Gerçek hayattakinden bile daha çok iyi oluyor genelde. Çünkü sanalfa herkes rahat kendi gibi ola biliyir kimse kimseyi yargılamıyor istemediğin insanı hemen hayatından çıkara bilirsin. burada çok iyi arkadaşlıklar kurmak kolay yeri geldiğinde dertlerini dinler yardımcı olur bu arkadaşlıklar gerçek hayata taşındığında çok kaliteli bir arkadaşlıklar da doğa biliyor
Valla şu anki kız arkadaşımla 5-6 aydır konuşuyoruz neredeyse, ve hiç kavga etmedik. Reale de taşımak istiyorum kendisiyle, tatlı bir kız. Tutar bence hatta realden daha iyi arkadaşlıklar buldum diyebilirim. Real hayatta mesafe olmayınca kavga çok oluyor, dip dibe oluyorsun falan. Ama sanal öyle değil konuşmayınca özlüyorsun, hal hatır soruyorsun, arada gelen günaydın mesajı bile mutlu ediyor.
Bazen çok daha iyi bile gelebiliyorlar, arkadaşlık demek zaten belli bir güven sonrası olan paylaşmışlıkla gelişen bir ilişki ve iyi geliyorsa, kötü zamanlarında yanındaysa, beraber saçmalayabiliyorsan, gülüp ağlayabiliyorsan tamamdır…
Birbirlerinden çok farklı esasen. Genelde sanal dostlar en derin sırlarımızı ve gizli dünyamızı paylaştığımız kişiler oluyor, gerçek dostlar ise en kötü gününüzde bile tereddütsüz elinizi tutan kişi... İkisinide ayrı ayrı özel kılan çok sebep bulabilirsiniz kıyaslamak gereksiz olur
İnternet & Teknoloji konusunda 809 cevap paylaştı.
Şöyle tutabilir Hissel çekim olabilir karşılıklı birbirini anlama düşünme özleme duygu akışı Uyan bakış açıları sürükleyici muhabbet olur arada tutar Ama şöyle tutmayabilir Sarılmak istersen kolun boş kalır Dokunmak istersen yine karavana Birlikte aktivite yapamazsınız hiçbir sekilde Bu yönlerden eksiye düşersiniz
5 yıllık sanal arkadaşlıklarım var evet tamamen tutuyor bakınn gerçek dostlarım gitti hiçbir real arkadaşımla görüşmüyorum tamamen 0 ama sanaldan 200 küsür arkadaşım var
Bence sanal daha iyi okul hayatim boyunca yuzlerce insan tanidik ve çoğu ile selamimiz bile yok artik hakiki kanka dediklerin bedende futbol oynadigim tayfayla bile görüşmüyorum. Sanalda taniştigim arkadaslarimla bulusup birseyler yapabiliyoruz hala bence sanal bi tık önde