hayır yanlız kalmak beni korkutmaz. çünkü çevrenizde ne kadar kişi olursa olsun kendiniz zaten herzaman yanlız olucaksınız. belki düşüncelerinizle belkide duygularınızla. yanlız kalmak güzeldir bence. çünkü kendine güvenin artar daha da zeki biri olursunuz. bunlardan önce birey olmsyı kendi kendinize başarılı olmayı ve karar alabilmeyi becerebilirsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYalnızımmm dostlarımmm yalnızım yalnız 😂
00 Yorumla
Yalnızlık insana iyi geliyo korkacak bişey yok ama bazen yanında tek bir kişi bile olsa ihtiyaç duyuyosun
00 Yorumla
Hiçbir şeyden korkmam.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
+1 yılKorkmam gadasi
00 Yorumla Onları bu kadar güçlü yapan kaybedecekleri bir şey olmayışıdır. Her sorunla ve durumla tek başına mücadele edip daha da güçlenirler ama ben güçlü olmaktansa mutlu olmayı tercih ederim.
00 Yorumla
+1 yılBöyle şeylere dediğim şey; "Bunu aptallar için uydurulmuş yalan" diyorum.
Neden korkmayalım?079 Yorumla- +1 yıl
Çünkü o zaman başkalarına bağımlı olursun
- +1 yıl
@imsofancy_
Kimse yalanlara sığınmasın, geceleri bağımlı olmak istedikleri için döktüğü göz yaşlarını unutmasın.
Yalnızlığa övgü yağdıracağımız ara, kendi öğretilerinimizi paylaşmaya adayalım.
Mesela 21. 20. yüzyılın getirdiği en büyük şey güvencesizliktir. Bunun nasıl aşılması/çözülmesi gerektiğini bilmiyor ise "aptalsındır"
Ve bu yüzden yalnız kalırsın. Çözümün, hayat görüşün kolaylıkla kaçmak kendi odana çekilmek ise orada kal.
Hee dikkat et derim. Güvendirmeyi bilip, insanlar ile oynuyor isen güze bir ceza alırsın. - +1 yıl
Ne boş konuştun be
- +1 yıl
@imsofancy_
En azında kaliteli bir HİÇLİĞİN içindeyim. - +1 yıl
Tamam yalnızlıktan korkanlar "zeki" korkmayanlar "aptal" aynen çok mantınızın ag salaa seni 😂
- +1 yıl
@imsofancy_
Dediklerimden bunu anladıysan zorlamaya gerek yok. - +1 yıl
Ne diyon? Benim yazdığımla bunların ne alakasi var bide çok mantikliymis gibi uzun uzun yazmış sen soruyu anlayamadın bence çocuğum
- +1 yıl
@imsofancy_
Çocuğum yalnızlık konusuna derin bir giriş yapmaya başladığında cesaret mi, korku mu olduğunu anlıyoruz.
Yani olayın içinde sadece sahte insanlardan kaçmak yok. - +1 yıl
Ahahahaghsananisikimshhs çocuğum öyle yazmışsın zaten başka ne anliyim? Ahhhh cahiliye dönemiiiiii ahh
- +1 yıl
@imsofancy_ Sözü kavgaya dönüştürmek mi amacın
Sen bana nasıl hitap ettiysen, ben de sana aynı şekilde hitap ediyorum.
Bunu anormal karşılaman çok anormal bir durum. - +1 yıl
Ya bak uzun uzun yaziyorsun ama yazdıklarında hicbir mantık bir zeka yok kendine göre var belki ama bu soruyla ve benim sana verdiğim cevapla bir alakası yok senin kafan başka yerde herhalde ya da kafan çalışmıyor bu konulara
- +1 yıl
Bebeğim, kuzucugum ya bak canım benim sen en başta benim dediğim şeye aptallık demedin mi küçük beyinlim benim bana düzgün cevap versen zaten sinirlenmicem ama söylediklerin çok mantıksız alakasız kabul et
- +1 yıl
@imsofancy_
Yalnızlığı "bağımlı olmamak için tercih ediyorum" diyorsun. Ben de sana diyorum ki güvencesizlik, yaralanmak, kırgınlık bunlar aşılır. Eğer cesaretin yok ise korkuyor isen veya çözüm bulamadıysan yalnızlık bir kaçıştır. Bu yüzden yalnızlığı övmemek lazım.
Eğer" kendini dinleme, yorgunluk atma, özüne dönmedir;yalnız " dese idin bunları demez idim.
Yalnızlığın amacı herkes de farklı... Lakin daimi yalnızlık aptallıktır. Yalnızlıktan kastım hiçbir sosyal aktiviteye katılmamak. - +1 yıl
Heh aferim sana sonunda konuşabildin 👏👏👏👏👏👏👏👏 ama yine benim dediğimle bir alakası yokgerizekalidbhsnsjs ben daimi yalnızlık güçlülüktür demiyorum eğer bir insan yalnızlıktan korkarsa başkalarına bağımlı halde yaşar ve gerektiğinde yalnız da kalabilmek "aptallık" değildir diyorum anladın mı daimi yalnızlık eve kapanmak falan değil benim dediğim
- +1 yıl
Artık nerenle okuyorsan yazıları oranla düşünüyosun herhalde
- +1 yıl
Bu site hep böyle çok bilmişlik taslayanaptallarlami dolu
- +1 yıl
@imsofancy_
"En güçlü insan yalnızıdır" denildiğinde bu daimi yalnızlık anlamına gelir. "arada yaşar, sonra geri döner yalnızlığa" anlamına gelmez.
Bunu öznelleştirmeye girmen komik. böyle yapıyor isen kendine pay çıkartıyorsundur.
"Zaman her şeyi çözer" "Güçlü insan yalnızdır" bunlar pay çıkarmadır. Pay çıkardığı söylendiği zaman "Yok asıl anlatılmak istenen şu" demeye gerek yok.
Sonuna kadar diyorum "Güçlü insan yalnızdır" cümlesi aptallar için uydurulmuştur. Kanan kanar. Çözüm bulamayan, yalnız kalır.
"Yalnızım. Bu yüzden güçlüyüm" deyip başkalarının güven duygusu ile oynayanları severiz.
- +1 yıl
Lagerizekali ben sana yalnızlığı tercih ediyorum mu yazdım yoksa yalnız kalmaktan korkmadığımı mı yazdım arap seni
- +1 yıl
@imsofancy_ Valla şahsıma o kadar hakaret ve küfür gelinde bende senin gocunduğunu düşündüm
- +1 yıl
Ya kuzucugum asıl çok bilmiş gibi konuşan ve her insanı genellemeye çalışan cahil insanlaraptaldır sorunun neresinde daimi yalnızlık yazıyor? Soruyugötünden anlayıp da aptaldurumuna düşmemek için bir ton sacmalamana gerek yoktu küçük beyinlim benim
- +1 yıl
@imsofancy_
Ayy tamam "Yalnızım çünkü güçlüğüm" diyerek kendisini avunduranlar ile arkadaş ol.
- +1 yıl
Aşkım benim hahabshshaptalbeyinsizorospucocuğuunw gocundugum için değil; o kadar mantıksızca veaptalca konuşuyorsun ki senin bu cahilliğin karşısında duygularımı sana yansitabilmem için küfür etmem gerekli anladın mi? Eğer senin yazdıklarında azıcık bir mantık zeka işi bişey gorseydim hakaret etmeden tartışırdım ama senin cahil insanlara çok sinirleniyorum hakareti hakediyorsun bu yüzden
- +1 yıl
Seninşahsinisikiyimaptal orospuhdhcocuğu seni bütün ayarımı kaçırdın aziz nesin doğru demiş ülkenin % 60' ı aptal
- +1 yıl
Sen kendi bahanelerin ile cümlelerime baktığın için mantıksız geliyor.
Son kez yazıyorum.
"Yalnızım" edebiyatı yapıp "güçlüyüm" diyenlerin avunduğu sözdür; "En güçlüler yalnızdır" demek. Bu güne kadar bu avunmayı yapanların sosyal aktivite yapmadığını şahit olduk. Ben burada 'yalnızım' edebiyatı yapanları eleştirirken.
Benim eleştirimin içinde olmayanların ve sadece uzun süreli arkadaşlık kurmayan, bazı insanlardan dolayı kırgınlık yaşadığı için sadece uzun ilişkilerden (arkadaşlık dostluk eş ) uzak duranlara değil. Zaten onlara "Yalnızlık" etiketi takmak yanlıştır. Çünkü sosyal aktivite yapandır.
Asosyal olanların bunu kullanması aptallıktır, çözüm bulamadığı için kendine bu cümleyi kullanır.
