• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Aşk İlişkileri

Aldatılmakla nasıl başa çıkılır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
13
Yapay Zekaya Sor

Sevdiğinizin sizi aldatmasıyla nasıl başa çıkarız

Aldatılmakla nasıl başa çıkılır?
Aldatma Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • hayatiiwildflower
    hayatiiwildflower Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

aldatilan ve elimde kanit olmadigi icin soyleyemeyen biri olarak seni o kadar iyi anliyorum ki, cevaplari okudum hissettiklerini yasadiklarini cok iyi anliyorum. bundan onceki iliskimde de aldatilmistim senden bir yas kucugum, bu iliskimda asla aldatilmayacagimi dusunmustum onceki iliskimden yaram oldugunu biliyordu bu kisi zaten. ona ragmen uzak mesafeye gectik asla aldatmam diyen biriydi. uzun suredir birlikteyiz son uc aydir hareketlerinde asiri bir dengesizlik vardi. surekli asagilamak , kavga, geceleri seni seviyorum iyi ki varsin yazmalar. ona asiri guvendigim icin hic dusunmedim bulusana kadar boyle bir ihtimali. uzak mesafede oldugumuz icin yakalayamadim ama eskiden telefonunu cok rahat karistirabildigim adam telefona sadece benim elimde bakabilirsin demeye basladi bakarken de asiri geriliyodu ve bana bes saniyede uydurdugu yalani mesajlarda yakaladim. daha da kotusu asiri toksik biriydi onca sure psikolojik siddet gormusum resmen daha yeni yeni anliyorum. eskiden beni yucelten adam resmen kaybolmustu. ben de daha fazla dayanamadım ayrildim hatta daha yeni sayilir. onsuz daha mutluyum, rahatim, ozgurum. bana boyle davranmasaydi belki de ondan soguyamicaktim bu sekilde devam edicekti. her seyde bir hayir vardir canini sikma Şu an sana ne desem bos biliyorum ama bundan bir ay sonra kendine geliceksin ve mukemmel hissediceksin bunu daha once de simdi de yasamis biri olarak soyluyorum. hatta o kisiden kurtulduguna sukretmen lazim daha sevgiliyken aldatan birinden bahsediyoruz ve daha bu yasta. eminim kendisi de bir seye benzemiyordur o guzelligine ve kendi potansiyeline yazik etme. kiz nesesi diye bir sey var sadece kizlara ozgu olan, bunu kimsenin yok etmesine izin verme ve ona sahip cik. umarim bundan sonraki hayatinda cok cok mutlu olursun ve hak ettigin insanlarla karsilasirsin.💖

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya çok tatlı birisin. Yaşadıkların için çok üzüldüm ama bunlar eminim sana çok büyük tecrübe katmıştır. İlk başta peşinden koşarlar sana sonsuz güven ve ilgi verirler. Sen buna tam alışıp güvendiğin an sana verdikleri ilgiyide güvenide alırlar. Ve biz hep o baştaki sevgiyi geri almak için çabalarız. En başta seni dünyanın en güzeli gibi hissettiren kişi sürekli bir kusur bulmaya başlar sende , ona güzel gözükmek için çabalarız ve yoruluruz. Ama biz zaten çok güzeliz sadece karşımızdaki şerefsizin teki. Toparlanmana çok sevindim. Umarım çok daha iyi olur ve hep değerinin farkında olursun. Çünkü sen iyi olmayı hakediyorsunn. Canım hemcinsim umarım cookk mutlu olursun

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Merhaba. Aldatılmış biri olarak söyleyebilirim ki öğrendiğim an tek kalemde sildim herşeyini. Bu benim için aşırı hassas konu. Zaten birisi seni aldatıyorsa sorun sende değil ondadır, onun karaktersizliğidir. Ondan kurtulduğunu düşün herşeyi de açığa vur ve bir daha onunla iletişime geçme senden haberi bile olmasın. Numaranı değişebilirsin mesela. Yani senden haber alamasın, göremesin. En iyisi bu. Bu arada geçmiş olsun böyle düşünerek atlatmaya bak. Seni başkasına değişen , öyle biri için üzülmeye değer mi? Kendini daha fazla düşünüp değer verirsen atlatırsın kısa bir zamanda. Zamanla o kadar sevineceksin ki kurtulduğun için emin oll🫶🏻

1
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sizin gibi güçlü karakterlere hayranım umarim bende yapabilirim bunları

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Elbette sende yapabilirsin😊 yeterki iste ve kendine güven. Sana ihanet eden biri için kendini üzmeye değer mi şu hayatta? Zaten şimdi üzülsen bile zaman geçtikçe üzüldüğün için çok pişman olacaksın gerçekten hatta güleceksin ben bunun için mi üzüldüm diye. O yüzden şimdiden kendini üzmemeye bak. Aklında , telefonunda ona dair ne varsa sil. Seni hiç bir yerde göremesin. En azından umrunda olsa bile umrunda değilmiş gibi göster. Kendine güven, yapabilirsin🩷

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sizce acı ceker mi o

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Onu en iyi siz tanırsınız. Ama siz bir anda herşeyi yüzüne vurup yok olursanız zaten kafası karışacaktır. Pişman olabilir. Siz kendinizi düşünün , ister acı çeksin ister çekmesin hiç merak bile etmeyin. Zaten bir yerden duyup göreceksiniz. Sakin kalın ve kurtulduğunuzu düşünün. İyi ki de şimdiden tanımışsınız nasıl biri olduğunu buna şükredin. Böyle biriyle evlenmek ister miydiniz? Doğru kişi çıkacaktır karşınıza emin olun , sabırlı olun. Hepsi geçecek gerçekten bana inanın🫶🏻 dediklerimi unutmayın. Olaya hep olumlu tarafından bakarsanız, kurtuldum diye düşünürseniz kısa bir zamanda atlatacaksınız 🩷 .

