Merhabalar, elbette paylaşıldıkça azalır, ama gerçekten paylaştığımıza, anlattığımıza değecek bizimle empati yapabilecek, derinliği yüksek gerçek dostlarla paylaşırsak iyi gelir, ama diğer taraftan abzen insan yanlız kalmak içine atmak istiyor bazen, herhalde yaratılış genlerimiz buna sebeb oluyor :)
paylaşmak yeterli değil dinleyene bağlı dinleyici hehe tamam tamam anlıyorum derse bilki anlamıyordur bu insana yol veririm genelde icime atarım kendimin dostu arkadaşı sırdaşıyım bu zamana kadar bir kişiye açtım onuda kaybettim yaptığım salakliktan dolayı
#Dil söyler kulak dinler, Kalp soyler kainat dinler.. Çünkü sevginin dili herkesin anlayacagi bir dildir. Dertler paylastikca azalir elbet. Ama onu paylasicak insani bulmak, iste mesele burda 😏😏
Bazen iyi bir dosta dert anlatmak rahatlatır. Lakin anlattığımız kişi samimiyetle dinlemiyorsa tam tersi yaraya tuz basıyorsa dertler artar. Genelde anlatmamayi tercih ederim.
Paylaşılacak bişeyse, paylaşınca azalması muhtemel ama paylaşılması zor bişeyse ozaman içine atarsın biter zannedersin ama bakmışın sen bitmişin güzel duyguların bitmiş.
Gercekten dinleyen cate arayan senin gibi hisseden anlatinca ortak olan varsa paylasmak azaltir. Artik insanlar gunu geldiginde sana kullanmak icin ya da dedikodu yapmak icin dinliyor sanki
En İyi Cevaplar