Gururlu insan , gururunu kibire çevirmediği müddetçe icabında susmayı da , yalnız kalmayı da yerinde ve dozunda yapabilir ki bu da onları gerçekten olgun ve saygın yapar.. Ancak gururunu kibire indirgeyenler çoğu zaman ne dediğini bilmediği için hem değer yitirir hemde yalnız kalmaya cesaret edemeyerek köpekleşirler.. Onurlu be gururlu olun ancak kibirli asla olmayın.
açıkçası yalnızlığı gerçekten seviyorum karşımdakinin anlayacağını bilirsem uzun uzun anlatırım konuşurum ama benim ne demek istediğimi kimse tam olarak anlayamayacağı için özet geçmeyi tercih ediyorum
aynen oyle.. icerde aci cekmeyi tercih ederler oysaki bir tatli soz veya guzel bir davranisla belki de herseyi yoluna koyabilirler ama yooo gurur hep onde :@
Son derece gururlu insanlar evet malesef yalnızlıgı severler. Herşey gururları olmuştur. Belki yaşadıklarından belki başka birşeyden. Ben mesela cok gururluyum o duvarı yıkamadım yıkamıyorum. Yıkmak isterdim
Kişiliğe göre değişir,, ben haksizsam ve karşıdakinin iç dünyasını net biliyorsam susarim,, gurur ve yalnızlık bana göre değil,, genel olarak insanlar da bunu secmemeli,,
Hayatımda gördüğüm en aptalca zeki insan sorusu. Gururlu ve onurlu insanların hepsi niye yalnizligi ve sessizligi sevip bu sacmaliklara hapsetsin kendini. Bide admin amcalar popüler soru seçmiş bunu yazık ki ne yazık
Senin hayır sever olmana gerek yok sen alsan bile ben seni almam çocuk :) Ayrıca sorulan her soruda neden bir manalar çıkarma peşindesiniz ben onu anlayamıyorum.
En İyi Cevaplar