+1 yıl1. kural... Önce yakışıklı olacaksın. Çünkü, eğer hatrı sayılır bir tipin yoksa gizemli, cool değil, özgüvensiz derler.
2. kural... Deyim yerindeyse ses tonunu unutacaklar. Fazla konuşursan bütün büyü bozulur. Ama fikrini söylemekten, bildiğin bir konuyu aktarmaktan da geri durmayacaksın.
3. kural... Haftada 1 kere dişlerini göstererek güleceksin. Erkekte ciddiyet daime karizmanın baş unsurudur. Cıvık erkeği hiç kimse ciddiye almaz. Tabi suratsız olmamak kaydıyla.
4. kural... Seni gizliden gizliye takip edip hakkında bilgi sahibi olmalarına sebeb olacak olan sosyal medyan olmayacak.
5. kural... Renkli kıyafetler tercih etmeyeceksin. Tam bir erkek imajı vererek koyu, desensiz ve tek tenk elbiseler giyerek kapalı kutuyu daha iyi süslemiş olacaksın.
6. kural... İnsanlardan çok hayvanlarla iletişim kuracaksın. İnsanlarla diyaloktan kaçtıkça, hayvanlara daha yakın olacaksın.
7. kural... Hiçbir zaman insanların kısmen bilmeyeceği, ama senin sık sık yaptığın bir hobin olacak.
8. kural... Özellikle karşı cinse daime mesafeni koruyacak, mecbur olmadıkça diyaloğa girmeyeceksin.
9. kural... Çayı şekersiz içeceksin.42 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBenim o. İnsanlar sıradışı, değişik, tuhaf bilimum dünyadan olmayan neler varsa anlamları yüklerler bana. Çünkü çok doğal davranıyorum. Canım duvarın üstüne çıkmak istiyorsa duvarın üstüne çıkıyorum, bağırmak geliyorsa içimden bağırıyorum gibi gibi. Sadece karakterimi yansıtıyorum. Düşüncelerim ve yaptıklarım herkes için gizemli şeyler sanırım, çok merak ediyorlar iç dünyamı.
10 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı. Gizemli olmak isteyen birisi
Daha ilk görüşmede bütün hayatını anlatmamalı
Özellikle yaşadığı olumsuz seyler varsa bunları cok ileri ki zamana yaymalı. Çünkü bu olumsuzlar anlatıldığı zaman karsı tarafta antipati yaratıyor
Ya o kadar da cool birisi değilmiş deyip karsi taraf iliskiyi kestirip atıyor
Us6telik işin büyüsü gizemi merakı tadı kaçıyor
Ikinci buluşma gerçekleşmeyen iliskilerin en önemli sıkıntısı bu
herseyini ögrendigin birisinin üzerindeki etkisi püf oluyor bir anda11 Yorumla
+1 yılKişilikle ilgili elinde olmadan guzemli oluyorsun bilincli isteyerek gizemlinolmaya calisirsan itici olursun olmaz yani bazı insanlar doğuştan gizemlidir...
32 Yorumla- +1 yıl
Tesekkurler😊🤗
Soran+1 yıl😊❤️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılHareketlerin ve az konuşman hatta konuşmalarında ki bilmece cümleler karşı tarafa gizemli gelir
30 Yorumla
+1 yılBir insanın karakteristik özelliğidir gizemli olması.. sıradan değildir hiç bir zaman, iletişimde olduğu insanlarda sadece "onun" istediği kadarını tanıma ve yaşama imkânı olduğu izlenimini bırakırlar ki bunu bilinçli olarak yapmazlar fıtratı gereği böyledir.. sonradan edinilebildigini düşünmüyorum 🤷♀️
42 Yorumla- +1 yıl
@Actesla 😏😇
+1 yılBir insan gizemli nasıl olur yani gizemli olacak bir insan sadece herkesle takılmayan sadece belirli az arkadası olan kisilerdir, yani herkesin gördüğü vardır sadece kendi olan insalar az arkadası olan insanlar yani bu durumdaki insanlar gizemli insanlardır asosyal olan insanlar bu insanlar asosyal oldukları içinde bir arkadasa bağlı olurlarsa zaman geçirirlerse sırlarını o arkadasıyla paylasırlar ama tam sekilde güvenmesi lazım bunun içinde baya bir zaman geçmesi lazım, gizemli nasıl olunur yani burada gizemli olmak için çok fazla arkadas olmaması lazım, bir insan gizemli olmayı basarırmı? tabii ki basarır ama gerçek gizemli olanlar gibi olamazlar yani asosyal gizemli olan insanlar gibi gerçek anlamda olamazlar gizemli bu kisiler kendileri gizemli olmayı seçmemistir çünkü olmustur ama kendisi olmamıstır yani demek istediğim kendisi kendi olarak gizemlidir seçimi değildir.
30 YorumlaKendin hakkında çok fazla birşey konuşma, anlatma gizemin olsun biraz az ve öz konuş eğer sen ilk başından anlatirsan herşeyini hiçbir o zaman senin ne merak ederler ne de bir gizemin olmaz. Ben doğuştan gizemliyim mesela akrep burcunu biliyorsan özelliklerini. Dediklerimi yap olur yani.
25 Yorumla
Soran+1 yılAkrep burcuyum zaten sldjckf
Soran+1 yılNe bileyim iyice gizemli olayım dedim bir sır gibi 😄
Soran+1 yılNiye çok be 😌
+1 yılHer şeye karışmayacaksın, çok fazla konuşmamaya çalışacaksın sadece sana soru sorulduğunda cevap vermeye çalışacaksın vs. ama karakterinde bu yoksa uzaktan bakıldığında itici görünür o yüzden bence nasılsan öyle olmaya devam et sen bu şekilde iyisin ve güzelsin.
16 Yorumla
Soran+1 yılRelax takılıyorum, free derler ya öyle 🤭
- +1 yıl
Oho o zaman işin zor bence. 😃 Böyle olmaya devam et. Herkes gizemli olamaz , bazı gizemli kişiler gerçekten insanı kendisine çeker, bazı gizemli kişiler ise uzaktan itici gözüküyor. Böyle çok sert, çok suratsız gözükür sen bence bu şekilde iyisin. Gizemli olmaya çalışayım derken suratsız olma da.😬😃
Soran+1 yılSuratsız değilim şükür
- +1 yıl
Sizin adınıza sevindim o zaman, ne güzel 🙂
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
- +1 yıl
Rica ederim, ne demek.
Yani gizemden kastının ne olduğunu tam olarak anlamasam da bahsettiğinin biraz daha insanlardan geri planda durarak kendi çevren dışına pek fazla çıkmayıp tanımadığın insanlara biraz daha mesafeli davranmaktan bahsettiğini düşünüyorum. Yani aslında bu gizemli olmak değilde hani zaten olması gereken bir şey. Kendini herkese açmaz hayatına yeni insanları pek almaz ve çevrendekilere odaklanıp hayatını sürdürürsen olabilecek bir şey. Ya aslında bu kelime gizem değil ama kelimeyi de bulamadım şimdi. Böyle dediğim gibi olmalı herhalde bilemiyorum. Beklentiye göre değişir 🙂
10 Yorumla
+1 yılKişilik meselesi bu yani doğal olarak gizemli bir yapın yoksa asla gizemli olmaya çakışmamalısın çünkü o zaman yapay durur ve karşındaki insan senden uzaklaşır.
20 Yorumla
+1 yılBöyle gizemli olunmaz ki. Gizemlilik karaktere ypaışam bir şeydir. Senin karakterinde yoksa istersen dünyayı önüne ser gene yapamazsın. İnsanlar çözmüş birkere seni.
16 Yorumla
Soran+1 yılTanımayanlar olcak ama her zaman 😉
- +1 yıl
Yani en fazla 1 ay veriyorum sana.. Ekşi sözlükten bakarak bir şeyler denemeyin. Gerçek anlamda Gizemli kelimesi Türkiye standartları için değil üzgünüm.
Soran+1 yılOlsun boş ver herkesin her şeyi bilmesine gerek yok uğraşsın bulsunlar.🤭
- +1 yıl
dediğim gibi şu an bunu sorman bile gizemli kelimesini barındırmıyor.
Soran+1 yılZamanla olur belki 🤭
+1 yılO senin yapacaklarina hal ve hareketlerine baglidir eger icinde bir gizem sır saklamaya gerek olan seyleri dusunuyorsan ozmaan daha cok macera yasamaya bak inan birden nasil olduğunu sende anlarsın ztn mesela ben kimse beni çözemez annem bile😊
23 Yorumla
Soran+1 yılHmmm 😄
- +1 yıl
Ewet ama hic gerek yok olduğun gibi ol eminim ozman daha iyi olur 😊
Soran+1 yılFree takılıyorum zaten kimin ne dediği umrumda değil
+1 yılGizemli olursun ama görüşlerin ve tavrınla dikkat çekersin
25 Yorumla
Soran+1 yılAkrep burcu olmam yeterli mi peki alkfflkg
- +1 yıl
Bende akrep burcuyum ne olmuş ayrıca ne alaka
Soran+1 yılGizemli oluyor muşuz da ondan
- +1 yıl
Ben sadece sırlarım konusunda oluyorum seni bilemem mösyö
Soran+1 yılKafama göre takılıyorum ben
+1 yılGizem insanın karakter yapısı ile ilgilidir bence özellikle bir çaba sarf ederek olduğunu düşünmüyorum. Olsada yapaylık olur gizem değilde saklanmak gibi bir şey olur.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMaske tak bime a101 e girince en pahalı şeyleri al insanlarin yanından geçer aaaurrr maurrr sesler çıkar koşarak uzaklaş bazen bir ağaca çık dalda otur etrafı izle ve in aşağı sakince yürü git
12 Yorumla
Soran+1 yılBuna deli derler ama lsnfldk
Cevap sahibi+1 yılFilmlerde hep böyle ama o değil bir kiz eksi atmış yazdıklarımı gerçek filan zannetmiş :ddffff
+1 yılSonradan olunmaz bence sonradan olanlar yapay duruyor insanlar bulunduğu ortama gor değişiyor doğal olmak istiyorsan senden bağımsız ilk defa gittiğin ortamda kendini o role uydurmali insan
10 Yorumla
+1 yılKonuştuğun kişilerle adını filan verme ne bileyim devamlı yalnız takıl fazla konuşma içine kapanık ol bence gizemli olmak yaptığın hareketler ile de alakalı
10 Yorumla
+1 yılO aman konuşarak biktir onları sürekli soru sor bol bol kitap oku aralarına gir konuş sürekli ben de konuşmayınca asosyalsin diyorlar halbu ki gıybetten başka bisey yok hep onu bunu cekistiriyorlar 😃
20 YorumlaÜç kere "Gizemli ol!" diye bağırıp olduğun yerde 15 kere zıplıyorsun. Sonra gizemli olma skilli geliyor brem.
30 Yorumla
+1 yılBen gizemliyim kanka sjsjjs pek fazla çevre edinme, tek tük insanlar konuş, kızlar çok meraklı zaten böyle tiplere djjsjs ama egolu değilim.😃
10 YorumlaAdımı gizem diye değiştirirsem gizemli olurum
ıyykk çok iğrençti biliyorum😂😂😂20 Yorumla
+1 yılKendin hakkında bir şey bildirmeyerek sessiz kalarak herhalde beybi
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılFazla film izliyorsun dostum gizemli olmayı bırak zengin ol daha iyi.😏😉
10 Yorumla
+1 yılHalkın yeni yetmelerinin ağzında olan cool takılınca gizemli olduğunu zanneder bir çoğu insan.
10 Yorumla
+1 yılNe istedigini anlayamazlarsa gizemli olursun, açık verme😉😄
10 YorumlaGizemli olma konusunda başarılı olamamış biri olarak hayatıma gizem istiyorum ısrarla 🙄
10 YorumlaBir şeyi saklamanın en iyi yolu onu görünür kılmaktır. Yani kamufle olacaksın gizli olmak için.
10 Yorumla
+1 yılKarşındaki insan sana soru sormadığı sürece kendin hakkında bir şey söyleme. Fazla konuşkan olma. Yapman gereken bir şey varsa "işim var." de ve detaylara girme. Ve en önemlisi umursama. Rahat takıl.
20 Yorumla
+1 yılBenide gizemli bulurlar da bu beni super kahraman yapmıyor ya da insanların ilgisini çekmiyor
10 Yorumla
+1 yılTek takıl ve farkı, etkili işler yap. İşte o zaman gizemli olursun.
10 Yorumla
+1 yılGizemli olunamaz çünkü insanın karakterinde olan bir şey bu yapında öyle bir şey yoksa zor
10 Yorumla
+1 yılKendisi hakkında hiçbir bilgiyi paylaşmayan konuştuğu herkesin her şeyini öğrenmeye çalışan tip gizemlidir. Hiç hoşlanmadığım tipler😅
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGizem değil, karakteristik yapı ile alakalıdır bu tamamen.
10 Yorumla
+1 yılher duygunu her düşünceni herkesle paylaşmayacaksın..
10 Yorumla
+1 yılkimse ile konuşmayıp hep bir şey düşünüyormuş gibi görünmek... benim gibi
10 Yorumla
+1 yılGizem diye sevgilim vardı. O zaman Gizemliydim. En son Kader'den ayrıldım kadersiz oldu..
10 Yorumla
+1 yılO kadar da özenilecek bir durum değil.. zaten şu iletişim çağında sadece kızların adı gizem olarak var..;)
00 YorumlaBiri beni mi çağırdı? Şayet söyledeydim tadı olmaz, bunu hissettirmek öyle güzel bir haz ki, ıh ıh söylemem. Zaten sonradan edindiğim bir şey değildi.
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGorseldeki gibi degik bu ürkütücü.
20 Yorumla gızemlı olman ıcın para gereklı
13 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılAs.
+1 yılBenimle takılıp esrarengizleşebilirsin 😂😂
20 Yorumla
+1 yılDoğuştan gelen bisey olamazsin
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğuştan gelen biraz var onu geliştirmek istiyorum işte.
+1 yılSadece susucaksın çok konışmicaksın o kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim gibi mi gizli olmak istiyorsun
29 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi değil
Cevap sahibi+1 yılNasıl olursun biliyor musun? Sosyal medyada fazla takılmayarak storilerinde konum atmayarak. Ve storilerin çok kuğu olursa sen bir baygizem olursun
Soran+1 yılInstagram kullanmıyorum sayılır arada girip çıkıyorum en fazla 20 dk bakarım
Cevap sahibi+1 yılİşin yoksa bir işe gir. Herkesle samimi olma. Sürekli birşeyler ile meşgül ol (bu ksde takılarak olmicak tabi). Büyük birseyler yap ama insanlara söyleme (mesela yakın bir arkadaşımız bı yarismaya girip birinci olsa bizim için gizemli biri olur.
Soran+1 yılBen gizemliymişim haberim yok 😄😄
Cevap sahibi+1 yıl😂 😂 😂
Soran+1 yılNeyse teşekkürler ilginiz için 🙏
Cevap sahibi+1 yılRicalar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,3b cevap paylaştı. Fazla muhatap olma kimseyle
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSon günlerde bende çok gizemle doluyum
20 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şeyi umursamayinca gizemli oluyorsun iste
10 Yorumla
+1 yılKişiliğinde olması gerekiyor.
10 YorumlaBak bir turlu beceremdim bunubiste nasil olunur
20 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBana takıl öğretim
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam 😊
+1 yılİlk olarak KS profilini gizliyosunuz
10 Yorumla
+1 yılbaykuş gizemli bir heywandır örnek al
10 YorumlaOlunmaz doğulur kdkd
30 Yorumla
+1 yılBence öyle bişey yok gizemli olunmaz
10 Yorumla
+1 yılHer şeyi anlatma laubali olma
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAz konuş
10 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 360 cevap paylaştı. Net olmayarak
10 Yorumla
+1 yılSaklan
20 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 40,9b cevap paylaştı. Kendini gizlemektir
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılİçine kapalı
10 Yorumla Olunmaz doğulur😂
10 Yorumla
+1 yılGizem adnda gızz bul
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle 😂
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası