genelde yalan konuşmazlar ama kafalarında san söylemek istemdikleri şeyler var bu söylemek istemedikleri şeylere yönelik harkaet etmiyorlar yani kızın flörtü var sana söylemiyor ama sen zaman kaybediyorsun. kıza sorunca söylüyor ama bunu sana ve arkadaş ortamlarında söylemiyor. eed madem arkadaşız söyle o sana depil ilgine muhtaç anlamına geliyor derdini anlatıp ordan uzaklaşmalsın. mesala burdaki kız yılan oluyor
Yılanlar soğukkanlı hayvanlardır. Bazı insanlar da böyle soğukkanlı, ne zaman ne yapacağı belli olmayan tiplerdir. Sinsilerdir çoğu zaman, zararlıdırlar. Karakterlerinin oluşmamış zehirlerini size kusarlar. Kıvraktırlar bu konuda, akılları sadece fitne fücure çalışır. Beni sokmasın dersiniz ama yeri gelir sizi de sokarlar.
Yılan da bir nevi sinsi bir hayvandır. Avını gizli gizli tuzağa düşürür mesela. Bence bu yüzden de insanlara öyle deniyor. Ama aciz bir kulu iradesi olmayan bir hayvana benzetmek de ayrı bir acizlik
%95i kendi cıksrı için yaşadıgı için yeri gelir cıkarı için sana bile acımaz bu durumada yılan örneğini gösterebilriz acımazlar sınsi sinis yüzüne güler işi bittrnr kadar kullanır ve star giderker 😒
Sabah uyandım ilk başta hatırlayamadım ama daha sonra Harry poter izlerken aklıma geldi😂Ürkütücüydü evimizin içinde kocamandı. Düşmanmış senin dediğin gibi. Senin ki nasıldı?
En İyi Cevaplar