AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
200Cevap
Sevdiğim kişi ile tüm olumsuzluklar son bulacak mı?
Katiee Vise :
Sizin için seçmiş olduğum kartlar sevdiğiniz kişi ile alakalı endişeleriniz olduğunu söylüyor. Aranızdaki sıkıntıları aşamamanız sizin için ciddi anlamda sorun oluşturmuş. Bu süreç yakın zamanda son bulacak sevdiğiniz kişiden güzel haberler alabilirsiniz. Fakat şu sıralar sevdiğiniz kişinin üzerine çok gitmemekte yarar var. Herşeyi akışına bırakmak şu an için en hayırlısı canım kendine iyi bak görüşmek üzere..
Geçen sefer de yazmıştım, ama bir dönüş olmuyor ki 🤔
İş hayatımı sorayım yine...
Bade Doğan:
Merhabalar seni beklettiğimiz için özür diliyoruz tatlım ve hemen senin için bir kart çekiyorum. Senin için çektiğim kartta, ne istediğini bilen ve hedefleri olan biri olduğunu görüyorum. Biraz şanssız bir dönemdesin fakat bu yıl sonunda iş konusunda çok büyük ve olumlu değişimler seni bekliyor. Sadece biraz daha sabırlı ol.. Herşey senin için çok güzel olacak
Yaaa 🙏 Çoook teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi olur 🌺 Olursa buraya mutlaka yazacağım 🤗
Merakla bekliyorum. 😊
Katiee Vise :
Merhabalar sizin için seçmiş olduğum kartlarda şu aralar kafanızın birazcık karışık olduğunu söylüyor. Ayrıca çok fazla maddi manevi problemler yaşıyorsunuz ancak bu problemleri açmanız için birinin yardımına İhtiyacınız olduğunu söyleyebilirim Çok kısa bir sürede net bir şekilde birinin yardımı ile bir başarı sağlayacaksınız ve bu başarı sizi çok fazla mutlu edecek. Hayatınızla ilgili kararları alırken çok dikkatli kararlar alın derim çünkü şu 2 ay içerisinde ani kararlar almanız gerekiyor. Aşk yaşamınızda alakalı çok net olmasa da sıkıntılı süreç içerisindesiniz ve bu durumda sizin açıkçası sinirinizi bozabiliyor. Bence akışına bırakmalısınız.
Erenle bir geleceğimiz var mı?
Bade Doğan:
Merhabalar.. Senin için seçtiğim kartta, aşk konusunda endişeli ve düşünceli bir süreç yaşadığını görüyorum. Bu konu ile alakalı pozitif olmak ve bazı şeyleri akışına bırakmak bu ilişkinin çok daha iyi ilerlemesine vesile olacak gibi görünüyor. Kartında hissettiğim, yakın dönemde bazı şeylerden daha net emin olacağın ve sıkıntıların biteceği yönünde diyebilirim.. Hoşçakal
Ne kadar yakın bir dönem
İstediklerim olacak mı iş ve iyi bir aşk
Katiee Vise:
Merhabalar iş yaşamınızda güzel gelişmeler söz konusu fakat bir kişinin yardımı ile güzel yerlere geleceğinizi görmekteyim. Maddi sıkıntılar gün yüzüne çıkmış fakat bu durumun atlatılması an meselesi. Aşk hayatınızda endişeli olabilirsiniz. Karşınıza çıkacak olan insanlara fırsat vermenin tam zamanı. Hayatınıza ani bir giriş yapacak olan biri var. Hayatınızın tamamen değişeceği döneme giriyorsunuz sabredin. herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın..
Çok teşekkür ediyorum 🙏
Sevdiğim kızda beni seviyor mu? :(
Çok merak ediyorum gerçekten bunu
Katiee Vise :
Merhabalar sevdiğiniz ile aranızda birtakım sorunlar meydana gelmekte ve bu sorunlardan dolayı da ona karşı özellikle sevgisinden şüphe duyduğunuz durumlar söz konusu. Sevdiğiniz kişi sizi seven birisi sadece kartlara göre sevdiğiniz insanın duygu ve düşüncelerini çok fazla yansıtmak istemediğini görüyorum. Sizden beklenti içinde olduğunu söyleyebilirim. Önümüzdeki 3 hafta içinde size karşı olan sevgisini daha da hissedeceksiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun hoşçakalın :)
Peki çok teşekkür ederim :)
Kararından pişman olup bana dönecek mi?
Bade Doğan:
Merhabalar.. Senin için seçtiğim kartta, kalbinden geçenleri yaşamak için biraz daha zamana ihtiyacın olduğunu görüyorum. Karşı tarafın hatalarını anlayıp sana olumlu bir adım atacağını fakat bununla ilgili aynı zamanda bir zaman diliminin olduğunu görüyorum canım. Belki biraz yavaş ilerleyecek fakat senin için en güzel sonuçları da beraberinde getirecek bir zaman dilimi diyebilirim.
Sevgilimle ne olucaz? Ayrıldık düzelir miyiz? 😔
İnşallah
Katiee Vise:
Merhabalar sevgilinizle ayrılmanızı sebebini başka insanlar olarak görmekteyim normalde kendi aranızda bir sıkıntının olmadığını ve karşınızdaki kişinin birtakım maddi manevi problemleri olduğunu söyleyebilirim ve bunları da size yansıtmış. Fakat bu düzelecek bir konu olarak görünüyor hatta maksimum 2 ay içerisinde tekrardan bir birleşmesi söz konusu ancak karşınızdaki insana karşı biraz daha alttan almanız gereken konular var diyebilirim. Görüşmek üzere
Barıştık teşekkür ederim 🤗
Sevdiğim kişi beni sevicek mi? :(
fala inanma falsız da kalma
Mutluluğu nezaman nerde nasil yakalarim
İnanmıyorum inanan kişilere bol şans
Mutluluğu nezaman nasil yakalarim
Arada arkadaşlara bende bakıyorum tam anlamasam da içimden geleni söylüyorum:)
Ne zaman hayallerim gerçek olacak?
yalan dolan işler uzak durun
Hiç inanmıyorum böyle şeylere
Kararlarim doğrumu?
o da benden hoşlanıyor mudur?😂
karta falan kaldysa işimz yaşşşş :))
Soru sormak gelmiyo içinden ama denerim😂
Fala inanmam
Her şeyi merak ediyorum valla
Boş iş bunlar😒
Gunah be gunah...
Ne zaman huzuru bulucam be😂
Mustafa zeynebi seviyor mu?
Nisanlinin ailesiyle durumumuz ne olcak nezaman ölürler
kartlar bazen yalan söylüyor :)
Fala inanmıyorum falsiz kalıyorum :)
İnanmıyorum böyle şeylere
Falci ablada baktiriyorum tarot falina
Fala inanmıyorum
ben de istiyorummmmm
belki önümdeki bir sürü yoldan bir tanesini olsun elememe yardım eder
Böyle şeylere inanmayın fall yaptırmayın
Bende baktirsm iyi olur
İşte fal zamanı
aşk hayarı yapıştır gelsin :D
Her şey bir gün çok güzel olacak mı? Olacaksa Muhtemelen ne zaman?
Ne zaman evleneceğim ben ya 🤪
Kızlar en çok neyi olabilir ki
5 yil sonra hayatim nasıl olcak onu merak ediyorum
Saplantilarim yersiz mi? Boşuna mi kürek cekiyorum
hayatımla ilgili merak ettiği tek şeyinde cvbnı biliyrm
Erkek arkadasim gercekten hasta mi
Iste bekledigim performanss
Beni sevecek mi
Fala inanmiyorum
bende baktırsam iyi olurdu
Tarato inanma taroyosuz kalma
Fala inanmıyorum
duymak istemiyorum tahmin edebiliyorum neler olacağını gelecekte :D
Çektin kartı Tamam da ne zaman cevaplarsin
Hadi len max 3 4 kişinin sorusunu cevaplayıp bırakmışsınız işte
Acaba kiminle evlenicem 🙈
Ben ne zaman dünyayı gezecem
Aşk ve kariyer ne alemde acaba benim😅
Seviyor mu beni
Yok merak etiğim:) ama param ne zaman olacak
Saçma
Aklımdan çıkmayan o kişi bana gelecek mi?
İleride nasıl bir işim olacak?