AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
2020 de yine beni neler bekliyor bir söyleseniz 😄
Samantha Grey:
Merhaba canım 2020 yılında özellikle maddi anlamda büyük bir yükselme söz konusu sana ve aşk anlamında hisleri çok kuvvetli bir insansın ve şimdiye kadar savaştığın mücadele ettiğin her şeyin karşılığını 2020 yılında bulacaksın güzel bir aşk ve para yılı seni bekliyor sevgiler…
Yeni yılda iş sahibi olacak mıyım? Hadi bakalım çekelim.
Derin Hisler:
Merhaba canım senin için çektiğim kartta bu dönem maddi anlamda fazlasıyla zorlanmış olduğunu söyleyebilirim artık kendi içinde bir düzen kurmak başlangıç yapmak istiyorsun ama yeni yılın sana ciddi bir şans ve bereket getireceğini görüyorum 4 ay içerisinde bir iş başlangıcı yapacaksın ve kafanda istediğin şeyleri uygulayabileceksin. Umarım her şey gönlünce olur :))
Teşekkürler umarım 😊
Arkadaslar bunlar yalan ve sacma şeyler. Ayrica günah. Zihninizi karıştırmayın.
Daha güzel hayat sağlık ve para içinde mutluluk da eksik olmadan güzel gelsin
Yeni yilda neler olucak hayatımda merak ettim bakin bakalim
isim gucum herseyim tamam, bir o eksik? var mi bu yil gonlume dusecek?
Valla çalışma güzelde paralı parasız o kadar fal uygulamaları var onlar daha iyi bence
Valla hiç bilmiyorum ki ne beklediğini inşaallah hayır beklemiştir
2020 de evlilik görünüyor mu bana huyu huyuma suyu suyuma vicdanlı biri
Her zamankinden başka bir şeyin beklediğini sanmam😒
yılların benden götürdüklerinin hesabını kim verecek
Evlenebilecekmiyim ben kaderimde evlilik var mı @Falsepeti
Bu sene bana neler olacak başıma ne gibi kötü şeyler gelecek ,😂
Şu an hayatim nasıl gidiyor ve bulunduğum şehirde mutlu muyum?
Fala inanmam ama falsizda kalmam derler acaba beni neler beklior
Bol bol iş bekliyor ve yılın ilk aylarından itibaren bol bol seyahat
Kariyerimde ilerlemek ve tekrar işimi kurmak istiyorum
Yeni yılda Beni neler bekliyor Hem maddi hem manevi hem sağlık yönünden
yılbaşına yine arsız bela dinleyerek mi giricem? :d
2020 yılında Türkiye de ekonomi halk için ne olacak?
2020 benim için çok önemli bir yıl olacak Allah izin verirse insallah hayatım için çık güzel olacak insallah
Yeni yılda beni neler bekliyo aşk mi? Ya da beklediğim kişi dönecek mi? Cevap bekliyorum pls💫
Aslında hiç birşey beklemiyor herşey eskisi gibi ayni
Hoşgelmişler de Fal için fazla Analitik Kafayım Kusura Bakmayın :D
Fala inanmam baktiranlarada tavsiyem oyun eğlence diye düşünerek yapsınlar bence
Ya Boş işler Onlar tarot Muş büyü şu bu hepsi boş onların
Fal sorusu soran tüm kezbanlardan sözde dindar sıkmabaşlardan ölesiye tiksinirim
Bana burçlar pek mantıklı gelmiyor ama yine de emeğe teşekkürler
Ben korkarım böyle şeylerden ya :)
Teşekkürler ama
Bunu ancak Rabbim bilir o yüzden dualarım bana yetiyor. Tarot fal değil aslında bunuda biliyirum, sadece niyet ediyorsun.