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tavsiyeleriniz o kadar iyi geldiki çok teşekkür ederimm 😍💞💞

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çok sevindimm rica ederimm🩷 Kendinize daha çok zaman ayırın da ne kaybettiğini görsün 😉

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sizdeee kendinize cokk ama cokk iyi bakinn 😘😘💝

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sizdee teşekkürlerr😘😘🩷🩷🩷

Yorumla
    • Sorhadibakalim
      Sorhadibakalim
      1 yıl

Bende senin gibi düşünüyordum ve rastgele bir kızdan yardım istedim ve belgeli şekilde aldatıldığını kanıtladım yüzüne vurdum ayrıldım bana utanmadan evlimiyiz de sanki ne var dedi o an anladım ve bıraktım Şu an aynı şeyleri yaşıyorum bunalıyorum daralıyorum ara ara ağlayıp kendime kızıyorum ama neden?
      Kızıyorum çünkü kendi yanıma bu adamı nasıl yanastirdim diye üzülüyorum bu duruma kendimi düşürdüm diye ve farkettim ki aslinda benim sorunum değil bu haller tavırlar durumlar Yazma sakın arama muhabbeti kes ve inan bana sana yazılan tüm mesajları üşenmeden okudum ne diyorlarsa doğru hepsi hemde ve ben bunu yaşayalı sadece 5 gun oldu toparlamak zorundasın. Hani Sertap Erenerin de dediği gibi iyileşiyorum... iyilesiceksin
      Karnın agriycak boğazın agriycak ağlayarak uyuyacaksın belki ama gecicek...
      Sessiz sessiz uzun uzadıya kendinle konuşacaksın birini bulayım bende diyip bazen kafan o yönlü çalışacak ama gecicek...
      Mesela ben saçlarımı kestim belime kadar geliyordu omzumda ve boyadım o turuncuya renkleri severdi ben ise gidip kızıl yaptım kendim sevdiğim için spora yazıldım işime odaklandım arkadaşlarımla dışarı çıktım aileme vakit ayırıyorum yani o yüzden zamana seni senden alır ona bırakma kendini sev ve yola devam et.

Yorumla
  • BaharAmaYagmursuz
    BaharAmaYagmursuz Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.

Aldatılmakla başa çıkılmaz. İhanet varsa o kişiyi 1 saniye bile bekletmeden hayatından def edip, onsuz yaşantına devam etmen gerekir.
    İhanete uğrayanların çoğu kendisinde de kabahat arar. Soğuk davrandım der, yeterince bakımlı değilim der, güzel değilim der, saçmalarda saçmalar.
    İhanete uğramanın seninle hiç bir ilgisi yok. Ne istediğini bilmeyen karaktersiz bir adamın anlık eylemleriyle ilgili. Bazıları yakalanmayacağını düşünür, bazıları ise yakalansa bile affedileceğine inanır.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aksine çok ilgiliydim ve övünmek için söylemiyorum ama güzelim hatta onu yanıma yakıştırmazlar bile. şu an bilmediğimi sanıyor ama bir sevgilisi daha varmış 2 hafta önceye kadar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hiç bişey olmamış gibi hayatına devam etmeye çalış
    Ve karsında ki karaktersizden kurtulup bu kurtuluşu kutla
    Hayat uzulmek için çoookk kısa
    Haydi şerefe 🍻

3
    117 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın ama zor biraz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hadi canım sen hayata böyle bir insan için mahvolmaya mı geldin
      Kafanı camdan dışarı çıkar hayat devam ediyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Siz daha önce aldatildiniz mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet 2 defa ilk seferinde ne yapacağımı bilemedim depresyona girdim kimseye bişey söyleyemedim evden çıkmak istemedim kimseyi görmek istemedim
      Ama 2. Seferinde hayat benim hayatım gelip geçici insanlar var onlar için üzülemeyeceğimin farkındaydım keşke 1. Aldatılmamda birileri bana ne yapacağımı söyleseydi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ona o kadar saygılı ve kibardim ki haksızlığa uğramış hissediyorum. Dikkat çeken biriyim ve beni sevmiyor arzuluyor. iğrenç hissettiriyor bu olay

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İyi de konunun seninle uzaktan yakından bir alakası yok ki
      Sen sadece şanssız bir birliktelik yaşamışsın o kişinin kişiliksizliği senin iyi veya kötü olmamanla alakalı değil
      Sen iğrenç bir insan da olsaydın o zaten aldatacaktı seni
      Yanlış kişiye değer vermişsin
      Kafanda bu durumu en basite indirgemeye çalış ve en kısa zamanda s***** et
      Kendine haksızlık edip üzülme üzülmeyi hak eden sen değilken neden sen üzülesin ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O kadar haklısın ki ama yaşamış biri olarak anlarsın hislerimi. şu an hala konuşuyorum bilmediğimi sanıyor onu nasıl terketmeliyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Eğer elinde kanıt varsa bunları mesaj olarak gönder altına içinden geçen bir kısa cümleyi yaz cevabını beklemeden engelle

Eğer elinde bir kanıt yoksa bildiklerini söyle yazacağı cevap muhtemelen inkar olacaktır saniyelerim sana ayıracağım kadar değersiz değil de ve engelle

Açık kapı bırakmamaya özen göster

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Elimde kanıt yok gördüğümde o kadar midem bulandiki telefonumda öyle bir şey olsun istemedim. Ama beni kaybetmekten korktugunu sanmıyorum öyle olsa aldatmazdi zaten dimi söyledikten sonra umursamazsa bunu gururuma yediremem gibi geliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bak şu konuda anlaşalım;
      Senin üzüleceğin gurur yapacağın bir durum yaratma kendine hayat senin hayatın kimse dönüp de bakmayacak üzüldü mü gururu kırıldı mı diye
      O yüzden kötü herhangi bir duygudan uzak durmalısın

Ayrıca seni kaybetmekten korkuyor olabilir yakalanmayacağını düşünüp yapmıştır ama bu seni düşündürmesin çünkü 1 i yapan 8i de yapar karakteri bu

şu an tek bir çare kalıyor ona yazacaksın cevabını bekleyeceksin (eğer umursamaz tavırlarından çekiniyorsan bekleme) sonra hayatından çıkarıp engelleyeceksin

Bir daha görüşmemek üzere aklından kalbinden uzak tutucaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok tecrübeli konuştunuz. Sizin ve benim gibi düşünceli insanların aldatılmış olması çok kötü. Başkalarının acımı önemsemesi degilde konu içimde kendi kendime acı çektiriyorum. Beni aldattığı kızın çirkin olması beni hem ofkelendiriyor hemde canımı acıtıyor. Kendime bu acıyı nasıl çektirmeyi birakicam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bak hâlâ aynı hatayı yapıyorsun senin güzelliğinle veya sevginle alakalı bir durum değil
      O kız senden güzel olsaydı için rahatlayacak mıydı -tabii ki hayır-

Öncelikle kendinin güzelliğinin ve karşı tarafa ilgi ve alakanda bir sorun olmadığını eksiksiz olmadığını kabul et ve sorun sende olmadığı için karşı tarafın asıl suçlu olduğunu kafana koy eline daha erken fırsat geçseydi daha önceden seni aldatacaktı
      Bu tamamen onun karaktersizliği

Ve hayatının devam ettiğini odaklanmak zorunda olduğun bir yaşamının olduğunu eğer kafaya takıp kendini harap edersen bir de toparlanmayla uğraşacağının ve bu süreçte hayatının bir kısmını kaybedeceğinin bilincinde ol

Kesinlikle ve kesinlikle hayatından onun için en ufak bir saniye bile harcamanın kendine saygısızlık olduğunu bil

