Bugün babamla hafif tartıştık bana laf arasında dedi ki "şuna bak düzgün otur g. t deliğin görünüyor " ben de bağırdım kalktım gittim bir de bu zoruna gitmiş bir baba kizina böyle şey der mi
Diger insanlarin nasil oturdugu beni ilgilendirmez. Ben kendimi baz alirim. hic utangac degilim ve üst düzey bir özguvene sahip olmama ragmen yanima bir kadin oturdugunda iki koltugun %35 ne kadar büzüluyorum sirf degmemek icin
Profildeki resmin senin babanin yanindaki hareketinle ne alakasi var. Tek basima verdigim bir boz. Fizigimin verdigi bir ayricalik cok şukur. Ama nerde ne yapacagimida iyi bilirim. Babaya sayan biri ile saygidan bahseden birinin nasil ortak yolu bulmasini bekleyebiliriz ki
aslında ikinizde ağır konuşmuşsunuz ama senin söylediklerinin tetikleyicisi babanın sözleri olmuş. oturup konuşsanız. doğru şekilde kendinizi ifade etseniz birbirinize ortada çözülmeyecek bir sorun yok gibi görünüyor.
O ara kavga ederken o şekilde karşısında oturuşuma karşı söyledi bunu. Sinirle normalde de kufur eder ama o tabir birtürlü aklımdan çıkmıyor sapık gibi geliyor artık baba
abartma. sadece sana saygısızla bir laf etmiş. özür diler hatasını kabul eder. sorun çözülür. baba kız arasında olabilir şeyler. sapkınlık çok başka bir şey. ağzı bozuk diyebiliriz. ama baban kötü biri değil. sapık biri de değil. sadece kendini ifade ederken kelimeleri doğru seçemiyor dyelim.
rica ederim. babanın olması çok önemli. bir gün babasız kalınca bunu daha iyi anlarsın. o yüzden kıymetini bil. kimse kusursuz değil. babanı da annenine kusurlarıyla sev.
Daha ilk küfrü değildi ki dayağını bile yedim bi ara kolumu bacağımı morarttı o zaman bile kin tutmadım, tabi bu bir kez oldu. Ama bu söylemi çok farklı geldi hepsinden. Seviyorum tabii ki yoksa kötülerdim kötülemedim fark ettiysen
O ara kavga ederken arada karşısında oturuşuma sinirle bu şekilde söylemişti. Şimdi konu tabii ki uzamıyor ama bu benim aklımdan asla cikmiyor o zamandan bu zamana asla unutamadım bu tabiri sanki sapık gibi geliyor . Tabi davranışlarında bir şey yok gayet normal. ama bana öyle geliyor o lafindan sonra
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
G. tun gorunecek bir pozisyonda babanin karşisinda oturacak kadar rahat biriysen, baban az bile demis
Az bile demiş mi
Tabikide. Biz büyugumuzun yaninda ayak ayak ustune bile atmayiz
Ondan mı bacağınızı 1 metre açarak oturuyorsunuz
Diger insanlarin nasil oturdugu beni ilgilendirmez. Ben kendimi baz alirim. hic utangac degilim ve üst düzey bir özguvene sahip olmama ragmen yanima bir kadin oturdugunda iki koltugun %35 ne kadar büzüluyorum sirf degmemek icin
Profildeki resmin senin babanin yanindaki hareketinle ne alakasi var. Tek basima verdigim bir boz. Fizigimin verdigi bir ayricalik cok şukur. Ama nerde ne yapacagimida iyi bilirim. Babaya sayan biri ile saygidan bahseden birinin nasil ortak yolu bulmasini bekleyebiliriz ki
Kim saymış babaya 😀 nerelisin diye yazdım ama görmedin herhalde nereli olduğunu çok merak ettim
Gördum 😝
benim babamında ağzı pis kızkardeşime söyler bazı şeyler sinirlenince yani tek değilsin
Benimkinin de ağzı pis normalde takılmam ama bu dediği çok ayrı değil mi
valla kardeşime dediklerini duysan şaşırırsın ben yazamıyorum bile düşün
konuşmak ister misin?
bazı şeyler sormak istiyorum?
kızmasını anlarım ama ifade ediş biçimi çirkin olmuş.
Bir de ben senin gibi insana baba demem artık demiştim o zoruna gitmiş onu söylüyor
aslında ikinizde ağır konuşmuşsunuz ama senin söylediklerinin tetikleyicisi babanın sözleri olmuş.
oturup konuşsanız. doğru şekilde kendinizi ifade etseniz birbirinize ortada çözülmeyecek bir sorun yok gibi görünüyor.
Bu olay geçen yaz oldu. Güncellemede yazdım bir gun yazicakken telefon nugün diye çevirmiş sonradan fark ettim.
O ara kavga ederken o şekilde karşısında oturuşuma karşı söyledi bunu. Sinirle normalde de kufur eder ama o tabir birtürlü aklımdan çıkmıyor sapık gibi geliyor artık baba
Bana*
sapıklıkla alakası yok. çirkince bir ifade ediş olmuş.
Ya zaten baba sonuçta bir sapıklıgını görmedim davranış olarak ama o lafından sonra öyle geliyor artık atamıyorum o düşünceyi
abartma. sadece sana saygısızla bir laf etmiş. özür diler hatasını kabul eder. sorun çözülür. baba kız arasında olabilir şeyler. sapkınlık çok başka bir şey. ağzı bozuk diyebiliriz. ama baban kötü biri değil. sapık biri de değil. sadece kendini ifade ederken kelimeleri doğru seçemiyor dyelim.
Evet ağzı bozuk normalde asla takılmam ama bu seferki sapık gibi geldi her ne kadar iyi bir baba olsa da
Teşekkür ederim düşüncen için
rica ederim. babanın olması çok önemli. bir gün babasız kalınca bunu daha iyi anlarsın. o yüzden kıymetini bil. kimse kusursuz değil. babanı da annenine kusurlarıyla sev.
Daha ilk küfrü değildi ki dayağını bile yedim bi ara kolumu bacağımı morarttı o zaman bile kin tutmadım, tabi bu bir kez oldu. Ama bu söylemi çok farklı geldi hepsinden.
Seviyorum tabii ki yoksa kötülerdim kötülemedim fark ettiysen
olur hata yapar insanlar. allah yokluğunu göztermesin. başınızdan eksik etmsin.
Amin sizin için de
Baban ya üvey ya da psikolojik sorunu var 😁😁😁
Ne edepsizmis 🤮🤮pislikkkl
Der mi der bence
Normal yani
Olabilir neden olmasın
Dalga geciyorsundur umarim
Diyen baba çıkar
anlaşıldı
abartma
Neyi abartmışım
bence uyduruyorsun
Aynen haberlerdeki de uydurma. Her şey toz pembe yoksa
takip eder misin
Kimin aile içinde nasıl yetiştiğini nerden biliyorsun sen
Biraz abartmis
Tövbe bismillah
Aslında bu olay geçen yaz oldu ama halâ da aklıma geliyor
O zamandan bu zamana nasıl davranışlar
O ara kavga ederken arada karşısında oturuşuma sinirle bu şekilde söylemişti. Şimdi konu tabii ki uzamıyor ama bu benim aklımdan asla cikmiyor o zamandan bu zamana asla unutamadım bu tabiri sanki sapık gibi geliyor . Tabi davranışlarında bir şey yok gayet normal. ama bana öyle geliyor o lafindan sonra