Anladın umarım. - +1 yıl
@imsofancy_
- +1 yıl
Tamam iste benaptal olmadığım için seni anlıyorum ama diyorumki sırf konu hakkında bilgin yok diye cahilliğini saklamak için bir ton sacmalamana gerek yok götündenlaf uydurmana gerek yok anladık yavaş anliyorsun ki benim yazdıklarımı düzgün okursan 'EĞER BİR INSAN YALNIZLIKTAN KORKMUYORSA BU GÜÇLÜLÜKTÜR ÇÜNKÜ YALNIZLIKTAN KORKTUĞU IÇIN BASKALARINA BAĞIMLI YAŞAR YANI GEREKTİĞİNDE YALNIZDA KALABILMELI' dedim hicbirzaman asosyallik ölene kadar yalnızlık gibi şeyler söylemedim sen fazla kitap okuma ya bence çünkü her kitap okuyan aklını kullanamıyor ve her kitap okuyan kendini çok bilmiş sanmamalı senin gibi çünkü sadece okumakla kendini zeki sanmak cahilce zeka doğuştan geliyor birazda ondan edebiyat yapıyorsun diye kendini herşeyi biliyorsun gibi sanma tamam kendine güvenmek guzel bişey ama gerizekaliolunca bengerizekaliyim diyebilmelisin boş boş saçmalamadan hatani anlamalısın yoksa hayatının sonuna kadar cehaletin devam eder
- +1 yıl
Bak burda sana hayatının dersini verdim ben senin yerinde olsam bana hakaret için teşekkür ederdim
- +1 yıl
@imsofancy_
Sen benim nereye değindiğimi anlamayacak kadar kör isen benim elimden bir şey gelmez.
Değindim yeri birçok kez söyledim ama "Mantıksız" diyerek etiketi takmışsın bir kere devam ediyorsun.
Bağımlı olmak normal iken bunu anormal boyuta taşıyorsun. Biraz geniş gör. Birçok konuya değindiğimi gör.
İnsanları düzeltmek için insanları güvenilir bir yapmaktan kaçıp kendi odasına geçip "Güçlüyüm" diyor. Bunlar "aptaldır" çünkü ya cesaretleri yoktur, ya çözüm bulamamıştır.
"Çözüm var ama yoruldum" diyen gerçek çözümü bulamamıştır.
Sadece bir örnek için aptal demiyorum. "Yalnızım bu yüzden güçlüyüm" diyen herkes için diyorum.
Ben senin dediğine karşı gelmedim. Yalnızlığa övgü yapılmaması ve "kendini dinleme, yorgunluk atmak, özüne dönmedir; yalnızlık" diyenlerin dışında soru başlığındaki sözcüğe sığınanların aptal olduğunu söylüyorum.
Yalnız olanlar aptaldır demiyorum. Bağımlı olan normaldir. Güvencesizlik çözülür. Bunu çözemeyip "yalnızım güçlüyüm" demesin kimse. - +1 yıl
@imsofancy_
Kendine övgüler saçmayı da bırak. Yaptın tek şey yalnızlığı övmek. Benim bahsettiklerimi bir kere bile anlamadın.
Son dediğin ile kendini ele vermeseydin keşke.
Evet, sayende hayatımın dersini aldım. Çok sağol.
Ezbere yargıların ile seni uğurluyoruz.
Sana hakaret etmedim. - +1 yıl
Evet, hakaretlerin için çok sağ ol. Sert eleştirilerin beni kendime getirdi.
- +1 yıl
Tamam iste daha kaç defa tekrarlayabilirim anlaman için ne soruda ne benim yazdığımda asosyallik güçlülüktür gibisinden şeyler yazıyor mu hayır alakası yok o zaman benim yazdığım şeye sırf cahil durumuna düşmemek için bir ton sacmalikla cevap vermiceksingerizekali gibi bana 'Tamam sen haklısın ben başka bisey anladim özür dilerim bengerizekaliyim' de kes ne saçmalıyorsun boşuna benimle tartisiyosun ben ne zaman asosyallik hakkında bisey söyledim ve ne zamandan beri insana baglilik normal bişey oldu? Sana göre normal olabilir çünkü sen iradesiz veaptalsin ama asosyallikte aptallık senin dediğin de ayrı bir cahillik saçmalık insanlara bağlı olmakta aptallık anladın mı? Hala gerizekalıoldugunu kabullenmeni bekliyorum.