Biraz zorlanabilirsin ama ne kadar kendinin farkında olursan o kadar kolay atlatabileceğini biliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet şu an acı çekmek bile istemiyorum kendi degerimin farkındayım ama bu acı bir yerden patlak veriyor sağlığım mahvoldu midem sürekli bulanıyor. Tek istediğim şu durumdan çekip çıkmak. Birde yanlış anlamazsanız yaşınızı sorabilir miyim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

şu an yaşadığın durum fazla düşünmek ve dolayısıyla stres yapmaktan dolayı sakin ol ve biraz otur dinlen
      Biraz zaman geçtikten sonra zaten kendin bile nasıl bu kadar yıprattım diye kızacaksın kendine

23 yaşındayım ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın daha hayatımın başındayım ileride belki gülerek anlatacağım bir anı olarak kalicak bu acı. Bu benim ihanetle ilk tanışmam ve ilk sevgilimdi abartmam bundan kaynaklı biraz 19 yaşındayım. Siz iki kere aldatildiginizi söylemiştiniz ilkinde kaç yaşındaydiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İlk aldatılmam benim de 19 yaşındaydı diğerinde ise 21
      Seni çok iyi anlıyorum duygularını hislerini yüksek ihtimalle birbirimize benzer şeyler yaşadık ama sana bu konuda verebileceğim tavsiyeler bunlar daha fazia irdeleyip konunun içinde kaybolmanı istemiyorum ne kadar çabuk ayağa kalkarsan o kadar iyi ve bu senin elinde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Beni anlayan biriyle dertleşmek çok iyi geldi etrafımda aldatıldığımi bilen kimse yok. İyi dileklerin ve tavsiyelerin çok tatlı umarım hayatında karşına senin gibi naif insanlar çıkar ve mutlu olursun. Teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sana ufak da olsa bir yardımım olduysa ne mutlu :)
      İltifatların için çok teşekkür ederim gece gece çok iyi geldi 🥲
      Umarım sen de kalbin gibi güzel insanlarla karşılaşırsın hayat boyu mutluluklar 🤗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ufak degil büyük bir yardımın oldu. Eger seninde canını sıkan bir sey olursa burdan anlatabilirsin. 19yaşındaki bir kızın tavsiyesi ne kadar etkili olur bilemem ama olsun. Tekrar çok teşekkür ederim kendine cokk iyi bakk☺️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hahaha hayatım boyunca kimseyi yaşından ötürü küçümsemedim ayrıca küçük değilsin benim de senden öğrenebileceğim bir çok şey vardır inanıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben birkaç kere yaptım onu şu an utanıyorum. Eğer sana iyi gelebilecek birsey öğretirsem ne mutlu banaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@сигара pek aktif değilim ama bir sorunun olduğunda yazarsan gördüğüm zaman yardımcı olmaya çalışırım iyi geceleeerrrr

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Instagram kullanmıyorum 🥲ama twitterim var sizin var mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Instagram Twitter ben de kullanmıyorum ama bu kızlarsoruyor hesabı zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haahhaahhaha bir an beynim durdu kusura bakma ve teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya çok normal sabahın bu saatinde iki kelime edebilmemiz bile büyük başarı takılma ufak şeylere hesaba ulaşamazsan buraya yazarsın elbet bir gün karşılaşırız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın gerçekten bu saate kadar uyanık durmak bile çok zor. Umarım karşılaşırız. Sende yazabilirsin burdan iyi gecelerrr daha doğrusu iyi sabahlarr

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

En kolay nasıl uyuyabilirim onu bilmiyorum yardımcı olabilir misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir benzer müzdariplik daha bende uyuyamıyorum kolay kolay. Ama tlcden sıkıcı bir belgesel izlerken hep uyurum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

şu an tv kaldıracak kafam yok ses daha çok uykumu kaçırır başka bir yol bulmam lazımm. Sessize alıp izlesem işe yarar mı diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Oradaki sesler uyku getiriyor asıl. Çok babanne tavsiyesi gibi olucak ama papatya çayı çok güzel uyutuyor insanı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hiç bişey yapmama gerek kalmadan uyuyabildim çok mutluyum şu an djdjshjsh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne mutlu senin için. Uyumak kadar uyanmakta zor ama ben uyanamıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Eğer uyanmak zorunda olduğun bir durum yoksa cok güzel bir şey
      Ben de sabahın köründe uyandım hâlâ uykum var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Keşke uyanmak zorunda olduğum bir durum olsada uyansam en azından bir dengem olurdu bence şanslısın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hadi ya ben de sanssız olduğumu düşünüyordum kimine iyi gelen kimine kötü oluyor demek ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Relax bi hayat isterdim ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Erken kalktığım dönemler bende senin gibi düşünüyorum ama böyle olunca hayat çekilmez oluyor günün boşa gidiyor gibi sanki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Relax olsun ama içinde bir koşuşturmada olsun ikisinden de olsun kesinlikle öyle daha güzel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Boş zamanlarda illa ki uğraşacak bir şeyler bulunuyor ama yapmak zorunda değilsin her şey senin keyfine bağlı muhteşem bişey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İnsan ulaşamadığının köpeği olur derler burada onun gibi bişey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İstemediğim kadar boş zamanım var ama yapmak istediğim hicbirseyi yapamıyorum muhteşem gözüküyor ama keşke öyle olsa. Haklısın bu arada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bunun bir çözümü yok mu sana engel olan şeylere karşı çıkmamanda ki sorun ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Vücudumun dengesini bozdum yemek yiyemiyorum, sürekli yorgun hissediyorum bundan dolayı hep keyifsizim canım hicbirsey yapmak istemiyor ne yapmam lazım sence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sosyal hayatına geri dönmen gerekiyor öncelikle eğer varsa arkadaşlarınla eğlenmeye çıkıp kafanı toparla sonrasında günlük yapabileceğin aktivite veya ev işleri gibi uğraşabileceğin eylemlerle harekete geç
      Uyku ve yemek düzeni çok önemli geceleri sürekli uyanık kalma psikolojik olarak seni zorlar ve gece uykusu alamadığın için güne yorgun başlarsın
      Yemek düzenin içinse belki kahvaltı da öğlen yemeğinde sürekli doğru beslenemiyor olabilirsin dengesizlikten dolayı o yüzden ara öğünlerle toparlayabilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet haklısın ama dediklerinin yarısını denedim arkadaşlarımla oturmak beni keyiflendirmiyor. Ben güzel sanatlardan mezunum en iyi yapabildiğim şey resim , yağlı boya yapmak ama en iyi yapabildiğim şeyler bile beni mutlu etmiyor. Bide galiba midem ağır hasar aldı. Ama dediğin gibi yapmaya çalışacağım. İlk yapmam gereken şey sağlığımı geri alabilmek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Eğer resim yapmaktan keyif alıyorsan bu yoldan devam et psikolojik olarak da iyi gelir ayrıca bir Instagram sayfası açıp sadece resimlerini paylaşmak da güzel bir fikir olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Miden için de eğer problem yaşıyorsan en kısa zamanda bir doktora görün derim ileride daha büyük sorunlar yaşamaman için
      Eğer o kadar önemli bir sorun değilse mideni zorlamayacak şeyler yemende fayda var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Doktora göründüm ama birsey çıkmadı endoskopi için tekrar gideceğim. Instagram fikri çok iyi ama galiba sosyal medya kullanacak istek yok içimde 🥲 yaşıtlarım bana babanne gibisin diyor haklılar galiba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Mutlu olduğun şeyleri keşfetmen gerekiyor biraz çaba göstermek fena olmaz
      Ama önce sağlığını geri kazanman gerekiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hahaha önceden sosyal medya kullanmayan insanlara özenirdim şu an kendim onların yerindeyim boş ver kim ne derse desin sadece keyif aldığın şeylere odaklan tek mutluluk senin ellerinde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Senin yapmaktan keyif aldığın şeyler ne peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben nasıl sosyal medya kullanmıyor bunlar felan derdim yaklaşık 1 yıldır bende kullanmıyorum ama en iyisi bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben en ufak şeyden keyif alabilirim ya üzüntü uzun zamandır hayatımdan yok ettiğim şeylerden en yukarıda geliyor
      Arkadaşlarla vakit geçirmek müzik dinlemek konserler tiyatrolar spor müsabakaları izlemek falan severim kitap okumaya bayağı uzun bir ara verdim yeniden başlamak istiyorum
      Genel olarak durum bu şekilde:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben neyden keyif alacağımi bilmiyorum artık. Müzik, tiyatro, konser, resimler bunlarla hep iç içeydim sanırım artık bıkma geldi. Kitap okumak ama cidden alışınca çok keyifli geliyor umarım tekrardan alışırsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Deneme yanılma taktiği başarılı olur diye düşünüyorum yeni birşeyler dene sevmezsen başka bişeyler dene illa ki bir şeylerden zevk alacaksın hiç merak etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın ilk neyden başlayacagima karar verdim bile sporla daha önce hiç ilgilenmedim belki hoşuma gider

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Spor yapmadan önce sağlığını toparlman lazım vücudun şu an hazır olduğunu sanmıyorum daha hafif seylerle başla istersen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

🥹Ben bir an çok gaza geldim ve suanki sağlığımı tamamen unuttum. Haklısın daha basit şeyler yapmam lazım ama ne olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yaşadığın yerde ki aktivite alanları neler acaba sahil veya yürüyüş alanları varsa günlük 1-2 saat akşam yürüyüşünden kimseye zarar gelmez veya yüzme alanın varsa yüzme iyi gelebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Keşke sahil olsa ama ic Anadoluda yaşıyorum yürüyüş yerleri var biraz uzak ama deniycem. Dediğin gibi 1 2 saat yürümekten zarar gelmeyebilir teşekkür ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Rica ederim orada tanıştığın insanlarla da sosyalleşmek iyi gelebilir yeni insanlar yeni hayatlar getirir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Son 3 aydır farklı olarak ilk konuştuğum kişisin o kadar uzak kaldım ki sosyallesmekten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kendine bunu yapmamalısın çık ve yeni insanlarla tanış sana iyi gelecektir emin olabilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısın deniycem demek istiyorum ama kesin denemiyecegim 6 aylık yeni insanlarla tanışma kotamı seninle konuşarak doldurdum bile 😑 insanlarla çok çabuk sohbet edebilen biriyim ama iş arkasliga gelince istemsizce uzaklaşıyorum. Bu arada dün geceden beri butunnn dertlerimi anlattım size umarım aklinizdan ne çekilmez bir kız diye geçirmemişsindir 😖

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ahaha saçmalama istersen ben memnun olmasam konuyu uzatmazdım birilerine iyi gelebiliyorsam ne mutlu benim keyfim yerinde ve senin de olmalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ayrıca kendini sınırlama dışarıda 5 milyar insan var her birisi farklı hayat farklı deneyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ciddi manada tavsiyelerin ve sohbetin o kadar iyi geldiki. Kendimi sınırliyorum galiba gerçekten. Bundan vazgeçmeye çalışacağım. Sizinde böyle sosyal pilinizin bitik olduğu zamanlar oldu mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O zaman zaman herkese olabilir önemli olan bu süreci erken bitirmek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir bitireyim lokma dağıtıcam artik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Biter biter merak etmee
      Bitmez diyosun bitiyor
      Geçmez diyosun geçiyor takılmaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet çok haklısınn kendimizden daha değerli birsey yok hayatta zaten dimiii. O p*sliklerinde kalabalık gönlüne t*küreyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ne güzel dedin ya
      İşte böyle 💪🏻💪🏻

Düşün bu hayat senin yönetmen ve başrol de sensin gelip geçici figüranlara takılırsan filmin ne tadı kalır ne tuzu sahne sende çık ve göster kendini 🙌🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya sen beni o kadar gaza getiriyorsun ki kendimi bir ülkeyi fethedebilcek gibi hissediyorummm şu an ve aşırı haklısın (tekrar ve tekrar)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bu sefer de sen haklısın kendine geldiğin zaman bir ülkeyi bile fethedebilirsin zamanında başkaları yaptı sen neden yapamayasın ki 🤷🏻‍♂️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ahahahahaaha o kadar da degil eminim mahallemi bile fethedemem bide ben biraz çıtkirildiyim simdi bana meydan dayağı felan atarlar hicc gerek yok ama kendime geldiğimde bir çok şeyi yapabilirimmm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya mesele yapıp yapmayacağın değil ki sen yaparım de özgüven yükle biraz kendine pozitif pozitif pozitif ol ki her şey pozitif olsun pozitif devam etsin hep başkalarını mı övücez yükselticez biraz da kendimize

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Doğru aslında önemli olan o ozgunevene sahip olmak seninle konuşmak o kadar iyi geldiki yaklaşık 4 gündür sadece Mısır gevreği yiyordum (onuda yiyemiyordum aslında) ama şu an pizza yiyorumm resmen. Güzel tavsiyelere ve tatlı sohbetine ihtiyacım varmiss

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Teşekkür ederim bana da farklı biriyle konuşmak iyi geldi umarım ileride yüzyüze de konuşma fırsatımız olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Biraz olsun toparlanmana destek olduğuma da çok mutlu oldum çok daha iyi olacaksın olmalısınnnn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sanada iyi gelmiş olması beni cokk mutlu etti ama sadece ben dert anlattım nerdeyse anlatmak istediğin bir şey olursa dinlemeyi çok isterimm ve gerçekten umarim yzuyuze konuşabiliriz bir gun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Veda konuşması gibi oldu hüzünlendim ahahhaahha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaaaa evet bende feci duygulandım vedalarida asla sevmem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kıyamam ya her ayrılık yeni bir başlangıca kapı açar belki de çok daha iyi bir zamanda çok daha iyi bir yerde birbirimizle daha önce konuştuğumuzu bilmeden karşılaşırız

Tam film senaryosu gibi oldu ahahahaha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaa keşke öyle bir şey olsa gerçekten tam bir film gibi olurdu. Ama hayat belki tatli tesaduflerinden birini gösterirrrr ve gerçek olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kendine çok iyi bak böyle ufak tefek şeylerle de ilgilenme artık senden önemlisi yok kocaman sarılıyorum hoşçakal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaa keşke hoscakal demeseydin felaket hüzünlendim. Sende kendine çok iyi bak olur mu çok iyi birisin senin gibi birine bunları nasıl yapmışlar aklım almadı. Kocaman sarılıyorumm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hey iyi misin
      Bol gözyaşlı bir rüya gördüm de sen olduğunu düşünüyorum
      Umarım iyisindir:/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaa çok iyiyim merak etme hem rüyalar tersine çıkar derler. Sen nasılsın bu arada?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ohh çok şükür bütün gün aklım sende kaldı iyi olduğuna sevindim
      Hiç iyi bir rüya değildi ya ve genelde böyle etkili rüyalarım çıkar
      Ben hep iyiyim ya olumsuz bir durum yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu sıralar bende kötü rüyalar görüyorum umarım kötü bir anlamı yokturr. Endiselenmen çok duygulandırdı beni. İyi olmana sevindim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya duygulanacak bir şey yok bee tabii ki de henüz tanışmıyor olsak bile sana kötü bir şey olmasını istemem
      Kötü rüyalar tersini çıkarsın da güzel hayat yaşayalım 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkür ederimmmm aynı şekilde bende sana birsey olsun istemem. Seni dinledim ve bugün arkadaşlarımı davet ettim gerçekten iyi geldi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben de çok teşekkür ederim
      Aaa çok iyi çok mutlu oldum sağlığın nasıl oldu daha iyisindir umarım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Midem de sorun var hala ama en büyük sorun psikolojik olarakmis. Onlarla birlikte sohbet ederken mide bulantısini o kadar az hissettim ki. Tavsiyene uymak resmen karnımı doyurdu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Psikoloji her şeyi etkiliyor zaten ya ohhh karnını da doyurduğuma göre yemek borcun var artık bana 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ahahaa istediğin yemek olsun hatta az bile kalır tavsiyeler karşılığında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Saçmalama be şaka yapıyorum
      Sanki ne yaptım taş attım da kolum mu yoruldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sabaha kadar dert anlattim ve sabırla dinleyip tavsiye verdin taş atmak daha az yorucu olurdu. Bu yüzden yemek az bile gelir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tek çabam iyi olman içindi iyi oluyosun başka bişey istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

🥹🥹 sayende iyi oluyorum gerçekten. Teşekkür ederim. Sende iyi ol hep

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çok teşekkür ederim bir isteğin olursa hiç çekinme ama burada çok takılmam sonra bana yazmadı yalnız bıraktı bilmem ne diye arkamdan dedikodu yapma 😅😅😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ahaha dedikodu degil ama kendi kendime konuşabilirim. Dün hesabını aratmaya çalıştım ama bu uygulamada nasıl oluyorsa bulamadim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

https://www.kizlarsoruyor.com/uye/cnra-a

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Kimseye yapmam bu güzelliği

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aahahah iyiligin için sağoll tavsiye için sürekli zırt pırt rahatsız edersem kusara bakma lütfen. Profildeki sen misin yüzü yaralı gözüküyor. İyi olduğunu soylemistinn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İstediğin zaman çekinmeden yaz aklında acaba rahatsız oluyor mu vs soru işareti olursa üzülürüm
      Bana Ali Atay'ı tanımadığını söyleme 🥺

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Takip attın mı? Bende bişey gözükmüyor da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaa inanmıyorum oyuncu olarak çok takip etmiyorum ama şarkıları hoşuma gidiyor içten içe ona benzettim ama daha genç hali sanki sen sandım bu yüzden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaşı 22 gibi gözüken o şahıs benim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bir filmde ki rolü diye hatırlıyorum ama filmlerini mutlaka izle her biri ayrı güzel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tabi ki bir gün izleyeceğim. Sigarayı bol tuketiyorsun sanırımmmm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Bol değil ama maalesef farklı bir ilişkimiz var 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaaa bende hani şu sokakta yesilay broşürü dağıtıp sigaradan vazgec diyen gönüllüler varya onlardan biriyim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sakın deneme bile 😂😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Denemiştim bir kere ama sanırım dumanı yutmamak lazımmış boğazım yanmıştı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

He sigarayı da deneme bana sigarayı bıraktırmayı da deneme 😅

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah be, bu gerçekten zor bir durum. Aldatılmak kalp kırıcı ama unutma ki sen çok değerlisin! İlk olarak duygularını yaşa, ağlamak, üzülmek serbest. Sonrasında, kendine zaman ver ve sevdiğin hobilerle meşgul ol. Kendine yatırım yap, her şeyin üstesinden gelirsin 🌸 En önemlisi de, kimse seni değersiz hissettiremez! Senin için daha iyi biri mutlaka var. 💪🏼

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

32

Cevap

• Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Merhaba, aldatılmak gerçekten kötü bir durum yani gerçekten çok üzcüü ama benim tavsiyem bence onu unutup yolunuza bakmak olacak. Gerekirse hayata sıfırdan başlayın yani çevrenizi değiştirin, kendinizi fiziksel olarak da yenileyin. Her şey bundan sonra daha güzel olacak çünkü ben hatalarımdan ders çıkardım deyip yoluma bakmalıyım diyeceksiniz. Bu şekilde :)

1
    0 Yorumla
  • StrongerLion
    StrongerLion Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 37
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Ya kabulleneceksin ya da her şeyi silip atacaksın. Bunun başka bir çözümü varsa biri gelip bana da anlatsın.

Karakterinin kaldırabileceği maksimum yükün altına girmeni tavsiye etmem. Eğer bu yükün altına girecek olursan da, altında hayatın boyunca ezilir kalırsın.

Başa çıkmak zorunda değilsin. Herşeyi yok edersen, bu soru ile de muhattap olmak zorunda kalmazsın.

1
    0 Yorumla
  • Cendere1910 u
    Cendere1910 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Ayrılmakla aldatildini bilerek onu beklemek saçma

0
    0 Yorumla
  • Askozade
    Askozade Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    1 yıl

Aldatılmak çok acı verici bir durum ve duygusal olarak sarsıcı olabilir. İlk başta hissettiğin öfke, hayal kırıklığı, üzüntü ve kafa karışıklığı normaldir. Böyle bir durumla başa çıkarken, öncelikle kendine zaman tanıman ve hislerini yaşaman çok önemli. Hislerini bastırmak, uzun vadede daha fazla acıya yol açabilir. Güvendiğin bir arkadaş veya aile üyesiyle konuşarak, duygusal desteği almak da faydalı olabilir.

Bunun ardından, duygusal iyileşme sürecinde bir adım daha ileri gidip, olan biteni anlamaya çalışman gerekebilir. Bu, hem kendini hem de ilişkinin geleceğini anlaman açısından önemlidir. Aldatılmak, ilişkinin sağlığına dair büyük bir soru işareti oluşturur. Ne yapman gerektiği konusunda netleşmek için, hem kendini hem de ilişkiyi sorgulamak önemli. İleride mutlu olman için bu ilişkinin devam edip etmeyeceğine karar vermen gerekebilir.

Unutma, yaşadığın acıyı kabullenmek ve bunu zamanla atlatmak, kendine daha iyi bir yol çizmen için sana yardımcı olacaktır. Sonuçta, sağlıklı ve güven dolu bir ilişki için, güvenin tekrar inşa edilmesi gerekir. Bu süreci acele etmeden, sabırla ve kendine özen göstererek geçirmelisin.

0
    0 Yorumla
  • İronclaww
    İronclaww Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Öncelikle, duygularını kabul etmek önemli. Kızgın, üzgün ya da hayal kırıklığına uğramış hissetmen çok normal. Kendine zaman tanı ve bu süreçte kendine iyi bakmaya çalış. Kendine şu soruları sormak iyi olabilir: Bu ilişki devam etmeli mi, yoksa kendi iyiliğin için bitirmeli miyim? Sonuç ne olursa olsun, senin değerini bir başkasının eylemleri belirlemez. Kendi kendine saygını kaybetmemeye çalış ve gerektiğinde destek al. Zamanla, bu zor süreçten güçlenerek çıkabilirsin.

1
    0 Yorumla
  • helene1
    helene1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    1 yıl

Çok kötü bir duygu, ister istemez kendini eksik hissettiren bir duygu, suçluluk duygusu hissettirebilir bende ne bulamadı da başkasına gitti gibi düşüncelere sürükleyebilir.
    Bu düşüncelere girmemek gerekir özgüven kaybı yaşanmamalı, hayatından çıkartmak ve bir iyileşme süreci başlatmak gerekir, ona dair her şeyi silmek lazım, onu hatırlatan her şeyden uzak durulmalı.

1
    0 Yorumla
  • LastGuest s
    LastGuest Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Aldatan kişi problemli olandır. Kendini kötü hissetme. En sağlıklısı kısa bir süre de olsa o acıyı yaşamak ve o hissiyatı unutmamak. Biraz katılaşırsın ama iyi de olur. Aldatanın kaybeden taraf olduğunu unutma.

Kendi değerinin farkına vardığın an, oyunun gidişatı değişir.

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Gerçekten çok haklısın teşekkür ederim

Yorumla
    • LastGuest s
      LastGuest
      1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • MaTaDoRSharkk
    MaTaDoRSharkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl

Seni zaten sevmemiş gitmiş aldatmış seni bu hale sokan insan için üzülmeye değer mi stres hastalık kötü ruh hali o gününü gün ederken senin perşan olman saçma hayatın kıymetini bil böyle boş şeylere üzülmek için zaman az

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

şu an bilmediğimi sanıyor ne yapmam lazım

Yorumla
    • MaTaDoRSharkk
      MaTaDoRSharkk
      1 yıl

Yol ver gitsin hala ne yapmam lazım diyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Beni aldattığı için sevmediğini biliyorum şu an ayrılırsan üzülmez ama İstekleriyle oynayıp yarı yolda bırakırsam düşünmekten kafayı yer gibi geliyor

Yorumla
    • MaTaDoRSharkk
      MaTaDoRSharkk
      1 yıl

Bence kendini yıpratırsın gene hiç gerek yok direk yol ver gitsin bu cendereden çık gitsin ne kadar erken kurtulursan o kadar çabuk karadelikten çıkarsın benden söylemesi oyun oynamalar aldatmaya aldatma bilmem ne kendine saygısızlık ondan ne farkın kalır senin özün başka onun başka bence uğraşmaya değmez direk yol verdin mi en çok bu koyar inan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aldatmaya Aldatmak asla yapabileceğim birsey degil olmadığım biri gibi davranamam haklısın teşekkür ederim

Yorumla
    • MaTaDoRSharkk
      MaTaDoRSharkk
      1 yıl

Rica ederim direk postaya koy antirtikaya buzullara postala bak keyfine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sonradan acı çeker mi sizce? Elimde olsa parçalamak isterdim onu

Yorumla
    • MaTaDoRSharkk
      MaTaDoRSharkk
      1 yıl

Bir anda onu terk etmen ona öyle bir koyar ki feleği şaşar yediremez kendine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnşallah öyle olur tekrar teşekkür ederimm

Yorumla
    • MaTaDoRSharkk
      MaTaDoRSharkk
      1 yıl

Rica ederim kendini üzüp harap etme hiç değmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Onu kaybetmek değil aslında beni üzen o kendi şerefsizliğini konuşturdu ama yediremiyorum sadece. Benim gibi birini nasıl aldatır. Ona sonsuz saygım ve sadakatim vardi. Bunu övünmek için söylemiyorum ama güzelim standartlarına uyan biriyim hem yüz olarak hem fizik olarak. Onu yanıma yakistirmazlardi bile

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Güzellik standartlarına *

Yorumla
  • candice10
    candice10 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 31%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Başa çıkamazsın affedersin, annenin çocuğunu affetmesi gibi.. Bundan sonra ona annelik yaparsın anca. çünkü affedilen erkek affeden kadını bir daha şehvetle zor görür

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ve bizi hep cepte görür

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Selam. Aldatılmakla bence başa çıkılmaz. Yine de gerekli ilgi sevgi gösterilmeli. Aldatacak insan her türlü aldatır. Gerekirse her şeyini kontrol etmeliyiz. Bazen insanlar yeterli ilgiyi alamayinca da aldatıyor. Yani aldatmanin önüne geçmek cidden zor doğru insani bulmalıyız. Arada sürprizler yapılmalı hep ayni şeyleri yaşatıp sıkmamalıyız.

