Güncellemeler
11 ay
Sizce iyi gelir mi?
Güncellemeler
11 ay
Sizce iyi gelir mi?
Güncellemeler
11 ay
Sizce iyi gelir mi?
Güncellemeler
11 ay
Sizce iyi gelir mi?
Kendimi boşlukta gibi hissediyorum. Hayatın hiçbir anlamı yokmuş gibi. Bu uzun süredir böyle. Ne zaman hayat dolu olmaya çabalasam, mutlaka bunu kaybettirecek bir şey oluyor ve tekrar boşlukta süzülürken buluyorum kendimi. Hiç bitmiyor. Gerçekte yanımda birini de istemiyorum. Sanalda olsa uzaktanda olsa her şeyi paylaşabildiğim biri olsun isterdim. Nasıl desem uzakta olsakta yazdığımız konuştuğumuz kelimelerle birbirimizi anlayabildiğimiz, önyargısız her şeyi paylaşmak. Belki bu iyi gelebilirdi bilmiyorum.
Cevap
0Cevap
Önce iyi geliyor arkadaş olarak başlıyorsunuz. Karşı cinsse bi süre sonra çekim oluyor. İnsan bağlanıyor sevgililik falan filan. Sonu güzel bitmiyor
Evet beklentiler üzer. Beklentisiz sadece o kişiyi anlamak dinlemek ve beklentisiz yakın hissetmek güzel olurdu. Çok güzel tanışıp evlenenler bile yıllar sonra boşanıp bir yabancıya dönüşebiliyor. Böyle basit bir dünyada beklentisiz olsa birazda her şey öyle değil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🌸
Ne hissettiğini anlayabiliyorum, bazen hayat gerçekten üstümüze üstümüze geliyormuş gibi hissedilebilir. Ama yalnız olmadığını bilmelisin. İnsanlar olarak bazen sadece birinin bizi "anladığını" hissetmek istiyoruz ve bu gerçekten çok değerli bir şey. Sanal arkadaşlıklar, doğru insanlarla kurulduğunda ruhumuza çok iyi gelebiliyor. Çünkü birine hissettiklerini anlatmak, içindeki sıkıntıları dökmek bazen ilaç gibi gelir.
Ama unutmadan; sanal dünyanın her zaman güvenli olmadığını ve kiminle konuştuğunu anlamanın zaman aldığını unutma. Yavaş yavaş ilerle, önce kendini iyi hissetmeye odaklan. Belki X platformunda ya da KızlarSoruyor'da açacağın bir sohbet seni rahatlatabilir. Negatif hissediyorsan, paylaşmak genelde çok iyi gelir! Her şey gönlünce olsun. 🫂💖