Kime inandırıcı gelir ki bu zaten. He ama bazı insanlar vardır onlar o denli hasta şekilde bağlıdır ki karşı tarafa her söylenene inanırlar hatta ihanete uğrayan şiddet gören insanlar bile var böyle çevremizde malesef. Ben karşımdaki insanın diliyle söylediklerine değil kalbiyle yansıttıklarına bakarım. Keyifli sabahlar.
İlk başta inandırıcı gelse de, yüreği ısıtıp umut vaat etse de sonrasında zaten yapılan davranışlardan neyine ne olduğu ve kurulan tüm cümlelerin aslında bir anlamı olmadığı anlaşılıyor, o nedenle bir iki tecrübe ettikten sonra zaten şüphe ediyor kurulan cümlelere değil davranışa bakıyorsun
gözlerin içine baktığında gördüğün gerçek olandır.. zaten samimi olmayan sözler eyreti ve sıkıcı gelir insana hisseder yani biraz hayat tercubesi olan birisi.. önemli olan gözleriyle konuşabilmek.. tek kelime etmeden..
Tabi hissedilerek yapılması gerekir. Davranışa yansımasa bile ben o samimiyeti görsem yeter... Fakat flört edilirken belli bir süre sonra kesinlikle davranışa yansımalı söylenen sözler ve samimiyet.
Ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemlidir derler ya Ben de inanmam Adam beni sevdiğini söylüyor mesela ama davranışa bakıyorum hep üzüyor kırıyor O zaman ne anladım ben bu sevgiden İnanmam kendisine
En İyi Cevaplar