1
    0 Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    1 yıl

Başa çıkmak gerekmiyor onu hayatından silip hayatına devam edeceksin

1
    0 Yorumla
  • koreanturkey
    koreanturkey Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 53%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Aldatıyorsa zaten sevdiğim olamaz ki. Böyle bir şeyden Şüphelendiğim anda Keser atarım ilişkiyi bir daha yüzümü göremezsin. Neden nasıl diye sormam bile.

Çünkü ben herkesin ettiğini bulduğunu o kadar çok gördüm ki.

1
    0 Yorumla
  • BiricikMinicik
    BiricikMinicik Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Ben direkt soğurum. Aldatılmadım ama ona benzer bir şey yaşadım, direkt soğudum ve uzaklaşma hissi uyandı içimde. Pek de etkilemedi beni. Oysa hiç beklemediğim kişiden yedim o yanlışı. Asla yapmaz derdim, yaptı..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu şerefsizlere karşı üzülmek yerine soğumak en iyisi cokk şanslısın

Yorumla
  • SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Ayrılırsın olur biter. Kimseyle intikam falan almak ile uğraşamam şahsen ben.

1
    0 Yorumla
  • Oguzkeskin25
    Oguzkeskin25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.

Öncelikle ondan ayrılarak. Dünyada yalnız o yok kendi yolunuzu çizin

1
    0 Yorumla
  • Boze_
    Boze_ Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 81%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.

Kafana şapka ve tokadan başka bir şey takmayarak 😇

1
    0 Yorumla
  • Yoğunbakım
    Yoğunbakım Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 73%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.

Başa çıkabilmem mümkün değil. En iyisi kopmak.

1
    0 Yorumla
  • havingfunwithlilith
    havingfunwithlilith Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Çıkılmaz kafayı tırlatırsın psikolojin bozulur o yüzden ayrıl derim

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tiksinmeye başladım gerçekten

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Aldatılmadım ama (Allah korusun) bir gün olursa, bunun benim sorunum olacağını sanmıyorum ki başa çıkayım. O alçağın sorunudur. Ben hayatıma bakarım.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aldatıldığımiz zaman yaptığımız tek hata serefsiz birine güvenmiş olmak zaten umarim başına hiç gelmez ve mutlu olursunnn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

teşekkür. Ederim. Şimdilik sorun yok gibi bakalım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle bir şey hissediyor musun peki?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hayır. 10 yılı geçti evliyim. Hissetmedim. O konulara yoğunlaşmayı da tasvip etmiyorum. Bunu düşünerek üstüme çekmeyi istemem doğrusu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ahh ben sizi genç sevgililerden sandimm. Insallah evliliginiz mutlu ve ömür boyu sürer

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Amin inşallah.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Hayat gelenlerle gidenlerle inişli çıkışlı devam eden bi serüven çok da takılmamak lazım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Bu kadar karaktersiz bir insan için üzülmek bana yakışmaz diyerek..

1
    0 Yorumla
  • can3656
    can3656 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    1 yıl

en etkili çözüm suratına vurup hadi ordan çektikten sonra sessiz kalmak

1
    0 Yorumla
  • elik774
    elik774 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    1 yıl

Başa çıkmam. Oluşan durumu engellemek için çaba sarf etmem. Azıcık acı çeker sonra önüme bakarım

1
    0 Yorumla
  • selensssssssss
    selensssssssss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    1 yıl

Başa çıkılacak bir şey göremiyorum. Hayatına devam et.

1
    0 Yorumla
  • oyleeesineebirisii
    oyleeesineebirisii Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

at gibi giden it gibi doner unut unutaniyosan bile unytmus givi goster umursama elbet geri donecek

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Öyleleriyle başa çıkmak yerine direkt hayatından def et.

0
    0 Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Ayrılıp unutmaya çalışarak

2
    0 Yorumla
  • körelmişhislerim
    körelmişhislerim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    1 yıl

Bende bugece öğrendim altatildigimi bilgin varsa benimledevpaylasirmisin

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Terket. Hesap bile sorma, karşısında ağlama, uzulmemis gibi yap bence. Elinde kanıt varsa ona at ve attığı cevaplara bakma ya da bir kaç saat sonra bakıp görüldü at ve engelle. Zaten o bakmadığın dakikalar boyunca seni arayacak sakin açma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani görmezden gelir ve önemsemezsen bence çok zoruna gidecektir

Yorumla
    • körelmişhislerim
      körelmişhislerim
      1 yıl

İki çocuğum var gidecek yerim yok öyle yapsam dediğin gibi bende rahatlarim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ne diyeceğimi bilemedim ben sevgilin felan sanmistim. Ama durumun çok zor buna nasıl tavsiye verilir bilmiyorum ama sakın kendini ezdirme. Ve aldatıldığın için kendini eksik görme. Karşında ki adama iki cocuk vermişsin hayatı boyunca seni el üstünde tutması gerekirdi.

Yorumla
    • körelmişhislerim
      körelmişhislerim
      1 yıl

Yüreğim yanıyor yunkunamayorum dua ediyorum inşallah ben yanlış anlamisimdir diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

İnşallah sen yanlış anlamışsındır. Allah yardımcın olsun. Ama kendini yıpratma olur mu. Çünkü sen bir annesin ve çok değerlisin

Yorumla
  • Sultan344
    Sultan344 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Onun karaktersizligine verip kendi yoluma bakarım

1
    0 Yorumla
  • Kaba-Sakal
    Kaba-Sakal Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl

Çıkamazsın annem 🤦🏻‍♂️

1
    0 Yorumla
  • Emre3558123
    Emre3558123 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Ayrılarak. İlgisiz bırakarak

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı.

Başa çıkmam tekmeyi basarım

0
    0 Yorumla
  • __PATRON__
    __PATRON__ Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

başa çıkamazsın yenisini bulup onunla takılacaksın

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yenisini bulmak , takılmak bunlar insanları yarabandi gibi kullan demek mi?

Yorumla
    • __PATRON__
      __PATRON__
      1 yıl

ne tarzın olduğuna bağlı. akıllı kafa dengi seksi bilen biri olursa zevk alır hatta hiç hatırlamazsın bile öbürünü. ne tür ilişki yaşadığını bilmediğim için bu konuda net konuşamıyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yaşadığım ilişkiyi tamamen saygı ve sadakat üzerine kurmuştum. Bütün ilgimde sevgimde yalnızca onaydi. Verdiğiniz tavsiyeler benim gibi birinin yapabileceği türden değil. Sağ olun

Yorumla
  • Linalinaaaa
    Linalinaaaa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Şartlarım mümkün ise başa cikmam başımdan atarım

0
    0 Yorumla
  • fadişgoncey61
    fadişgoncey61 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

başa çıkılmaz, alışılır

1
    0 Yorumla
  • Erkeklerdeesorsun
    Erkeklerdeesorsun Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 82%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.

