Güzellik & Bakım Balık etliler hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor of bazen keske zayif olsam diyorum Güncellemeler1 yıl madem çoğunuz balık etli seviyorsunuz niye bana hep sevmeyenler denk geliyor😆😀 Balık etliler hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. bir şey düşünmüyorum normal kadınlar. ,, 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Taş gibiler gadası 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bence balık etlilerden hoşlanan birçok erkek var, eskortluk yapan bir bayan olarak, çok fazla karşılaştım bu tip erkeklerle 3 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl bilim adamlarının araştırmalarına göre balık etli kadınla sevgili olan erkekler daha mutluymuş bu bilgiyi yayalım 😂😂😂 0 1 Yorumla Soran 1 yıl ahahahha yayalimm
PASEYDON27 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kız dediğin balık etli olur zaten aksini söyleyen erkek değildir 1 2 Yorumla Soran 1 yıl niye Yorumla PASEYDON27 1 yıl Hissetmek diyeyim Yorumla
Alyssa_vf Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl her insanın keşkeleri vardır ancak her insan ayrı güzeldir. zayıflamak senin elinde ayrıca 0 3 Yorumla Soran 1 yıl askim zayiflamak benim elimde evet ama metabolizmam cok yavas yani cok yavas ve zor kilo veriyorum Yorumla Alyssa_vf 1 yıl diyetisyen veya başka bir uzman ile görüşmen yardımcı olabilir. Yorumla Soran 1 yıl tamam canim Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. ne zayıfı ya kadın dediğin etine dolgun olacak. balık etlilerin hastasıyız <3 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. oranlıysa ve aşırı değilseben zaten öylesini beğenirim ;) 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bazilari cekici oluyo 2 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 686 cevap paylaştı. Ne güzel işte lop lop vurdummu ses gelecek 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Yorumla İnflames2626 1 yıl 😆 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Fizigin guzeldir yani gene neden sikayetcisin ki 1 4 Yorumla Soran 1 yıl zayiflamak istiyorum Yorumla 34fnry 1 yıl Yapabilirsinn bunuu kac kilosun peki Yorumla Soran 1 yıl 58 kiloyum Yorumla 34fnry 1 yıl Gayet guzell bencee kilon fizigin guzeldir tabi zayiplamak istiyosan da fazla kafana takma olur yanii sitres yapma Yorumla
Atesmavi99 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Göbek sıkıntı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl gobegimi seviyorum❤️❤️🙈 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı. Kendilerine dikkat etmiyorlar 0 10 Yorumla Soran 1 yıl ne konuda Yorumla Emrhttr 1 yıl Yaşam tarzlarına Yorumla Emrhttr 1 yıl Bence zayıflamak isteyen başarabilir bunu Yorumla Soran 1 yıl sağlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Yorumla Emrhttr 1 yıl Ozaman sorun nerde zayiflaman gerekiyo :) Yorumla Emrhttr 1 yıl Biraz daha gün içinde hareketli ol Yorumla Soran 1 yıl öyle yapicam Yorumla Emrhttr 1 yıl İstediğin olur inşallah Yorumla Soran 1 yıl sag ol Yorumla Emrhttr 1 yıl Sende Yorumla
Game_Of_Sakarya54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Balık eti candır löp löp 1 1 Yorumla Game_Of_Sakarya54 1 yıl Bence bir yerlerde hatalar oluyordur Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Çok çekici ama 2 6 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dolgun vücutlu bir kız her zaman özel değil mi Soran 1 yıl bilmem Cevap sahibi 1 yıl Bilen bilir bence muhteşemlik Soran 1 yıl yeni nesil öyle düşünmüyor ama Cevap sahibi 1 yıl Belkide bazı özel konular asıl gerçek zevkler için olgunluk istiyordur Cevap sahibi 1 yıl Naber nasılsın
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. iyi oluyolar:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl of olmasan 0 16 Yorumla Soran 1 yıl ney Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ben de diyorum ki of keşke olmasan Yorumla Soran 1 yıl niye olmuyorum😃😆 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir dirhem et bin kusur kapatır demiş Çinliler vurduğun zaman ses gelecek kadın dediğin öyle olur Yorumla Soran 1 yıl öyle mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl tabii ki bak arkadaş malum işi yapan aşağıda ne demiş erkeklerin sevdiği kadın tipi balık etli demiş. o ne diyorsa doğrudur Yorumla Soran 1 yıl kim demis Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yazmış bir kadın sana cevap esc muş🤷♂️ Yorumla Soran 1 yıl he evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl neyse sen balık etli olmaya devam et ama, abartma , şişmana dönme Yorumla Soran 1 yıl belki de sismanim bilmiyorum ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ya boş ver balık eti, şişmanı.. kendini nasıl iyi hissediyorsan o ol Yorumla Soran 1 yıl zayif olmak isterdim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl çok uyuzsun biliyor musun 😀 Yorumla Soran 1 yıl niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver, neyse sen hep böyle kal 😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bayılırım balık etli kızlara bayılırım 😍🔥😍🔥 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilin partnerin var mı peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
bir şey düşünmüyorum normal kadınlar. ,,
Taş gibiler gadası
Bence balık etlilerden hoşlanan birçok erkek var, eskortluk yapan bir bayan olarak, çok fazla karşılaştım bu tip erkeklerle
bilim adamlarının araştırmalarına göre balık etli kadınla sevgili olan erkekler daha mutluymuş bu bilgiyi yayalım 😂😂😂
ahahahha yayalimm
Kız dediğin balık etli olur zaten aksini söyleyen erkek değildir
niye
Hissetmek diyeyim
her insanın keşkeleri vardır ancak her insan ayrı güzeldir. zayıflamak senin elinde ayrıca
askim zayiflamak benim elimde evet ama metabolizmam cok yavas yani cok yavas ve zor kilo veriyorum
diyetisyen veya başka bir uzman ile görüşmen yardımcı olabilir.
tamam canim
ne zayıfı ya kadın dediğin etine dolgun olacak. balık etlilerin hastasıyız <3
oranlıysa ve aşırı değilseben zaten öylesini beğenirim ;)
Bazilari cekici oluyo
Balık etli olduklarini
Ne güzel işte lop lop vurdummu ses gelecek
😂😂😂
😆
Fizigin guzeldir yani gene neden sikayetcisin ki
zayiflamak istiyorum
Yapabilirsinn bunuu kac kilosun peki
58 kiloyum
Gayet guzell bencee kilon fizigin guzeldir tabi zayiplamak istiyosan da fazla kafana takma olur yanii sitres yapma
Göbek sıkıntı
gobegimi seviyorum❤️❤️🙈
Kendilerine dikkat etmiyorlar
ne konuda
Yaşam tarzlarına
Bence zayıflamak isteyen başarabilir bunu
sağlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ozaman sorun nerde zayiflaman gerekiyo :)
Biraz daha gün içinde hareketli ol
öyle yapicam
İstediğin olur inşallah
sag ol
Sende
Balık eti candır löp löp
Bence bir yerlerde hatalar oluyordur
Çok çekici ama
Dolgun vücutlu bir kız her zaman özel değil mi
bilmem
Bilen bilir bence muhteşemlik
yeni nesil öyle düşünmüyor ama
Belkide bazı özel konular asıl gerçek zevkler için olgunluk istiyordur
Naber nasılsın
bayılırım çok severim
Bazıları çok iyi oluyo
Balık etliler bal olsaymiş
zayıf en iyisi
güncel
iyi oluyolar:)
of olmasan
ney
ben de diyorum ki of keşke olmasan
niye olmuyorum😃😆
Bir dirhem et bin kusur kapatır demiş Çinliler vurduğun zaman ses gelecek kadın dediğin öyle olur
öyle mi
tabii ki bak arkadaş malum işi yapan aşağıda ne demiş erkeklerin sevdiği kadın tipi balık etli demiş. o ne diyorsa doğrudur
kim demis
yazmış bir kadın sana cevap esc muş🤷♂️
he evet
neyse sen balık etli olmaya devam et ama, abartma , şişmana dönme
belki de sismanim bilmiyorum ya
ya boş ver balık eti, şişmanı.. kendini nasıl iyi hissediyorsan o ol
zayif olmak isterdim
çok uyuzsun biliyor musun 😀
niye
boş ver, neyse sen hep böyle kal 😀
Bayılırım balık etli kızlara bayılırım 😍🔥😍🔥
Sevgilin partnerin var mı peki