Ancak üretim yaparken sıfır hatayla mükemmelliği yakalayabilir insan. Araba, cips, bende az eşya vs.. yine de binlerce üretim içerisinden arızalı defolu mallar çıkar.. Ama insan herhangi bir mal değildir.. ruhuyla bedeniyle bir bütündür.. eksiğiyle noksanıyla insandır.. bir yönden mükemmel bir yandan da kusurlu olabilir..
Benim için mükemmellik bu dünyaya niye geldiğinin farkına varıp ona göre yaşatmaktır..
Mükemmel değilim mükemmel olanıda aramıyorum çünkü dört dörtlük kimse olamaz bu inancımızcada böyledir. ayrıca herşey yolunda ve iyi olsa hiç bişeyin değeri olmaz. bişeyler yolunda gitmeyecekki giden şeylerin kıymetini daha çok bilelim
Mükemmellik görecelidir. Herkes kendisini mükemmel görür, daha önceki görüşlerinden bir taneside bu soruyla benzerlik gösteriyordu. Yineleyeyim. Muhatap olduğun kişiye göre mükemmel olursun veya olmazsın. Aynı, herkesin kendini karakterli görüp yine herkesin birbirine karaktersiz demesi gibi. Biraz karışık oldu umarım anlamışsınızdır :)
Zor olsa da kendın ıcın en dogru kararları alabiliyorsan mukemmelıge en yakın halindesindir. Mukemmel olmak kusursuzluk degil bence, aksine insanın kendini tanıyarak yapabılecegının en iyisini yapması.
Değilim! Benim için mükemmellik istediği her alanda başarılı olan, hedeflerine ulaşan ve insanlar ile iletişimi kuvvetli olan, kendini güncelleyerek geliştiren, yardım sever ve her konuda olumlu tarafından bakan insan mükemmel insandır.
Her insanın hataları kusurları vardır mükemmel kimse olamaz mükemmeli aramak zaten hata değil mi olduğu gibi kabullenmek bazı şeyleri öyle davranmak da hoş
bazen çok mükemmel olmak insana zarar veriyor hele işlerde mükemmel olmayı istemek bazen işyerinde kırgınlıkları, kavgaları ve huzursuzlukları beraberinde getiriyor
Mükemmel değilim asla da olmam. her insan in kusuru vardir. Şu egolarinizi atın artık. Hayat daha güzelhale gelecektir… milletin. Egosundan sohbet edemiyoruz.
Elinkini görmeyen kendininkini kazma sapı sanır diye bir laf vardır. Mükemmelim demek için yeteri kadar geri dönüş almış olmak lazım. Eğer zaten bunu almışsan Mükemmelim diye kendi kendine söylenip komik durumlara düşmezsin Bilirsin...
En İyi Cevaplar