Sevmeyerek

1
    0 Yorumla
  • nemesis777
    nemesis777 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 94%
    1 yıl

Geçmiş olsun

1
    0 Yorumla
  • 09buse09
    09buse09 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

Ayrılıp onu terk ederek

1
    0 Yorumla
  • ag1979
    ag1979 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 84%
    1 yıl

Aldatarak

1
    0 Yorumla
  • Thederos
    Thederos Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    1 yıl

İntikam alıcam ben

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Nasıl alacaksınız

Yorumla
    • Thederos
      Thederos
      1 yıl

Aldatıcam, birkaç güne sonra ona göndericem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır bunu yapma kararını vermişsin zaten ama senin ondan farkin kalmaz ve o kız senin bunu yapmanla acı çekmez bir kiz olarak söylüyorum

Yorumla
    • Thederos
      Thederos
      1 yıl

Canım yanıyor başka çarem yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Başka biriyle birlikte olunca birlikte olduğun kişi ne hissedecek peki. Oda acı çekecek. Hem aldattığında acin dinmeyecek hatta belki daha da acı çekeceksin çünkü onun gibi biri olmuş olacaksın. Tiksindiğin birine benzersen kendinden tiksinirsin ve inan bu aldatılmaktan daha fazla acıtır

Yorumla
    • Thederos
      Thederos
      1 yıl

Bu konuları konuşup beni anlıyıcak kimsem yok, tek başına bunu yapabilirim sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Etrafımda kimse bilmiyor aldatıldığımi aynı hisleri yaşayan biri olarak söylüyorum olmadığın biri gibi davranma acin dinmeyecek. O sana kötülük yapmış sen kendine bu kötülüğü yapma bırak zamana zor biliyorum ama en azından şerefli bir şekilde acını yaşarsın ve elbet bir gün karma isleyecektir. Unutma kimsenin ahı kimsede kalmaz

Yorumla
    • Thederos
      Thederos
      1 yıl

Canım yanıyor ve anlıyıcak kimsem yok, kötü şeylrr düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Unutma seni anlayıcak birine ihtiyacın yok. Düşündüğün kötü şeyler seni sana iyi hissettirmeyecek. Yapma lütfen

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

zamanla

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Çıkamazsın

1
    0 Yorumla
  • Memoo00007
    Memoo00007 Takip Et
    Master Yaş: 30
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.

Dusunmeyerek elbette

1
    0 Yorumla
  • Duffyduck66
    Duffyduck66 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    1 yıl

Bende onu aldatirim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Nasil bi kızdı?

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hemcinsime öyle demek istemiyorum ama çirkin ve kiloluydu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tipini tarif et kiz merak ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Obez sayılabilecek biri kumral kısa ve yüzü biraz tuhaf dediğim gibi standartlara uymuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Allah Allah neden aldatmış peki seni o kızla uzak mesafe falan miydiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet şehir dışında okuyordu gittiği gün yazmayı bıraktı bende peşinden koşmadım orada sevgili olmuş onunla ve buraya geri gelmesine yakın tekrar yazmaya başladı herseyin en başından farkındaydim ama kalbini kırmak istiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Nerden nereye asko şehir olarak kusura bakma biraz meraklı bi tipimdir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ankara ve mersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yani gözden ırak olan gönülden de ırak olur derler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Onun kalabalık gönlüne tüküreyim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Aldatarak

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ama olmadığım biri olurum o zaman

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Başka şekilde başa cikamiyorsun. Aldatani aldatmak lazım. Yaşadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çektiğin acı hafifledi mi aldattığında

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hemen değil ama sonradan evet baya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sonradan zaten acıya alışılmış olunuyor. Acın zaten azalacaktı. Tiksindiğim biri gibi davranmak kendimden tiksinmeme sebep olmaz mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Olmaz aldatt

Yorumla
  • Romantik_Biri
    Romantik_Biri Takip Et
    Guru Yaş: 32
    1 yıl

Terk et

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bir erkek olarak aldattığın biri seni terk etse aci çeker miydin

Yorumla
    • Romantik_Biri
      Romantik_Biri
      1 yıl

Aldattiysa sevmemistir

Yorumla
  • bosisleruaiste
    bosisleruaiste Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    1 yıl

Sktri cekerek

1
    0 Yorumla
  • Pablo748
    Pablo748 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    1 yıl

Silerim olur biter.

1
    0 Yorumla
  • koca17
    koca17 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 59
    1 yıl

Şal gitsin dürziyi

1
    0 Yorumla
  • esramelekkılıç
    esramelekkılıç Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

Kesinikle ayrılmakla

1
    0 Yorumla
  • mkkssll
    mkkssll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    1 yıl

Sen de aldat

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

O zaman ondan ne farkım kalır ki

Yorumla
  • BirDakikaLütfen
    BirDakikaLütfen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    1 yıl

güzelmiydi kız

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bunu kendimi övmek için demiyorum ama güzellik standartlarına uyan ve çoğu erkeğin dikkatini çeken biriyim ama o kız ortalama ve kilolu bir kız. Bu olay daha da canımı sıkıyor

Yorumla
    • BirDakikaLütfen
      BirDakikaLütfen
      1 yıl

demek ki doyuramadın cocugu başkası doyurmuş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bunu diyeceğini tahmin etmiştim ama kız onu aşağılıyor ben bir kere bile hakaret veya onur kırıcı birsey soylemedim

Yorumla
  • racerhell
    racerhell Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    1 yıl

Pepe dinle cano

0
    0 Yorumla
  • adiyanmbesni
    adiyanmbesni Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    1 yıl

Sende aldatarak

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatılmakla nasıl başa çıkılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Aldatılmakla nasıl başa çıkılır? 13 cevap verildi
Aldatılmayla nasıl başa çıkılır? 19 cevap verildi
Aldatılmakla nasıl baş edilir? 8 cevap verildi
Aldatılmakla nasıl baş edilir? 19 cevap verildi
ALdatılma ile nasıl başa çıkılır? 6 cevap verildi
Aldatılma ile nasıl baş edilir? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşkta önceliğin huzur mu, heyecan mı?
  • Benden size gelsin soru😊?
  • Beni sevmemeniz için bir neden söyler misiniz?
  • Hayatınızı puanlayacak olsanız 10 üzerinden kaç verirsiniz?
  • Böyle zayıf kollar kötü mu duruyor sizce yoksa nasıl?
  • Sizden hangi çizgi film karakteri olurdu, kendinizi en cok hangisine benzetiyorsunuz?
  • Erkekler çok paranın kızları etkileyeceğini, kızlar ise gizemli olmanın erkekleri etkilediğini mi düşünür?
  • Sana iyi gelen biri var mı?
  • Hiç saç küpesi kullandınız mı?
  • Siyah noktalar güzelliğe engel mi sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