+1 yılKişiliğine göre etkiler ya da etkilemez ama başına böyle bir olay geldiyse sakın kafana takma çünkü o seni değil kendini kandırdı ve o ayıbı kendine yaptı şükret ki bunun farkına varmışsın ve seni aldatması iyi oldu ne olduğunu anladın bu açıdan bak ve emin ol aldattıysa ilerde bunun pişmanlığını yaşicak çünkü üç senelik ilişkim vardı aldattı bir zaman kafama taktım ama düşününce sana anlattım gibi onun için harabe olmana kafana takmana ve morelini bozmaya deymez sen daha kaliteli insanlara layıksın oda kendi gibi cahil karaktersiz ve sadakati olmayan insanlara layık ve unutma pişman olacak ne kadar olmicam diye düşünsede dıştan öyle görünmesede OLUCAK EMİN OL.💐🤙🏼
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya açıkçası şöyle bir düşünürüm ben buna neden maruz kaldım diye. tamam hiçbir insan aldatılmayı hak etmez ama bazı eksiklikler vardır aldatılan insan da genelde Ben de dönüp bakarım benim eksiğim ne diye aldatıldığım tercih edildiğim insandan. Ya da genel olarak ilişkide ne gibi hatalarım oldu da aldatıldım. öz güven konusunda ise bir kaybım olacağını düşünmüyorum çünkü ben en azından şerefsiz değilim kimseyi aldatmadım aldatan oydu onun özgüveninin kırılması lazım şerefinin zedelenmesi lazım benlik bir durum yok o yüzden özgüvenim zedelenmezdi.
20 Yorumla
+1 yılHayır özgüvenimi etkilemez. Sadece kendime daha fazla değer vermeye başlarım. Önce kendi hatam var mı tabi bu konuda bunu düşünürüm. Yoksa kendi karakteri ile başbaşa bırakırım. Yoluma daha güçlü şekilde devam ederim
20 Yorumla
+1 yılÖzgüvenimi ne derece etkiler bilemiyorum. Ama güvenim yeniden derinden sarılmış olur. Bir sonraki ilişkiye daha da güvensiz olunur.
11 Yorumla- +1 yıl
Sarsılmış*
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Hayır sevgilim tarafından aldatmak asla öz güvenimi etkilemez, fazla gelmişimdir, hazmedememiştir, korkmuştur.. Kaybeden o olmuştur keyfi bilir.
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendime kesecek kadar deli değilim gadası
10 Yorumla
+1 yılSevgilim beni aldattı diye benim neden özgüvenim zedeleniyor. Onun karaktersizliği der geçerim. Öyle kolay etkilenmez benim özgüvenim seni gıcık etmeye geldim ama soru da hiç gıcık etmelik değil ki insan düzgün bir soru sorar bu ne böyleee 😬😬😬
23 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar çok özlediği belli etme diye kaç kere dedim 😂😂😂
Neden kendime keseyim ki. Hayatım boyunca sadık bir insan olup sadakat ile yaklaşmışım. Öz güveni kırılması gereken karşı taraf olsun bence eğer öz güveni olsa seni kırmamak üzmemek için hayatından gider. Aldatılmak bence ne karşında ki seni yakışıklı bulmadığı için nede farklı bir sebeb tek olan şey karaktersizlik. bir insanda beğenmediğin ya da eksik bulduğun bir şey için onu bu şekilde cezalandırmak adaletsizlik. O yüzden özgüvenim her zaman yüksek olur faturayıda kimseye kesmem.
10 Yorumla
+1 yılHerhangi biri tarafından aldatılmak (aldatılmak geniş bir kavramdır) özgüvenimi zedelemez. Aksine muhattap aldığım insanın bana layık olmadığının bir işaretidir bu. Kendine güvenmediğinin, dürüst olamayacak kadar korkak olduğunun bir işaretidir ve kesinlikle sorun bende değil ondadır zira yolları ayırmak diye bir şey var. Bunu denemek yerine aldatmayı tercih ediyorsa bu tamamı ile onun korkaklığının bir ürünüdür...
10 Yorumla
+1 yılHiç yaşamadım bu duyguyu çünkü gerçekten yüreği kaliteli ! İnsanlar ile birlikte oldum bende yaşatmadim ama aldatilan kişiler için çok zor bir durum yani yaşadıkları onursal yıkım büyük olmalı :/ evli olupta üstelik aldatılan kadın veya erkeği anlamak hele hepten zor
10 Yorumla
+1 yılBeni aldatan 2 kız oldu ve özgüvenim etkilenmedi aksine daha da üstlere çıktı çünkü ikiside para için gittiler ve karakter kişiliklerini bedenlerini paraya sattıklarını görünce evlensem çocuğum olsa da yapsaydı dedim ve yol yakınken döndüğüm için şükrettim.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılİllaki kendime de keserim ama aldatan karaktersizdir o yüzden yani
10 Yorumla
+1 yılAldatılmak seninle benımle alakalı bir durum değil. Adamın kadının karakteri odur yanı. Eğlence arar farklılık arar kendine bağlamanın bir anlamı yok. Adam yapıyorsa istersen en seksi en güzel kadın ol yapar yanı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılBen toplum tarafindan akli biyerinde calisan erkek olarak hayatima giren kadinlari aldatmiyorsam. Hayatimdaki insanda beni aldatamaz bu yuzden etkilenmem. Istemeyen bir insan gelir yuzume soyler cikar gider kapi her zaman orda zorla tutmuyoruz kimseyi hayatimizda.
00 Yorumla Daha once aldatilma salak yerine koymalar basima geldi bu sebebple kadinlara asla guvenmiyorum. peygamber gibi kiz gelse yine nafile kadinlar sosyal. medya ve yeni degisen duzende onlar piremses her seye haklari var erkekleri maymun etmeye calsiiyorlar erkeklerde elestordiklerk ne varsa iki misliyle yapmaya basladilae
10 Yorumla
+1 yılKısa sirede cesareti n kırılır tam toparlayan aklına gel iken ama busefer senin zamanını geçen günün çaldığı için ama önemli olan zamanını yemesi kaderini etkilemesi üzülme üzme sevmiyorsan Burak demişler
10 Yorumla
+1 yılEtkilermi evet etkiledi uzun bir süre.. hem özgüven hem onurumu gururumu etkiledi yaşamayan bilemez bu durumu ama ben çok kötü hissetim uzun bir süre etkisinde kaldım enkazda kalmış gibiydim... ve insan artık kimseye güvenemiyor ondan sonra... zaten karakteri olan kişiliğine saygısı olan biri aldatmaz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkide yapılan hiçbir hata aldatılmak ile cezalandırılacak kadar büyük olamaz
Fakat buna rağmen insan etkileniyor ve suçsuz olduğuna ne kadar emin olursa olsun suçluluk duygusu hissediyor
Özgüvenini kaybediyor ve içine kapanıyor
Bunun sonucunda da tüm fırsatlara kendini kapatma pahasına kendini cezalandırıyor10 Yorumla
+1 yılİlk kendimi süzgeçten geçiririm, eğer durum benlik değilse bakışlarım ona döner. Özgüven ile bunun bir alakası yoktur.
10 YorumlaFazlasıyla etkiler aldattığı kişiyle kendimi kiyaslarim sürekli hatta diğer bütün kızlarla bu da kendimde olan eksiklikleri gözüme carpar
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet daha önce aldatıldım ve bunun gibi bir çok şey yaşadım artık insanların yanlış güven olmayan yönlerini gördüğüm zaman şaşırmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldati affetim. neyim. eksik. diye bakdim.
Bakdim. adam ona buna bakiyor daha halen dedim hadi git isine benden bulamadigini baskasinda bul dedim evet ozguvenim bitmisdi.
Ama yil gecdikce dedim bu kim ya bir bana bak bir ona bak o kim ki benim ozguvenimi mahf ediyor kendisi yuzune bakilmiyacak adamdi00 YorumlaBenim eksik yanımı başkasında araması benim değil onun hatasıdır.
00 YorumlaBen bazen soruyorum kendime acaba bendemi sorun var sonra aldattigi kizlara bakıyorum felaket😂😂 bazen erkekler güzellikten anlayışı kulaktan sonra gelir yanindaki dir dir yaparken disaridaki mir mir yapıyor iste ozaman guzellik filan görmezler 😏
10 Yorumlaİnsan canı yandıkça kendine ulaşır bence, etkilememeli
20 Yorumla
+1 yılYaşım küçük olsa keserdim de. Şimdi asla. Çünkü aldatanla alakalı bu durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kendime kescem o benden çok kendini kandırdı. Adamım diye ortalıkta gezdi şerefi varmış gibi davrandı karakterli gibi dolaştı ve bunların hiçbirinin onda bulunmadığını da gösterdi.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Güven kırılıyor kimseye güvenmiyorum şahsen. Hepsi aynı gibi..
10 Yorumla
+1 yılDallamanın mayası bozuk olacak ben kendimi ezikleyeceğim daha neler
10 Yorumla
+1 yılBir miktar üzer kendimi sorgularım yetersiz hissederim
10 Yorumla
+1 yılözgüvenim eksilmez. yanlış yaptığım veya eksik yaptığım şeyler olabilir bunu kabullenebilirim veya bende sıkıntı yoktur karşı tarafın sıkılmasıdır. yapıcak bir şey yok ilişki tutmamıştır, kendimi üzmem
00 Yorumla
+1 yılO karaktersiz, haysiyetsiz bir adam ise bana ne bundan. Sektir olsun gitsin.
20 YorumlaFaturayı karşıya keserim çünkü ben çabalamışımdır pişmanlık duymam.
10 Yorumla
+1 yılZedeler, ama bir daha benim gibisini de bulamaz, ben avutacak yol bulurum kendime...
13 Yorumla- +1 yıl
Ne özelliğin var ki
- +1 yıl
@Yalnız_memur
Kendime değer veriyorum... - +1 yıl
Herkes kendine deger verir ki benim gibisini bulamaz demeni anlamaya çalışıyorum sadece
Yo ettiremez kendisi bir yere vururum Kıçına tekmeyi bulurum başka birisini
10 Yorumla
+1 yılAldatildim... evet faturayi kendime bir guzel kestim ve dusundum ne ladar salakmisim diye simdi ise ondan ogrendigim hatalari yapmiyorum akillandim derler ya hani "insan dustugu kuyuya bidaha dusmez " diye aynen öyle
11 Yorumla
+1 yılSadece özgüveni zedelese yine iyi.
insanın gururuna, kimliğine, kişiliğine dokunur aldatılmak.
Kadın ya da erkek fark etmiyor
Kimlik sahibi olan her insandan bir şeyler çalar...00 Yorumla
+1 yılSen ona değer verdiysen kalbinin en güzel köşesine koymusken aldattiysa kesinlikle rahat batmıştır veyatta senden beklentileri yüksektir baktı sen karşılayamyosun başkasına yönelirler bence insanin kendini suclucagi veyatta oz güvenini dusurucegi bir şey yok. Ama insan üzülür o ayrı konu.
00 Yorumla
+1 yılHayır asla etkilemez ve kendimde sorun aramam beni aldatan biri zaten karakterini yerlere sermiş olur ve zaten seni yari yolda bırakmış biri o yolda kendi gibi birini bulmuştur bana aldatmak mi aldatilmak mi deseler kesinlikle aldatilmak çünkü ben bisey kaybetmem ama karşımdaki karakterini kaybeder
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEtkiliyor 5 yıldır kendime gelemedim. Yeni biri olmayacak gibi geliyor hayatımda. Birini sevmeye niyetlensem olmuyor. Sankiler içinde boğuluyorum şu sıralar
05 Yorumla- +1 yıl
@mrtlk geçen cesaret edip birinden hoşlandım ama söyleyemedim. Ayağa kalkmayı denedim uzunca zaman sonra ama beceremedim. Yine yığıldım kaldım.
