öpüldünüz saolun :)
Boy kısalığından kaynaklanan özgüven eksikliği
öpüldünüz saolun :)
tek kusurun boy kısalığı tek derdin boy kısalığı olsun üstad gözüm kasim suratım yeter diye belirtmişssin zaten :D sağlığın yerinde olsunda ayrica 166 kısa bir boy değil sadece biraz az diye tabir edebileceğimiz bir boy yaşin 20 nin altındaysa hala ümit vardır bu arada seni beğenen böyle beğensin
Hic takma. Zerre kadar takma. Kendinle barisik ol. İnsanlari boyundan once bu etkiler cunku. İlla bir cozum istersen de bunun disinda, topugu iceriden yukseltilen spor ayakkabi vardi bir tane. Onunla bes santim uzun gorunursun. Fakat dedigim gibi, takma.
Yuksek tabanli spor ayakkabi giy ayrica agirlik calistigin icin kasyapmissin galiba o yuzden kisasin agirlik calisma derim ben ve yasin kucukse 20yi gecmediysen zinco hap kullan bir kac santim uzama sansin var
Kas yaptığın için kısasın ne demek ya sfsfsf benim boyum 163 55 kiloydum şu an 65 kiloyum Vücut geliştirme ile uğraştım Omuzlarım genişledi kollarım büyüdü Benden uzun ama sıska insanların yanında daha büyük gösteriyorum Abartmadığın sürece vücut geliştirme seni daha uzun ve güzel gösterir Hatta şunu da söylim Bazı arkadaşlarım lan senin boyun mu uzadı diyorlardı tabi 24 yaşından sonra boy uzaması bir mucize ama daha dik durduğum için dar olan omuzlarım genişlediği için daha uzun gösteriyorum Kısa boylu adama vücut yakışmayan diyen aptallar muhtemelen afedersiniz götü göbeği büyütmüş ya da tam tersi iskeleti görünecek kadar zayıf olup oturduğu yerden bi su bardağını bile kaldırmaktan aciz tembel tipler olduğunu düşünüyorum :)
Bayan olsan topuklu giy derm ama sanirim erkekler icinde var bu tur ayakkabilat
senin için oldukça önemli yani ?
Cevap
1Cevap
Takmanın sana bir faydası olacak mı? Ya da uzamanı sağlayacak mı? Kendini sev, kendinden memnun olmasını bil.
" ancak yakışıklıyım gözlerim güzel ve kaslıyım.. "
WTF özgüven eksikliği ? 166 çokta kısa değil tabi..
Takma . Boyuna gore birileriyle takilirsan cok rahatlarsin :)
eksiklik falan olmamalı. takma. allah vergisi.
170 olaydın iyiydi kardeş
Kisa boylu erkek cekiciligi diye bir gercek var.
sadece fantaziden ibaret olabilir mi ?
Yoo
kendinden kısa bir erkekle sevgili olmaktan pek hoşlanmazsın ama dimi..
kisa boylusu denk gelmedi henuz
yanlızca merak . senin boyun kaç
kendinle barışık ol
hic takma.
En İyi Cevaplar