Benim arkadaşım hep bu dersten muzdarip gelip anlatıyor babası hep onun bacaklarına ya da göğüslerine bakıyormuş sizce neden? Ben belki tesadüftür falan dedim ama bu durum onun sinirlerini bozuyor. DALGA GEÇİCEK CEVAPLAMASIN LÜTFEN. Trol soru falanda değil kız ciddi.
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Babsindan uzak dursun babasi oldugu zamanlarda uzun seyler giysin bir muddet babasina baba sen evdeyken kisa giyinxe cok rahatsiz oluyorum bu durumu hic begenmiyorum. igrenc tiksinc birsey bu. Baba artik buyuk bir kiz oldum ayni odada dahi bulunmayalim. Senin hakkinda yanlis bisey dusundugumden degil. Sadece bu durumdan rahatsiz oluyotum. Felan Desin. Tabi bunlari soylerken herhangi bir duaunceye taviz vermesin yanlis bir dusunceye. eger gerekirse babasina ben varken dagha dikkatli davran desin. Eger durum kotu oluyorsa bir muddet sende felan kalsin. Kendine dikkat etsin birde. Kimin ne oldugu belli olmayabn bir devirdeyiz.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa kız nereye gitse peşindeymiş rahatsız olduğunu söylemiş ama dinlemiyormul
- +1 yıl
Kizi al evine at. Onemli bir konu bu. Sevgilisi veya sevgilin koseye sikistirsin onu. Olmaz abi oyle sey. Gozunu korkutun. Veya rakadasin. Boyle bir durumda eline sopayi alip babasina dogrultsun bir daha arkamda gorursem seni sevgilime dovdurtturuum felan. Polise sikayet edin ya da boyle olmaz uzak dursun ondan
Soran+1 yılkızı yanaktan öpmeye çalışıyormuş hep bende tedirgin oldum adamdan
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaşlar saptırmayın kendinizi hiçkimse öz evladına cinsel amaçlı bakamaz o işte elbet birşey vardır ben bizzat şahit oldum kendi öz kızına tecavüz edenlere ama ne kadar öz? Kız öz babam diyor işin içinde 1. Derece kan bağı varsa bu imkansız geçmişte yaşamış ensest kavimler haricinde kişi önce ailesini sonra kendisini kontrol etmeli madem babasıyla arasında böyle bir durum var önce annesine sormalı hangisi üvey? Kız mı? Koca mı? Her ikisinin öz olması durumunda böyle bir durum mümkün değil. Ayrıca herşeyden ayrı olarak babası o gözle de bakmıyor olabilir ve Eğer ki öz kızıysa konu kesinlikle saptırılmamalı.
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öz babası ama bu bakışlar nasıl açıklanabilir ki? Bende ilk başta yanılıyorsundur tesadüf falan dedim ama kızı öpmeye çalışıyomuş göğüslerine bakıyormuş bir kaç kere kalçasına bakarken yakalamış
- +1 yıl
Anasına sorsun babasımıymış. Bu sorudan sonra annesi gerekeni anlar.
Soran+1 yılNasıl babasımıymış? Ne münasebet
- +1 yıl
Adam kızı ayaküstü götürücek sen daha ne münasebet diyosun. Dediğin gibi bir durum varsa tek bir açıklaması var ya kız uvey ya da anası farklı hurmalar yemiş.
+1 yılAçık giyinmişse her baba bakar bu ne kızım aa diye ama değişik bir bakışla bakıyorsa sakat bir durum söz konusu.
Bence evi terk etmeli.
Ailelerimizin kıymetini bilelim neler neler duyuyoruz böyle. Ki trol diyorsunuz da hadi bu kız fake atıyor hiç mi gazete okumuyorsunuz? Öz be öz kardeşine, kızına neler neler yapanlar var.
Üzüldüm arkadaşına. Kendi ailesine güvenemeyen biri kime güvenebilir? Nasıl rahat uyuyabilir? Keşke üvey olsaymış o zaman normal gelirdi ama böylesi çok iğrenç.01 Yorumla
Soran+1 yıldeğişik bakıyormuş yani kızsa uyarsa neyse şunu giyme kızım dese anlarım diyor ama hiç bir şey demeden bakıyormuş hep
bence kız da babada bir psikologa görüsün annesine anlatsn kız durumu babasına sorsun bakışlar neden die
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
50Cevap
Ne kadar ayıp ve yanlış şeyler ya. Baba kızına bakıyormuş. Herhalde bakacak yani. Sokağa çıkarken kılığına kıyafetine bakması kadar doğal birşey olamaz. Kesinlikle kötü niyet ve samimiyetsizliğin sonucu bu. Bana göre kızım benim bir parçam bir uzvum zaten.1500 sene evvelki Arap toplumunun adetlerine bakarak peygamberimize dil uzatanlar bu kızlar hakkında ne düşünürler acaba?