- +1 yıl
Ya oğlum ben ne zaman yalnızlığı övdüm iyice saçmaladın sen 😂😂😂 artık küfür de edemiyorum sinirim gitti yerine acıma duygusu geldi 😔 lan harbiden bu ülkede böyleaptal insanlar var mı ya sabahtan beri ayni şeyi tekrarlıyorum beni anlamıyor yazık gerçekten bir insan hersey olsun amaaptal olmasin ya aptallık cok ayri bişey aptalinsanlar kendilerininaptal olduklarını asla kabullenemiyorlar birde 😔😔😔
- +1 yıl
@imsofancy_
İnsanların manevi şeyleri çok önemsediğini dile vurdukları için "normal" demiştim.
Demek ki değilmiş.
Pardon.
Sosyal aktivite yapamayan aptaldır. Tabi sen şimdi sosyal aktivite içinde bir şeyler dersin.
- +1 yıl
Asıl herkesi aptal diye etiketleyen aptaldır 😂😂😂😂 bide konuyu değiştirip durma sen orda manevi şeyler demedin 'başkasına bağımlı olmak' dedin ve başkalarına bağımlı olmak tamda senin gibi iradesizlik aptallıktır sanki duvarla konuşuyorum aminakoyayimdhjd
- +1 yıl
Aaa ne övmesi canım?
Zaten hayatımızdan "dolaylı" diye bir şey yok.
Dolaylı bir şey yapmıyoruz ki.
Mesela sen dolaylı yoldan kendini üste çıkarmaya çalışıyorsun. Ama ne dolaylısı açıkca belli - +1 yıl
Sen bayağı uçuyorsun.
Arkadaşlık, dostluk, sevgili bunlar maddi şeyler. - +1 yıl
Lan konumuzla sosyal aktivitenin ne alakasi var ben sana iki saattir ne anlatıyorum kuzum benim hala anlamıyorsun bak benim sana söylediğim gerektiğinde yalnız olabilmek tamammi A-SOS-YAL-LIK diye bişey DE-ME-DIM anladın mı beni ben seni anlıyorum her salakdurumuna düştüğünde konuyu değiştiriyorsun gerizekalisiniste kabul et
- +1 yıl
Bide 'dile vurmak' diye bişey yok 'dile getirmek' o agsalaaa seni
- +1 yıl
Gülmekten deliriyorum ananisikimhdjsnkzsnns lan konu ne zaman sevgililige dostluğa geldi aminakoyayimseninbenkekdmek bide dostluk sevgililik falan ne zamandan beri maddi şeyler oldu jekemsk lan harbiden senin zekândan ciddi ciddi şüpheleniyorum ya tedirgin oldum valla bak ben iki saattir robotla falan konuşuyor olabilir miyim? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@imsofancy_
Ulannn kendin iki saattir bir bok dediğin yok.
Şunu beynine sok artık. "Yalnızlık konusunun derinine girince kimin ne olduğunu belli oluyor" diyerek kimin kendisini avuttuğunu söylüyorum "Alakasız konu" diyorsun.
Ulan bağlılık diyorsun. Bağlılık ne?
kredi kartına, baba cüzdanına bağlılığı kastetmiyoruz dimi.
Konuyu başka yere cekme diyorsun. Arap diyorsun. yaaaa
Senin devrelerin yanmış. Beni de yaktın. - +1 yıl
Sen senin bir şey dediğini söylemiyorum. Bağlılık diyorsun ben de konun derinine girince kimin ne bok olduğu belli diyorum. Bunu kendi üstüne alıyor isen senin problemin.
- +1 yıl
BEN SENİN**
- +1 yıl
Sen cümleleri bir kalıp içerinde anlamaya bayağı meyillisin. İroni yapıyorum, "sen bunu demiş olamazsın" uyarısı veriyorum.
Lütfen biraz cümleleri kendin anlamak istediğin gibi anlama. "Ne kastetti" der biraz - +1 yıl
Konun derini değil o sapsalaşkım benim sen saçmaladın iyice sen benim ne? Benim haklı olduğumu mu anladın sonunda? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Lansalak neden benim sana dediklerimi bana diyorsun zekân bundan sonrasına çalışmıyor herhalde bak bu şaka falan heralde demi sen insan olamazsin çünkü maymunla gorille falan mi konusuyorum dicemde onlar zeki hayvanlar sen kesin robot falansın demi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😃😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂orospucocuguuenkssmls
- +1 yıl
@imsofancy_
La ben sana karşı gelmedim ki, sen kendi kendine düşman yaratmaya çalıştın.
Ben, "sen şunu dedin" diyerek "Asosyallik konusu" açtın dedim.
Benim dediğimi "yalnızım bu yüzden güçlüyüm" diyenlerin yalnızlık konusunun içine girince ne bok olduğu çiliyor dedim.
Sen "yok alakasız şey, yok bu"...
- +1 yıl
çıkıyor*
- +1 yıl
Hiçliğin suskunluguymus hiç bu kadar konusmamiza gerek yoktu ya kullanıcı adindan bile belli oluyoraptalligin neyse sana bukadar da yuklenmiyim keşke yüklenince anlasan aptalligini ama anlamiyorsun iste zeka doğuştan geliyor
- +1 yıl
Yaaaaaaaaaa ayy ağlıcam valla ağlıcam salakliginaartik lan ben ne zaman asosyallik konusunu açtımmmmmmmm 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ya valla yeter bak gerçekten beni anla artık ya lütfen azicıkta olsa bir zeka belirtisi göster nolur bak az önce guluyodum ama gerçekten salaklığınbeni delirticek ya yemin ediyorum senin etrafindaki insanlarada aciyorum bu neaptallik ya
- +1 yıl
@imsofancy_
Lan zaten açmadın dediyorum." Konun derine girince " diyorum.
Tamam ne olduğun belli oldu. Zorlama uzaklaş.
Kendisine bile karşı olan kişiye bir şey diyemem. - +1 yıl
Çevirme hatası olmuş
Ben, "sen şunu dedin" diyerek "Asosyallik konusu" açtın demedim. - +1 yıl
Yaaaaaaaaaaaaaaaa 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ya gerçekten inanamiyorum ya iki saatimi senin gibibigerizekaliya harcadım yaaaaaaaaaa ya anlamiyorum bir insan nasıl bu kadar aptalolupta kendinden bu kadar emin olabilir yaaaaaaa valla şu an seni dövmek istiyorum ya bir insan bu kadar aptalolamaz lutfen anla beni artık illa kafani duvara vura vura mi anlatmam gerekiyor
- +1 yıl
Senin dediğin;
Lan konumuzla sosyal aktivitenin ne alakasi var ben sana iki saattir ne anlatıyorum kuzum benim hala anlamıyorsun bak benim sana söylediğim gerektiğinde yalnız olabilmek tamammi A-SOS-YAL-LIK diye bişey DE-ME-DIM anladın mı beni ben seni anlıyorum her salakdurumuna düştüğünde konuyu değiştiriyorsun gerizekalisiniste kabul et - +1 yıl
Ben sana "Asosyallik dedin" diye bir şey demedim.
- +1 yıl
Tamam iste lan hecelemisim bile ya lan hicmi acimiyosun bana ya ya bir insan bu kadar sinirlendirilirmi ya yemin ediyorum salakliginlabana kriz geçirticeksin ya ben sana hep ayni şeyleri söylüyorum asosyallik ne alaka o ne alaka diyorum ve sen bana asosyallik konusunu sen açtın diyorsun ya bak valla salakligindabi ölçüsü var ya lütfen artık haklı olduğumu kabul et yemin ediyorum sinirden ölücem ya
- +1 yıl
Her şeyi üstüne alan sensin. Biraz dur.
Sakin ol. Beni de delirtme.
Ben sana "bağlılık dedin" dışında şunu dedin dedim mi, demedim mi? Dediysem ne dedim? - +1 yıl
Ya sen insan değil misin ya bir insan bir insanı bu kadar sinirlendirirmi ya bütün ayarımısiktinattin ya bütün ayarımı kaçırdın hiç mi vicdan duygun yok ya bari biraz azıcık zeka belirtisi göster bir taklit yap azıcık sinirim gitsin ya beni öldürmek mi istiyosun
- +1 yıl
Ulan zaten ben de "böyle bir şey dedin" diye bir şey söylemedim.
" 'bağlı olmak' dedin " dışında - +1 yıl
Ya bari karşımda bunları söylesen tamamgebertirim seni ama bu şekilde gerçekten bak hem aşırı sinirleniyorum hemde sinirimi atamiyorum bak gercekten isyanımdaysan eğer karsilasmayalim bak cidden diyorum yemim ederim
- +1 yıl
Kendi kendine "Benim şöyle dediğimi iddia ettin" savunması yapıyorsun. Sonra bana çatıyorsun.
Yani bana ettiğin duaları ben de çevren için diliyorum. Her şeyi üstüne alma konusunda üstünsün. - +1 yıl
Ya bak gerçekten umarım İstanbul'da karsilasmayiz beni çok üzdün gerçekten bak şu an aşırı kötüyüm
- +1 yıl
Tamam, ayağına gelecem.
Haklısın.
Şimdi git uyu.
Sonra aç yazdıklarımı oku bir daha sinirlen - +1 yıl
Ya bak konuşma iste konuşma haklısın de git sus artık ya yemin ederim elimden bisey gelmiyo aşırı sinirleniyorum bak sen kendiaptalliginida beni de anlamıyorsun ama ben çok üzülüyorum çok kötüsün
- +1 yıl
Ya haklı olduğumu kabul et sende biliyosun haklı olduğumu neden uzatiyosun beni üzüyorsun ki aşkım benim haklıyım iste haklısın de
- +1 yıl
@imsofancy_
Senin derdin ne?
sabahtan beri terlik atma peşindesin - +1 yıl
Ya bak hala lan manyak mısın ya özür dilesene insan değilsin sen yemin ediyorum robotsun he o kadar sana iyi davrandım kuzum canım dedim senbenimagzimasictin özür dile
- +1 yıl
Ya vallageber git ya
- +1 yıl
Yemin ediyorum bir insan bu kadar mi geveze olabilir mi ya annen baban ne sabırlı insanlarmış ki senioldurmemisler
- +1 yıl
@imsofancy_
Bu kin, bu öfke
Sanırım tanışıyoruz - +1 yıl
Iyyyyyy iyiki tanismiyoruz benim salakinsanlara karşı öfkem var da sen harbi ustasınsalaklikta bye
- +1 yıl
Ya oğlum şöyle uzun uzun yazinyaziyosun ya sınır oluyorum profiline baktım kusasim geldi buraya da aynı geveze seni
- +1 yıl
@imsofancy_ :D :D Ne güzel işte
Benden daha kötüleri karşına geldiği zaman daha az sinirleneceksin.
Teşekkür et - +1 yıl
Askimmmmmmmmmm kuzucuk önce sen et hala özür dilemedin lann sen yiyip icmeden konusuyosundur gercektede harbiden aşırı gevezesin insani delirtecek derece senden kötü salakmiolur hemsalaksin hem farkında değilsin iste buna sinirleniyorum kabullensen bisey demicem
- +1 yıl
@imsofancy_ Kıza ayıp olmasın. Sus şimdi..
- +1 yıl
Çocuğa salaklikta ustasin diyorum ne güzel iste benden daha kötüleri var diyo 😐😐 valla sen yazdıklarımı götündenanliyorsun pissalak
- +1 yıl
Boş boş yasiyosun iste sende boş geldin boş gidicen yazık sana
- +1 yıl
@imsofancy_
Kız kimsen söyle
Senin yüzünden başkasının ahını almayım. - +1 yıl
Ya valla tanımıyorum salaklığınasinirlendim sakın öyle bir salaklikyapma gerçi sanasalaklik yapma demekte biraz ironi ama yapma kimse değilim ben tamam mi çocuğum hadisiktirgit şimdi bye
- +1 yıl
Hele sükür. Hadi bebeyim by
+1 yılSadece ben kendime ihanet etmem. Korkmuyorum, seviyorum yalnızlığı 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız değilim istemesem kimseyle konuşmam istesemde her gün 100 kişiyle muhabbet krarim
00 Yorumla3 senedir yanlız ve korkmuyorum
00 YorumlaEn güçlü değilim ama yalnızım bazen korkarım
00 YorumlaYalnızlığa alışığım kiii neden korkayım
00 Yorumla
+1 yılKorkmuyorum cunku yalnizim
00 Yorumla
+1 yılEvet güçlüyüm.
00 Yorumla
+1 yılGüçlüyüm de yalnızım da
00 Yorumla
+1 yılHayır yalnız kalmayı çok seviyorum
00 YorumlaHayır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılAy ben krokarim :o
01 Yorumla- +1 yıl
korkarim*
Hayır
00 Yorumla
+1 yılHayır. Alıştım çünkü
00 Yorumlakorkutmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri