Özgüven sorunu yaşıyorum. Bu kitabı okuyan var mı? 30 Adımda Özgüven pdf hali var mı yoksa sadece basılı halde mi var?30 Adımda Özgüven Cesaret kitabını okuyanlardan yorum bekliyorum :) Özgüven kazanmaya yardım ediyor mu?
Ben aslında kişisel gelişim kitaplarını çok sevmiyorum ama 30 Adımda Özgüven kitabının şöyle bir artısı var, sadece kitap okurken değil sana genel olarak düzenli biri olmayı öğretiyor. 30 Adımda Özgüven derken boş değil, gerçekten bir ayda, 30 gün için öneriler var. Kendi hayatından hikayeler de anlattığı için dilersen kendine örnek alabiliyorsun. Her adım için bir odak nokta var ve bunu hayatına uygulayabilirsin. Ama adım adım uygulaman gerekir ki işe yarasın.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kişisel gelişim kitapları genel olarak özgüven formatında oluyor zaten. Ve içinde yapman gerekip yapamadığın şeyler oluyor. Okudum. İçeriğini hayatına geçiremeyeceksen boşuna okuma derim
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı.
Okumadım. Zaman zaman kişisel gelişim kitapları okudum ama şahsım adına pek faydasını görmedim. Ben kişisel yapıma göre hareket eden bir bireyim, yazıya çiziye göre hareket edemiyorum;)
En İyi Cevaplar