Arabanla gece tenha yerden gidiyorsun ve etrafında 4 dağlarla çevirili ve birden lastik patladı o an ne yaparsın şebeke yok in geçmez cin geçmez dedigimiz bir yer? Neler hissedersin o an?
Alkışlarım ya da kahkaha atarım. Aksiyon çıktı diye. Sonrasında kendime gelip lastiği tamir etmeye çalışırım. Eğer bir çözüm bulamazsam da arabaya binip uyurum
Asansörden yukarı çıkıyorsun ve birden elektrik gidip içinde kaldın bu durumda ne hissedersin aklına neler gelir kim gelir biraz bizimle paylaşır mısın?
oncelikle asonserde yalniz miyim, yanimdakiler bana zarar verebilir mi? telefonum cekiyor mu internet var mi? nerenin asansorundeyim, bagirsam insanlar duyar mi? asansor sallaniyor mu, sallaniyorsa cok yuksekte miyim dusus pozisyonu alip en az hasarla kurtulmaliyim? cantam yanimda mi, suyum var mi?
😄😄 düşünmek bile insani ürkütüyor. Ben kaldım 40 dakika falan ama elektrik gitmemişti şansıma bozuldu ışık vardı içinde kafayı yemek üzereydim içinde nefes alamıyorum artık psikolojikmen en son biri geldi dış taraftaki düğmeye bastı açıldı o adam gelmeseydi içeriden belki ölmüştüm.
Seni birine götürecek olsam ama birini seçmek zorundasın sadece birini seçmek zorundasın? 1. yamaç paraşütle atlama 2. kapadokya balon turu? Ve neden isterdin?
En çok türk dizilerini ve komedi türlerini seviyorumm çünkü hem baya guluyorum (kaliteli olduğu için değil herşeye gulebilirim ben 😂😂) hem de kendi anadilim olduğu için ince esprileri ve verilen anlamlari çok daha iyi anlıyorum.
Yolda giderken yaşlı bir amca gördün elinde poşetle ve senden kendisine yardım edip evine kadar götürmesini istedi yardım eder misin yoksa güvenmeyip yardım etmez misin? Neden peki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
2 olsun
En sevdiğini mevsim hangi mevsim? ve neden seviyorsun o mevsimi?
Son bahar çünkü yaprakların zamanla düşmesi yağmur yapması ve rüzgar birleşimi harika
3 tane soru hakkının hepsini boşa attın kral hayırlı olsun
Yapmak istedigin ama yapamadığın neler var biraz bize de anlatır mısın?
99 olsun. Sor bakalım ☾
Arabanla gece tenha yerden gidiyorsun ve etrafında 4 dağlarla çevirili ve birden lastik patladı o an ne yaparsın şebeke yok in geçmez cin geçmez dedigimiz bir yer? Neler hissedersin o an?
Alkışlarım ya da kahkaha atarım. Aksiyon çıktı diye. Sonrasında kendime gelip lastiği tamir etmeye çalışırım. Eğer bir çözüm bulamazsam da arabaya binip uyurum
Mantıklı 😄😄
5...
Sana göre en güzel tatil nerede yapılır sence biraz taktik verir misin?
kaca kadar soyleyebilirim
100 olabilir.
56
Asansörden yukarı çıkıyorsun ve birden elektrik gidip içinde kaldın bu durumda ne hissedersin aklına neler gelir kim gelir biraz bizimle paylaşır mısın?
oncelikle asonserde yalniz miyim, yanimdakiler bana zarar verebilir mi? telefonum cekiyor mu internet var mi? nerenin asansorundeyim, bagirsam insanlar duyar mi? asansor sallaniyor mu, sallaniyorsa cok yuksekte miyim dusus pozisyonu alip en az hasarla kurtulmaliyim? cantam yanimda mi, suyum var mi?
uzun süre gelmeyecek kimsede duymuyor seni yarım saat sonra gelecek elektrik ve yalnız başına karanlıktasın telefonun şarjı da bitmis şansa?
koseye oturur sirtimi duvara verir sarkilar soylemeye calisirim uyutmam kendimi bilincimi tamamen qcik tutmaya calisirim acliktan olene kadar gelmezlerse sictik zaten
😄😄 düşünmek bile insani ürkütüyor. Ben kaldım 40 dakika falan ama elektrik gitmemişti şansıma bozuldu ışık vardı içinde kafayı yemek üzereydim içinde nefes alamıyorum artık psikolojikmen en son biri geldi dış taraftaki düğmeye bastı açıldı o adam gelmeseydi içeriden belki ölmüştüm.
haydaaa kesbisolsun
3 ama 5 varsa 5 olsun
Markete gittin ve aldığın eşya 99.95 kuruş tuttu sana iade edilen 5 krş alır mısın yoksa kalsın mı dersin?
Alırım tabii ki benim 5 kuruşum eksik olsa malı satmazlar bana
3 buçuk geçti içimden 😀
Bir kavgaya girdin ve senin elinde bıçak var karşındaki kişi silah çekti o an 3 buçuk atıp kaçar mısın? yoksa kalıp savaşır mısın?
Kavgaya karşı biriyim, kavga cahil insanların işidir, insanlar konuşarak anlaşır. Bıçak taşımam öyle ortamlara girmem
Tebrikler👏👏
10 ö
Sevdiğin adama bir şarkı hediye edecek olsan bu hangi şarkı olurdu? Peki neden?
https://youtu.be/b4vbbFdhtMc
Çünkü sözleri tıpkı onun gibi ❤
Dünyadaki tüm şiirler sana yazılmış gibi hissettiriyorsun ❤
@Grakasham yaa ❤❤
Sekiz
Evin aile bireylerinden en çok hangisini daha çok seviyorsun? Nedenini öğrenebilir miyim?
Annemi çünkü anne 🙄
Bende öyle valla 😄
Öyle olmalı 😌
2 olsun
Hayatındaki en iyi şey ne sence? Neden böyle düşünüyorsun?
2 iki
Seni birine götürecek olsam ama birini seçmek zorundasın sadece birini seçmek zorundasın? 1. yamaç paraşütle atlama 2. kapadokya balon turu? Ve neden isterdin?
Adrenalin severim o yüzden hiç düşünmemize gerek yok paraşütle atlarızz. Balon sıkıcı geliyor
Ouvv ben korkarım ha 😳🥺
6 diyorum
Sence havuzda yüzmek mi daha keyif verici yoksa denizde mi? Neden peki?
Denizde yüzmek çünkü daha özgür hissettiriyor. Ayrıca havuzları hijyenik bulmuyorum. Birsürü insan girip çıkıyor sonuçta.
Aynı düşüncedeyim 👈
36..
En çok yabancı dizileri mi seviyorsun yoksa Türk dizilerini mi? Neden peki?
En çok türk dizilerini ve komedi türlerini seviyorumm çünkü hem baya guluyorum (kaliteli olduğu için değil herşeye gulebilirim ben 😂😂) hem de kendi anadilim olduğu için ince esprileri ve verilen anlamlari çok daha iyi anlıyorum.
🙂🙂
seksen
yardıma ihtiyacı olan bir arkadaş yanına gelse sana bir kaç gün destek çıkmanı söylerse onun için neler yapabilirsin?
kafama sikabilirim☺
Ha ha 🙂
destek olurum napcam neler yapabilecegim ise konuya gore degisur cok uarfimdeseverom
Oda iyiymiş.😁
☺☺
1 ...
ilk okulda hiç kaçamak yaptın mı? Yaptıysan neden yaptın?
İlkokulda hiçbir kaçamak yapmadım.
Gerçekten tebrikler dostum hakkını vermişsin demek.👏
İyi geceler kral adam eyvallah
Yedi
Akşam evine hırsız girdi ve sen de o an sesi duyup uyandın hırsız ile karşıya karşıyasın o an ne yaparsın ne tepki verirsin?
Ölü taklidi yaparım😅
😅😂
1...
Sevdiğin insan 10. Katlı binadan atlarsa eğer sizde onunla birlikte atlar mısınız? yoksa yok ben atlamam hayatıma devam ederim mi dersiniz?
Atlamam. Kimsenin günahına ortak olamam. Yapacak bir şey yok.
5 sor
Sana sportif şık bir araba hediye edilecek ve bunu da senin seçmeni istiyorlar hangisini seçerdin? Neden peki?
En pahalı araç Bugatti La Voiture Noire olur. Onu satıp kendi işimi kurardım. Yaklaşın 12.5 m dolar değerinde
4...
Batmanın mı sevgilisi olmak isterdin yoksa spidirman mı? Peki neden?
Ikisini de istemezdim
7 numara
En çok korktuğun ya da ürktüğün bir hayvan var mı? Peki neden korkuyorsun biraz anlatır mısın?
büyük köpeklerden çok korkarım
ısırmalarından falan o yüzden korkuyorum
666 diyorum
Sana sadık bir hayvan hediye edecekler ve bunu seçme hakkını sana verdiler hangi hayvanı seçerdin neden?
Köpek çünkü sadık olduğundan emin olduğum tek hayvan o
Bende severim kangal harika köpek 🙂
dört?
Yolda giderken yaşlı bir amca gördün elinde poşetle ve senden kendisine yardım edip evine kadar götürmesini istedi yardım eder misin yoksa güvenmeyip yardım etmez misin? Neden peki?
Ederim galiba, ben anlık kararlar alıyorum
3 numara
Eğer kendi ismini seçme şansın olsaydı hangi ismi seçerdin? neden peki?
İsmimden memnunum 😃 gerek yok isim seçmeme öyle bir düşüncem olsa da gider mahkemeye değiştiririm 👍😃. Başka sayı seçme hakkımız var mı
Buyurun?
😃😃 7 olsun
Sence izlediğin en iyi çizgi film hangisiydi? Peki neden?
Mashayla koca ayı ve tom ve jeryy. 23 yaşındayım hala oturup izlerim. Eğlenceli 😃👍
Valla bende 😄
😃 😃
14..
Yaptığın en güzel en beğenilen yemek hangisiydi? Bunun sırrını verebilir misin?
Etli sarma sanırım. Sırrı felan yok valla 😂😂 , Allah böyle yaratmış. Yemeklerden çok tatlılarım çok güzel oluyor 🤔
güzelmiş valla 😄
Öyle 😊
..3..
Bu güne kadar yaşadığın en mutlu an neydi? Bizimle paylaşır mısın?
Sanırım yok ya içten bir cevap gelmedi içimden bir an düşününce
inşallah bir gün çok mutlu olursun.🍃
İnşallah 😊
3 … gkkglflf
Gerçekten en iyi oynadığın ve kendini başarılı bulduğun oyun hangisiydi?
Mobile leggend böyle yazılıyordu herhalde fjdkd
Evet güzel oyun.
57 diyorum