Kızına küfreden babayı ezik bulur musunuz?

Kadına küfreden erkek ezik gelir. Babam da öyle geliyor ve ezik birinin çocuğu olmak utanç verici. Bi de halam var babama bunu bek-aret muayenesine götür diyen yüzüme tüküren bana nalet suratlı pislik, köpek ahlaksız diyen. Evvelsi akşam bize geldi odamdan çıkmadım elbette,1 gün durdu hiç odadan çıkmadım yüzüne bakmadım o yokken diğer rahmetli halamın kızına hoş geldin dedim. Dün akşam ben tuvaletteyken gidiyorlarmış babam 12 yaşındaki kız kardeşimi itmiş bağırışını duydum öbür kız yamyam gibi geziyo sen çık yanlarına ahlaksızlar diye bağırıyordu babam sonra da öbür rezil zaten felan dedi. Tuvaketten çıktım babaanneme sarıldım güle güle dedim o sırada kapıda rahmetli olan halamın kızı biz de sen Eskişehir’e geldiğinde tuvaletten çıkmayız dedi ben de halamın dediklerini söyleyecektim seninle bi alakası yok diyecektim ağzımı açtığım anda babam psliği sus şerefsiz dedi suratını köpek suratı gibi yaparak. Akşam da onlar gittikten sonra annem kahve yapmış bana da iç dedi kahvenin yanına tatlı bi şeyler koyarken babam burayı otel gibi kullanıyo terbiyesiz şerefsiz dedi. Sizin babanız da böyle olsa içinizden ona mal demez miydiniz

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kızına küfreden babayı ezik bulur musunuz?