Herkesin güçlü bir tarafı bulunur yanlız olupta güçlü olan insanlar genelde tek adım atmış başarılı insanlardır kimseden yardım almayarak Günümüzde Yanlızım ben diyip sokağa çıkmayan z kuşağı 95 sonrası insanlar medya da takılarak bişi yapmıyor evde yat güçlü o işler öyle değil
95'den sonrası zaten beni deli ediyor 2 tane sevgili yapınca kendilerini aşk insanı ilan ediyorlar aşk acısını en iyi onlar çekiyor, her şeyi görmüş geçirmiş bilmişler, ben yalnızım bilmem ne kafası zaten başka bir hikaye
Korkak demeyelim bence insanlarla uğraşmak istemediğinden olabilir hem dostoyevski'nin dediği gibi insanlara olan saygımı korumak için onlardan uzak duruyorum bunu felsefe yaptım kendime.
Bide araya samimiyet kuran komik insanlar var daha 2 dk olmuş olmamış veya birkaç gün konuştuk diye arkadaş mı oluyoruz ben dersanedeki konuştuğum kişilerle de arama mesafe koydum herkese karşı uzağım biri merhaba dese sebebini soruyorum artık o boku bir kez yedim daha kimse burdan darbe vuracağını sanmıyorum konuştuğum çevremdeki herkesle aramda bir çizgi var artık sınırı aşan engeli yiyor annemler filanda öyle agresif modundaykn üstüme gelmiyor ben yatagimla ilişki yaşıyorum bir süre aramıza kimse giremez 😂😂
Öyle iyi yapıyorsun bende keşke bu kadar rahat olabilsem bu konuda çok sessizim herkese karşı ve kimsenin işine karışmıyorum kimseyi de kendi işlerime bulaştırmıyorum böyle yaşamak daha karlı diğer türlü insanların yalan samimiyeti sahte ilişkileri güvensizlikleri sadece sana çıkar için bakan tarafları uyuz oluyorum en iyisini yapıyorsun yalnız olmak çok daha iyi
Knk uykusuzluk insanı ruhsal yönden iyi olmuyor ben bu yüzden sinir krizleri geçirip depresyon ilacı aldığımı bilirim nolursa olsun uykunu 7 saatten az alma
Hayatında ki sorunları çözmek için birine muhtaç olmayan kişi güçlüdür. Her yanlız güçlü değildir. Ama güçlü insan karşılaştığı zorluklara karşı tek başına mücedele etmesini bilendir..
Merhaba, Tam su an yasadigima benzer bir durum. Anlatmiyacagim yalniz degilim ancak sadece soruyu yorumlamak istiyorum. En guclu insanin yalniz ya da sosyal birisi olmasina gerek yok onemli olan ne gibi durumlara dayandiklari.. Iyi gunler.
Yanlız olanda var, olmayanda , yanlızlığı kendine aile benimsemiştir o kişi, yanlız olmayan da cevresindekileri aile benimsemiştir ve her ikiside onlardan güç alır bence.
En İyi Cevaplar