Aynı mahalleden olanlar ya da okuldan olanlarda bir kıyas bir kıskançlık oluyor sürekli sanalda o yok mesela.. bundan korkmuyorsun da ayrıca korkmadan anlatabiliyorsun herşeyi demeden çünkü fiziksel olarak ortak yerler yok mesela... özgürsün.. kaçış rampası var gibi düşün.. rahatça tır sürebiliyorsun :D
Sanaldan bunların karşılığını almak mümkün değil ki, en fazla telefondan abilik, ablalık yapar, ya da boş vakitlerinde sohbet eder özelini anlatır. Daha fazla ne yapılır ki sanal arkadaşla?
Yok ya, gerçek hayatta herkesin işi, gücü, sevgilisi, reel arkadaşları dururken, çok zor bir ihtimal o. Kaldı ki bekarken arkadaş olurlar, evlenince ne arar ne sorarlar, klasik kafa. Haksız mıyım?
Yani... Benim sanal arkadaşlarım var ama senin gibi beklentilerim yok. Ben onlara bugün var, yarın yok gözüyle bakıyorum tabiri caizse. Sen de sanal arkadaş edin tabi ama beklentiye girme.
Ben bazen hayal ediyorum buluşuruz gezip tozarız ama bir zaman sonra bunların gelip geçici olduğu aklıma geliyor sonuçta o insanlar hep yanımız da olmıycaklar.
Ya senin reel arkadaşın yok mu? Niye sanalı reele taşıma hayali kuruyon ki? Sevgili hayalin olsa sanaldan anlarım ama alt tarafı bir arkadaş yani, bence anlatmak isteyip de ulu orta söylemediğin şeyler var :D İstersen mesaj at doğrusunu anlat.
En İyi Cevaplar