20 Yorumla
+1 yılOluyor böyle vakalar. Ama yapacak bir şey yok. Adamı psikologa gitmeye ikna edebilirseniz götürün, ama bunu teklif edebileceğinizi bile sanmıyorum. Çünkü inkar edecektir. En iyisi babasının yanında çok durmasın ve onun yanında giyimine özen göstersin.
10 YorumlaArkadaşlar ben şu saçma savunmaya tilt oluyorum "malum yaz hava sıcak" araplar ekvatordakiler o sıcakta çıplak mı dolaşıyor? Bakıyorsa engel olacak. Nasıl olacağı da belli. Saçmalamaya gerek yok. Türk toplumunda saygı ve örf gereği kişi bazı davranışlarına çok daha fazla dikkat etmelidir.
01 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Annesinin babasına yetememesi durumun da bazı babaların bakması normal değildir bana göre çünkü bu insanların psikolojik sorunları vardır. Bir insan ailesinden birine karşı art niyet düşünemez. İnsan bile denilemez.
14 Yorumla
Soran+1 yılKızın sürekli yanağından öpüyormuş
Soran+1 yılTedavi gerektiriyor mu?
+1 yılHerkes çarpıtmış konuyu bence. Baba olsam kızım kısa giyiniyor diye rahatsız olur bakarım eleştirici gözle, kızım o etek ne diye söylenirim falan. Git uygun bir şey giy derim. Olamaz mı yani, niye herkes kötü düşünmüş ensest demiş anlamadım?
02 Yorumla
Soran+1 yılE kıza söylemiyor ki adamda biraz gözlerine sahip çıksın her gün her saat bakılmaz ki
- +1 yıl
Çok garip. Bence ya öz babası değildir ya da kızını üzmeyecek, söylenmeyecek kadar çok seviyor.
+1 yılbenim bir kız arkadaşım var onun babası kızının dekolte giymesiyle gururlanıyordu benim kızım çok güzel diye övünüyordu ve kızına uzu n uzun hayran hayran bakardı bişi yaptığınıda görmedik.
02 Yorumla
Soran+1 yılbak rahatsız oluyorsa söyler dedik giyme kızım der falan dedik ama uyarmıyor güzel bulsa kızım çok güzel der dedin ama onuda demiyor ki babası
- +1 yıl
bilmiyorum ensest ilişkilerde mevcut ama ona imkan vermiyorum, KALADIRAMIYORUM BU ENSEST DÜŞÜNCESİ ÇOK AĞIR VE ÜZÜCÜ GELİYOR BANA. :(
+1 yılErkek nefsi işte çıplaklık görmesn hemen uyanıyo, pislikler ana bacı evlat dnlemyolar ensest ilişki dye bir pislik çıkardılar millet 1. derece yakın akrabasına yavşıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılyazık :(
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. demekki kız açık giyiniyor, babasıda bu duruma uyuz ama söyleyemiyor, bezdirmeye çalışıyor kızı. sor bakim kızı ellemişmi hiç? ya da ereksiyon olmuşmu
06 Yorumla
Soran+1 yılellememiş öpmeye çalışıyomuş yanaktan
Soran+1 yılkız daha hiç öpüşmedi babasını mı öpücek tövbe tövbe
Soran+1 yılneden oyun yapıyım ki? ciddi anlamda bir soru soruyorum sence bu dalga geçilceik bir konu mu?
+1 yılbunu kişilik problemi olarak algılasın. enseste giderse olay aile içi seks gibi sakıncalıdır. babada bunu yaparsa bu dünyada neye güvenicez merak ediyorum
20 Yorumlababasının yanında kapalı giyinsin belkide adam acık giyindiği için bakıyordur söyleyemiyordur kapalı giyin diye utandırmamak için bakarak ima ediyordur. Öyle olanlarda var.
12 Yorumla
Soran+1 yılya babası kızına söyleyemiyosa karısına söylesin oda kızına söyler neden göğüsüne kalçasına bakıyor ki bir iki kere baksa neyse her gün bakıyormuş
+1 yılKizcak brnce
Abi kardes abla baba
Bunlara dikat etmeliyiz
He birsey olacagindan degil Allah muhafaza
Ama seytan var ben babamin abilerimin yaninda asla sirtla askili durmam01 Yorumla- +1 yıl
Heyy...
+1 yılhacı kıskanıyo olabilir. bak önyargılı olmamak lazım. kızını beğeniyor olabilir de. hani sapıklardan sa durum vahim. annesi yok mu anlatsın annesine. kızların en yakın dostu annesi değilmidir
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlatsın annesine ne desin ki?
- +1 yıl
açık açık söylemeli bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde öz babam bakıyor bana çok rahatsızım bu durumdan. kalçalarıma baktıgını fark ettim defalarca ablama da o şekilde bakıyor hatta sadece bana değil. :(
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen arkadaşım onuda söyledi yazmaya bile utandım hatta ondan gizli sordum
- +1 yıl
ya arkadaşlar milletin kafasını bulandırmayın madem böyle bişey var polise gitsin veya evden ayrılsın sonuçta namusu söz konusu ben inanmıyorum bu söylediklerinize kaldı ki evde baba kız mı yaşıyonuz bir tek başka kimse yok mu milleti kandırmayın sonra herkes gerçek sanıp birbirine yavşıyo
Cevap sahibi+1 yılerkek kardeşim fark etti annem de fark etmiştir belki ama belli etmiyor oda inanmak istemiyordur belki bilemiyorum ablamda durumun farkında erkek kardeşimde zaten babamla çok uzagız biz ablam ondan nefret ediyor aynı odada bulunmamaya çalışıyoruz sürekli gizlenmeye çalışıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılo kadar da salak değiliz böyle birşey olmasa niye durup dururken böyle şeyler yazalım bu durum hiçte hoşumuza gitmiyor inanmak dahi istemiyorum ben yanılmak istiyorum niye
belkide bakmıyordur ama sadece kız kıllanmıştır? ya da farkında değildir ama kız biraz fazla açmıştır? ya da tamamen sıkıntılı bir durumdur baba niyeti bozmuştur olmamış şeyler değil bunlar
04 Yorumla
Soran+1 yılkız ne yapsın peki?
- +1 yıl
üstüne başına giydiği kıyafetlere dikkat etsin biraz.. bunu eğer takıntı haline getirirse adam bakmasada bakıyor görünür.. belkide kız çok açık giyiniyor adamda bakıp içinden geçiriyor ulen böylemi yetiştirdik biz bunu şu kılık kıyafetine bak ama benim söylemem uygun olmaz annesine söyleyimde konuşsun diye kız yanlış anlıyor
Soran+1 yılanneside açık kızın yani açık giyinmiyor ama kapalı değil kız şort giyiyor genelde sporcu atleti falan o kadarda açık değil bence normal
+1 yılyok artık belkide kızının bukadar açık giyinmesine şaşırıyordur sapıtmadıysa zaten sapıtmışsa o kız hemen evi terketsin yani
00 Yorumla
+1 yılbaba kızına bakabilir sonuçta mahrem değil. ancak Birde edep ve adap vardır babasının yanında Dekolte transparan şeyler giymesin.
00 Yorumla
+1 yılBabası onun bu giyiminden rahatsız oluyordur sonuçta o da bir erkek bakmasa bile gözü kayabilir. Kızını kırmaktan korktuğu içinde birşey söylemiyordur bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılya bildiğim kadarıyla kız agrasif arkadaşım ama çok sinirli en küçük bir şeyde bağırıyor falan ama babası rahatsızsa söyler kendi söyleyemezse karısına söyler oda kızına söyler ama öyle bir uyarı yok ki
- +1 yıl
Başka türlü bişey olacağını zannetmiyorum. Babanın geçmişte yaşadıklarıda önemli çocuklukta falan. Psikolojisi bozuk olabilir.
- Diğer konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılHer türlü insan var tabi bu tip insanlar çok nadir, düşük ihtimal. Art niyetsiz kontrol ediyor olabilir.
00 Yorumla Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arkadaşın yanlış anlamıştır diye düşünüyorum ama dünyanın binbir türlü hali var ne olacağı beli olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBabası sapık olabilir. Onu arzuluyo da olabilir. İşi zor bu kızın.
04 Yorumla
Soran+1 yılne yapması gerekiyor?
- +1 yıl
Babası üvey mi öz mü?
Soran+1 yılöz babası
- +1 yıl
Kaçsın diyecem ama nereye kaçacak. Ama babasının amacını da tam bilmioz. Onun vücuduna bakması onu arzulaması anlamına gelmeye de bilir. Belki ona dokunmaz sadece bakmakla yetinir. Çünkü bu işin ailesi var kızın kardeşleri, annesi, dini inancı, çevrenin tepkisi, hapse girme korkusu vs.
Öyle bir dünya yok kardeşim arkadaşın öyle sanıyor o yaşlarda normaldir psikolojik o
01 Yorumla
Soran+1 yılne demek normal? bir insanın gözünün nereye baktığı belli değil mi biriyle konuşurken ya yüzüne bakarsın ya gözüne göğüsüne bakarmı bir insan
Diğer konusunda 331 cevap paylaştı. Sapkınlık başka bişey değil. Umarım kız arkadaşın yanılıyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım yanılıyodur ama 1 değil iki değil her gün her gün olmaz ki kızla bundan başka bir şey konuşamıyoruz moralini bozuyormuş hep yanaktan öpmek istiyormuş kızı
+1 yılBenimde kızım var. Bir baba asla kızına şehvetle bakmaz. Saçma bir durum bence kız arkadaşında bir bozukluk var...
01 Yorumla
Soran+1 yılBence babasında bir kız babasının bakışlarından rahatsız oluyorsa vardır bir şeyler bir tek onun babası yok ya
bir baba gerçek kızına asla kötü niyetle bakmaz eğer çok acık giyiniyor diye bakıyorsa kızar uyarır en azından annesine söyler ama kötü niyetle bakıyorsa bu işde başka bir şey var demektir bir babanın kızına asla nefsi uyanmaz DNA testi yaptır bence
00 Yorumla
+1 yıladamda sorun yok senin arkadaşın ruh hastası gitsin tedavi olsun
kendini bir bok sanıyo :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnsest olabilir bence yazık cidden kız daha kimseye güvenemez babasıda böyle yapıyorsa inş öyle bir durum yoktur.
03 Yorumla
Soran+1 yılinşallah yoktur :(
Cevap sahibi+1 yılvalla sana sölücek duruma geldiğine göre birşeyler var gibi :/ bence annesine anlatması gerek kötü şeyler olmadan. keşke babalıkta içgüdüsel birşey olsaydı annelik gibi :(
Soran+1 yılkeşkee
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni babam şerefsiz babam beni taciz etti gittim herşeyi anneme sonrada gidip polise anlattım annem boşandı ve şimdi de mahkemeye gidip duruyoruz
121 Yorumla
Soran+1 yılnasıl taciz?
Cevap sahibi+1 yılelleme geceleri yanıma gelip okşamaları falan sonra anneme söyledim herşeyi gidip polise anlattım şimdi evli değiller zaten öyle bir şerefsizin evde olmasını istemiyorum konuşmuyoruz hiç birimiz
Soran+1 yılGeçmiş olsun öz müydü baban?
Cevap sahibi+1 yılöz dü tabi malesef
- +1 yıl
Nasil söyledin utanmadinmi annene söylerken falan
Soran+1 yılaynen nasıl söyledin?
Cevap sahibi+1 yılniye utanayım böyle bir insanla evli kalmamalıydı daha fazla ve sabrımda taştıydı artık
- +1 yıl
Kanka sen bana özelden mesaj atsana bir takip et bende ederim burdan konusmayalim takip edince ettim yaz yoruma
Cevap sahibi+1 yılbabam evde yokken anneme anlattım herşeyi gelip odama beni ellediğini okşadığını söyledim tabi annem şaşırdı kameraya çektim çünkü hergece odama geliyodu gösterdim kamerayı babam gelmeden annem bavulunu toplayıp koydu kapının önüne ve öteki günde polise gittim ilk celsede hakim boşandı ve ayrı bir dava açtık videoyu falan gösterdik hakime böyle bişey geçti başımdan 5 ay yattı ama çıktı malesef
Soran+1 yılnasıl kameraya çektin karanlıkta falan? okşarken naptın ya? çok utandırıcı bir durum
- +1 yıl
Gerçekten üzüldüm yaşamış olduğun şey için. ..
- +1 yıl
İyi yapmışsın iş tecavüze gitmeden anlatman iyi olmuş bizim komşumuz iki kızınada tecavüz etmiş artìk herşeye inanirim
Cevap sahibi+1 yılgece görüşlüydü kamera görünüyodu çünkü
- +1 yıl
En iyisini yaptintatlim
Cevap sahibi+1 yılevet
- +1 yıl
Sen beni takip et özelden yazmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılneden şimdi utanırım öyle ben
- +1 yıl
Bende sana yazicam bir şeyler lütfen benim gibisin bende utaniyorum burdan gizlenmiyo lütfen
Cevap sahibi+1 yıltamam bekle o zaman
Cevap sahibi+1 yıltamam ettim
ne olursa olsun bir insan kızına öyle bakmaz bence uydurma bunların hepsi
02 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten uydurmuyoruz
+1 yılyanlış anlıyordur bence tesadüf falandır öz babası ise asla bakmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılKızın öz babası
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzgünüm ama bizim komşumuz öz iki kızınada tecavüz etmişti
16 Yorumla
Soran+1 yıloha
Cevap sahibi+1 yılBende inanamadim ama gerçekten öz arkadasin bence mesafe koysun ben artik babama bile güvenmiyorum
Soran+1 yılmesafeli zaten ama babası mesafeli olmasına bağırıyo kız zaten agrasif her şeye sinirlenir babasınada bağırıyor
Cevap sahibi+1 yılKapali giyinsin biraz
+1 yılBence annesineanlatsin.. Böyle durumlar yayginlasmaya başladı
13 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlatıcak? ben olsam anlatamazdım
- +1 yıl
Bak mesela birisinden duymuş gibi anlatsin bir hafta boyunca anasi akilli kadinsa isgillenir.. daha sonra anasi karsisina alacak kizi birsey mi oldu diycek sonra peyderpey anlatsin.. anacim ben kendimi zorladim art niyet tasimamak icin ama durum bu.. cok kez fark ettim sadece bana değil milletin karisina kizinada bakiyor.. eger bu durum işe yaramaz ise o zaman bir kamera alsin saklasin ve ceksin babasi ile muhabbetleri annesi inanmazsa o görüntüleri izletsin.
+1 yıldinsiz ibadetssiz insalardan ne bklıosun =) beterın beteride olur aman siz özgür olunn.) bellikii adam sapık kapansın.)
10 YorumlaBabasında sorun yok onda sorun var. Psikolojik değişiklil yaşıyor.1 ay ile 1 yıl arasında değişir bu süreç.
00 Yorumla- Diğer konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılbaba öz kızına o gızle bakamaz ya oz degıldır ya da bu soru trol...
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten trol değil kızın öz babası
- +1 yıl
sen gözünle gordun mu bence hyr... ozamn ınanmamalısın...
Eğer öz babası olduğu halde böyle yapıyorsan bir anormallik var.
010 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir anormallik?
Soran+1 yılens diyolar bazıları ama bilemem
Soran+1 yılhayır kız öz babasına bu durumdan dolayı mesafeli davranıyor ama adam anlamıyor hep bir yakınlık çerçevesi içerisinde
Soran+1 yılsadece öpmeye çalışıyormuş yanaktan falan
Soran+1 yılilgi olduğu belli ama taciz olmaz inşallah kızada üzülüyorum baba desen zaten yazık ya bide öz olucak artık kime güveniceğin belli değil
Ben inanmadım bir kızın kendi özbabası böyle sapıklık yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kız daha kapalı giyinsin erkek sonuçta isteyerek bakmasa bile gözü kayar...
15 Yorumla
Soran+1 yılYani kız açık giyinir ama sonuçta evde malum yaz ayındayız zaten normal olarak insan sıcaklıyor bende öyleyim ama babamda kalkıp bakmaz yani yanağımdan öpmeyede çalışmaz
Cevap sahibi+1 yılKızlar gerçekten erkekleri anlamiyorsunuz % 60-70 istem dışı o hareketlerin.. ve asla da anlamayacaksınız... baba olarak asla yapmaması gereken birşey ama kız biraz daha kapalı giyinsin babası devam ederse o zaman baska yollar arasın. . kendimi onun yerine koydum gerçekten çok kötü bir durum :((
Soran+1 yılyazık ya kıza
- +1 yıl
Nasıl sapıklarla yaşıyoruz bu dünyada. Allah senin belanı versin.
Erkekmişmiş gözü kayarmışmış.
Sapık ens.
Allah senin bin türlü belanı versin. Ş. Erwf yoksunu haysiyetsiz leş.
Cevap sahibi+1 yıl@Pembemerhamet sen dediğimi yanlış anladın ben babası ona şehvetle bakar demedim gözü kaymıştır dedim yani daha kapalı giyinip babasıyla böyle şeyler yaşamasın diye. Sonuçta kızın babası.. Adamın ona sapıkça baktığından Emin bile değil.
+1 yılkız da bacaklarını göğüslerini göstermesin o zman.. babas ens olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok endiseleniyorsa annesine anlatsin babam gtume gogsume skeckmis gibi bakbakiyo desin annesi gegerekeni yapar anlatmasda zikildigiyle kalir mazallh.
00 Yorumla
+1 yılBabasinin ya da kendinin piskolojik sorunlarinin olmasi.
00 YorumlaDiğer konusunda 392 cevap paylaştı. üvey mi öz babası mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır öz
- Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılarkadaşına öyle geliyor olmasın?
012 Yorumla
Soran+1 yıl1-2 sefer öyle gelse neyse her gün nerdeyse öyle diyor
- +1 yıl
ben inanmadım neden dersen sapkın bir baba olsa çoktan eyleme geçerdi. kendine yediremese bir iki defa baktıktan sonra uzak durmayı denerdi
Soran+1 yılne biliyim kızı öpmeye çalışıyomuş hep yanaktan falan her gün seni öpücem diyomuş
- +1 yıl
ya yürüsün ordan.. annesine söyleseymiş sana söyleyeceğine. adamı durduran neymiş? neden bir gün öpücem diyip öpmüyormuş?
Soran+1 yılöpüyormuş ki zaten
- +1 yıl
kız neden bişi yapmıyormuş?
Soran+1 yılyapıyor diye biliyorum bağırıyor ama adam yapmaya devam ediyormuş
- +1 yıl
annesi nerde?
Soran+1 yılnormal aileler annesi babası o birde ablası var işte
- +1 yıl
neden kimse bişiden şüphelenmiyo neden kız kimseye söylemiyor
Soran+1 yılannesi kızla uğraşma diyormuş ama adam dinlemiyor annesinin o anlamda anladığını sanmıyorum sadece kızla fazla uğraşıyo babası karısını bırakıyo kızına laf anlatıyo
- +1 yıl
bilmiyorum şikayet etsin
belkide arkadaşına öyle gelmiştir
00 Yorumlabir kez daha babamin ♥ degerini anlamis oldum...
10 YorumlaO zamanlar bakıyosa şimdiye neler yapmıştır
00 YorumlaDiğer konusunda 521 cevap paylaştı. Arkadaşın motor galiba :Dd
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
+1 yılKız yanlış anlamıştır bence
00 Yorumlaçok nadir de olsa bu gibi sapıklar mevcut
10 Yorumla
+1 yılNEDENİNİ BİLEMEYİZ NERDEN BİLİYİMM:)))
00 YorumlaHoşuna gidiyordr belkide başka bişiler düşünüyordr
03 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
- +1 yıl
Ş. Refsiz ya. Allah belanızı versin sizin..
Birde güzel bişeymiş gibi höşönö gödöyödörrrr
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaşın kaç yaşında babası üvey mi
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşında hayır öz
Cevap sahibi+1 yılAçık söylemek gerekirse babası ensest hikayeler okuyor olabilir kıza söyle bakalım bilgisayar geçmişine baksın ensest hikaye felan bulursa durum kötü.
babası ensest tir ndan bakıyordur
00 Yorumla
+1 yılensest olabilir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılAkraba ilişkisi mi yani? Tam bilmiyorum anlamını
- +1 yıl
evet canım öyl.. arkadaşın dikkatli olmalı tam emin olsun
9 aySapiktir
00 YorumlaAynen versin kurtulsun
00 Yorumlabence bir sorun vardır
00 Yorumlaensest olabilir veya rahatsiz oluyo olabilir
00 Yorumla
+1 yılEnsest başlangıcı...
02 Yorumla
Soran+1 yılBu bir hastalık mı?
- +1 yıl
Evet birçok abazanın ve sapığın başına gelmiştir...
Evden kaçsın
10 Yorumlaensest istiyor baba
02 Yorumla
Soran+1 yılyazık ya babasına bile güvenemezse bu kız kime güvenicek
- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!