Yorumlarinizi bekliyorum
Bir baba kızına beddua eder mi ? Benim ki etti.. Evlenecegim kişiyi istemiyor
Bir baba kızına beddua eder mi ? Benim ki etti.. Evlenecegim kişiyi istemiyor
Babalar ve annelerde insandır.Kızgınlığına denk gelmişindir.Bazen büyükler bizim görmediğimiz bir şeyleri görürler.Babanın sevdiğin insanı istememesinde bir neden var mıonu araştır sen.O sevdiğinde sana yakışmıçak neler gözlemliyor.Otur babanla konuş ve kırıldığını anlat ve sevdiğin kişiyle tanıştır .Bir birilerini tanısınlar.Ben olsam böyle yapardim.
sebep ne olursa olsun her durumda onların rızası şart ve beddua edecekleri duruma getirmemek gerekir kendimizi ki boşa böyle bir şey yapmazlar kimbilir ne kadar doldu adamcağız :/
Babalar ve anneler evlatlarının mürvetini görmek, doğru kişi ile hayatını birleştirmesini isterler.. Demek ki ailen o kişinin senin için uygun olmadığı görüşünde.. Bence aileni dinlemelisin bu konuda..
Babanla bir konuşmalısın bence uygun bir dille.. Bu konuda anneninde yardımına ihtiyacın olacak ona da danışmalısın mutlaka.. Sonrasında eğer ki babanda kabul ederse; erkek arkadaşınla tanıştırırsın kendisini.. Pek sanmıyorum böyle birşeyi kabul edeceğini ama.. Babalar bu konuda çok katı davranırlar.. Kız çocukları onlar için vazgeçilmezdir çünkü..
İşin baya bir zor Allah kolaylık versin hakkında hayırlısı olsun diyeyim..
Taht için öldürülüyorsa, beddua da edebilir, hal ve hareketlere dikkat etmek lazım. Babayı sinirlendirmemek lazım, maazallah bedduası güçlü olur derler
Cevap
11Cevap
Eder sinirli biri ise ama sevgilinde ona kendini beğendirmeli. Ne bileyim işi ile mesela oturaklı kimliği ile uğraşacak. Kız evi naz evi derler. Kimse sevmediği biri için sinirlenip beddua etmez. Adam gibi adamsa gönlünü alır babanın...
O kızla alakalı bir durum yok. Kız da beni seviyordu artı ama bizim ilişki daha yeniydi Benim dediğim eğer devam etseydi mutlaka babasının gönlünü alırdım. Babadan rızasız evlilik hep bişey eksik olur. Bunu babanda hisseder sende. Sonuçta kötü. Tabi sana başta güzel gelir ilerde anlar...
baba bedduası tutarmış ya neden istemezler anlamıyorum haklılar tamam iyi düşünüyorlar üzülmeyelim falan ama bazen şüphede etmiyor değilim sırf haklı olduklarını göstermek için beddua mı ediyorlar umarım anne olunca anlarım
bizim hic bir gunahimiz yokken aileler tartistigi icin ettiler be kardes babani gonlunu almadan sakin yapma sonu iyi olmaz bende cevremde cok ornek var rabbim nasip etmemis demekki soyle dusun biri seni vuruyo sen o oldurdu saniyorsun hayir o sadece vesile cani yaradan verdi ancak o alir onlar sadece vesiledir sen rabbime dua et o en hayirlisini vercektir sana emin ol bende sevdim ama en buyuk ask o degilimis ben dua ettigimde icime huzur doluyo
kimse burada dini bir bilgiye sahip değil hele ki böyle bir ciddi durumda..
tutar mı tutmaz mı onu Allah bilir. bir bedduanın ne kadar içten söylendiğine göre değişir ,imamla konuşabilirsin ne yapman gerektiği konusunda
umarım en hayırlısı olur senin için , ailenin gönlünü almadan evlenmemeye çalış sonuçta o da senin ailen, mutluluklar :)
büyük konuşma ne olacağını allah bilir sen yinede bol bol dua et umarım yanılmazsın seçtiğin adam konusunda
edebilir , etmeye hakkı da vardır ama evladına beddua edeceğine Allah ıslah etsin demeli bence.
benim dedem de zamanında teyzeme istemediği biriyle evlendiği için beddua etmiş. eniştem hakkaten psikopatın tekiydi ama dedem de beddua edeceğine dua etseydi keşke. teyzem neler çekti o adamdan. ama boşanıyolar sonunda. annen ve baban senin asla kötülüğünü istemez bundan emin olabilirsin.
Aşağıda tanımadığı için öyle yapıyor demişsin madem evleneceksin bir zahmet babanla tanıştır haftada birkaç kere eve getir konuşsunlar adam yumuşasın biraz.
Ne sebepten dolayı ıstemıyor bılmıyorum ama kotu bır durumm pekı onun onerdıgı kımseler var mı ?
istemiyor ise vardır sıkıntılı bir durum hak vermek gerek ve beddua ettirecek dereceye geldiyseniz bir babaya korkman gerek , tekrar oturup düşün, baban a düşman olma çok çekersin
öyle deme , gönlünü al yumuşar çok kızmış belli :((
serserinin biriyle evleniyorsan eder tabi evden bile atarım senin baban duga ile kalmış
Ailenin rızası olmadan evlenırsen ömrün boyunca mutlu olamazsın
İkna etmeye çalısmalısın o halde
Rızası olmadan mutlu olamazsın bunu bil.
Pişman olacagın kararlar vermede dönüşü zor olur sonra.
Sakın bu hataya dusme derim genel olarak sonu iyi bitmez benden söylemesi.
Orası öyle tabi hakkında hayırlısı olsun.,
ben baba olsam kızım mesela yunan ile evlense beddua etmekle kalmaz dava açar evlatlıktan red ederim
etse de sinirden yapmıştr geçer
haksiz yere edildiyse tutmaz
tutar
Benim babam etmez.
Beddua tutmazz
Etmez,etmemeli :(/
hmmmm sıkıntılı
adamı tanımadıgım ıcın demekkı erkek erkadasın saglam pabuc olmayabılır babana gore
Eder evet .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar