Bir çok kişinin sanalda edinmiş olduğu arkadaşlıklar var. Bu arkadaşlıkları gerçek hayatınıza taşıyor musunuz?
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle taşınır. Bunun aksini iddia etmek saçmalık olacaktır. Ama güven olmalı ortada. Hiç tanımadıgınız güvenmediğiniz birisi ile de görüşmeniz yanlısı değilim. :):
https://i.hizliresim.com/bgE4JZ.gif12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.
En İyi Cevaplar
+1 yılTaşınıyo ama sonra boku çıkıyo ya görünce beklediğin gibi çıkmıyo kulağı yamuk oluyo ağzında diş yok falan 😄
06 Yorumla- +1 yıl
Benm başıma çok geldi valla kiminin bacağı çarpık çıktı 😄 hele bitanesi var msn döneminde ayarlamıştım kız camda hiç gülmüyodu l*n arkadaş bir buluşursun ağzında diş yokk ben şokkk 😄
- +1 yıl
Ya demir fazlalığı varmış kızda dişleri simsiyah olmuş çürük gibi hep 😄 başka bitanesi vardı kızın suratı görünmüyodu sicilceden birinin burnunun kılları bıyık olmuştu bildiğin ne işler yaa 😄 bnde töbe ettim bidaha burdan bulduğum hatunlarla buluşmamaya 😄
- +1 yıl
Aynen en iyisi ders deneme yanılma yoludur 😄
Tasinir. Tel numaralari alinir telden devam eder bulusulur. Sanaldan tanisup hala gorustugum brea yillik arkadasim dahi var
01 Yorumla
Ben bir kaç sene önce arkadaş edinmiştim herzaman konuşurduk bu sene buluştuk cok güzel bir duygu yaşanılması lazım bence.
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
130Cevap
+1 yılcok abartmıorumda gercekten tanısalbılcegım bıkac kısı oldu sanalda tasıyabılırısın yanı :D ama sevgılı aşık oldum falan saka yapmayın ılk bu arkadasları hayaına tası seversen öyle sev sanalda asık olmayın lutfen :D hoslanırsanız saygı duyarım :D asık oldum demeyın :D velet kaynıo ortalık bırbırıne asık olanlardan gecılmıo :D asdsa
029 Yorumla- +1 yıl
keko kaynıo ortalık bosver :D kızlarda aynı sekıl hepsi sekılci :D gerci bende cıplak foto koymusumda yazan yok en azından :D asdsa
- +1 yıl
sanal oldugu ıcın cok takmıorum ne ısmım yok ne olsa burdaki tepkılerı olcuorum facede bitane yoktur otom böle :D instagramda bitane war bak :D
- +1 yıl
:D ya normalde foto paylascak bırı sı deılım bırısının ayıplamasından dolayı deıl sadece kendımı böle öne cıkarmak reklamımı yapmak ıstemıorum :D :D du sana bıraz daha yapım son halımı atım ozaman :D
https://hizliresim.com/Q4zAdZ :D dimi yapsam baya hayranım olur aslında - +1 yıl
eski derken :D 1 aylık foto işte
- +1 yıl
he aynen yzum gozukmuo dıe bunu koyım dedım :D vay bakmısın demekkı nekadar sadece vucudu guzel dıe sevılmekten hoslanmasamda begenılmek hosuma gıdıo :D gercı vucudum guzel dıe seven yokta etrafımda basıt kız pek yok :D ama guzel olunca kızlar fızıklı erkeklerı sevıo :D hoslandıgım kızın benden hoslanmasını kolaylastırır
- +1 yıl
onu bilioruz canım :D cevremde kız yok dıorum ya :D İstanbul'da kız arkadaslarım var gerci severler beni kızlarla daha iyi arkadas oluorum zaten biri bikere senin böle sevgilin olmaz demısıtı :D bu bana yazan bı kızdı :D ssamımı bı kız arkımda bıraz daha sert ol genelde sempatik şapşirigimde :D adsad
- +1 yıl
kanka hepsi olsun kız arkadasım guzel olsun ısterım benim sevgılı bulamamam karakterden yanadır zaten :D ama sımdı dıs görunus yalan dıyen bırıne ınanmam gereksız yorum yapıosun derım :D oda önemli anlıcagın :D ben zaten o kalbının guzellıgnın yuzune vurmasını ınanırım gercı sevgılımın fızıgı falanda ıyı olsun ısterım yalan deıl dogal seleksıyon guclu olan gucluyu alır bıraz hayvansal bı durum işte dogadan gelıo guc paraylada olur baska seylerlede olur :D
- +1 yıl
bak ben eski sevgilimle 4 yıl cıktım :D kız cok basarılıydı iyi biyerde iyi bir bölum okuo zaten :D saglam ılıskılerı sevıorumanlıyacagın karakterden yana anlasamıcamızı anlıyına ,,, ya anlasamammak deılde ilerisi olmıcaktı söz nısan ki bizde bosa zaman harcamak ıstemedık :D ayrıldık 2 senedır yalnızım gectı gıdıo 3 e gelcek az kaldı :D asdsa
- +1 yıl
aynen bakalım bıdakı yolcu nezaman gelcek acaba :D asdsad inş yolcu olmazda ya da neyse hayırlısı olsun ya yolcu dıyesım geldı nedense :D yolcu olcaksa daha cokmu yolcu alsam napsam :D neyse asdsa
- +1 yıl
inş dua etsene benim için :D asda bak bende sana ederim
- +1 yıl
yok ismim can :D can die dua et :D bak şu an cok sempatımı kazan dın bende sana etcem :D et ama bak :D: kandırıkcılık yok :D
- +1 yıl
güvencem tabi ya niye guvenmıyım :D ya şimdi böle bakınca fotona baktımda gozun gercekten yesılmı :D ben mavı sevmem de bence sanslısın :D asdsad yesıl gozlu insan cok az kızı gectım bak :D asdsa gerçi böle yesılde yesıl olcak en sevdıgım renktık bak kızım olursa adını yeşil koycam :D karakterimin rengide yeşilmiş auroramda en fazla olan renk bide greenpeace yim :D asdsadsa nekadar ok konusuorum gozun böle harbı yesıl olcak belli olcak yesıl oldugu :D
- +1 yıl
ana :D cok merak ettım bı gozlerın gostersene :D
Ben de 6 ay önce internetten sanal bir arkadaş edindim diğer arkadaşlarımdan farklı olarak bu kız çok daha iyi çok daha samimi bir yaklaşım sergiledi kibar konuşması dürüst olması vs sanal bir arkadaşa göre inanılmaz yakın geldi şu an ailemden sonra en sevdiğim kişi oldu kendisi her ne kadarda ilerde buluşcağımızı düşünmesem de ufak bi ihtimalle olursa cidden çok iyi olur kendisi ile tanışmayı çok isterim lütfen şey diye düşünmeyin arkadaşlar kendi sanal arkadaşlarınıza onunla bir robot un farkı yok diye mesela sesli olarak görüşmek ve sanalda entry falan okumak forumlarda keyifli vakit geçirmenize yadımcı olabilir
00 YorumlaSanaldan tanıştığım bir cok kısıyle dışarıda da bulusup sohbet edıyorum. Yenı ınsanlarla tanısmak sohbet etmeyo cok seviyom. Insanlara bu guvenı sagladım ıcın dır ben kımle dışarıda gorus swm sanaldan kimseyle gorusmwdım dıyo lar bu sıtedende cok kısıyle dışarda bulsuup sohbet etdık halada gorustujkerım var
06 Yorumla- +1 yıl
Vallaha konuştum görüştüm insnalsr hrp iyi sohbet muhabet guzel oluyo bır cogu bekar bazıları evlı nısanlı ama gorusuyoruz dışarda bır cafede oturup sohbet ediyorz ben sıteden tanıstım arkadaslara guzel vakıt geciyorm bı ara cok kotuydum pıskolo jım nerdeyse bozulmak uzerey dı onlarla sohbet etmek bama cok ıyı geldı sosyal olmak lazım kafa dagırmak yenı ınsanlar la tanısmak cok guzel
+1 yılBen ciddi ciddi 3 kisiyle taşıdım 2 si erkek biri bayandi ve hala görüşüyoruz biriyle 7 yil oldu hala görüşüyoruz biriyle 3 yil oldu biri daha yeni sayilir 1.5 yil ve de cok memnumum hepsinden gercekten dost olabilecek insanlar var
124 Yorumla- +1 yıl
Iste o sorun zamanla aşıliyo tabi insan biraz suphede kaliyo gene de ama guvenemicek bir durum olmadi arkadasimin biri ankaradaydi istanbuldan ankaraya gittim ocukla görüşmek tanis. ak icin sonra o istanbula geldi falan o derecede bir bag vardi aramizda simdi de bir abi dedigim adam var ama cidden abi gibidir 3 yildir görüşüyoruz surekli gidip geliyoruz aile dostu gibi olduk nerdeyse kaliteli karakterli insan kendini belli ediyor zaten
- +1 yıl
Soyle soyliyim bayan arkadas biraz guven sorunu yasadi onun amavi bir iliski arayisiymis galiba kisa sureli bir denemede bulunduk baktık olmayacak arkadas olarak kalmaya karar verdik görüşürüz ara sira o gelir ben giderim imkanim oldukca
- +1 yıl
Yanlis anlamayin beni bu sitedeki çoğu kisi bana samimi gelmiyo cok az sayıda insan var tanisilabilecek digerlerinin büyük bir bölümü cinsellik konulari icin bu sitede adim kadar eminim burdan tanisip görüştüğüm kimse olmadi daha olabilir mi de bilmiyorum ama degerli bir insan cikarsa karsima bir arkadas daha edinebilirim
- +1 yıl
Bak mesela bu sorunun altina bile sadece kiz tavlamak icin anlamis ben bir abi kazandim gercekten abi denilecek bir insan bir arkadas edindim 7 yıldır gelip gidiyoruz ne guzel hep boyle bakiyorlar hayata sanal ortam sadece kiz tavlamak icin degildir
- +1 yıl
Yanlis bir dusunce bence tamam kizlarla tanisabilirsin olabilir ama tek amac da bu olmasin yani burada birbirinize yardimci olmak icin ugras verilmeli biraz
- +1 yıl
Sahsen ben mutlu oluyorum burdan birilerinin derdini sikintisini dinleyince yardimci olunca zaten bu amacla da burdayim egleniyorum boyle olunca
- +1 yıl
Ne guzel insanlar rahatliyo bir nebze de olsa fikirlerimizle yol aliyorlar ilerleme kaydediyolar ama bazen dinlemek yetmiyo anlatmam da gerekiyo :(
- +1 yıl
Mesaj atacak insanlari bulmak problem galiba denk gelemedkk daha :)
- +1 yıl
Terslenmekten degil de onyargilardan ve genelleme kurbanı olmaktan cekinirim daha cok genelde hep abazan sapiklar falan rahatsiz ettikleri icin böyle bir kalip oturdu kisilerin kafasinda
- +1 yıl
Ilk intiba cok onemlidir kisi hakkinda uzun sure degismeyebilir degismesi de cok zordur buyuk caba ister cunku ilk olarak oyle tanınmıştır kişi :)
- +1 yıl
Neyse iyi geceler rahatsizlik vermiyim daha fazla herseyi tadinda birakak gerekir gorusmek uzere güzel insanlar ciksin karşınıza hep
- +1 yıl
Teşekkür ederim simdi bende mutlu oldum iste :) Günaydınn bu arada güzel ve şeker tadinda günler diliyorum
- +1 yıl
Yeni mi Günaydı sizin orda :)
+1 yılSanalda tanışmış olmak bizimde birer sanal birey olduğumuz anlamına gelmez. Gene biz biziz. Dışarda nasılsak sanaldada aynıyız tanışılır sinema gidilir gezilir eğlenceli şeyler yapılır ve bütün bunları yapmak için sevgili ya da başkabirşey olmayada gerek yoktur insan olmak arkadaş olmak yeterli olucaktır.
03 Yorumla- +1 yıl
Normaldede kimseye guvenilmioki burada guvenilsin
+1 yılAsk anlaminda degilde normal arkadaslik babinda 8 yildir yanimda olan arkadaslarim var. Normal arkadas olarak olunca hicbir sikintisi olmyor. Seviyorum onlari. Gercek hayatta edindigim arkadaslardan daha mert olanlari var icinde:)
04 Yorumla- +1 yıl
Adam gibi adamlar veya madamlar heryerde ayni ben onu anladim. Tabi bunu anlamak icin belli bir sure gerekiyor, bu sure icinde hersey belli oluyor buda ek bir tavsiyem olsun sana. :)
- +1 yıl
Rica ederim:)
Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı. Evet tanıştım oldu :)
Ve onlarla mutluyum tanıştıma hep korkutalardı sanal dekiler böyle şöyle diye ama çok şükür öyle değiller10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılTasvip etmiyorum sanal arkadaşlığı güvenmiyorum kesinlik ile burada insanlar kendileri gibi davranmayorlar.
10 Yorumla
+1 yılSanal alemde tanisip yuva kuran bilr var iken arkadaslik neden olmasi?) Vardir kendileri Pakistanda Kirgizistanda olup buraya surekli gelip gidenler aslinda tesadufen biriyle. ortak arkadaslarimizda cokmus... Olur yani
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. sanal. arkdas edinenler saf ergendir yani boslukta olanlardir mutsuz yanlkz olanlarla alakalidir cunki sanal sanal. arkdas olmaz kaptirinca sanala askda olir arkdasda
11 Yorumla
+1 yılyaklaşık 6 7 yıldır taşıyorum taşıyorumdan kastım bu gün tanıştığımı yarın evime sokmuyorum tabikide ama dışarıda sık sık bişeyler yapıyorum daha sıkıntı yaşamadım
01 Yorumla
+1 yılevet ben taşıyorum hatta ve atta sanalda tanıştığım arkadaşlarımla buluşmak için teknemde parti verdim sanalda facemde 100 arkadaşım var hepside gelmişti çok seviyorum kendilerini bence sanal kalmamalı reale dönüştürün harika bence
010 Yorumla- +1 yıl
evet çok güzel olmuştu hepside geldi ama güven sanalda olsa arkadaşlık çok önemli sagolsunlar geldiler bence sende yap bir etkinlik yap inanki çok güzel oluyor
- +1 yıl
yok mu hiç öyle arkadaşın yani gurup olarak toplanacagın
- +1 yıl
sadece burdan değil sanalda nerede arkadaşın varsa
- +1 yıl
arkadaşım mesaj nasıl atılıyor bilmiyorum sana bir link atayım ordan bak
- +1 yıl
ozaman senin atman gerek :))
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. hiç sanal arkadaşım olmadı, internetten tanıştığım kişiler var ama sanal demek hakaret olur onlara, dışarıda tanışmaktan daha farklı bir şey yapmadım
01 Yorumlanakliye ücreti pahalı olmadıkça taşınır tabi :) saka bir yana sanal alemde cok tanıdığım bayan arkadaş oldu bir kaçı ile de gerçek hayatta görüştüm aynı şehirde olduklarim la tabi...
05 Yorumla
+1 yılBenim oldu zamanında ama görüşmeye gelen şişman kısa boylu çirkin biri gelir nedense kendi resmini göstermezler ya kuzeni olur ya da arkadaşı resimde ki sen değilsin diye sorduğumda
03 Yorumla- +1 yıl
senin oldumu?
Lise yıllarımdan beri konuştuğum bir arkadaşım vardı. Konuşmaya başlamamızın bir kaç sene sonrası buluşmak kısmet oldu. İlk ve son buluşmamız oldu ama. Kötü bitti.. Özlüyorum onu.
03 YorumlaSevgilimle önce sanaldan arkadaş bu an reelde sevgiliyiz:) tam 6 gündür tanisiyoruz:)
19 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. taşırsan taşınır, kişiye bağlı..
en geç 2 haftada görüşmeyen kişilerle konuşmayı kesiyorum zaten..00 Yorumla
+1 yılSürekli görüştüğüm 3-4 arkadaşım oldu. Doğru insanları seçince sıkıntı olmuyor.
01 YorumlaTaşınır, taşıdım da daha önce. İyi ki de taşımışım dedim hatta.
03 Yorumlane zaman seslensem ulaşabileceğim nadide dostlarım var..
20 Yorumla
+1 yılEvet taşıdığım ve bana çok iyi dost olan kişiler var ama çok çok dikkat etmek lazım...
07 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabi ki iyi olduğu kadar kötü insan da çok hele ki sanal alemde aman ki aman
- +1 yıl
Haklısın hemcinslerimi savunacak bir durumda değilim gündelik yaşamda da bir çok erkeğin niyeti değişik...
- +1 yıl
Maalesef ki öyle yani bir bayana bir şey sorsan bile o bayanın aklında acaba niyeti ne ya da mesaja gore bana mi bir şey demek istedi diye geçiyor
Evet ve bazen yakınında bulamadığın dostlukları bulabiliyorsun
10 Yorumla
+1 yılSanalda reeldeki tum dogalligiyla konusursa tabiki de olur
10 YorumlaEvet. Daha samimi olabiliyorlar bazen. Sonuçta beraber saatlerimi geçirdiğim insanlar :)
10 YorumlaHemen hemen herkezle arkadaş olabilirim :) önemli olan muhabbet sohbet saygı duyulan saygı duyan kişiler oldukça isterse 10 şehir mesafe olsun gine gerçkte tanışırım :)
02 Yorumla- 01 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMesafeler olunca olmuyor
1 tane arkadaşım var 8 aydır tanışıyoruz telefon numarası var ben de ikimiz de güveniyoruz birbirimize farklı şehirlerde olmasak görüşürdük02 Yorumla- +1 yıl
Evet
ya benimkiler hep başka şehirde veya ülkede :( kendi şehrimden bulamadım birisini nedense :/
01 YorumlaKarşı taraf sende güven oluşturduysa olabilir. Onun içini nerden bileceğim diyorsan insanlar 5 sene nişanlı kalıyorlar yinede birbirlerini tanımıyorlar. Hem hiç görmediğin biriyle tanışmak heyecan vericidir bence :)
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Evet. Benim taşıdığım var. Sanalda tanışıp buluştuğum, gezdiğim var.
00 Yorumla
+1 yılHayir ama çok değerli insanlarla tanisabiliyorsun zamanla
10 Yorumla
+1 yıltasınması guzel bence yenı kısıler yenı dostluklar ama ama tabı arkadas edınsek olucak ınsalah
10 Yorumla
+1 yılTanıştığım çok bayan oldu çoğu ilede hala görüşüyoruz
00 Yorumla5 ay süren sanal arkadaşlık yerini 3 yıllık aşka bıraktı. ;-)
06 Yorumlaoooo olmamı.. hersey daha güzel oluyor :D yani uzun zamandır gormediğin birini karşılamak gibi bişi çok heyecanlı :D
00 Yorumlakarşıdakini iyi tanımalısın buna tamamen inanmalısın bunu için
030 Yorumla- +1 yıl
Ah be kardeşim insanların fikir ve düşünce ayrılıkları olabilir seninle aramızda da büyük açıda düşünce ayrılığı var :) bence insanlara karşıt olmaya çalışmak yerine birde onların dedikleri doğru mu diye düşün? Söylediğin kelimeyi kaale almıyorum çünkü çok farklı düşünüyoruz belli bir olgunluğa yaşanmışlığa ulaşamamışssın daha bence biraz düşün insanlara birşey derken
eet sanalda baya camdan felan da yuzunu göstermemişti bir gittimki k. çekmeceye yanına kız 16 yaşındaymış meger son gidişim olmuştu
00 Yorumla
+1 yılAncak çok eminsen yapmalısın. Zaten akışına ve zamana brakmayan olayı yönlendirmeye çalışan bir erkekle hiç konuşma bile
03 Yorumla- +1 yıl
Kılıcı kınından çıkarmakdan korkma der kaçarım hadin eyvallah
+1 yılbir keresinde sanal aede tanistigim bir kizla gerçek hayata tanistik iste ondan sonra zaten oda beni savciliga tasnifi olay bu :D
05 Yorumla- +1 yıl
Vala kardeş ne sen sor ne ben anlatayim aşkimiz mahkemede bittiği ama :D
- +1 yıl
Hakki bulutan git hafi git sarkisini armağan ediyorum ona buradan :D
+1 yılTaşınıyomuş hatta yaza düğün var :)
14 Yorumla- +1 yıl
Bu zamanda elbette güven gerekiyor benimkide bir şans :)
- +1 yıl
Tesekkür ederim :)
Aynı ilden değilde ilçedende değil. Aynı mahalleden olsa belki
01 YorumlaÇok kez taşıdım. İnternette tanıdığım insanlar yanımdakilerden daha karakterli
04 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yıltaşıyanlar var mesela ben sanaldan bir kaç abiyle tanışmıştım onlarla görüşüyorum yani
04 Yorumla- +1 yıl
karşı cinsten de olmuştu ama pek konuşmadım biraz sağlam ayağa benzemiyodu bende yalnış olur diye konuşmadım pek iletişimi kestim
- +1 yıl
yanii
+1 yılGerçeğe tasinmiyorsa hiç birşey samimi olmamıştır. Ortada arkadaslik falan yoktur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTasinmiyor. tasinsa bile bir noktada bitebiliyor. de vamini getirip bunu basaranlar varmis ama ben basaramadim.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSizin oldu mu sanaldan gerçeğe tasiyabildiginiz bir arkadasiniz?
Burdakilerde insan? Mal mal, konuşmayn nie taşnmasn.
06 YorumlaInsanliktan nasibini almış sa iki tarafta olabilir :)
02 Yorumla
+1 yılTaşı gitsin yeni heyecanlar yeni arkadaslıklar yeni yeni şeyler sıkıcı giden hayata renk katar
03 Yorumla- +1 yıl
Fazla abartmadığın sürece hayata heyecan gerek ;) sanal olması sadece kaderin bir oyun şekli :)
olmayacak şeyler değil, ama buna değecek güvenilir biri olmalı
01 Yorumla
+1 yılEvet. Taşımaya çalışıyorum. Haftaya goruseceklerim var bu siteden :)
09 Yorumla- +1 yıl
Bunlar önce çok kişiyle buluştum. Bazıları öyleydi. Bazıları değildi. Ama geneli anlattığı gibiydi. Bakın hepimiz profesyonel bir hayat yaşıyoruz. Ben takım elbise giyen ve öğretmenlik yapan birisiyim. Samimi arkadaşlıklara tabiki açık olacağım. Bunlar normal şeyler.
- +1 yıl
Ama ben değilim :) öğretmenim ve kartvizitim bile var. Cevahir Zara ve City's Nişantaşı mango'da çalıştım ben. Sence de doğru kişi değil miyim
- +1 yıl
Tanisalim demiyorum zaten :) ama ben buyum.
- +1 yıl
Benimkiler ispatlı ve gerçek. Cevahir zara veya city nişantaşı mangoya giderek Ekrem diye biri burada çalıştı mı diye sorarsan cevabını alırsın :)
Aile & Toplum konusunda 599 cevap paylaştı. Kesinlikle evet hicte pisman olmadim ve olmadilar...
00 YorumlaTasidigim oldu herhangi bir zararını görmedim faydası oldu arkadaşlık dostluk çerçevesinde :)
00 Yorumla
+1 yılmalesef durum böyle bu zamanlarda arkadaşlığı geç evlenenler var
03 Yorumla- +1 yıl
ooo alırım bir dal :)
Taşınır hatta yıllar boyunca tanıdığın arkadaşından bile daha iyi olur.
07 Yorumla
+1 yılAsosyalliğin dibini yaşayan insanların başvurduğu yöntemdir. Ne gerek var?
03 Yorumla- +1 yıl
olmasa bile edinmek zor bir mesele değil.
+1 yılÖncedendi simdi kimseye güven olmuyor
20 Yorumla
+1 yılneden olmasın uzakta olması biraz sıkıntı olurda aynı şehirdeysen mutlaka olur.
00 Yorumla
+1 yılBazen olabilir. İş sanala düşünce arkadaşlık mı değişiyor
00 Yorumla
+1 yılsevgili bile yapmışlar benim soruma bak gör çifte kumrular ergenler mergenler ama
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Devamını Gör(139)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem