birilerin göz yaşları üzerine kurulan mutluluk, yuva sizce nasıl bir mutluluk ve yuva olur?
arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum!!
arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum!!
Olmaz kuzu Sonradan..
Hatta O yuvayı kuran kişi Seni Arar
Bana Ah Mı Ettin Hiç Birşey yolunda gitmiyor bile diyebilir ...
Ya da Evliyeken başına bi bela geldi mi ahı tuttu der içinden emin ol.. ama Nasip kısmet
Nikahın Saati Vardır Şaşmaz ona yapacak bir şey yok
Herkesin Alın yazısı bir yerde bekliyor üzülürsün o yuva kuruyor diye
Sen yuva kurarsın daha hayırlı olur belli olmazz
o yuvayı kuran beni arar mı? sanmıyorum arıyacağını şuan çok*çok mutlu nişanlandı adam gözyaşlarımın üstüne kurdu mutlu yuva evet her şey kısmet alın yazısı ama kimsenn ahını da almamak lazm bence
hayırdır bir gelişme oldu mu inanki benim yaşadıklarıma o kadar çok benziyorki tıpkısının aynısı merak ettim eğer bu mesajı görürsen cevap yaz saygılar...
Olsun be aldırma yaradan vardırSanmaki zalimin ettiği kardır.Mazlumun ahı indirir şahı herşeyin bir vakti vardır. Diye bir söz var gönülden inanırım.Unutma bunu en zor zamanlarında haksızlığa uğradığında tekrarla içinden.Kışın sonu bahardır..
umarım gerçekten öyledr..onların mutlu pozlarını gördükçe daha çok onun cezsaını çekmesini istyrm.çünkü beni aldattığını yakaladım msnden biz farklı şehrlerdydk ama o inkar etti yok öle bir şey sen paranoyaksın ara vermek isttyrum dedi gitti.şimdide o aldatmadığım dediği kızla nişanlandı benm gözyaşlarımın üstüne yuva kutrdu ve mutlu bu zoruma gidiyor onun da çekmesini istiyorum
yapamyrm zaten ama onu arayıp ağzıma gelenleri saymamak için çok tutyrm kendimi.kız alyanslarının fotosuyla nişan fotolarını koymuş onları görünce daha çok canım yandı.bir de beyefndi kızla ikisinn adından oluşan face açmış ve benle arkadaş olmadığı halde beni engellemiş bunu neden yapmış olablr sizce?bir gn inşallah onun ağladığı günleri ben görürürm
kesinliklee hayır
Cevap
7Cevap
hiç kendini avutma istedeğin kadar üzül o kişi mutlu bir yuva kurar. Cezanlandırılacağını başına seni üzdüğü için bir bela geleceğini sanıyorsan kendini kandırıyorsun. Herkes kendi hayatını yaşar sende kendi hayatına geri dön.
Mazlumun duasıyla Allah arasında hiçbir engel yoktur... Çok dikkat etmek lazım perişan eder Allah insanı
ama mutlular gözyaşlarımın üstüne yuva kurdular nişanlandılar gayette mutlular bu nasıl olyr
Herşey anında olsaydı yeryüzünde canlı kalmazdı.. Ayrıca yaşanan sıkıntılar ruhsal bunalımlar vs... bunlardan dolayı
zamanı geldiğinde o da cezasını çekecek mi diosunuz
Buna inanmamak olurmu yani
ne bilym şuan çekmediğiiçin çekmck gbi gelyr
Çeker merak etme ve belkide hergün hergece bazı acıları yaşıyordur
sanmyrum ama umarım o kız beni çok aratır
Bizim sanmamızla, istememiz veya istemememizle olmuyor zaten bu işler. Yani bunlar Allah'ı bağlayan şeyler değil.
haklısın ALLAH istedimi her şey olyr
İlahi adalet asla bırakmaz... Ağlayanın malı, gülene hayır olmaz..
ama nişanlandılar ve gayet fotolarda mutlu görünüyorlar benm gözyaşlarımın üstünee yuva,mutluluk kurdular bu nasıl olyr?
beni ayrıldığım çocuk o kızla aldattı ben msnden yakaladım o kıza yüzük almış ben yakaladım inkar etti sen kafadan hastasın paranoyaksın yok öle bir şey ben borç batağındaym vs.şeyler söyledi ara vermek istyrm dedi o gidiş ve o kızla aldatmadım dediği kızla nişanladı.bu adam nasıl mutlu oluyr anlamıyorum
sencede gözyaşımın üstüne kurulmamış mı yuva?bugün kız face alyanslarının fotosunu koymuş kızın yüzüğünn içinde de onun ismi yazydu çok kötü oldum
görmemezden gelmek koly mı?
acı çekmek hiç ama hiç i,i değil.haklısın mecburum.ama tekrr birini sevip,aşık olup acı çekmekten korkyrum
Bu korkuyla yaşanmaz, elbette seveceksin mutluda olacaksın ağlayacaksında, bu hep varolan şey, bu acılar senin kalbini nasırlaştırıp acıya dayanıklı hale getirecek sadece, artık şimdiki kadar koymayacak sana..Bu yüzden korkma ve hayatını yaşa, güzellikler seni bekliyor, takılıp kalma..
haklsın takılıp kalmamak lazım ama onunda ağladığı günleri görmek istyrm
inşallah
Alma garibanın ahını cıkar aheste aheste ;)
Kısacası ne ekersen onu biçersin yani öyle birşeyin yapılmaması lazım.
biraz sert olacak kusura bakma ama o yuva genelev gibi bişey olur
benim gözyaşlarımın üstüne kurdular şimdi nişanlılar ve çok mutlu görünüyorylar
umarım bulur
kurulur benden daha iyisi varsa çıkıp alsın sevgilimi elimden tabi gerçekten daha iyiyse
mazlumun ahı çıkar aheste aheste
bence o ateşden top olur
kurulmasın dıye hergun ettıgım beddualarım var
eçift.com ücretsiz üye olunabiliyormuş. ilginç
çokta güzel olur valla
Canim bir gelisme oldu mu sonradan
Öyle mutluluk olmaz.
ama mutlulR nişan yaptılar ve gayette mutlluar
Gayet de mutlu olurlar.
bozulur sonradan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar