Korkuyorum 😱

İnsanlar kadar Sinsi Pislik Şerefsiz varlık yoktur Bütün insanlar böyle değil tabiki Çok Güzel Güzel insanlar da var can kurban öylelerine 😊 ama Pislikler öyle Çirkin kalbi var ki Sırf kendi zevki için kadınlara kızlara tecavüz ederler Allah belanizi versin sizin Yeter lan ne zevkmis arkadaş ulan 31 çekmek yok mu en azından namusa dokunmadan kendinle uğraşırsin kadın darp eden öldüren mi dersin bebeklere bile kiyanlar var yok bunlar insan bile değiller Böyleleri istemiyoruz yasamasini bunlara ölüm
Kesinlikle insanlar daha sinsi ve acımasız. Yılanın başı küçükken ezilir diyen kim?
Etini yiyen, derisini yüzüp kendisine aksesuar yapan kim?
Oysaki bu hayvanlar kendilerine yönelik bir tehdit algılamadığı sürece insanlara bir zararı dokunmayan ve yaşamak için avlanan bir hayvandır.
İnsanlar yılana dokunmaz yoluna bakarsan oda yoluna bakar ama insan yoluna bakana da bakmayana da zarar verir.
Teşekkür ederim.
Yılan sinsi değildir. Doğası gereği sesi çıkmıyor hayvanın. 😂
Cevap
40Cevap
Bende yılanlardan korkarım ablam yılanlar sinsi evet ama hayvan adı üstünde doğası gereği böyle akilsiz sinsler ama insanlar doğasına aykırı bir yogunlukta sinsiler akıllı bir varlık olmasina rağmen yılan sadece sokarak sinsilik eder insanlar çeşitli tuzaklar kurarak sokar bu nedenle insanlar maalesef ilk sinsi sırasında 🍒🍒🍒🍒🍒🦄
Tabii ki insanlar. Yılanın alanına girmediğin sürece sadece kendisini savunmak için sana saldırabilir ama insanlar öyle değildir. Zevk için, yükselme hırsı için vs vs her şeye zarar verebilir. Unutmayalım ki hayat için en tehlikeli varlık insandır.
Yılan ufaktan sokar, soktuğu yeri emer tükürürsün geçer.
İnsanlar atom bombası atıp, milyonlarca canlıyı katlediyor.
Hangisi daha sinsi olabilir esmercim?
Aslında cevap basit😉tabiki insanlar daha sinsi insandan başka daha tehlikeli bir hayvan var mı !! yok😊
Yılana zararın olmaz ise bir şey yapmaz ama insan oğlu her an her şey yapabilir
Bence insanlar. Yılanların niyeti belli ancak insanların niyetini anlayamıyorsun.
Yılanın tavrı ve tarzı ortada.
İnsan öyle mi? Ne tarzı ne tavrı ne de rengi..
Soru yılan insanlar kadar sinsi olsaydı fareler cirit atardı?
Yilanlar da...
Rol model konusunda yanlış tercih yapmış arkadaşlar da az değil.
Madem yılandan korkuyorsun resmini nasıl koydun buraya. Benim yılan fobim var şu resme yarım saniye bile bakamıyorum mesela.
İnsanlar bence bu arada yılandan daha soğuk bir hayvan varsa o da akreptir 😅
😅😅
yılanların sinsiliğinden ne olur, insanoğlu varken..
Bu yılan bir tek bana mı soğuk gelmiyor? :D
Yılan sinsi değil. İnsan yorumlamasından ibaret. İçtekinin dışa vurumu.
Yılan yılanlığın yapar ama çoğu insan insanlığnı yapmıyo
Benım kadar yılan öldüren birisi yok herhalde.. küçükken yılan avına çıktığımı bilirim 🐍
Yılanlar da sana bayılıyordu. Yılanlarla dost olabilen ne kadar güzel hayvanlar olduklarını bilir.
Tartışmaya kapalı bir konu tabikide insanlar..
soğuk kadın çekilmez. jartiyer güzeldir.
insanlar sinsidir
yılanlar sessiz..
Yılanları çok seviyorum sürüngenler ilgimi çekiyor
İnsanlar daha sinsi ve tehlikelidir
Yılanlar ben görseli görmeye bile dayanamıyorum
Bazı insanlar yılanları bile geçiyor 😄
Sinsiler daha yılan oluyor
İnsanlar daha tehlikeli
İnsanlar yeryuzunun kanseridi r
Yılanın derdi belli sinsi sayılmaz
Yılanları severim
İnsannnnn
Karışık
insnalar
insanlar
İnsanlar
İnsnalar fenaa yaa
İnsanlar tabiki.
İnsanlar tabiki..
İnsanlar tabiiki.
İnsanlar
Sürüngenlerin hepsi
İnsanlar
İnsanlar tabi ki de
İnsanlar
Emin olabilirsiniz insanlar daha sinsidir.
İnsanlar.
insanlar
İnsanlar
İkiside
İnsanoğlu
İnsanlar
İnsanlar sinsi
Kadınlar fena.
İnsan
Kesinlikle insanlar
İnsanlar.
kadınlar