Yalnız ve sessiz insanlar sevilmez mi?

İnsanlık geçmiş olduğumuz 20 yılda ne istediğinin farkına varamayan topluluktan oluşmaya başladı.
Bu nedenle de mutsuz saldırgan.
Birbirini suçlama sebepsiz yere.
Tanımadan tanışmadan dinlemeden yorum yapma kişiler adına değerlendirme yapmaya çalışma.
Bir insanın hayat dair bir planı ya da emeli yoksa veya bununla ilgili bir girişimi kendi haricinde herkesi bunun tek suçlusu olarak görür.
Bir insanın yanlız olma tercihi gereksiz insanlarla vakit kaybı yaşamamak içindir.
Sessiz kalması ise bu gereksiz insanların çok konuşmasından kaynaklanıyordur.
Çok konuşup boş konusmanin gereksiz bir davranış olacağını bilmesinden az olsun öz olsun ikilemi düşünür.
Ülkemizde ise maalesef ki bunun tam tersi bir durum.
Kimin nasıl konuştuğu değil ne kadar konuştuğu dikkat çekiyor.
Boş konuş ama konuş diye bir bakış açısı var hayatta.
Yanlız ve sessiz insanlara genelde piskolojik sorunları var diye bakılır.
Onlardan uzak durulması gerektiği düşünülür.
Halbu ki tam tersidir.
Çünkü zamanı kaliteli gecirenlerdir.
Hayatta bir emeli ve hayattan beklentileri olanlardır.
Her insanın sevgi ve ilgi görme ihtiyacı vardır ancak bazı insanlar yalnızlığı ve sessizliği tercih ederler. Bu insanlar için yalnızlık ve sessizlik, mutluluk ve huzur kaynağı olabilir. Ancak, bazı insanlar için yalnızlık ve sessizlik, mutsuzluk ve sıkıntı kaynağı olabilir. Önemli olan, insanların kendilerini mutlu ve rahat hissetmeleridir. Eğer bir insan yalnızlık ve sessizliği tercih ediyor ve bu durum onu mutlu ediyorsa, o insan sevilip sevilmeyeceği konusunda endişe etmeye gerek yoktur. Ancak, eğer bir insan yalnızlık ve sessizliği istemese ve bu durum onu mutsuz ediyorsa, o insanın sevgi ve ilgi görme ihtiyacı vardır ve bu ihtiyacının karşılanması gerekir.
Görüş
37Görüş
Ben de "yalnızım, sessizim, evcimenim, içine kapanığım ve antisosyalim yani bence biz sadece dış çevreye karşı böyleyiz ama iç dünyamızda aslında çılgınca bir aşk ve fantezi dolu bir meşk var, biz özel ruh hallerimizi sadece eşimiz olacak kişiye açarız, diğer tüm insanlara karşı hep resmi ve mesafeli oluruz ama eşimizle özel hayatımızda bambaşka bir kişiliğe bürünürüz…
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Ne kadar efendi olursan o kadar az sevilirsin ! O yüzden piyasadaki serseriler için yaşama kendin ve Allah rızası İçin yaşa sevmezse sevmesinler onlar gibi olmaktan iyidir
Ben yalnız olmayı çok severim ama çekingen ağırbaşlı çok sessiz insanları sevmem
Olumsuzluk ve keyif kaçıran haller eşlik etmiyorsa sevilir ben severim
Yooooo. Onların da bambaşka bi albenili ve o tip insanlara hayran olan bir çok insan var
Farkedilmezler genelde ama bir çoğu öyle olmak zorunda kalır
Eğer kendi kendi A sosyal hale getirdi ise , sevilmez
Sevilmez bende yalnız ve sessizim hep dışlanıyorum seven sayan güvenen yok üstelik bir de dalga geçiyorlar
Sevilir. Sessiz insanarin da cok renkli, bambaska kisiligi olabiliyor ve ondan hoslanan sessizligine etkilenmisse icindeki diger huylari, aliskanliklari bilmiyorsa sasirabilir.
Sevilir tabuki her insan sevilir. Ama keşfedilmesi uzun sürebilir
Seviliyor. Ben kendim gibi daha çok seviyorum. :P
Ne kadar soğuk insan diye sevmeyenlerde var bende öyleyim zaten çokta konuşmadığım için kızarlar
Tabi ki sevilir. Parasına, yalnız olmasına veya tipine bakılacağına; karakterine, iç güzelliğine bakılmasından yanayım.
ay boş ver sevmesinler en çok onlar güçlü aslında kendi kendini sev
Aynen oyle oluyor. durustu karakterliyi kimse sevmez varsa serefsizin teki taparlar.
sevilmiyor kendimden biliyorum :) tip var para var eğitim var kültür var kariyer var daha ne olmalı mesela
Bende anlamıyorum, cazgır kavgacı tipler daha çok tutuyor
Aksine en sevdiğim tiplerdir. Sürpriz gibidirler içlerinden ne çıkacağı belli olmaz 🫣
Eğer ki kendilerini insanlara karşı biraz da olsa açarlarsa sevilirler emin ol
Sevilmez 22 yıllık hayatımda öğrendiğim tek şey sevilmedimm
En İyi Görüş