Aldatılmak özgüveni kırar mı, bu durumla nasıl baş edilir?

Demet Kolkılıç Ne Diyor?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş- Bak sorgulaman çok güzel bir şey hatan olsun ya da olmasın bence şu an hayatında bir level atladığını düşünüyorum. Aldatılmak özgüven kırmaz ama bir daha ki ilişkinde güven sorunu yaratır. Bir hareketinde acaba aldatıyor mu diye düşündürür. Her şeyi ona yorumlayabilirsin. Bu da ilişkiyi zora sokabilir. Aldatılmakta aldatmakta hayatından içinden olan bir şey (bu olayı desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın) başına gelir ya da gelmez o ayrı. Aldatılmaktan dolayı ilişkin bittiğinde acını çeker hayatına devam edersin. Başka şeyler düşünme. Karşıda ki kişinin karaktersizliği bu. Sana olan hisleri bittiyse ilişkiyi bitirsin ondan sonra ne yapıyorsa yapsın1|00|0Görüş hala geçerli mi?
Benimle işi olmyan biriyle benim de işim olmaz. Sormam bile neden beni aldattın diye. Efendi efendi acımı çekerim. Kendimi de sorgularım belki bende sıkıntı vardı da gitti diye. Fakat ben gerçekten kendini tanıyan biriyim sorunun bende olacağını sanmıyorum. Sanmıyorum diyorum çünkü aldatılmadım terk edildim :D
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
915- Okul zamani anket sayfamiz vardi binlerce bayan anilarni yazardi kocalrı yetmeyen azgin kadinlar careyi aldatmakta bulmuş hepside aldatigina bin pisman alisinca duramiyoruz yaziyrlardi en beceriksizle aldatsam bile kocamda bin kati cok zevk alıyorum derlreri aldatmani cok lanet zevki var0|00|0
- Aldatılmak, bizden değil karşıdakinin karaktersizliğinden kaynaklı bir durumdur. Burada özgüven kırıcı bir durum olamaz. Bu konuda kendinizi sorgulamanız veya özgüven sorunu yaşamanızı gerektiren bir durum yok. Tamamen hayatınıza dönün ve size değer vermeyi beceremeyen kişileri hayatınızdan silin atın.0|00|0
- Oncelikle aldatilmakta suçu tektarafli almayin once aldatana karşi davranislariniza uyumunuza bakin eger sorun sizde degil siz elinizden geleni yptiysaniz bu sizin sorununuz değil karşi tarafin krktersizligidir. Öncelikle ah vah demesen önce etrafı dort gozle inceleyin sık eleyin sorun ozmn gerçeklerle beraber görünur hle gelir.0|00|0
- Altın pirlanta sektörü, çiçek sektörü, incik boncuk süsleme ve saymaya kalksam böyle uzar gider... yani erkeklerin hiç ilgelenmedigi ama kadınlara özel bir dolu sektör var. Yani sizler aslında çok özelsiniz ve malesef benim düşüncem sizlerin düşmanı yine sizlersiniz. Çok nadir istisnaları saymıyorum ama her erkeği baştan çıkartabilecek kadın var ama her kadını bastan çıkartabilecek bir erkek yok. Kısacası fıtrat meselesi. Kolay bir durum değil affetmesenizde haklısınız ama erkekleri içinde bir köpekle yaşadığını düşünün. Bundan sonra bir ilişkiniz olursa aldatmayacagina değil de yakalanmayacagina söz versin. Bazen bilmek ölmekten daha zordur bilmemeye çalışın0|00|0
- Evet bence kırar. Hatayı önce kendin de ararsın acaba ben mi bişey yaptım keşke daha çok ilgi gösterseydim gibi gibi şeyler söylersin ya da karşıdaki kişiyle kendini kıyaslarsın acaba benden daha mı güzeldi/yakışıklıydı bende bulamadığı neyi onda buldu diye bi kıyas yaparsın. Bunları düşünmeyerek baş edebilirsin çünkü senin eksiğin yok aldatan kişinin karaktersizliği var..0|00|0
- özgüvenini düşürmesi bence normal bir durum sen Şu an ki psikoloji ile öyle düşünüyrsun ama bence elinden geldiği kadar kendini düşük görmemeye çalış karşındaki seni hak etmeyecek kadar düşümüş ve seni aldatmıs burda o kendıı kotu hıssetsin sen degıl.. üzme sen kendini:)))0|00|0
- Aslında aldatılmadın!
Beni aldatırmısın dedin oda sen aldattı..
Kendine şunu sor? Ben neden aldatıldım bunu hakedecek ne yaptım..
Kendine yatırım yapman gerek.0|00|0Ne alaka yani kız istedi diye mi aldatildi bence sorun kızda değil zihniyetsiz olan erkekte
@drnyldz1 Tabi hep suç erkeklerde feminist kafalı seni, birisi aldatıldı ise onu haketmiştir sen bnu anlayacak frekansta degilsin
Cinsiyetle alakası yok kim aldatmışsa o kişi de sorun var aldatn suçlu madem aldatacaksın ayrıl kardeşim zorla mi tuttuyoruz
- Bırak üzülmeyi güçlü ol dik dur bu hata senin değil, karakteri bozuk olanın, aldatanın. Aldatmak acizliktir, basitliktir. Sağlam karaktere sahip insan bunu yapmayı bırak düşünmez bile. Olanları unut elinin tersi ile at geriye herşeyi herkesi kendi yolunda dimdik yürü. Kendini sorgulama, hayatını yaşa.0|00|0
- sen niye özgüvenini kırıyorsun? hata onun. erkekler böyle doyumsuzlar. sana layık olan biri illa ki çıkacaktır.0|00|0
- Aldatılmak ruhen acayıp yıpratıcı bir durum ve hasar bırakır... Kişi karaketerini belli eder derler biraz kaba bir tabir olacak ama bu devir de de hepsi birbirinden beter iyi insanlara denk gelmek sadece bir ümid galiba.0|00|0
- Evli biri olarak söylüyorum. Erkekler biraz doyumsuzdur. Kendinde suç araman yanlış. Geriye dönüp baktığında herşey normal ise kendini sorgulamaktan vazgeç.0|00|0
Erkeklerin aldatması kadınlarla benzer sebepler taşıyabilir ancak kadınlardan daha fazla doyumsuz olunduğu için çarpı 2 oluyor maalesef:) Ayrıca erkek ya da kadın kim aldatılırsa aldatılsın kötü hisseder bunun tek cevabı budur.
- Kırdı iki sene önce aldatildim ve ozguvenimiz hala yerinde değil hayattan soğudum nesemi kaybettim kendimi sevmeyi bıraktım sevmek istesemde sevemedim ozguvenimin anasını sikti oc1|00|0
- Sen yine iyisin ablam benim yüzüme bakan yok kimin bedduasını aldıysak artık...0|00|0
- Aldatılmak tüm kadınların ortak ve kaçınılmaz kaderi. Sadece senmisin aldatılan sanıyorsun.0|00|0
- Kendini sorgulaman saçma olur tersine senin ona verdiğin değere layık değilmişki böyle bir şeyde bulunmuş kendini yetersiz veya suçlu bulmamanı öneririm0|10|0
- Gizli Üye1 aySende başkasıyla ilişkiye başla çokta aldattı diye böyle serefsizleri takmamak lazım0|00|0
- Aldatılmak tabi ki özgüveni kırar0|00|0
- Aldattıysa suç karşı taraftadır konu kilit0|00|0
- Gizli Üye2 ayGüçlü olan lazım1|00|0
Detaylı bilgi
Sevgiyi hissetmek, sevgiyle birlikte değer görmek ne güzel şeydir
Hakkını verebilene rastgetirsin Allah. Tam tersi olunca tabii insanın hayatında yıkım süreci kendinde başlıyor.Kendini sorgulamaya, kendine karşı olan güvenini kaybetmeye başlıyor. Ruhunuz inciyor çünkü. Anlam veremediğiniz bur süreçte buluyorsunuz, kendinizi. Eksiklik aramaya başlıyorsunuz kendinizde. "Acaba sorun bende miydi..." Hayır sorun sizde değildi.
Öncelikle sorun saygıdaydı
Saygı göstermeyi bilen insan, var olduğu durumdan çıkıp kendi alanına, başka alan açar. Aynı alanda hep beraber yüzülmez. Ama sizin karşınızdaki insan bunu yapmaya çalışmış. Öncelikle sizi aldatarak güveninizi yitirmenize sebep olmuş, size olan saygısını koruyamamış.Durumu kendinizle analiz etmeyin
Bunun her ne olursa olsun sizinle alakası yok. Aldatma durumlarının geçerli bahaneleri olamaz. Çünkü bunu yapmasına iten herhangi bir sebep bile olsa sizinle bulunduğu bağı saygı çerçevesinde bitirip yoluna bakmalıydı. O yüzden durum sizinle ilgili değil, karşınızdaki insanın öncelikle kendisine saygısının olmamasıyla ilgili.Kendinizin ne kadar değerli olduğunu unutmayın
"Neden ve niçin'leri" bir kenara bırakıp bu durumun sizde neler değiştirdiğini düşünün. Başımıza gelen olumsuz olayların bize neler kattığını çok sonra anlarız. Doğru insan olmadığını anladığımızda "iyi ki olmamış" deriz. Her ne kadar yaşadığınız olayda ruhunuzu berhudar eden biri olsa da. Doğru insanlarla, değer veren insanlarla karşılaşmanız dileğiyle.