Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni dönemin ilk konuşması: 85 milyonun tamamını bağrımıza basacağız!!!
21 Yıllık iktidar süresince ben hiç rastlamadım ama sizin düşünceleriniz nelerdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni dönemin ilk konuşması: 85 milyonun tamamını bağrımıza basacağız!!!
21 Yıllık iktidar süresince ben hiç rastlamadım ama sizin düşünceleriniz nelerdir?

%90 inandırıcı buldum diyebilirim. 5 yıl CB aldı, bir daha CB olma şansı olsa da kendisi istemez. Yorgun. Gitmeden iyi şeyler yapacak herhalde. Umarım bundan sonra birleştirici olurlar milleti ruh hastası ettiler birbirinden nefret ettirdiler.
Bundan sonra derken yani daha önceki yönetiminde asla bileştirici olmadı diyorsunuz ya da ben öyle anladım
Olmadı. Kendisine oy vermeyen eleştirenlere neler neler dedi
Tamam şimdi anlaştık teşekkürler
Bu bağrına bastığı halimiz mi? Ekonomi belli milletin alım gücü belli, asgari ücret artmasına rağmen kiralara ve geçinme gücüne oranının düşüklüğü belli. Kimse bunları görmüyor olamaz. Kendi ulkemizde bizden çok yabancı uyruklu insanlar yaşıyor. Yakında vatandaşlik da verilecekmiş şimdi bunlara vatandaşlık verilince bizim gibi mi olacaklar hiç bu ülkede yasamamiş, anne babaları dedeleri bu topraklar için mücadele etmemiş, savaslar gormemiş hiç kültürümüzü bilmeyen insanlar bizler gibi eşit haklara sahip olacaklar belki daha fazlasına..
ancak bu kadar anlatılırdı teşekkür ederim
@Kara_biberim404 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
@BubiiBubii 🙋🏻♀️
Rica ederim.🙂
Aman aman beni basmasın bağrına
Bağrına tükürdüklerim
Iyy kuscam şimdi
Kus
Olur
Ağzına sıçayım k hpe
@LavantaKokusu10 biraz daha kibar olabilirsiniz ama neyse yazık işte ergenlik zor
Git kendi ağzına mıç k. hpe de sensin @LavantaKokusu10 mal seni
sakinnn engelledim zaten ben onu burada
İyi yapmışsın ben de şimdi engelliyorum abi
Teşekkürler🤗🤗
Cevap
4Cevap
inandırıcı değil
Ona oy vermeyene terörist dedi. Bağrına basar mi sizce
birlestirici bir lider. misal chp gibi ezani yasaklayip camileri ahir yapip alimleri asmiyor.
:D :D :D :D :D yaşşa sen emi?
Asma yaprağı alamayacksın ama zira ayağındaki donu pantolonu aldılar haberin yok
Reis'e bunun için haddimi aşarak kızıyorum biraz. Adam fazla merhametli, halbuki ona oy vermeyen vatan hainlerinin hepsini ipte sallandırmalı. Kurban olsunlar bizlere
İnşallah öyle olur 🤲
inandınız yani tebrik ederim :D
İnanmadım neyse
ölsede kurtulsak ya
Sen onun bokuna kurban ol nudeci orrrospu! Sen ve senin gibilerin ağzına iyice sıçtık reisle. Ehehehe😌
Gö*ten atıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?