neler bekleyecek uzun bir süre işsizlik
maddi sıkıntı
uykusuz geceler
2020 ‘de güzel şeyler olacak mı? Ben oğlak Burcuyum bu arada?😅
Cadisin sen pis cadi. Seni hep kötü günler bekliyor pis cadi
@kafkefsago ya varya skicem belanı mk fenalık verdin bayılıcam mk yeter yaaa😂
Sen bana bagiramazsin pis cadı
Bu arada kendi kendini şey yapabiliyorsan belamı şey yapabilirsin
@kafkefsago laf kef lam mim nun la havle 😂
Altın harflerle yaz mahlasimi
Halvetim kasvet kem gözlere şiş
Mutluluk var mı gelecegimde hadi bulun cevabı bunun için falcı olmaya gerek de yok hem
Valla bende merakla bekliyorum başıma neler geleceğini
Ne zaman sevgilim olacak? Yillardir yalnizim, sevilmemek beni uzuyor
Üniversite için çok çalışıyorum gerçekten kazanabilirmiyim
Hiç öyle iyi bir beklentim yok 😂 olanları almasın yeter
Adolf Hitler in Tarot kartları günah değil mi onlar kara büyü gelecek
Şahsen butür şeylere bende inanmıyorum İnandığım tek şey Allah-u Tealadır.
ne zaman ilişkiye giricem
2020’ de yüzüm gerçekten gülecek mi?
Samantha Grey:
Merhabalar canım senin daha pozitif düşünmeni tavsiye edebilirim çünkü seçtiğim kartta çok güzel başlangıçlar ve yenilikler görüyorum. Adım adım ilerlediğin ve olmasını istediğin hayallerin için ektiğini biçeceğin bir hasat zamanı diyebilirim 2020 için. Kararlı bir şekilde ilerlemen ve sabırla çalışmaya devam ediyor olmanın boşa çıkmadığını yakın zamanda göreceksin.. 2020 yılının mutlulukla ve güzellikle geçmesi dileğiyle çok öpüyorum..
Teşekkür ederim.❤️
2020 de beni ne bekliyor?
Derin Hisler:
Canım merhaba senin için çektiğim karta göre kendi içinde çok güzel bir dönemden geçmemişsin maddi manevi anlamda baktığımda verimli bir yıl içine gireceksin kafanda bir çok düşünce var istediğin durumlar var beklentilerini görüyorum bunların çok kısa süre içerisinde gerçekleşeceğini göreceksin hanende belli değişimler yaşanacak maddi anlamda çok daha iyi hissedeceksin ama özellikle de yeni yılda aradığın aşkı bulacaksın ve bu sana çok iyi gelecek çünkü beklediklerini bulacaksın seninle çok zıt karakterde birisi olmasına rağmen anlaşacaksınız çünkü yoğun bir aşk hissedeceksin aslında bu zamana kadar içinde beklediğine yaşadığın olumsuzluklara değdiğini sende göreceksin hayata karşı daha olumlu pozitif durumda olacağını da söyleyebilirim yeni yılın sana çok getirisi olacak ve bunlar kalıcı olacak. sorduğun için çok teşekkür ederim :)
Güzel yorumlamanız için çok teşekkür ederim.
Umarım 2020 dilediğimiz gibi geçer☺
Yıl oluyor 2020 hala fal vs şeylerle uğraşıyorlar ya
2020 de bizleri neler bekliyor :)
2020 yılında beni güzel bir hayatın bekleyip beklemediğini merak ediyorum.
2020 de hayatımda nasıl değişiklikler olacak
Samantha Grey:
Canım öncelikle senin çok pozitif birisi olduğunu ancak zaman zaman boş yere evhamlar yaptığını görüyorum. Ancak Şubat ve Mart aylarından itibaren çevrene yeni insanların girmesi ile birlikte çok güzel gelişmelerin de hayatına gireceğini söylemek istiyorum. Aşk konusunda da 2020’nin son çeyreğine doğru Eylül ayından sonra bir başlangıç seni bekliyor.. Hoşçakal sevgiler…
2020 😂😂 vay be
Yeni yılda evleniyor muyum?
