Erkek dediğin kendini savunacak erkekler erkek degilki benim gördüğüm kadarıyla öyle karı gibi hareketler yaparsa tabi yapmışlardır
Ya ozaman daha 15 yasindaydim ve cok utangac birisiydim ve burda polis bir bok yapmiyor. Her yerinde morluk ve kan bir kiz polise gitmis ama bu polis bir b*k yapmadi. Kiz babamin işi yerine gelib anlatti bize. Burasi türkiyeyi gibi degil. Ya burda polis suclulari koruyor
Orası neresiki
Şikâyet ediceksin ozaman polisi bak kanıtta var
Avusturya. Tecavüzden sadece 2 sene kaliyorsun hapishanede. Almanyada da ayni durum. Ha bu arada tecavüzü kanitlamak nerdeyse imkansiz. Kamerayla almadiysan olayi, o tecavüzcü hapse bile girmez
Bu arada tecavpze ugrayan bir tanesi senin kafandaydi. Siyahi bir adam tecavüz etmis ona. Erkeksin, diye kendine pek güvenme.
Hahaha senin pskolejin bozulmuş iyice rahat ol kızım onların gücü bana yetmez
Arkaysa arka kas ise kas bizde hepsi mevcut
Hemde nasil yeter. Ellerinde silah olan bir kisiyd karsi cikmazsin
Ben ölümden korkmam silah çekerse zaten o ölmüş olur çoktan
Beni senin gördüklerin ile karıştırma sen erkek görmemişsin
Ya sacmalama. Duygulu biriyim diyorsun sonra böyle bir sey diyorsun. Erkeklerin duygulari var
Duygumun olması beni nanoş birisi yapmaz
Neden ben okadar insanın içindeyim bana olmuyorda bu olaylar hep sizlere oluyor hadi bakalım açıkla benim suratıma dahi bakamıyorlar gerçekte göz kaciriyorlar
Basina gelirse görürsün ve o kadar insana olmuyor
Büyük konusms
Yaw kızım yoksa sen erkekmisinde başına geldi hee bana olmaz diyorum yaparsam ben onlara yaparım asıl
Ne oldu erkeksin kızhesapmi açtın sana öyle yaptılarsa pskolejin bozuldu diye delimisin ciddi soruyorum bu olaya baya takilmissin sen
Ya boyun kilon kac. Tek basina o silahli ve veya iki üc kisiye karsi gelemen. Erkeklerde insan ve tecavüze ugruyorlar
Ben ne çevremde böyle bişey gördüm nede başka bir yerde siz kafayi yemissiniz
Hem ben erkegim erkege erkek mi taciz edicek sjsjsjej
La bizde yok mu silah daha dünkü boktan korkcagimi sanıyorsan konuşmayalım hic
Senin tanintin insanlar tecavüze ugrasin, böyle salak konusursun. Tam bir pisliksin. Bir de bana isteyerek tacize ugradim diyorsun. Sen kadinin tecavüze veya tacze ugradini ciddi almiyorsun.
E yanlız gezme sende
Senide tanitin insanlar tecavüze ugrasin, böyle salak konusursun kesin. Tam bir pisliksin. Bir de bana isteyerek tacize ugradim diyorsun. Sen kadinin tecavüze veya tacze ugradini ciddi almiyorsun.**
Lan pislik yalniz gezsemde, bana taciz ve tecavüz edemezsin
E etmişler sana neden
Lan sizin gibiler öldürmek lazim. Siz in üzünüzden bu kadar tecavüzcü tacizci var
Lan canım ben zaten seni savunuyorum benle alakası ne
Gerizekali yazdıydım canım yazmış t9
Ne?
Sizin yüzünüzden var derken işte yeri geldimmi sıkacaksın
Sonra bu hallere düşmeyesin
Siz sadece korkaksiniz böyle herşeyi yapıyorlar insanlar size işte senin gibilere
Okadar savunucu alet var elektro şok gibi sprey gibi tedbir almayipta bunu düşünmediysen sonra gelir burada ağlarsın
Hayır böyle bir şey olsa bırak özgüveni hatayı asla kendimde aramam o kişi karaktersizmiş ki böyle bişey yapmış der geçerim kısaca etkilemez
trafik kazası gibi gelir birdahada zor sürer.. kolay değil atlatılması heralde..
Alıcı ödemeli kargo gibi düşün ya da hesap geldiğinde tuvalete gitmiş gibi
Kendime niye kesiyim o kaybetmiştir onu bana yapacak cesareti kendinde bulduysa sadece kırgınlık olurdu içimde ona karşı
Sen ne diosun hayal etmesi bile urkutuyor beni benim olan birsey benimdir başkasınin oldumu kafayı yerim direk 😑
beni ilk basta etkiler bence ben cok duygusal birisiyim neden beni aldatti acaba ben mi yanlis yaptim diye kendime sorarim sonrasini bilemem neler olur
Etkiler istemesem de da faturayı kendime kesmem onun şerefsizliği sonuçta ama duygusal açıdan biraz çökerim istemesem de
Eğer cinsel anlamda ona yetememişsem ve o yüzden aldatmışsam fatura bana ait :(
Özgüvenimi değil de, bundan sonra tanışacağım insanlara göstereceğim güveni etkiler.
Yoo seni neden etkilicek. Giden bizden değildir. Kaçan kovalanır
kendime bakarak düşündüğümde kız olsam böyle biriyle asla çıkmazdım diye gördüğümden pek sevgilim olacağına inanmadığımdan aldatılsam sanırım belki hoş olmaz şaşırmazdım
Özgüveni etkilenmeyen yoktur az ya da çok sadece kabul etmek istemez insan başka çaresi yoktur çünkü. Kim etkilenmez ki böyle bişeyden özgüven sadece dış görünüşle ilgilide değil manevi yyönü de var.
Etkiledi bir dönem sonra toparladım
Özgüvenimi değil güvenimi etkiler. Ki etkiledi de.
Hayır asla öyle düşünmem
ayağım taşa çarpsa, dönüp kalbime bakarım. aldattığı ben değilim kendisi. kendi sevgisine ihanet etmiş olur.
Kendime kesmem ve öyle bir insandan kurtulmanın sevinci olur
Faturayı kendime keserim kısmen
Hiç sevgilim olmadıOnuda geçtim çevremde 1 tane bile arkadaşım yok.
Özgüvenimi değil de insanlara olan güvenimi etkiler
bir insanın onurunu şerefini zedelerse onunda bedelini ağır patlar
Herkes kendine yakışanı yapar ihanetin bahanesi olmaz ama bedeli olur
Kendi karakterine yakışanı yapmıştır beni neden etkilesin ki.
Aldatilmanin faturasını kendime kesmem çeviririm totosunu basarim tekmeyi.
bir aldat bakim bir şey denicem 😂
Etkilemez. İntikam duygularımı arttırır
Etkilemez onun karaktersizligi
Sevgilidir önemli değil miktirip gidebilir
Ona hakettiğini vermeden ayrilmam
belkide aldatıldık zamnnda ne bilelim Allah bilir.
Çok kötü hissederim, yetersiz hissederim.
Duruma göre değişir :))
Asla kendimde eksik aramam bunun için :D
Etkilemez. Onu aldatan düşünsün.
öz güvenimi etkilemez de.
yıkılırım ama
Turk erkegiyle isim yok
şahsiyetini gösterir niye özgüvenimi etkilesin ki?