300'den fazla çocuk yiyen Albert Fish hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sanılanın aksine genç değil, yaşlıdır. Kuvvetli değil, cılızdır. Evli ve 5 çocuk babasıdır. Çocuklarının hepsi gayet sağlıklı, evli barklı bireylerdir. Albert Fish çocukları kaçırır, bir harabede bağlar, işkence eder, sevdiği kısımları kırbaçlayarak kan akmasını sağlar ve çocuğu orada bırakıp evine dönerdi. Dövme ve kanatma sebebi, etin daha lezzetli olması içindi. Ertesi gün gelip çocuğu öldürür, keyfi yerindeyse öldürene kadar işkence eder, sevdiği parçaları keserek evine götürür ve pişirip yerdi. Bazen de fırına sürerdi. Çocuğun etini beğendiğine ise, günlerdir çocuğunu arayan aileye mektup yazar, teşekkür ederdi. Mektupta uzun uzun çocuğu nasıl kaçırdığını, neler yaptığını ve etinin lezzetini anlatırdı. Elektrikli sandalyeye mahkûm edildiğinde, "umarım acıtır" yanıtını verecek derecede sadomazoşist bir karakterdi. Kendi demecinde aynen şu ifadeleri kullanmıştır: "Canımı yakması için tırnaklarımın arasına iğne batırırdım. Ama zamanla buna alıştım ve acısı azaldı. Sonra makat bölgeme (anüs) iğne batırmaya başladım. Acısı güzeldi. Zamanla daha derine batırmaya başladım. Bazı iğneleri kaybettim, geri çıkaramadım."
Zira Wikipedia adresinde, Albert Fish'in makat bölgesinin röntgeni bulunmaktadır. Röntgende yanlış hatırlamıyorsam 17 adet iğne net şekilde görünmektedir.
Evet, kısaca özetledim. Sadomazoşist yapısı bir yere kadar kabul edilebilir, sonuçta kendisiyle alakalı. Fakat 300'den fazla çocuk yemesini nasıl karşılıyorsunuz? Sizce sebebi nedir? Ne olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Sonraki sorumda da, detay olarak çocukları neden yediğini kendi çocuklarının ifadelerini ve nasıl yakalandığını anlatacağım.