Derin Hisler:
Merhaba canım sorun için teşekkür ederim, yeni yılda bir değişim var ama sonrasında senin için çok daha farklı bir süreç başlıyor çünkü gösterdiğin çabanın sonuçlarını da alacağın bir ödül diyebilirim. Hayatına girecek olan yeni birisi olabilir ve bu kişiyle ciddi bir adım aşamasında olacağını belki 2020 sonu veya 2021 başında bir yüzük ile taçlanan bir mutluluk yaşayacaksın.. Hoşçakal canım..
Hmm evet Teşekkürler :)
2020 de eşim olacak insan karşıma çıkacak mı?
Samantha Grey:
Hoşgeldin canım.. Senin için çektiğim kartta 2020 yılında yeni bir tanışma görüyorum. Bu kişi ile bir sürecin içerisinde olmanızın ardından 2021 yılı için bir resmiyet tarzında karar alacağınızı da söyleyebilirim. Kalbini çalacak olan bu kişi ile bir arkadaş aracılığı ile de tanışabilirsin.. Hem sevecek hem de sevileceksin. 2020 sana mutluluk ve güzellikler getiriyor canım.. Sevgiler..
İnşallah ya :)) çok teşekkürler
Beni reddeden adam bana dönecek mi?
Samantha Grey:
Merhabalar canım seni reddeden adamın aslında sana karşı düşünceleri varmış ama birden bu kararı vermiş şimdi ise kafasının içinden geçiyorsun tekrar bir geri dönüşü söz konusu olacak. Ocak ayından sonraki süreçte tekrar bir geri dönüş var. 2020 yılının mutlulukla ve güzellikle geçmesi dileğiyle çok öpüyorum..
2019 benim icin guzel bir yıldı. Ya 2020 ?
Samantha Grey:
Hoşgeldin canım.. Geride bırakmaya hazırlandığımız bir yılın son günlerini yaşarken bu yılda yaşamış olduğun tecrübe ve olayların sana çok şey kattığını ve bu nedenle de kendini daha güçlü hissettiğini görüyorum. Yeni yılda da seni bekleyen yeni fırsatların olması ile birlikte bu yıl yaşamış olduğun güzelliklere ek olarak daha da mutlu bir yıl olacağını söyleyebilirim.. Yeni yılda mutluluklar seninle olsun.. Hoşçakal
Cok teşekkür ederim 🌼
Nezaman aşık olucam @Falsepeti
Derin Hisler:
Merhaba canım, senin için çektiğim kartta güven problemi yaşadığını söyleyebilirim yani son zamanlarda aşk anlamında istediğin gibi ilerleyememişsin seçici de bir yapın var ama artık bir başlangıç yapmak istiyorsun o yoğunluğu içinde hissetmek istiyorsun 5 ay içerisinde fazlasıyla yoğunluk hissedeceğin birisini alacaksın hayatına ve istediğin hissiyatı kesinlikle alacaksın kendini mutlu hissedeceksin varlığını kendi hayatında fazlasıyla hissedeceğin bir süreç içinde olacaksın.
İnşallah dediğin gibi olur
Evlilik var mı 2020 de acaba
Derin Hisler:
Merhaba canım hoş geldin senin için çektiğim kartta 2 yıl içerisinde evlilik yapacağını görüyorum fakat yeni yılda evleneceğin insanla tanışacaksın ve emin olacaksın sana uygun birisi olduğunu anlayacaksın güven bağı sevgi durumu bunları tam olarak hissedeceksin ve ciddi adım atmaya karar vereceksiniz bu kişi burç olarak toprak burcu grubundan birisi olacak.
Teşekkürler şu an toprak burcuyla beraberim.. Ben oğlak o boğa inşallah o olur.
Erkek arkadaşımla son durumumuz ne olacak 🤓🤓
Derin Hisler:
Canım merhaba erkek arkadaşınla alakalı zor bir dönemden geçiyorsunuz ve sen çok daha bazı şeyleri kafana taktığın için daha fazla etkileniyorsun aranızda zıtlıklar anlaşmazlıklar görüyorum erkek arkadaşın çok baskın bir karakter inat birisi bazen içinde olduğu durumlardan kaynaklı daha kırıcı olabiliyor düşüncesiz davranışları olabiliyor ve ondan beklediğin ilgiyi göremiyorsun ama sana karşı bağının eksiksiz olduğunu söyleyebilirim bunu toparlayacağınızı görüyorum biraz daha sabırlı olman gerekiyor kafasını tam olarak toparlayıp sana karşı yapıcı tutum gösterecek kartlara yansıyan bu şekilde :) Sevgiler...
Tesekkür ederim gerçekten yorumların dogru ama ben herzmn ki gibi aksi tavırlarımla bitirdim dün ilişkiyi ayrılmak istediğimi söyledim oda tamam dedi
Yeni yılda beni neler bekliyor?💃🏻
Derin Hisler:
Merhaba canım sorun için teşekkür ederim senin için çektiğim kartta yeni yılda aydınlık bir döneme gireceğini gösteriyor olumsuzlukları çok daha arkanda bırakacaksın çok istediğin bir durumun gerçekleştiğini göreceksin bu özel hayatınla alakalı olacak bu durum sana geçmişten bir dönüş olacak bu seni çok şaşırtacak çünkü beklemediğin bir dönüş olacak kendini daha olumlu hissedeceksin özellikle de istediğin şeyin gerçekleşmesi seni güçlendirecek yeni yılda üzerinde hissettiğin yükleri atacaksın.
Teşekkür ederimm🙏❤
@Falsepeti Aşk var mı 2020 de?
Samantha Grey:
Hoş geldin canım 2020 senin için gerek aşk anlamında gerekse para anlamında oldukça iyi geçecek bu yıl icinde aşk anlamında yaşamış olduğun karışık dönemler artık sona erecek özellikle beklemiş olduğun her şey sonuca kavuşacak para anlamındaysa sıkıntılı günlerin sona erecek çok bereketli bir insansın ama son 1 yıldır biraz işlerin ters gitmiş Ama emin ol 2020'nin özellikle Mart ayından itibaren artık her şey çok güzel olacak.
Kariyer hedefime ulaşacakmıyım?
Samantha Grey:
Hoş geldin canım parasal açıdan 2019 yılı senin için zorlayıcı bir dönem olmuş yıkımlar söz konusu olmuş kafanın içinde geçen bazı fikirler var iş hayatı ile ilgili özellikle 2020 yılında bunu gerçekleştirecek misin ve senin için güzel bir süreç başlayacak parasal konuda Nisan ayından itibaren gelişmeler söz konusu olacak bu yıl daha rahat geçecek Sevgiler canım
Çok teşekkür ederim 🙏🙏
Yeni yılda hata yapacak mıyım?
Derin Hisler:
Merhaba canım senin için çektiğim kartta durumlara karşı çok fevri davrandığını görüyorum hassas birisin duygusal bir yapın var ve bazen çok hızlı kararlar aldığın için hataya hızlı düşebiliyorsun yanlış insanlara içini açıyorsun ya da destek oluyorsun bu yıl sana çok iyi gelecek çünkü aslında senin için bir arınma yılı olacak kesinlikle hataya düşmeden emin adımlarla ilerleyeceğini seni aşağıya çeken durumlardan insanlardan uzaklaşacağını net bir şekilde görüyorum.
Çok teşekkür ederim çoğu doğru dediklerinizin☺️
Bende çoook merak ediyoruuummmmm
Hayatımda Birkez olsun mutlu olabilicekmiyim?
Kredi Borcu bekliyor başka ne bekleyebilir