Balık burcu tanıdığınız var mı, nasıllar siz onlar hakkında ne düşünüyorsunuz
2 ay
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Balık kadınıyım. Bir kere balıklar zeki olur. Sanata yatkındır. Manipülasyon ustasıdır ama bunu kullanıp kullanmamak kişinin kendisine kalmış. Bana genellikle aşağılıkça geldiği için kullanmam. Duygusal olduğumuz doğru ama ota b*ka ağlamayız. İçimdeki şeytanı kötülük yaparak uyandırmasınlar bence. Sonra balık kızınca tü kaka oluyor 🤪. Sevdiğimiz insanlara sahip çıkar, korur kollarız hatta tanımadığımız insana bile yardım ederiz. Yardımseverlik, merhamet içimizde vardır. Sevdiğimiz zaman romantiğiz. Sevmediğimiz zaman ormantik. Empati sahibiyiz.
Gıcıklar ya sevmiyorum sevemiyorum
İşleri güçleri duygu sömürüsü yapmak en ufak bir şeye alınıyorlar ağlıyorlar seni seviyorum der aslında seni sevmiyordur birşeyi elde etmek için tatlı dili ile seni kandırır elde edene kadar çabalar bunlar da böyle bir şey
Seninki ne terazi?
Değil sen öyle san
Ney peki anlaşamıyosun gibi balıkla
Balıklardan açılmışken dayanamadım, ben de Balığım 💫🌊
Genel yorum yapmayacağım ama kendimden bildiğim, Balık enerjisi çok derin. Hem çok hissedip hem de belli etmemeye çalışan, kendi içinde koca bir dünya taşıyan tipler oluyoruz.
Çok sezgisel, yer yer dağınık, bazen fazla fedakâr… Biraz rüya, biraz gerçek gibi.
Senin çevrende Balık var mı, nasıl deneyimledin o enerjiyi? 🌙✨
Evet var, iyi birisi bir sorun olduğunda çözüm odaklı düşünebiliyor ve duygusal zekası yüksek ince düşünceli
Teşekkürler senin burcun ne
Manipülasyonun kitabıdır balık 🙃 Tek garip olan elindeki güzellikleri de bir balığın ellerinden kayıp gitmesi gibi düşünebiliriz. O an elindekinin değerini bilmez. Ama iş işten geçince de ben seni tutmaya çalıştım giden sendin der :)
Alıklar, ağlaklar
Sevgili adayın olsa?
Olmaz
Senin burcun ne
Yengeç
O nasıl
İyi güzel
Yav o nasıl bi anlatım skdmmlkd
Git çok merak ettiysen bak ben bilmiyorum kskskdsjdjd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?