- +1 yıl
@mrtlk ne olacak ki zaten kafası sıkıntı olsa senle konuşmazdi
+1 yılTabiii ki etkilemeeez çünkü bu benlik bir sorun değil karşımdaki insanın g... tlüğü. Tek zoruma gidicek şey bunu farketmemiş olmam olur
10 Yorumla
+1 yılBilinçli olarak kendine kesmesen de faturayı ufak çaplı bir sarsılabilir insanın gururu
10 Yorumla
+1 yılaldatıldım , evet öz güvenimi etkiledi diyebilirim, tabii sonrasında kendisi çok pişman olup geri döndü, reddedip geri kazandım ahaha
11 Yorumla- +1 yıl
Jlmkdhjdmş çok iyu
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEtkiler.. bir başkasını bana tercih etmesi beni bayağı etkiler.
20 Yorumla
+1 yılMarketten beyaz peynir alacaktınız ama yanlışlıkla kaşar almışsınız diyelim. Bunun için beyaz peynire küsülür mü hiç? Kaşarı bırakır alırsın beyaz peynirini mis gibi.
00 Yorumla
+1 yılHayır etkilemez bu onun kararı seçimini doğru yapsaydı ben artık eskisi gibi hissetmiyorum sana karşı der yoluna giderdi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Sadece insanları iyi tanıyamadığımı düşünürüm. İnsanları tanıyor olsaydım o kadar insan içinden bir domuzu seçmezdim.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnun karaktersiz olması benim özgüvenimi neden etkilesin?
Sadece ondan sonraki erkeklere güvenim azalabilir.00 Yorumla İnsanlara olan bakışımı etkiler. Onun yaptığı -afedersiniz- şerefsiz yoksunluğu neden benim özgüvenimi etkilesin.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılNiye kendime keseyim robert pattinson un bile aldatildigini dusunursek. Aldatanin karaktersizligi kendimde hata aramam bosa
00 Yorumla
+1 yılBaşıma gelmedi ama kimle aldattığını bağlı olarak etkileyebilir
20 Yorumla
+1 yılÖzgüven değil de genel olarak güven problemi yaşamamama neden olur. O onun karaktersizliği
10 Yorumla
+1 yılÇok beni becerdin birde milletin karısına gidiyosun derim hahaha 😁😁😂😂🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılBeni etkiler ama kötü biri olduğum için değil karaktersiz birine güvendiğim için.
10 Yorumla
+1 yılOnun karaktersizliği neden benim özgüvenimi etkilesin?
10 Yorumla
+1 yılCunku kendini ise yaramaz onda bulup bende bulmadigi nedir diye dusunursun ve seni. bir sure sap birakir alisinca kendine deisiklilik verince. Oz guvenin tekrar acilir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı. Etkilemiyor, kazandırıyor
60 YorumlaBende bir özgüven oluyor ki şaşırıyorum valla niye böyle anlamadım sanki aldatılan ben değilim 😂
00 Yorumla
+1 yılYahu Allah adamın kişiliğine zeval vermiş benim özgüvenimle ne alakası var!😅
00 YorumlaŞahsen benim öz güvenimi etkiler ama elbette ki bu karşı taraf için daha büyük sorunlar doğurur :)
00 YorumlaTam tersi onun ne kdr karaktersiz oldugunu dusunurm
00 YorumlaAldatan kişinin karaktersizligidir. Faturasida kendisine kesilir
00 YorumlaBir süre, evet. Ama o dönem geçtikten sonra umrumda olmaz🤓
00 YorumlaBeni aldatiyosa zaten allahtan belasını istiyodur yol veririm gider 😏 hatta o yolu ona sokarım. geri dönüşü olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne