Kim demiş, ne zaman demiş inanın bende bilmiyorum. Ama çok fazla duydum. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. Katılıyor musunuz, yoksa gülmekten mi katılıyorsunuz?Yunus Emre :)
''Çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz'' derler. Bu söylem hakkında düşünceleriniz nedir?
mesela bizim burada bir komşumuz var ve babaları vefat ettikten sonra inanılmaz derecede babaların toprakları vardı sattılar binalar yapıldı bir anda varlıkları arttı Buse babalarının bir tane babadan anneden üvey kardeşi varmış başka şehirde mesela şu anda onun haklarını yiyorlar yani aramıyorlar bu yüzde seksen doğru
Külliyen yalan Allah seni inandirsin yazlık kışlık evimi, Adnan ziyagilin yanındaki beyaz köşkü, etilerdeki villami, altimdaki Porsche mi tek kuruş haramsiz aldım ben. Kolumdaki marka saatten ve gittiğim sayısız plajlardan bahsetmiyorum bile.
Ben @Asil_kadinnn ile takılırım sizde hayde gidin nere giderseniz. @mad_soldier kurunun yanında yaş da yanıyor bu çocuğu hep sen yoldan cikardin o yüzden sende kapıya 😂
Ulan @novel hem güzelim fıstık gibi kızı kaptın hem o kadar zenginliğe iç guveysi gittin hala birkaç hatun istiyorsun bak şimdi elindekinden de oldun. Senin bu hikayeni film yapıp beşinci boyut da yayınlamak lazım djdlskdhs
@mad_soldier sen de arada kaynadın kurunun yanında yaşta yandı dksjsj
@Kamelyalı_Kadinnn aşkım paran pul istemem sen bir çay koy bir de tatlı sesinden bir şarkı söyle yeter💋💋💋
@Asil_kadinnn bende seni uyanmadan opucuklerime de sahip çıkmışlar birini bile vermem avucunu yalasinlar. Gel bebeğim biz senle mutlu mesut yaşar gideriz ❤️
Şu zamanda olabilir. Haram yemiyoruz desek te illaki kıyısından bulaşabiliyor. Biz istemesek te. Lafa gelince abartmakta, yalan karıştırmak ta üstümüze yok.
O söz yunus emrenin olamaz. Gönül adamı insanı töhmet altında bırakacak söz etmez. Biri uydurmuş, yanına yunus, necip fazıl, İlber ortaylı gibi birinin resmi koymasa ilgi görmeyecek.
Biseyi gorebilmek icin ya o gordugun seyi tecrube etmek gerekiyor, ya da duru saf bilinc sahibi olmak gerekiyor. Dogru ya da yanlis demekte aslinda bir nevi sakat. Ama tecrubem uzerine konusayim ben evet bence kesinlikle dogru.