Aslında hiçte öyle değil. Tanıdığım iyi kötü tüm herkesin arkasından iyi ki diyebiliyorum. Çünkü açıkcası bana mantıklı gelen şey karşındaki ne kadar kötü de olsa sen kendine bir şekilde bir şey katarsın. Şu yaşıma kadar düşüncelerimle fikirlerimle nasıl geldiysen hayatıma girmiş iyü kötü tüm herkesin ufakta olsa bir payı vardır benim üzerimde.
Atasözü vardı sarımsağın sıkısından seyreği iyidir diye Fazla yakınlık samimiyet seviyeyi bozmak ayrılığın başlangıcı bu da hayal kırıklığı olarak geri dönüyor
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Çoğu kişi hayal kırıklığına itebilir insanı ama herkes de aynı olacak değil :) Gerçekten birini tanıyıp hayatınızı olumlu yönde değiştirebilir bunun için hiçbir zaman geç değil :) Güzel insanlarla karşılaşmak dileğiyle iyi geceler cano
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Bir insanı tanımadan önce ona değerler verirsek gerçek yüzüyle tanıyınca hayal kırıklığına uğrarız. On yargısız yani değerli veya değersiz saymadan objektif ve zamana bağlı kılarak tanıyın. Hc hayal kırıklığı yaşamazsınız. Ne kadar çok insan tanırsanız insanların iç yüzünü o kadar kolay tanıma şansınız olur.
Bir insanı asla tam anlamıyla tanıyamıyoruz ki. Bize kendini nasıl tanıtmak istiyosa onu o şekilde görebiliyoruz. Eski sevgilimle arkadaşken şen şakrak, umursamaz bir adamdı, sevgiliyken aşırı romantik birine dönüştü ve ayrıldığımızda daha önce hiç görmediğim iğrenç bir adam oldu. Kısacası insanları tanıyamazsınız
Ama sosyal bir varligiz. Yalnizligimiz da baska turlu aci verir hale geliyor. Dogru olani veya anlasabildigimizi diyelim , iste onu bulana dek o riski almamiz gerekiyor bir noktadan sonra.. ama gundelik hayattaki cevremizde ise kafanin rahat olmasi icin daha yuzeysel ve mesafeli durmayi tercih ediyorum ben de.. fazla yakinlik ve ictenlik yepyeni problemler getiriyor.. hele ki bizlerin yaslarinda..
Tam olarak sayılmaz bence. Adı üzerinde tanımak hayal kırıklığı oluyorsa tanıyana kadar sevmek ne oluyor? Hem sebebi bir erkek diye sevmekten vazgeçilir mi? Hele ki hayalden hiç.. Birini tanımadan sevmek kör birine aşkı göstermek gibi bir şey. İşin sonunda hayal kırıklığı varsa her türlü oluyor zaten hem başında hem ortasında hem de sonunda...
Tanımak hayal kırıklığı değil aslında yanlış tanımak hayal kırıklığı nasıl olduda ben bunlari göremedim piskolojisi bir insan kendini gizleyemez ufak tefek açıklar hep verir ama onalri biz göremeyiz görürüz ama yok ya deriz işte açığa çıktıkları zamanda neden gormemezlikten geldimki kırgınlığı oluyor insanda
İnsanların her zaman gizledikleri bir yüzleri hep taktikalri bir maskeleri vardır bu yüzlerini gördüğünüzde iş işten geçer ve onca zamana onca paylaşıma lanet okur kendinize kızgınlık duyarsınız. O yüzden bu nefret insanlardan uzaklaştırır
İşte bunların hepsi anlayıştan geçiyor herkeslerde bilse bunu ne iyi olurdu yav benim şu an dikkatimi çekti yaş 38 yazıyor dogrumu bu abla demedim hiç ayıp oldu vallaha :)
O ruhu tanımak için verilen çaba harcanan emek kadar keyifli bir şey yok... Ama evet tanıdıktan sonra hayal kırıklığı değil ama alışması zor bir boşluk ortaya çıkıyor
Hayır neden hayal kırıklığı olsun? Bir insanın sana vereceği zarar en başlardan itibaren belli olur. Bunu bilip te devam ediliyorsa hayal kırıklığı oluyor tabi.
Hayal kırıklığı beklentiden gelir. İnsanlardan bir şey beklemezsek hemen tanımadan boş hayaller kurmazsak sonunda üzülmeyiz, hayal kırıklığına uğramayız.
O durum hangi insanı tercih ettiğine bağlı. Eğer tanıdığın kişi hayal kırıklığı yaşattıysa dediğin gibi tanımak hayal kırıklığı olur ama tam tersi olursa diğeri olur
En İyi Cevaplar